Yengeme çok kızgınım haksız mıyım?

Merhaba hayırlı Ramazanlar dilerim.

Benim ağabeyim bir kaç ay öncesi buradan tanışıp anlaştığı Urfa’da yaşayan biriyle gitti gördü anlaştı ve nişanı oldu.
Kız ve ailesi kendi halinde alçak gönüllü iyi insanlar özellikle kızın annesi çok anlayış sahibi çok iyi bir ev hanımı, yengem de sessiz sakin çok fazla öyle para mal mülk konusunda gözü tok birisi, ama demek ki her insanın ikinci bir yüzü olduğunu o kadar da iyi dememek gerektiğini görmüş oldum.
Geçen hafta Salı Günü annesi ile birlikte kız alışveriş yapmak için Ankara’ya geldi oturduk yedik içtik derken, abimle odada iken annesi girmiş olduğu yere vay efendim sen bizi kontrol etmek için mi girdin diye annesini tersledi öncesinde de benim annemi falan da terslemiş bazı konularda, neyse ben de olsun girsin annen sonuçta dedim bana döndü sen niye karışıyorsun ben annemle konuşuyorum dedi bende ses etmedim kalktım gittim. Neyse ertesi gün hiç konuşmadım özür dilerim dedi ama bu benim çok sinirimi bozdu bugünde hayırlı Ramazanlar yazdı teşekkür ederim deyince abime mesafeli davrandı neden böyle yapıyor demiş, bende kendisine bundan sonra aşırı derecede samimiyet istemiyorum dedim işte surat yaparsan eve gelmem dedi bende surat yapmam ama eskisi gibi şaka yapmak samimi olmak olmaz dedim ve bana keyfin bilir yazmış bende evet dedim bende öyle olurum demiş keyfin bilir dedim.

Soruyorum yerimde olsanız iki günlük kız sizi ters yapsa mesafeli davranmak istemez misiniz?

13 Nisan 2021 Salı Saat 09.05
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşup sorunları çözdük ama yine de dikkatli olurum