Yani önemli ama çok da değil kimin kimi güzel gördüğünü ya da yakışıklı gördüğünü bilemeyiz bu tamamen onun zevki yani her kör ve topalin bile bir alıcısı var sen kendini geliştir bak kimler geliyor sana senin tipin için gelen yarın başka bir güzellik gördüğünde o yana doğru usul usul kayar anladın mı
Bu kaliteyle alakalı söyle düşün şu an biz konuşuyoruz ve içi dolu konuşuyoruz tipin önemi var mı sence şu an yani sana tipin veya paran için gelecek olanın bence karakteri bellidir ve kaliteden yoksundur
Şimdi sana bunu nasıl anlatabilirim bilemedim o 20 kız heyecan istiyor hava atmak istiyor ve bunun gibi şeyler peki 5 10 sene sonra Bir film vardı adını anımsamıyorum insanın lanetinin onun için ödül olmasıyla alakalı kendini ödüllü gibi görebilirsin
Kızlar Ne Diyor
Tipi olup da herşeyi bok eden birsürü kişi var karakterliysen eğer istediğini elbet bulursun
Bana tipsiz olduğumu söyledi kız arkamdan arkadaşıma. Tip önemli mi sence?
Yani önemli ama çok da değil kimin kimi güzel gördüğünü ya da yakışıklı gördüğünü bilemeyiz bu tamamen onun zevki yani her kör ve topalin bile bir alıcısı var sen kendini geliştir bak kimler geliyor sana senin tipin için gelen yarın başka bir güzellik gördüğünde o yana doğru usul usul kayar anladın mı
Haklısın ama kimse dışını begenmedigi bir şeyin için merek etmiyo
Bu kaliteyle alakalı söyle düşün şu an biz konuşuyoruz ve içi dolu konuşuyoruz tipin önemi var mı sence şu an yani sana tipin veya paran için gelecek olanın bence karakteri bellidir ve kaliteden yoksundur
Haklısın, ama insan yinede tipi biraz göze hitap etmeli. 4 kez red yedim tipim yuzunden
Sana kısaca diyorum ki tipe bakanı o reddetmeden sen reddet çünkü ne için yanında olduğu belli
Hakliisn çoğu kız maalesef böyle ama. Yakışıklı fit arkadaşlarım 20 tane kızla yatiyo mesela
Şimdi sana bunu nasıl anlatabilirim bilemedim o 20 kız heyecan istiyor hava atmak istiyor ve bunun gibi şeyler peki 5 10 sene sonra
Bir film vardı adını anımsamıyorum insanın lanetinin onun için ödül olmasıyla alakalı kendini ödüllü gibi görebilirsin
Haklısın. Bende istedim 20 kızla yatmak ama bir tane bile bulamadım asddf
😂😂 yaş kaç acaba
26
Arayan derdini de bulur dermanını da artık seninki neyse 😂😂 iyi geceler
Konuşman sarmiyordur
Tipini beğenmedim dedi kız bana, arkamdan demiş ortak arkadaşa. Tip önemli mi sence?
tarz ve muhabbet çeker bide bakımlı olmak (opsiyonel)
Demekki ruh esin değil miş
Tipsiz olduğum için 4 kez red yedim.