Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gayette iyisin aslında. Ama bazen biz bayanlar gözümüzün önünde duranları göremeyiz nerede abuk sabuk insan var onu tercih ederiz. Bence gerçekten seni sen olduğun için sevecek biri karşına çıkacaktır. Acele etme.
Teşekkür ederim umarım öyle olur
kadınlar erkeklerin dış görünüşünden çok kişiliğe bakarlar. İlk biriyle konuştuğunda kişi kişiliğini beğenmezse bu sefer dışına bkim der? bilemedim şimdi karizmatik duruşunda var
Bieyere kadar iyi gidiyor iş ciddileşince arkadaş olarak görüyorum diorlar karakterime hiçbiri laf etmedi tam tersi çok iyi birisin diyolar
Evet dedim bilmiyerek ama hayırı secicektim
Boy pos yerinde
Teşekkür ederim ama artık şüpheye düşmeye başladım niye redddediliyorum diye
onemli olan senden hoşlanması oda isteyince olmuyor işte bir kıza 100 erkek istediği için çoğu eleniyor oyle soylim
Friendzona atıp ben seni arkadaş görüyorum deyip birinci tercih yapmıyor patates soğan seçer gib erkek arkadaş seçersen seveni değil gözüne hoş geleni seçersen sonra ağalamayacaksın ama 😄
Haklısın tbi
Bmyle yapa yapa düzgün adamda çığrından çıkıp piyasa çocuğuna dönüşüyor
Degilsiniz...
Nerde hata var ozman
Yoruldum
iyisin iyi 😄
Niye red yiyorum ozaman
güven vermiyorsan
Tam tersi hepsi çok iyisin diyor ama iş ciddileşince arkadaş kalalım moduna giriyorlar nerde yanlış yapıyorum tipte bir sorun bar diyorum bir bakıyorum maymun gibi adamla güzel bir kız çıkıyoru çıldırıyorum
ya is adam olabilmek te
Kusura bakma ama şu an kızlar sosyal medyanın ve erkeklerin cinsel açlığı yüzünden biraz şımardı ve düzgün adam aradığını söyleyip onu kullanıp kenara atan adamlara yöneliyor düzgün adam sıkıcı geliyor yaş 30 a yaklaşınca enayi bir düzgün adam bulup onla evlenip kapaklamak
kızlar erkeklere önem verince ortada bırakmasına ne demeli ya da sürekli cinsel lik içeren mesajlar. iki insanda kendini bilmeli.. tipe göre ya da kusurlara bakarak insanlar yargılamamalı
İnsanoğlu mazoşisttir acı çektireni veya uzanamadığı kişiye bağlanır zıt karakterliler hep beraber düGün olanlar ise hep bir isyanda
insan sahte olmamali ya cidden bak
Bazı şeyleri göre göre bende sahtekar ve piçliğe yönelmeye başlıyıcam artık yoksa mal gibi kalıyorsun
siz önce güven verin de
değilsin
Peki neden red görüştüğüm hatunların hepsi sen iyi nirisin diyordu karakterimi övüyordu sonra seni arkadaş olarak görüyorum diyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar