Güncellemeler
+1 yıl
Doğru söylüyorsunuz ama 8 yıllık arkadaşız ve koca bi hafta boyunca görüşemiyoruz ben bu duruma üzülüyorum ama o umursamıyor 2. Plana atıyor beni buna kızmaya hakkım belki yoktur ama kendimi kötü hissediyorum. Onun buluşmak istediği eski sevgilisi sürekli onu ekiyor ve kendi arkadaslarını ön planda tutuyor ama benim arkadasım tam tersini yapıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok özür diliyorum lütfen kızmayın ama oturtmak için zihine anlamak için sizin yakın arkadaşınız ne cins başlangıç kısmını o belirtme olmamasından dolayı tam anlayamadım.
Kız
teşekkür ederim, şimdi tamamen anladım. yani arkadaşınızla yakınlık seviyeniz bu bağlamda önemli biraz ama şu haliyle arkadaşınız ya anlık duyguların esiri olup farkında olamayıp buna göre hareket ediyor ya da kendince bir şeylerden ümitleniyor. hani öbür türlü söylediğiniz gibiyse zaten arkadaşınızın bu duruma hızlıca şerit çekip kendi için kendine engel olması gerekir ama öyle bir hareket yok. sizin yapmanız gerekene gelirsek hani istediğinizi yapamamak gibi bir durum var ortada sadece kızdırabilir üzebilir ama size karşı da bi yanlış olmayıp, sizi bağlayan bi şey uyardıktan sonra çok olmadığı için bence küsmenize vesayre çok gerek yok gibi.
Doğru söylüyorsunuz ama 8 yıllık arkadaşız ve koca bi hafta boyunca görüşemiyoruz ben bu duruma üzülüyorum ama o umursamıyor 2. Plana atıyor beni buna kızmaya hakkım belki yoktur ama kendimi kötü hissediyorum. Onun buluşmak istediği eski sevgilisi sürekli onu ekiyor ve kendi arkadaslarını ön planda tutuyor ama benim arkadasım tam tersini yapıyor
sanırsam bana yazacaktınız güncellemeye yazdınız yanlışlıkla
Evet silemedim de
evet öyleymiş. ya şu belirttiğiniz yeni detaylarla gerçekten haklısınız uzun bir arkadaşlık durumu falan da var ve haftaiçi görüşemiyormuşsunuz ama şöyle hani bazı yerlerde kızlarda da vardır diye düşünüyorum bazı duygular bastırılmak istenir yeni heyecanlar aranır ya bu durum biraz ona benziyor ha bu şu demek değil işte her şey farkında olarak ilerliyor hayır öyle değil bahsettiğinize göre farkında olunmayan birçok durum var hatta bu haliyle birazcık riskli bence ama arkadaşınız bu durumda hani ya çok düzgün bi diyalog kurarsınız sizin anlatımınız sayesinde toparlar ya olayda bi şeyde kafaya bi şey dank eder yaşanılan bi gelişmeden orada toparlar, ya da toparlamalık bir şeye ihtiyaç kalmaz böyle gıcık haliyle akar gider bilemiyorum ama dedim ya kötü hissetmeniz haklı olsa da küsme olsun farklı bir faaliyet yapma olsun öyle bi şey yapmanıza gerek yok bence. hani düşünün ki siz bu şekilde bahsettiğiniz tarzda olmayan biriyle bi evreye girecek gibi oldunuz güzel gidecek gibi işler kişi iyi yani ama arkadaşınız da buluşmak istiyor işte düzenli olarak boşluklarda, e zamanı gelince yani herkesin zamanı kendinedir ama o zaman sizde denk geldiğinde siz de mecburen görüşeceksiniz o kişiyle yani ekme durumları olacak birazcık böyle böyle o hayat aşamasının da gerçekleşmesi durumu için
söylemek isterseniz ; yaş grubunuz neydi
Seni takmıyor resmen ve seni psikologu olarak kullanıyo bence ben olsam arkadasligimi kesmistim