Cocukluk arkadaşımla aramıza soğukluk girdi?

Bunun bi eski sevgilisi var sürekli kendini hatırlatır kızla buluşmaya ikna eder afedersiniz ama onu eller kullanır sonra da yapamıyorum der gider benim arkadasımda askından ne derse yapıyor gel dese gelir git dese gider hepte gelip banaa ağlıyor biz arkadasımla sadece cumartesi günleri yasa pazar günleri buluşabiliyoruz ve onun dışında hiö arkadasım olmadığı için hafta içi full evdeyim ve arkadasım sürekli hafta sonları o cocuk için beni ekiyor eski sevgilisi ise onu ilk planına koymuyor ben kac defa tartıstım onunla bu sebepten. Arkadasım üzülmesin diye tam o cocuktan vazgeçirmişken arkadasıma yazmış yarın nereye gidiyorsun kombinin ne demiş tayt giyeceğini öğrenince resmen yalvardı buluşmak için ben dedim kullanmak istiyor gitme ne dediysem dinlemedi en son dedim gidersen konuşmam seninle dğn gece bu saatlerde oldu bu konuşma ve arkadasım 15 saat falan bakmadı mesajıma beni dinlemedi ve gelip yine bana ağlıcak düşüncelerimi önemsemiypr o cocuk için mesajıma bakmadı normalde her dk yazar sızce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Doğru söylüyorsunuz ama 8 yıllık arkadaşız ve koca bi hafta boyunca görüşemiyoruz ben bu duruma üzülüyorum ama o umursamıyor 2. Plana atıyor beni buna kızmaya hakkım belki yoktur ama kendimi kötü hissediyorum. Onun buluşmak istediği eski sevgilisi sürekli onu ekiyor ve kendi arkadaslarını ön planda tutuyor ama benim arkadasım tam tersini yapıyor
Cocukluk arkadaşımla aramıza soğukluk girdi?