arkadaşlar biz sevgılımle işyerinde tanışıp sevgılı olduk 1yıl beraber çalıştık. Ben işten yeni ayrıldım benimle birlikte 5kişi daha çıkartıldı ve tüm iş yükü sevgilime kaldı zaten ağır bır işimiz vardı şimdi daha da ağır oldu. Bunu bılıyorum zaten ama Sevgılım bazen bana vakit ayıramıyor ve anlayış bekliyorum diyor aslında haklı çünkü işin ağır oluşunu yaşadım gördüm. Bazen ögle arası randevulaşıyoruz açıl toplantı çıkıyor erteliyoruz felan. Acayıp moralım bozuluyor bu duruma
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisiz biriyle asla ilişki yürümez evet yoğun çalışabilir ama bence bir insan istiyorsa her türlü vakit ve zaman ayırır istemiyorsa da bahanelerin arkasına sığınır. Kendinize değer verin sizinle ilgilenmeyen biriyle vakit kaybetmeyin bu her iki cinsiyet için geçerli çünkü birinin isteyince neler yapabileceğini kendi gözlerimle gördüm. Az ile asla yetinmeyin siz biricik ve çok değerlisiniz hak ettiğiniz değeri görmediğiniz takdirde ne kadar sevseniz bile yıpranır ve yorulursunuz. Bir insan yoğun bile olsa sizinle muhakkak ilgilenir sevgi varsa yoksa uğraşmaya değer bulmaz ama size yapılmayanı bir başkasına çatır çatır yaparlar asla ama asla kendinize bunu yapılmasına göz yummayın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İşinin ağır olduğundan eminsin, en azından görmüşsün, aralarda yine görüşüyorsanız kuruntu etme kendine sana bir sekilde vakit ayırmış en azından hiç ayırmasa ya da şartlarını bilmesen kesinlikle ayrıl derim.
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşırı yoğun işi beraber çalışırken bıle günlük 4 saat anca ofıste olabılrdi. Peki ben bu erteleme ve geç yazmalara aldırış etmeden devam etsem beni anlayışlı olarak mı görür yoksa cepte ne yapsam okey mı der
- +1 yıl
Onunla bunu konuş önce nasıl hitap ediyorsan tatlı dille gir konuşmaya sonra de ki beni bu kopukluğumüz cok üzüyor asla sinirle deme ama sinirli olsan bile oldukca sakin ol gercekten seviyorsan onu birbirimize yönelik konusma saatimiz olsun bu sey bile olabilir uyumadan yarım saat bir saat telefonda konusma süreniz örnek tabi bu dediğim buluşma kısmıda artık sizin günlük akışınıza göre ayarlayacağınız bir sey ama telefonu ihmal ettime ona özellikle gôrüntülü konus seni zaten gercekten görüp sesini duymak istiyorsa aniden de olsa sana hep müsait olur. Hem de onun icin ne kadar önceliklisin bunu görmüş olursun😊
Soran+1 yılHarıka bır fıkır bu teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek. Ben bunu denedim ama o insanlıktan anlamamisti ve zaten öncelıği değildim ama beni bırakmıyorduda ben onu bıraktım artık o dönmek istese de zaten son ayrilmamizdan önce aldatmisti onu sevmiyorum dedi dönmeye calisti ama asla affetmem onu seninki umarim öyle değildir ve anlar
Soran+1 yılUmarım sonumuz bu olmaz
+1 yılKendine karşı dürüst ol istediğin şey bolca ilgiyse ve bu kişi mücbir sebeplerden dolayı bunu veremiyorsa ayrılsan bile bu ilişkiyi istemeyen taraf sensin demektir. Tabi eğer ciddi ilişkiyse düşünmek lazım yarın beraber olduğun x bir erkek fiziksel rahatsızlıklardan kaynaklı”özel” ilişkiye (geçici olmasına rağmen) giremediğinde seni terk edebilir. Zorluklarda birlikte olabileceğin bir ilişki mi yoksa şartlar el vermediğinizde birbirinize sırtınızı döndüğünüz bir ilişki mi? ( sırt dönülen bir gün sende olabilirsin )
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız. Çok seviyorum ve sevıldıgımı hissediyorum Gecıcı bır durum için bunu bozmak istemiyorum. Ama bazen geliyor cınlerım
- +1 yıl
Hayat bir sabır işidir. Her şey anında ve hemen olmaz. Hayatın size verdiklerini alın. Bu zamanı kendinizi geliştirmek için bir Fırsat olarak kullanabilirsiniz. Kendinizi ve sevdiğiniz insanı yıpratmak faydalı bir davranış değildir
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Sevgi gerçekse her şey üstesinden gelir ben gerçek sevginin iyileştirici ve her şeyin üstünden gelici olduğuna inanıyorum.
- +1 yıl
Güzel şeyler sabır ister Derviş muradına ermiş ki sabreden Derviş muradına ermiş demişler.
+1 yılAranızda "cinsel çekim dışında" birbirinizin "ruhunu" sevmişseniz gayet tabi yürür hemen zora gelip çocukla konuşmadan sabretmeden böyle düşünmen çok yanlış ki sende biliyorsun ki hayat pahalılığını ve soruna gelince sevgilinle konuş bu durumu belki kendisi de yoğun çalışmaktan bıkmıştır sana söyleyemiyordur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yürümez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılVakit yaratmak isteyen yaratıyor. Sevgilimin aşırı yoğun çalıştığı dönemler oluyor. Eve aşırı yorgun gelse bile ilgisinin üzerimde olduğunu hissettirir. Biz kadınları en ufak şey bile tatmin eder ilgi konusunda. Çok yorgunum uyuyabilirim sevgilim der beni kucağına yatırır koynunda önce beni uyutur. Bu minik hareketler bile tekrar aşık olmamızı sağlıyor haberleri yok şapşiklern
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bazen işlerini erteliyor bazen erteleyemeyecegı durumlarda oluyor ama ben Sevgısınden emınım
Yoğun çalıştığı için ilgilenmeyen erkek yoktur. İlgilenmeyi tercih etmeyip yoğun çalışmasının arkasına sığınan erkek vardır. Tecrübeyle sabit 👍🏻
Dip not: ben de senin gibi gözlerimle ne kadar yoğun çalıştığını görüyordum. Aynı gözlerle bana yazmadığı halde mesaj yazmaya fırsat bulduğu insanları, benimle buluşmadığı halde buluşmaya fırsat bulduğu insanları da gördüm.21 YorumlaCalistigi sirada ilgi gostermeyebilir ama illaki bos zamani olucaktir. O kalan bos zamanlarda bile ilgisizse bu konu uzerinde konusmak gerekir. Cunku bu seni cinsellik icin kullandigi anlamina gelir.
24 Yorumla
Soran+1 yılDıger zamanlar da gayet işgılı davranıyor her boş vaktinde arıyor ya da yazıyor.
Soran+1 yılOgle arası ve mesaı bıtımınde kahve saatlerımız olurdu hep. Genelde o saatlerde arıyor ada yazıyor. Buluşacağımız zamanda haftanın en sakın günü ve saatını ayarlıyor ve telefonu kapatıyor yoksa 2dk bır çalıyor
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yoğun çalışmak başka bir şey, ilgisiz erkek başka bir şey. Yoğun olup gün içinde yazışma veya telefon az olabilir, sen de o işi bildiğine gore bunda sorun yok. Belki iş değiştirir, daha az yoğun olur, hersey duzelir.
Ama ilgisizlik ayrı bir şey. İşe giderken arar, is çıkışı arar, molalarda mesaj atar. İş sonrası ilgisini gösterir. Bunlar mazeret olacak şeyler değil. Seven sevdigini göstermek zorundadır.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilimin bir olaydan dolayı çok borcu oldu ve clup iyi para verdiği için oraya gitti mecbur kalmasam gitmem dedi o günden beri zaman ayıramıyor. Çok sabrettim ve ya iş ya ben dedim bu ay sonu çıkıyorum dedi iş arıyor şu an. Ben ona başında sabredip tamam dedim o da şu an bana sabredip tamam dedi. Başka işe gidince düzen eskisi gibi olacak. Bu konuyu konuştuk o zamandan beri de daha fazla ilgilenmeye çalışıyor çabasını da hissediyorum.
10 YorumlaÇalışmayıp kahveye mi gitsin. Geceden geceye gönlünü edersin, geri kalan vakitler komple senin daha ne istiyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBu kızların harbi problemi var sevgi mi arıyorsunuz ilgi mi belli değil sen gerçekten sevmemişsin bu soruyu sorduysan. O çocuğa acıdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevdıgim için ilgı bekliyor olamaz mıyım. Sevmesem boş ver der takılır gecerım
- +1 yıl
Günler torbaya mı girdi seviyorsan dayanırsın sürekli 7 24 ilgi arayamazsın hem bu ülkede bu ekonomide şartlar böyledir partnerinle konuş daha iyi bir iş arayın o halde
Anlayış göstermelisin bir erkek olarak sevgilin çalışıp didinmek zorunda
32 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışlı olacağım derken herseyı kabul eden okey diyen cepte sevgili olmaktan çekınıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. işleri yogun oldugu için sizinle ilgilenemeyebilir bu demek degil ki beni sevmiyor ya da ilgilenmiyor zamanı oldugu an sizi arar oturur konuşursunuz bence öyle düşünmeyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısınız zaten olabıldıgınce vakıt ayırmaya çalışıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zor işine aşık ve bunu bahane eden biri…
İnsan konuşmak için de bahane bulur
Konuşmamak içinde… kimse 7/24 çalışmıyor en nihayetinde zaman ayırmak isteme istememe meselesi bu… içinden gelmiyorsa gelmiyordur.. herkesin zamanı kıymetli kibarca sebebini söylersin neyse ama insana inandırıcı olmayan bahaneler sunmazsın… ve sonrası kibarca bi bay bay… hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor herkesin beklentileri var…10 Yorumla
+1 yılZor yürür aynı durumu kadınlar için de geçerli yoğun çalışan kadınla da ilişki yürümez
12 Yorumla
Soran+1 yılBende yoğun çalışıyordum o çok anlayışlı davranırdı ama ben aynı anlayışı gösteremiyorum ama. Kadın kafası işte 24 saat mesai içi bıle arasın ıstıyorum
- +1 yıl
Yani kendiniz için en iyisini isterken neden onun için de aynı şeyi düşünmüyorsunuz ki
Tamam kadın ilgi sevgi saygı hoşgörü merhamet ister arayıp sormasını ister elbet
Erkekte aynı şeyleri kadından bekler
Buda değil ki iş hayatı bunları yaşamaya engel olsun
7/24 çalışmıyorsunuz sonuçta çalışırken molalarda aranabilir veya mesaj atılabilir
Hiç olmadı ihtiyaç için WC, ye bile gitse iki mesaj atma şansı olabilir
Sevdiğine vakit yaratmak isteyen her türlü vakit ayırabilir zaman bulabilir
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Bu yoğunluğun karşılığını alıyor mu, ya da yükselme ihtimali var mı. İş kolik insan zor yaa
13 Yorumla
Soran+1 yılYukselebılecegı son yerde Şu an . zaten bu 2aylık yoğunluk bundan kaynaklanıyor çok çalıştı istediği pozısyonu aldı ama aşırı yoğun işte. Toparlayana kadar sabret dıyor
Soran+1 yılCok haklısın ben biraz frenleyım kendımı 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen mi ilgisiz? Nasıl çalıştığını sen biliyorsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılYoğun olduğu zaman söyler Şu an toplantıdayım veya müşteri yanındayım der akşamına döner dönmezse sabah yazar muhakkkak. Veya buluşma ayarlarız acil müşteriye gıdecegım yarın görüşelim der. Ama boş günüyse saatlerce yazışır veya konuşuruz. bulustugumuz zaman da aynı şekilde ılgılı olur. Yoğunluk bızı zorluyor. Aynı işi bende yapıyordum Bılıyorum yoğunluğu
Soran+1 yılAma bıldıgım halde kabullenemiyorum aynınyerde çalışırken görsen uzak kalmak zorladı benı
- +1 yıl
Ee o zaman sorun ne? İstiyorsun ki dünya sizin çevrenizde dönsün. Bu kadarı da fazla bence.
Soran+1 yılAşığım ne yapayım.
- +1 yıl
Fazla sıkarsan da tartışma çıkar ve boşuna canınız sıkılır.
Soran+1 yılHaklısın ordada
Sürdürülebilir olması zor
İşte herşeyi bir araya getirip sevmek de zor12 Yorumla
Soran+1 yılAhh aşk 🧡
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani evet anlayış gerekli ama fazlası taviz oluyor sevgilin işini kaybetmekten mi korkuyor. Yoksa işini mi seviyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen tavız tavız doğurur derler bende bundan çekınıyorum. İşini seviyor olmak istedıgı en üst pozısyonu aldı 2aydır da bu yorgunlukla devam ediyor işleri oturtmaya çalışıyor ekıp kuruyor toplantılar müşteriler aşırı yoğun 2ay sonra rahatlıcam sabret dıyr sureklı
Soran+1 yılPekı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin aradığın aşkı yaşamak ve şımartılmak bunun için bir sürü insan var bunu yapabilecek ama onların içinde gerçek Sevgi olur mu bilinmez
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadına ayrılalım diyemez onun yerine ilgisiz davranır kadında bunu anlar ve ayrılmak ister, ilgisiz erkek yoktur bence başka kadınlara ilgi gösteren erkek vardır.
22 Yorumla
Soran+1 yılO beni seviyor
- +1 yıl
Sevgi engel tanımaz bu sözümü unutma yaz bir yere.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazıdan anlaşılıyor birbirinizi seviyorsunuz ikinizde bir birinizi darlamayin her şey zamanla düzelir. Beni yanlış anlamayın haklı olarak sizin aklınızdaki işyerinde başka kadın eleman varsa acaba onlaramı bakar düşüncesi değilmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılBakmaz yaaaa. Şimdi aklıma ne soktun bak 🤭 sayende bir derdim daha oldu
Soran+1 yılŞaka bir yana sevdıgındn eminim ama araya mesafeler gırınce insan üzülüyor sureklı yapışık ikiz gibi olmak ıstıyor ama olmuyor işte
- +1 yıl
Aşk böyle bir şey işte hepimiz yaşadık insan o duyguları tarif etmeye kalksa yazmak için sayfalar yetmez. Mutluluğunuz daim olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer boşluğu olduğu halde size ilgi vermiyorsa umursamaz davranıyorsa olmaz ama size ilgi verememesinin sebebi iş yükünün ona kalmasıymış yani bu mecburi bir durum isteyerek yapmıyor ben bu noktada sorun yapmazdım aksine daha da destek olurdum ona
00 Yorumla
+1 yılne dediğiniz belli değil. bi diyorsunuz ki erkek zengin olsun bi diyorsunuz ki çok çalışıyor bi diyorsunuz ki az çalışıyor az kazanıyor bi diyorsunuz işsiz erkeği anası sever. ne istediğinizi sizde bilmiyorsunuz şahsen
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabırlı isen ve kabullenir isen olabilir yoksa zor
21 Yorumla
Soran+1 yılKabullenmeye çalışıyorm
İş durumunun ne olduğunu bildiğin halde bunu kabullenemiyorsan, sürekli olarak hem kendine hem sevgiline olumsuz olarak yansıtıyorsan kesinlikle bu ilişkiyi bitirmeli ve psikolojik olarak hem kendine hem o adama eziyet etmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani yoğun çalışan bir insan zaten başka şeylere zaman ayıramaz ki ayırsa bile çok fazla ilgilenemez yani onun için bence bunları birazcık mazur görmek lazım Sonuçta o insan çalışan bir insan
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı yoğun evet. Bende müşterilerine ayırdığın vaktin ceyregıni ver dedıgımde bu gecıstırme olur sadece. Ben toparlayıp dönüyorum sana sabrettıgın zaman dıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Günde bir iki saatte olsa zaman ayiriyorsa ya da telefonla en azından konuşuyorsunuz güzel. Ama aşiri bir yogunluk olursa soğuma olabilir evlilikle de zor olabilir bu yoğunluk..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam bu kadar yogun calisan biri ile yapamazdim cunku iskolik o insanlar ve ne yaparsan yap hayattan zevk almiyorlar benlikleri kalmiyor bir İŞ oluyor o artik
01 Yorumla- +1 yıl
@Diferente_05 sen çok fazlasin
+1 yılÇok zor özellikle benim için korkunç geldi hatta🥺 ama ayrilmazdim ben askimdan ya çalişiyo diye öyleymiş sonuçta o da istemezdi böyle olmasini ama tabi boş vakitlerinde ilgileniyodur heralde
00 Yorumla
+1 yıl""tüm iş yükü sevgilime kaldı""
"""ilgisiz erkekle ilişki yürür mü?""
"""anlayış bekliyorum"""
🤣
025 Yorumla- +1 yıl
Bak olay surekli adamin yazamamasi degil.
Gunde belki 1 saatcik konusulur ama telefonu actigimizda “askim seni cok ozledim yaa burnumda tuttun” demiyorsa, biz nasil ozlendigimizi bilebiliriz ki? - +1 yıl
@melikenilayy Özlenmeye müsade ederseniz Özelnirsiniz Her gün arasan imkanı yok özlesin seni
- +1 yıl
Yahu 24 saatin 1 saati konusacaksak nasil ozlemesin? Zaten 23 saattir bensiz?
- +1 yıl
@melikenilayy Bizim sizi özlememiz için baya kısa bir zaman dilimi en az 4-5 gün geçmeden çoğu erkek özlem duyamaz Fakat burada İlgi ve Alaka açlığı devreye girer Kadın özgüveni düşükse veya daha önceden çok şımartılmışsa İlgi Eşiği tavan yapmışsa 5 dk geç mesaja bile çıldırma eyilimi gösterebilir. İdeal ve normal olan aslında İlla her gün aratıp sormak değildir. Bir kaç günde bir iletişim kurmaktır Öte yandan şayet erkek kadına uyupda sürekli sürekli alakadar olur Ona her istediğini verirse O ilişki zaten kısa sürer İsteyeceği bişi kalmadı ve İlişkinin tüm heycanı hızlı şekilde kullanılıp tüketilmiş olur.
- +1 yıl
Saka herhalde?
Abicim sen sevgilini kadini 4 gunden once ozlemiyorsan onu zaten sevmiyorsundur. Sirf guzel diye, iyi sevisiyor diye veya sohbeti sariyor diye birliktesindir. - +1 yıl
Kacingan baglanma stilinin en ust seviyelerindesin ve bunun cinsiyetinle bir alakasi yok
- +1 yıl
@melikenilayy Kadın perspektifinden bakarak yorumluyorsun Erkek ve Kadın Zihni aynı çalışmadığı gibi durumlara olaylara yaklaşımı tutumu farklıdır yani """4 gunden once ozlemiyorsan onu zaten sevmiyorsundur""" evet kadın bunu yapmıyorsa sevmiyor demektir. Zira erkek ilişkilerde İlgi alaka vs Bunlara değil Cinselliğe düşkün tarafdır buda maalesef ki Yüksek Testestron ve özetle biyolojik yapıdan kaynaklanır. Keşke böyle olmasa tabi ama yapcak bişi yok Yani bir erkek için bi kaç günde bir aranmak gayet idealdir aynı zamanda ilgilenişide böyledir. Bunun böyle olma sebeplerinden en başında Erkeğin performans yükü ve başarılı olma zorunluğudur. Bunuda yoğun şekilde kadınla ilgilenirken yerine getirmekte zorlanır. İdeal şekilde bi tarafdan kariyerine işine gücüne ve kadına odaklanması ancak dediğim şekilde olur. Ve birde Şu var ki Erkek kadına kur yapıp onunla ilgilenip alakadar olurken Beyninin soru çözenker alet edevatla uğraşırken ki kısmını o bölgeyi kullanır yani Erkeği sürekli kur yapmak veya yapmaya zorlamak MENTAL açıdan ciddi anlamda yorgunluğa sebep olur. Ve bi yerden sonra sürekli Mental olarak uzaklaşma ve dinlenme ihtiyacı güder doğal olarak işte buda "YA BAŞTA ÇOK İLGİLİYDİ ŞİMDİ NİYE BÖYLE OLDU" sorunun cevabıdır. ÇÜnkü erkek inzivaya çekilme ve dinlenme moduna geçmiş olur. Kadınsa ilgi azalmasını Kendi perpektifinden yorumlama hatasından dolayı "çünkü bir kadın bunu yaparsa sevgisi bitiyor demektir"Erkeğinde artık sevgisinin bittiği kanatine varır Fakat Olay mental yorgunluktur.
- +1 yıl
500 erkekten 499 u calisiyordur ama 499 u da sence boyle mi?
2-3 saatte bi ozleyip de arayanlar erkek degil mi? 🙂
Cogunuz bize gore daha az duygusal olabilirsiniz ama sevdiniz mi hic de oyle olmaz. Ayrica bir erkek zamanla ilgisini kaybediyorsa basta hirs yaptigi icindir.
Evlendigi halde hala cicek alan erkekler de bunun kaniti 🥰 - +1 yıl
@melikenilayy İnan bana bunu yapan erkeklerin çoğu zorunluluk veya kadının baskısı belkide kaybetme korkusuyla yapar. Önemli olan bir insanın birşeyi kendisinin baskı zorlama olmak sızın yapıyor oluşudur ki Tam da bu yüzden Zorla güzellik olmaz demiş atalarımız. Yani bu dedikerini yapan erkekler içlerinden geçerek değil Pek çok zaman Aslında arka planda"Üfff bi çicek aliiimde sussun şimdi bunun nazını tiribini çekemem veya 2-3 saatte bir arayan şimdi aramazsam iki saat kafa ütüleyecek"Düşünceleriyle yapar. Ve pek çok kadında ki benim burada Kadınların en çok serzenişte bulunduğunu gördüğüm sorundur. Aynı şekilde bunu erkeğe sürekli dayatıp şikayet edip dururlar Erkekde vazife icabı yapar. İşte bazı durumlarda Tüm bunları yaptığı halde hiç beklemeden aldatılan kadının şaşırma sebebidir. İnan tüm bunların kadın için ne ifade ettiğinden zerre kadar Haberi yoktur erkeğin Misal çiçek alma gibi Erkeğin kadına çiçek vermesinin kadın için ne anlam ifade ettiği hakkında hiçbir fikri yoktur. Yani sonuç olarak Kadınlar bu konuda hiçbir şekilde şikayet etmese hiç sorun etmese kafaya takmasa Emin ol 500 erkekten 499 u Bunlarla bu kadar Uğraşmayacak aynen dediğim gibi bir ilişki sürecektir.
- +1 yıl
Trip yememek icin yapanlar vardir ama er gec hissettirir.
Peki sana gore cicek alan her erkek zorunluluktan mi alir - +1 yıl
@melikenilayy Çoğu zaman böyledir Hele ki kadının sürekli bu yönde telkinleri yapılmışsa çok büyük ihtimal böyledir. Fakat Aslında ortada sorun yok Yani bu Erkek artık sevmiyordur Anlamına gelmez. Bu çıkarım yanlıştır. Kendimden örnek verirsem şu an böyle bir ilişkim var """Ben bunları ve daha fazlasını Onada anlattım tabi bu arada""" Onu görünce hala o hoşlanma duygusunu ona sarılma isteğini beraber iyi vakit geçirme arzusunu hissediyorum bunda bi eksilme veya alçalma yok Ne her gün illa ki konuşuyor ne sürekli çiçek alıp iltifat edip duruyorum. Ama bunları yapmıyor olmam arzumda hiçbir değişikliğe neden olmuyor. Tabi sorun etmemesi için epey dil döktüm Mantıklı olduğunu anladı ve bunların bu kadar sık yapılmayışı onu telaşlandırmıyor. Sadece beni çok özleyip vakit geçirmek istediğinde sıkca aradığı oluyor
- +1 yıl
Peki bir kadinin bolca cicek almasi icin ne yapmak gerek?
Küsüp sussak agzin yok mu dersiniz, anlatsak da baski yapmis oluyoruz 🙂
Ne yapilmali peki? Aramalariniza 8 saat sonra donup da sizi meraktan catlatarak ve ozlemden cildirtarak mi olacak?
Sizi incitmeden yapmanin bir yolu yok mu - +1 yıl
@melikenilayy İlk önce şu durumu açıklamalıyım ""Küsüp sussak agzin yok mu dersiniz"" bu durum için güzel bir bilgi vereyim aslında bu bildiğimiz trip denilen olay oluyor. Kadınların yine farkında olmadan istemeden yaptıkları bir hata vardır. Yine bu kendi perfpektifinden bakma hatası sebep olur. Kadınlar kimi zaman Örtülü imalı göndermeli gizli fazladan anlam barındıran dolaylı bir iletişim kurarlar. Tavırlarda böyle olur Erkekse açık net direk doğrudan iletişim kurar algısıda böyledir. Kadın bi sorun olduğunda bu şekilde ifade etmeye kalkar veya susup trip atar erkek Anlasın diye fakat Hem zihinsel yapısı hemde İletşim kurma biçimi doğrudan direk olan bir canlı olarak erkek örtülü göndermeli imalı mesajı anlamaz. Kadında Erkeğin bilerek isteyerek anlamadığını onu umursamadığını anlamadığını düşünür Kendi perspektifinden baktığı için Fakat Erkek gerçekten anlamıyor olur. Bu mesele iki tarafın adım atışında da görülür Aslında kadınlarda pek çok kez adım atar ama Kadın için örtülü göndermeli üstü kapalı haraketler zaten ilanı aşk etmiştir. İLgimi belli ettim der Sorsan Ama Erkek ne olduğunu yine anlamıyor. Ki zaten görürsün Erkek direk mevzuya dalar. Yani Erkeğe itirafda bulunacaksa bi Kadın bilmesi gerekir ki Örtülü imalı tavırları sadece Erkeğin kafasını karıştırıp duruyor :D Bazen direk söylemesi gerekebilir. He bi sorunda şudur Bazen kadın Erkeğin bir sözünden korkunç bir anlam çıkarıp fena bozulabilir. Çünkü laf altından laf soktuğunu zannedebilir. Oysa Erkeğin sözü nederse odur. Misal bi kız şunu sormuş Erkek arkaşım "Merak etme senden her hangi bir beklentim olmamıştı zaten" Ne demek istedi diye sormuş? Çünkü bu kelimelerin altında ki asıl gizli anlamı mesajı merak ediyor. Fakat böyle bişi yok Ne dediyse sadece o kadar Yani senden beklentim yok ne demekse sadece O demek İkinci ve altında gizli bir anlam taşımıyor.
- +1 yıl
@melikenilayy Şimdi asıl soruya gelelim Bir erkeği gerçekten çeken aşık eden şey nedir Bunu anlamak için İlk önce Erkek tarafını incelersek tam tersinden zaten cevap gayet ortaya çıkacaktır. Anlatıyorum...
- +1 yıl
@melikenilayy En bilindik tartışma nedir ilişkilerde Kadınlar neden Serseri Pi, ç erkek severken Efendi sevilmez. Çok basit Çoğu kişi olayı KÖTÜLÜK VE İYİLİK kavramları ölçüsünde değerlendirir Oysa bunlarla hiç alakası yok Efendi Erkeksiliği düşük Erilliğini yitirmiş Özgüvensiz pasif sıkıcı olduğu için sevilmez. Hep kadınlar güç özgüven adamlık gibi kavramları dillendirir. Çünkü Karakteristik açıdan İnsanların zihninde Erkeksilik Güç karizma Özgüven sertlik Dominantlık Sahip çıkıp koruma ve kollama güven verme İdeallerine hedeflerine sadık Ayağı yere sağlam basan Karakteristik özelliklerle özdeşiktir Erkeklik Erillik ERkeksilik yani bir Erkek bunları daha ne kadar şiddetli gösterirse O kadar daha Erkeksi olur. Doğal Olarak hiçbir kadın ikinci bir kadın hayatında aramaz ERkek gibi erkek arar Şurdan karizmatik güçlü biri geçti dediğinde direk zihninde bir kadın değil Erkek figürü canlanır çünkü İdeal Erkek tanımlaması zihinde budur. İşte serseri pi, ç dediğimiz Erkeklerse Kötü olduklarından değil bu özellikleri güçlü gösterdikleri için Kadın ona çekilir Kötü taraflarını görmez bile çünkü arzu altındadır. Efendiyse kadını hoşnut edeyim iyi olayım derken Sünepeleşen hanım evladı olan Eril özelliklerini kötü görüp sergilemekten çekinen pasif olduğu için sevilmez terk edilir Fakat mesele şudur ki Sorun iyi kötü olmakta değildir. İYİ bir adam olup Serseri pi,. ç denilen erkeklerin özelliklerine sahip olursanda elbette kadının sana olan arzusunu sağlayabilirsin misal arka planda ki o özelliklerde ŞİMDİ KADIN TARAFINA GEÇELİM...
- +1 yıl
Sorumu cevaplamamissin?
Ben diyorum ki bir erkege trip attigimizda “agzin yok mu? Neden soylemiyorsun?” Diyebilir.
Sen de simdi diyorsun ki istediginizi surekli soylemeniz de baski uygular 🙂
Ee ne yapacagiz mesela cicek istiyorsak? - +1 yıl
Soylesek olmuyor, ima etsek olmuyor, trip atsak olmuyor.
Peki cicek istediysek nasil belirtecegiz? - +1 yıl
Ayrica bir erkek istedigi zaman imadan da gayet iyi anlar (anlayabilen bircok erkege rastladim)
- +1 yıl
Doğal olarak bu gün eşitlik safsatası yüzünden fena halde kafa karışıklığı durumu var. Algıda insanlar fiziksel olarak farklı olsada geri kalan herşeyi aynı olan canlı gözüyle olaya bakıyorlar. İki taraf aynı şeyleri sevseydi millet zaten ya Gay ya da Lez olması gerekirdi Aynı şeyleri sevmediğimiz için birbirimizi ararız Mıknatısın zıt kutupları birbirini çeker Aynı değil Bunu diyorum Çünkü bir kadının videosunu gördüm. Çekici kadın tarifi yapıyor kendisi Nasıl karizmatik kadın olunacağından başlarak Baya bildiğin bir kadının Erkekde Çekildiği özelliklerden bahsetmiş Halbu ki hiç alakası yok sana zaten söylemiştim. Kendi perspektifinden bakma hatası ve Akılda canlanan imaj meselesi Sana cinsiyet belirtmeden şurdan çok karizmatik ve güçlü biri geçti desem aklında kadın değil Erkek imajı canlanır İşte şimdi tam cevabada burada giriyorum. Aynı şekilde sana cinsiyet belirtmeden Şurdan ""ÇOK NAİF ZERAFET SAHİBİ TATLI BİRİSİ GEÇTİ BİLİYORMUSUN" desem aklında uyanan imaj ERKEK OLMAZ: BARİZ ŞEKİLDE KADIN OLDUĞU KANISINA VARIRSIN. Dolayısıyla Erkekde İlişkide gay değilse ikinci bir erkek aramaz ki şu an kadınlara pompalanan rezalet bir kadın modeli Sürekli saldırgan hır gür çıkaran kavgacı patronluk taslayıp güçlü olmayan çalışan geçimsiz bir kişilik Gücü kadın arar ERKEK DEĞİL. Erkekse Hanım efendi Tatlı naif zerafet sahibi yumuşak huylu şirin Güzel CİLVELİ Hamarat şefkatli sevecen sempatik sıcak kanlı kadına özelliklede bu özellikleri güçlü olan kadına Şiddetli şekilde çekilir Ancak bu gün başta femizim bu özellikleri aşağılayıp yerden yere vurur örneğin iyi yemek yapmak güzel bir hamaratlık örneğiyken Bunu kadınlara bu yaptığınız Köleliktir diye sunar. Şimdi ilişkilerin neden bo, ka sardığını herkesin perişan olduğunu rezil sonuçlar yaşandığını anlıyormusun daha çok şey anlatabilirim. Ancak bu kadarından bile anlayabilirsin
- +1 yıl
Abicim ne anlatiyorsun? 😅
Ben sutlaca hangi marka sut koydun diyorum, sen ilk sutu kim icmis diye tarihcesinden bahsediyorsun..
Ben de biliyorum maskulen erkegin feminen kadini begenecegini. Ama sonuc olarak ustte de dedigin gibi cicek almayabiliyor ve almiyorsa ne yapacagiz diyorum..
Konunun etrafinda turladigina gore cevabi sen de bilmiyorsun 🙂 iyi gunler madem - +1 yıl
Tam da iste dedigime geldigimiz nota bu.
Trip yapsak olmuyor, acikca soylesek olmuyor. Bir erkege sorunca da cevap vermiyor 🙂 En iyisi ayrilmak, baska bir cozumu siz de bilmiyorsunuz.. - +1 yıl
@melikenilayy Belli bir derecesini anlayabilir sadece bir noktadan sonra anlayamaz Aynı zamanda bu konuda artık birşeyler öğrenmeye başlayanlar var sonuçta, veyada anlamış gibi yapar."Sen de simdi diyorsun ki istediginizi surekli soylemeniz de baski uygular"burada kastettiğim ortada bir sorun veya yanlış anlaşılma durumları için geçerli Talep kısmına gelirsek ki Uygun kadın tarifimi oku çünkü bunun için yazdım. O idealde ki kadın olamayı başarmak meseledir Dedim ya Önemli olan bir kişinin birşeyi Kendisinin isteyerek yapmasıdır. Talep etme kendini sevdirebilirsen bunları zaten erkek kendisi yapacaktır. Fakat aşırlıkçı beklentiler içinde olma yani böyle ideal bir kadın olursam heykelimi dikip bana tapacak o zaman gibi veya günde 800 kere mesaj atıp 300 kere arıyacak evi barkı satıp bana dünyayı satın alıp verecek gibi böyle aşırı şeyler hiçbir zaman bekleme mutlaka üzülürsün İnan zorlama ile yapılan şeydense Adamın isteyerek yaptığı şey 1000 misli daha değerlidir.
- +1 yıl
Peki ben nazik ve cilveliysem, cicekleri sevdigimi de soylediysem ve ona ragmen almadiysa ne yapacagim?
- +1 yıl
@melikenilayy O zaman toparlayayım da söylediklerim hangi cevaplara karşılık oturmuş olsun
Tirip atarak veya sürekli talep etmek gerçek bir sonuç çıkarmıyor sonuçta Önemli olan kendisinin birşeyler yapmak istemesi bunuda feminen kadın olarak başarabilirsin fakat bu durumda da olanüstü şeyler bekleme Erkeğin doğasında kendisinin bu derece bir yatırım yapması yoktur zaten mecbur bırakılmadıkca vs Fakat elbette ilişkide yatırımı belli ölçüde artacaktır. Gel gelelim insan ilişkilerinde %100 siyah beyaz ölçüsü yoktur. Herşeyi harika yapsan bile Erkek Olsun Kadın olsun istediğini alamayabilir Veya karşında ki Erkeği Kadını etkileyemeyebilirsin Bunlar mutlak değildir Fakat şansını ciddi oranda artıracaktır Önemli olanda budur. Özet : Ne yüksek beklentilere gir nede herşeyi mutlak bir bakış açısında ol Bir talebin varsa Triple veya Talep yağmuruna tutmanın bir anlamı yoktur Kendisinin yapıp yapmadığı meseledir. Buda ideal bir kadın olarak başarabileceğin şeydir Ancak öyle olman her zaman garanti şekilde herşeyin istediğin gibi gideceği anlamına gelmez ki o yüzden yüksek beklenti içinde olma Şayet ben her gün illa aranmak ister Habire çicek isterim sürekli ilgi isterim dersen Bu gerçekci olmayan beklentiler sende sorun olduğu anlamına gelir. Ya özgüvensizlik ve kendini değersiz olarak görme hissetme durumundasın şiddetli şekilde ya da İlgi eşiğin ve beklentin gerçekciliğin çok ötesinde demektir. Bu durumda asla istediğin ilişki idealini yakalayamaz yaşayamassın söyleyeceklerim bu kadar. - +1 yıl
@melikenilayy Çok güzel eğer İdeal bir kadınsan ona rağmen karşı tarafdan tık yoksa İşte o zaman Vazgeçmen gereken bir ilişki içersindesin demektir. İşte o adamı bırakman işte o adamı terketmen gerekir. Bulana kadar devam ancak şunu söyleyebilirim. Gerçek olan her zaman zor olandır. ERkeklerin çoğu zannedildiğinin aksine sevdiğinden değil çoğu cinsellik yaşamak için kadına yanaşır Seviyormuş gibi yapar. Gerçeği bilen çok az kadın vardır. bir şey çok kolaysa orada mutlaka bir bit yeniği vardır bunu bil Çoğu kadın çok güzel olduğunu zannedip yersiz yüksek egoya sahiptir Oysa gelen erkeklerin çoğu abazlıktan gelir Ve içinden isteyerek değil Sırf amacına ulaşmak için Çiçek böcek iltifat yağmuruna tutar maksat başkadır. Hakiki sevgiyi aşkı bulmak epey zor deneyip çabalamak zorundasın Gerçek bu yapcak bişi yok.
+1 yılNe kadar yoğun olursa olsun hiç bir zaman partnerimi ya da yanımdakini ilgisiz ve doyurmadan bırakmam
08 Yorumla
Soran+1 yılVakıt ayırdığı zamanlar bunları yeyerınce yapıyor sorum yok orada. Mesai saatleri dışında gayet uyumluyuz
- +1 yıl
Bi konuşalım mı gelsene
Soran+1 yılBurdan yazınız
- +1 yıl
Gel sennn
Soran+1 yılYaz senn
- +1 yıl
Sen gel
Soran+1 yılSen yaz
- +1 yıl
Gizlisin nasıl yazayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen bana vakit ayırmayan biriyle birlikte olmaya devam etmem. 7/24 çalışıyor mu? Hayatı işten ibaret değildir. İş sonrası sana vakit ayırabilir iş sadece bahane, çok gördüm böylelerini.
00 Yorumla
+1 yılSen de yoğun çalışırsan yürür. 😀 Arada bir kahve molasina çıkarsınız 😀😀😀
22 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte çalışırken yoğunluktan bazen birbirimizi gormezdık aynı ofıs ıcınde. dışarı çıkacağı zaman benı bulamaz mesaj atardı çıkıyorum diye 😂
- +1 yıl
Ahahah al işte daha ne istiyorsun 😀 böyle daha güzel heyecanı hep sürer
Yoğun çalışması güzel bi şey daha ne istiyorsun sonuçta erkeğin güçlü olması için çalışması sart
15 Yorumla
Soran+1 yılAşırı güçlü bırı zaten bu yönüne aşık oldum. Isteyıp elde edemedıgi hiçbir şey yok bu hayatta
Soran+1 yılNe güzel 👍
+1 yılKızlarında bu huyunu anlamıyorum, herşeyin farkındalar ama hala bencillik ediyorlar. Sizin ilişki yürümez ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılyani çocuğu olsan bu şekilde olmaz tabii ama sevgilisisin yani seninle ilgilensin diye onunla sevgili oluyorsan zaten ayrıl
00 Yorumla
+1 yılO da bir insan ve kendi özel yaşam alanı olsun ister. İşten sonra sana vakit ayırması demek kendine vakit ayıramaması demek.
00 YorumlaAnlaşıyorsanız mutluysanız seviyorsanız ayrılmak ta nedir? Gerçekten sevdiğine emin misin? Adamın bir suçu yok ki arada buluşursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde ne çalışan erkek beğeniyorsunuz nede çalışmayan erkek, o zaman sen çalış bak kocana
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoğun çalışıyor olabilir helal olsun ekmeğini kazanmanın derdinde ama hayatına birini aldıysan ona değer vermen ilgi vermen gerekiyor ikisini beceremiyorsan almayacaktın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde işlerim yoğun ama onunla konuşmak için 5 dk da olsa (sürekli değil tabiki) fırsat kolluyorum. Bazen cevap vermediğmde ise bu tamamen keyfi oluyor
20 Yorumla
+1 yılYürür yoğunluk geçicidir çünkü...
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet Gecıcı olduğunu kendıde söyledi sabret ve benı üzme dedi. Ama bazen cınlerım gelıyor kafamda kuruyorum işte.
- +1 yıl
Sende kafanda kurma madem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani denge şart.. bütün kadınlar ilgi ister
21 Yorumla
Soran+1 yılMusaıt oldukça arar mesaj atar ozamn çok ilgılı ama bazen saatlerce Msja cvp bekliyorum sureklı toplantıda oluyr
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soruna, kendin cevap vermisin aciklamanda acikcasi..
00 YorumlaBi süre sonra sorun yaratabilir ya iş değiştirsin ya da sen yoluna o yoluna
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yürümez tıpkı unlululerjn yaptığı gibi birbirimize zaman ayiramiorduk diyerek ayrılış :))
00 YorumlaBen de isterim calissin hep cok guzel bence seksi oluyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İsim var erkeklerin en büyük bahanesidir seven her zaman vakit yaratır
00 Yorumla
+1 yılSen değil o iş o kişinin geleceğidir. İç güveysi alacaksan söyle işten çıksın seninle ilgilensin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılZor gerçekten, modu düşen insan da kendina ilgi gösteremez ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme uzun sürmez böyle, vakit bulacaktır sana rahat ol. Anlayışlı ol sadece.
10 Yorumla
+1 yılyürümez ilgisiz ilişki olmazzzz işi ağır biriyle de olmaz o yüzden
00 Yorumla
+1 yılSen napıyorsun obyoğun çalışırken?
12 Yorumla- +1 yıl
Zor zamanda sevdiği adamın arkasında olamayıp hemen ilk zorlukta pes eden den eş olur mu?
Evlilik yemini bu yüzden ediyorsunuz:
iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta...
Soran+1 yılBende aynı işi yapıyordum 1ay önce ayrıldım evde olduğum için ona sarıyorum sureklı.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne beklediğin önemli o ilişkiden
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgi aşk ilgi gelecek umut ve o
Soran+1 yılNeden. Bence zamanla düzelecektir yaa
Soran+1 yılSizdemi yoğun calısıyordunuz
+1 yılAllah yardımcın olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılOkadar vahım mı durumum
- +1 yıl
Biraz zaman ver bence zaman sana gösterir ne yapıp yapmıyacağını yoksa gel ben burdayım 🙂
Soran+1 yılHaklıısn bende boşlukta kaldığım ıcın çok kafaya takıyorum galiba
- +1 yıl
Yani acele karar verme yanlış olabilir sabret biraz 🙂yaş kaç?
+1 yılBence sürekli üstüne gitme.
Hatta buluşalım dediği zaman benim başka programım var de.
Sanki birtek o yoğunda sen el altında bekliyor gibi olmasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı, haklısın…
Ama böyle yürümez
Eğer geçici bir durumsa sabret Seviyorsan daha çok anlayış ve olgunluk göstermelisin
Ben o kadar anlayışlı değilim
Maalesef sonuca bakıyorum
İlgi görmüyorsam terk ederim Banane?312 Yorumla- +1 yıl
ilgi manyaklıgı var sizde
Cevap sahibi+1 yılEvet İlgisiz kalmaktansa yalnız kalırım daha iyi
- +1 yıl
yalnız kal o zaman k*z
Cevap sahibi+1 yılSanane? Zaten yalnızım
- +1 yıl
sen bana ilgi verirsen yalnızlıktan kurtulabilirsin belki🤷🏻♂️
Cevap sahibi+1 yılBen neden vereyim Asıl ben ilgiye layığım
- +1 yıl
neden biz taş mıyız
Cevap sahibi+1 yılDik dik konuştuğun için evet öyle geldin bana
- +1 yıl
karşılıklı ilgiye ne dersin
- +1 yıl
böylede kurgu oluyor neyse boş ver
Cevap sahibi+1 yılSanaldan ilgi olmuyor
- +1 yıl
hangi şehirdesin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence üzme çocuğu benim eşim denizci 4 ay gelmediği oluyor zor fakat ilerisi için 5 yıl daha bu şekilde olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyyyy asla iğrenç bir ilişki. Oğlak burçları böyle genelde ilgisizlik soğutur.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi kova erkeği 😂😂
Soran+1 yılBen aslanım
Cevap sahibi+1 yılKova ve oglak erkeklerinden nefret ederim
+1 yılİlgisiz olmak tercihtir mecburiyet değil. Öncelikle neyse onunla boş zamanlarında vakit geçirilmez, zaman oluşturulur. Sen bilirsin. İyi analiz et bence gerçekten iş dışında hiç mi vakti olmuyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır sakın benim yaptığım hatayı yapma
32 Yorumla
Soran+1 yılSızde mı yaşadınız anlatabılır mısın
Soran+1 yılBurdan yazsanız
+1 yılİlgisiz erkekle ilişki yürümez
30 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi