AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Hic ilgiisi alakasi yoksa zor yani biter
Ilgısi aşırı derece yüksek telefonda konuşup veya gorusebıldıgımız zamanlarda. Ama bazen 1gun bekledıgım oluyor veya randevular ertelenıyor işinin yoğunluğundan kaynaklı.
Ozaman isini seviyordur yogun calisiyordur ona guvenin tamsa bunları cok dert etme
Dert etmemeye çalışıyorum alttan alıyorum ama hep alttan almak degerımden düşürüyor cepte görüyor
Yoğun ise ilgilenemiyordur ama sabah günaydin mesajı atabilir akşam iyi geceler yazabilir 5 dakika da olsa arayabilir.
nekadar yoğun çalışsam da ilgiyi eksik etmem öyle olması gerekiyor bence
Valla, bravo
yani şu an da yok ama genelde öyle yaparım olduğu zamanlar 😅 ama bazıları gerçekten haketmiyor hiçbirşeyi genel değil
Vakada bile yazan ben değerimiz bilinmedi aga be.. bundan sonra yoğun çalışıcazz
Bir erkeğin güçlü olması için çalışması şart bence anlayış göstermelisin ❤
Yazmak isteyen yazar aramak isteyen arar
Ne olursa olsun iş filan bahane
Aldatırsij sen şimdi
Hayır
Nooo
Neden ama
Çünkü vaktiniz olmicak.. yoğunluk demek gerginlik demek. Şimdiden anlayış istemeye başlamış sen ilerde anlayış göstermekten çok yorulup çok sıkılıcaksın. Sen her boşluğunda onunla olmak isticeksin ama o boş olmicak. Sen azcık belli ettiğinde muhtemelen sana tepki gösterecek anlayışsız birisi olduğunu söylicek vs. Bak sana senaryoyu bile yazdım
Sevgısınden çok emınım çünkü çok ugrastı benımle olablımek ıcın. Ama Şu an her iş ona kaldığı ıcın aşırı yoğunluğu var sadece
Uzun vadede dediklerim olmazsa bende bişey bilmiyorum :D
Ya sabredip bekleyeceksin ya da onun yanında birini daha idare edeceksin. Sen kendini düşün.
Bence bu bi bahane
Bahane mi. 😔😢
Evet insan sevdiğine bi şekilde vakit ayırır
Aslında ayırıyor ama bazen çok yoğun oluyr. üst düzey yonetıci toplantılar müşteri ziyaretleri felan oluyr. Beraber calısırkende bazen 5dk uğrardı ofıse. Sımdı hepten uzak kaldık
Yaşlar kaç
Sevgılım 33 yaşında
Seni mutlu ediyo mu yeteri kadsr
Aşırı derecede. Konuşurken veya Yanyana geldıgımız zaman ben sankı bu dünyadan kopuyorum Okadr özel ve güzel hıssettırıyor
E iyi o zamn
Sizede sorayım. Ben bu buluşmaları ertelemesını veya msjlara geç cvp vermesını laf yapmasam normal davransam benı anlayışlı olarak mı görür yoksa bu kız cepte ne yapsam okey mı der. Buarada daha önce isınden kaynaklı işgısızlıgı nedenıyle kavga ettık ve benı anla bu yoğunluk gecıci sen benim aklımdasın senı seviyorum benı üzme demişti
Yoğun çalışan ✅
Ilgisiz❌
Nedenini bizzat biliyosun zaten iyi düşün
Yoğunsa yapacak bişeyin yokki
Yoğun ilgi gosterip calismamasindan iyisir
Sana vakit ayirmiyorsa ondan mutluluk bekleme
Hayır bence yürümez erkeğin ilgisizi hiç çekilmez
Yani vakit hiç ayırmıyorsa ilişki yürümez
Pazar günüdemi çalışıyor?
Hayır. Ben mesai saatleri içinde aramamasını veya bulusmaları ertelemesinden bahsedıyurm. Bunun dışında mesai saati dışında gayet ıyı ılgılı. Ben her an müsait olsun bana istiyorum
Hayır
Neden ama
Kadın ilgi ve sevgi ile çiçek açar çünkü
Gecıcı bır durum bu yoğunluk Şu an öyle söyledi. Telefonla veya yüzyuze görüşünce busekılde olmuyor gayet normal sevgı ılgı dolu. Ama iş yoruyor onu
Hm o zaman baska
Anlayışlı olmaya devam mı etmelıyım onu bılmıyurm. Bu anlayışlı halıme alışır da devam eder kulllanır diye korkuyorum
İçin hep doğruyu söyler sana içini dinle
Valla ben ilgi manyağı olduğum için yapamıyorum
Yürütemeyen sensin
Neden. Acar mısın bıraz
Açmam.
Yürümez
yürümez
Yürümez
Yurumez
şahsen ben öyleyim yürütülmez😂
ASSSSLA YURUMEZ VE ALDATİLİRSİN DENENDİ ONAYLANDI
Hayır
Yurumez bence
Ben yürütmeye çalışıyorum 🤣🤣
Hayır tabiki
Yürümez be kanka
İmkânsız.
Yürümez
Çok haklısınız.
Yürümez
Hayir maalesef
Yürümez
Hayır yürümez
Yürümez kanka
İşin zor
Olmaz
Olur neden olmasın
boş ver
Çok seviyorum nasıl boşvereyim
olsun
Nasıl olsun. Kalkpsiz mısın 😂
yoo kalbim var :D
Ben olsam ayrılırım.
Seviyorsan yürür
Tek taraflı değil ikisi de "cinselliği dışarıda bırak" gerçekten ruhlarını seviyorsa yürür diğer türlü yaptıkları bir ticarettir
Yürümez
Hayır
Neden ki
Yürür
Zor anlayışılı ol
Yürümez
Yürümez
yürümez
Yürümez
Bilmem
Yürümez
Evet