Sevgilimin babası bizi gördü acil yardiminiza ihtiyacim var?

Kiz arkadasimla iliskimiz 7 ay'ı buluyor abisi ablasi annesi kiz kardeşi hepsi iliskimizden haberdardi sadece babasi bilmiyordu bugun iste mukkemmel bir bulusmadan sonra onu eve birakirken babasi arabayla önümüzden gecti babasi bizi görmüş eve gidince kiza bagirip cagirmis imam hatip e gondericem demis sevgilim de baya zeki şehrin en iyi okullarindan birinde okuyor. Babasi onu imamhatip e gonderirse vicdan azabından ölürüm. Annesi iceri girmis demis ki ya okuldan vazgececeksin ya da sevgilinden vazgeciceksin demis. Halbuki annesi iliskimizi biliyordu ve bizim iliskimiz sevgilimin derslerini asla etkilemedi aksine daha da iyilestirdi. Neyse iste annesi demis ya okul ya sevgilin dusun tasin 1 gunun var demis. Bide kizin telefonunu da almis kiz bana yazdi iste annem soyle diyor dedi. Dedim ki "ayrilicam de benjm icin hayatinla oynuyorsun farkinda misin" dedim."Sensiz ben ölürüm zaten sensiz hayatin bir anlami yok ki " dedi neyse ikna ettim annesine yarin dicek ayrilicam falan. Biliyorum beni herseyden cok sevdigini ailesine ayrildim dese de benle her turlu yine iletisimde olacagini biliyorum. Elim ayagim titriyor gözyaşlarım kurudu artik. Sizce ne yapmaliyim?

Sevgilimin babası bizi gördü acil yardiminiza ihtiyacim var?