babam yaklaşık 7ay önce falan kanser çıktı 60yasinda kendisi kahvede çalışıp evin geçimini sağlıyordu kanser oluncada çalışmaya devam etti ama iyice huysuzlandi çocukluğumdan beri evde kavga ve huzursuzluk zaten var ama kanser olunca iyice artı annem 43yasinda çalışmıyor anneme tutunmaya başladı bende yksye hazırlanıyorum mezuna bırakmıştım işte birde bizim mahkeme durumları var benim pederi kendi kardeşi dolandırmış malını mülkünü herşeyini elinden almış mahkemelikler yani mahkeme bize dönsün kazansinda istemiyor adam nefret ediyor resmen düşünüyorumda bize bakmak zorunda da değil sonuçta beni bu yasa kadar getirmiş annemde o bize bakmak zorunda diyor çalışmak istemiyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benim pederi de kardeşi dolandırdı
işe yaramazın teki çöpten farkı yok umarım yarına çıkamaz diyorum da kötüye bişey olmuyor
ölse de huzur bulsak keşkee
baban bakmak zorunda ama hukuken değil. mesela bizde annem eve bişey getirir babam sabah atlar motora nereye gittiği belli olmaz zaten suratına baksak zekasının da normal olmadığını anlarsın. ama ona göre çok kurnazmış haha. a, ptal özgüveni işte.
sende aklın varsa o eve dönme. annen üniversite bitince senden iki şey beklicek çünkü. evlilik ya da hemen bir iş. o da olmazsa sırtını döner. babadan zaten şanssızız.
benjm peder gençken Arabistan'a gitmiş çalışıp ailesine para yollamış dükkanları evleri yaptırmış ondan sonra kız kardeşi ailesini kafalayip bütün malı mülkü üstüne yaptırmış bu da hesap falan sormamis korkudan kardeşi çirkef bir şey zaten zar zor bir mahkeme acsbildi zaten kendi ailesi evlenmesini falan istememiş çocuk çoluk olur mal bölünmek zorunda olur diye peder kimi getirse hayır diyorlarmış en sonunda annemle evlenmiş zar zor annemde severek evlenmiş
benimkide kendine göre çok uyanık çok zeki bir görsen
Seninki zeki . Bizimki değil. Sorun bu.
Bu herif yüzünden erkeklerden soğudum zaten hepsi ap. Tal gibi geliyor. Ölse bi şekilde biz halletcez ama ne para verdiği var ne işe yaradığı. Bunu geç olanı da dağıtıyor. Pek inançlı değilim ama diğer dünya varsa hakkımızı o kadar yedi hayvan görür cehennemin dibini inşallah.
bende inançlı birisi değilim zekiyide ironi olarak söylemiştim mecazi anlamda benimkide canım annemede banada çile çektirdi yıllarca hayırsız rezil etti beni mahelleye
Babalar kapatılsın dicem de ne babalar var kızları için birikim yapan
Hayır annelerde de sorun var bu gibi insanlardan çocuk yapmak ne
kandiriyolar kadınları cicimaylarıda geçince çıkıyor gerçek yüzleri
Yok be benim annem nişanda anlamış nu aval aval bakıyo ben atarım bi iki ay geçince demiş annemin üvey annesi de ya evlen ya ölün çıksın demiş. Hadi kısmen anladım ama sonra neden boşanmadın. Ben bildim bileli annem babamın borcunu ödüyor sürekli dolandırılıyor çünkü. Adamda gurur onur haysiyet felan yok. Ay sinirlerim zıpladı neyse ikimize de sabırlar diliyorum.
benimkinde çalışmaya popo yok adam çalışsın bana baksın istiyor annemin kız kardeşi falanda kafayı yedi titizlik hastais oldu pederdende hayır gelmiyor annemdende hayır gelmiyor zorluk çeken ben oluyorum ikiside hayırsız annemi kandırmış benim peder sevmiş aşık olmuş dedem vetmemis annemi dedem ölünce evlenmisler
Kendini kurtar yoksa yok olursun kuzucum. Güzel bölüm ve işe odaklan ve aile bağlarını boş ver.
öyle yapicsm artık yetti benimde canıma çocukluğumdan beri çekmediğim kalmadı annem pasif peder dominant olan bana oldu
Annen için de dönme. Ben öyle yapmıştım vicdan yapıp bu adamla tek kalmasın kanser olur demiştim. Büyük hata. Beni kanser edecekler.
umrumda değil valla ona çalış bizi şu adama mecbur bırakma diye yalvarıyorum baban neden başında düşünmemiş diyip duruyor ben mi istedim dünyaya gelmek çocuk sahibi olmak istemiş doğurmuş bakmıyor hafta sonları ben çalışmayı düşünüyorum onada baskı yapıyorum daha az önce söyledim yüzüne sen şimdi beni yalvartıyorsun böyle ileride üniversiteye gittiğim zaman bende seni duymam dedim dhaa ben kaç yıl önce dedim ona bundan bize hayır gelmez bosan diye dinlemedi henj
Ben 6 yaşımdan beri derim 28 yaşındayım. Boşa söyleme. Onlar anca kavga etmekten çocuğu arada bırakmaktan anlar boşanmaya iki tarafın da poposu yemez. Kendini düşün.
İyi geceler✨ 🌚⏰
sağ ol sanada iyi geceler
Annen çok fikirsizmiş ya yazık adama üzüldüm sen sakın üstüne gitme hatta annenin üstüne git ya da gitme kimsenin of Allah yardımcın olsun
annem haklı yalnız o adamın bize yapmadığı şey kalmadı para gözün teki ama kendi kız kardeşi dolandırmış onu kendi Arabistan'a gitmiş çalışmış ailesine para yollamış evleri dükkânları yaptırmış kardeşi ailesini kafalayip hepsini kendi üstüne yaptırmış gidip bir hesap bile sormadı şimdi ise sürünüyor müstwak ona
Adamım kendine faydası kalmamış annen bencil yaklasiyor
o da malına mülküne sahip çıksaymış gidip bir hesap sorsaymis