Nasıl Barışabilirim?

Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi niyetli ve gönülden derinden seven biri olarak bu soruyu soruyorum sizlere. Gerçekten kendimden çok sevdiğim ama onun bana olan sevgisini bana gösterdiği kadar benim (Benden ayrılmak isteyince düşünüp farkettiğim) ona sevgimi hissettiremediğim, 3. ayımıza girerken, ilk baştaki gibi heyecanım yok, içimde bazı şeyleri yapamadım, sana olan sevgim kayboluyor gibi söylemlerle benden ayrılmak isteyen bir sevgilim var. Müsaadenizle olayı anlatıyorum.

Ayrılmak istediği günden önceki gün her zaman ki gibi iyi davranıyordu kendisi, benim yaşadığım şehirde aynı üniversitede okuyoruz ancak onun fakültesi bana 25-30 km uzak bu sebeple haftada 2-3 defa karşılıklı git gel yapıyoruz onun da arabası var benim de ama aileden olduğu için maddi durumlar da çok el veremediği için her zaman git gel yapamıyoruz haliyle. Geçen hafta finallerin bitmesiyle babası memleketten geldi ve arabayla birlikte kızı ve en yakın kız arkadaşını yurttan alıp yola çıktılar. Mola verdikleri zaman vs beni hep aradı haber verdi, videolar çekti babam hızlı kullanıyor diye sonra yavaşladı diye. Genel olarak da böyle birisi kendisi beni hiç habersiz bırakmaz gittiği her yerde ne yaptığını nerde olduğunu anlatır arar. Yanlız babası sevgili yapması konusunda çok katı ve asla istemiyor. Gittikleri günden sonraki gün akşamı bir canım edip kızı aradım, beni 'Sevgilim <3' diye kaydettiği için babası da yanındayken aradığım için babası gördü haliyle. Sigara da içiyor ve babası hayatında hiç içmediği için kendisinin de içmesine karşı olduğundan sigara mevzusundan da aynı gün içinde kendini patlatmış ben aramadan önce. Beni öğrenince benim ondan uzak olduğumu söylüyor babasına ve git gel yaptığını anlıyor arabayla babası doğal olarak. Dedikodumu falan yapıyorlar profil fotoğrafıma bakıp yani aslında kötü bi tepki yok her şey çok doğal, ama bilin bakalım neden? Çünkü onlarla beraber arabada onların evinde 3 günlüğüne kalmaya gelen yurttan kız arkadaşı var evde. Benden ayrılmak istediği günden önceki gün kızı otogara bırakıyorlar dedesiyle ve eve dönünce kıyamet kopmaya başlıyor. Babası sigara paketi bulmak için arabayı arıyor, kilometre saatine bakıyor ve kıza gelip bütün gün bağırıyor, sana değer veren erkek sana gelir hep sen mi gidiyorsun vs diye darlıyor. Habire kavga ediyorlar ve ertesi gün günaydınnn yazıyor, ardından saat 4 de müsait olur musun konuşalım diyor. Ben anladım tabii mevzuyu. Ayrılmak isterken bile telefonda yaklaşık 45 saniye benn dedikten sonra duraksayarak söyledi. Bunun dışında memlekete gideceği son hafta ben yanına hiç gidemedim çünkü maddi sıkıntılarım vardı, kısacası ilgisiz bırakmak zorunda kaldım ve sebebini ona yansıtamadım. O cebinde son kalan 100 tl si ile bile otobüse binip yanıma geldiğini, benim ise böyle fedakarlıklar yapmadığımı söylüyor ama bilmiyor ki benim 1 kuruş param kalmamıştı. Çünkü onun istediği konsere 500 tl vermiştim o ay gitmek için.

Uzun lafın kısası 2 gün sonra tekrar geliyor buraya, sizce nasıl barışabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak, kız bana konserde vs kendimi zorladım ama seni sevdiğimi kabullenemedim dedi. Ama bana hissettirmedi veya söylemedi, her şey çok güzeldi. Sanırım babasının üstüne gitmesi onu bu karara daha fazla sürükledi. İlk gün ki gibi heyecanlı değilim diyor, lütfen bana yardım edin, fikirlerinizi bekliyorum.
Nasıl Barışabilirim?