Arkadaşlar herkese merhabalar, iyi niyetli ve gönülden derinden seven biri olarak bu soruyu soruyorum sizlere. Gerçekten kendimden çok sevdiğim ama onun bana olan sevgisini bana gösterdiği kadar benim (Benden ayrılmak isteyince düşünüp farkettiğim) ona sevgimi hissettiremediğim, 3. ayımıza girerken, ilk baştaki gibi heyecanım yok, içimde bazı şeyleri yapamadım, sana olan sevgim kayboluyor gibi söylemlerle benden ayrılmak isteyen bir sevgilim var. Müsaadenizle olayı anlatıyorum.
Ayrılmak istediği günden önceki gün her zaman ki gibi iyi davranıyordu kendisi, benim yaşadığım şehirde aynı üniversitede okuyoruz ancak onun fakültesi bana 25-30 km uzak bu sebeple haftada 2-3 defa karşılıklı git gel yapıyoruz onun da arabası var benim de ama aileden olduğu için maddi durumlar da çok el veremediği için her zaman git gel yapamıyoruz haliyle. Geçen hafta finallerin bitmesiyle babası memleketten geldi ve arabayla birlikte kızı ve en yakın kız arkadaşını yurttan alıp yola çıktılar. Mola verdikleri zaman vs beni hep aradı haber verdi, videolar çekti babam hızlı kullanıyor diye sonra yavaşladı diye. Genel olarak da böyle birisi kendisi beni hiç habersiz bırakmaz gittiği her yerde ne yaptığını nerde olduğunu anlatır arar. Yanlız babası sevgili yapması konusunda çok katı ve asla istemiyor. Gittikleri günden sonraki gün akşamı bir canım edip kızı aradım, beni 'Sevgilim <3' diye kaydettiği için babası da yanındayken aradığım için babası gördü haliyle. Sigara da içiyor ve babası hayatında hiç içmediği için kendisinin de içmesine karşı olduğundan sigara mevzusundan da aynı gün içinde kendini patlatmış ben aramadan önce. Beni öğrenince benim ondan uzak olduğumu söylüyor babasına ve git gel yaptığını anlıyor arabayla babası doğal olarak. Dedikodumu falan yapıyorlar profil fotoğrafıma bakıp yani aslında kötü bi tepki yok her şey çok doğal, ama bilin bakalım neden? Çünkü onlarla beraber arabada onların evinde 3 günlüğüne kalmaya gelen yurttan kız arkadaşı var evde. Benden ayrılmak istediği günden önceki gün kızı otogara bırakıyorlar dedesiyle ve eve dönünce kıyamet kopmaya başlıyor. Babası sigara paketi bulmak için arabayı arıyor, kilometre saatine bakıyor ve kıza gelip bütün gün bağırıyor, sana değer veren erkek sana gelir hep sen mi gidiyorsun vs diye darlıyor. Habire kavga ediyorlar ve ertesi gün günaydınnn yazıyor, ardından saat 4 de müsait olur musun konuşalım diyor. Ben anladım tabii mevzuyu. Ayrılmak isterken bile telefonda yaklaşık 45 saniye benn dedikten sonra duraksayarak söyledi. Bunun dışında memlekete gideceği son hafta ben yanına hiç gidemedim çünkü maddi sıkıntılarım vardı, kısacası ilgisiz bırakmak zorunda kaldım ve sebebini ona yansıtamadım. O cebinde son kalan 100 tl si ile bile otobüse binip yanıma geldiğini, benim ise böyle fedakarlıklar yapmadığımı söylüyor ama bilmiyor ki benim 1 kuruş param kalmamıştı. Çünkü onun istediği konsere 500 tl vermiştim o ay gitmek için.
Uzun lafın kısası 2 gün sonra tekrar geliyor buraya, sizce nasıl barışabilirim?
Nasıl Barışabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak, kız bana konserde vs kendimi zorladım ama seni sevdiğimi kabullenemedim dedi. Ama bana hissettirmedi veya söylemedi, her şey çok güzeldi. Sanırım babasının üstüne gitmesi onu bu karara daha fazla sürükledi. İlk gün ki gibi heyecanlı değilim diyor, lütfen bana yardım edin, fikirlerinizi bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olayin jcinde babasi var kiz seviyo da seni babssi iste sikinti durumun ne oldugunu guzdlcene ogren konus otur tut elini ya sen erkeksin de seni seviyorum
Bana devam etmek istemiyorum diyor mesaj yoluyla, göz göze geldiğimizde bu durumu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Babası arabayı bile vermeyebilir, GPS takmış araca adam dün. Bütlere gelirken arabayla gelememe ihtimalim var dedi, her sabah gidip bütlere onu ben mi götürsem acaba.
Babasi fena vadya bu kiz net ondan korkuyo
Sen hangi sehir okulunuz
Tekirdağ NKÜ ben ana kampüsteyim o çorlu kampüste
Bak şimdi, dün gece beni kendisi aradı, aklında soru işareti kalmasını istemiyorum dedi ve devam etti; dün sana hani kötü şeyler oldu dedim ya, babamla çok kavga ettik ve arabaya gps bile takmış, ben seni ilişki yap diye değil oku diye gönderdim diyo, dedi. Beni hala sevdiğinden adım gibi eminim ama duygu karmaşası içinde ve şu an galiba sevemedim moduna giriyor. Tam sevmeye başlarken senin gibi sevemedim diyor. 2 haftadır adam akıllı görüşemiyoruz bile diyor. Sana değer veriyorum dedi kapatırken. Beni wp den engellemedi ama instagramdan vs ben çıkarttım onu dün. Locket kullanıyoruz foto atınca telefonun ana ekranında çıkıyor attığı foto widget olarak yani, dün onu da silmiştim tekrar geri yükledim ve dayanamıyorum onsuzluğa. Ben hayatımda benden 2-3 yaş küçük bu kadar olgun bi kızla daha önce tanışmadım ve onu kaybedemem. Hatalarımı affettirmek istiyorum. Buraya geldiğinde bana onda kalan şapkamla beremi vericek ancak ben konuşalım da dedim ve olur dedi. Yanına giderken ona ne alayım? Ona neler anlatayım ki düzeltebileyim. Size gerçekten her şeyi anlatıyorum şu anda eksik yok, kıza son zamanlar ilgi veremedim ve soğudu, sevmeye devam edemeyeceğini düşünüyor. İlk gün ki heyecanını geri kazandırmak zorundayım. Babasından korktuğu için benden uzak kalmak isteyebilir, ben babamı çiğneyemem onu dinlemek zorundayım da dedi bana çünkü.
Deki ben seni seviyorum cozum bulurum bi sekilde sen icin rahat olsun baban konusunda ama emin olmak istedigim tek bir sey var senin bana karsi duygularin ne durumda ona gore bi hareket edeyim boyle iki elim kolu baglli bana acik lutfen
Seni saf seviyorum de herkes benim gibi olmaz ortam cok kotu ben seninle evlenme niyetindeyim de
Ama bak kizi yarii yolda birakma sonra kiza hayatnin travmasini yasatirsin
Goz temasi kur ellerinden tut bunlari soylerken
Hayir ben kendim istemiyorum gibi birsey derse peki saygi duyarim kararina de geç tek bisi deme
Yanına giderken herhangi bir şey alayım mı? Aşırı mı olur gerekli midir?
Gerek yok sevgilin degil biseyin degjl niye aliyorsun
Bilmem, o kadar çok seviyorum ki onu. Kalbimi istesin sökeyim çıkartayım eline vereyim hiç problem değil, böbreğim iflas ediyo desin tekini veriyim hiç önemli değil. Ben ona ruhumu hediye etmişim, gerisi hiç önemli değil...
D, eld, dkkc allahim beni de boyle seven nolur
2 gün önce attığım tatlı reelslara slkk hshshhs diye cevap veren kız beni sevmiyor olamaz asla inanmıyorum zoruma giden kısım da bu