Barışmak için ne yapmalıyım?

Merhabalar kız arkadaşımla 1.5 aydır ayrıyız sebebini anlatayım öncelikle çok güzel bir ilişkimiz vardı her şey çok güzeldi ona hediyeler alıyordum sürekli bazen aç kalıyordum ona hediye alıp mutlu edebilmek için neyse bunu her erkek yapar sonradan bende korumacı ve sahiplenici bı kişilik oluştu ona yavsayan birini dövüp hastanelik etmiştim flan bunlar sorun olmayan şeyler sürekli benim yüzümden tartıştık haksızken haklıyım dedim bunu sonradan anladım defalarca kırdım söz verdim hep değişcem eskisi gibi geri olcam diye ama sadece oturup değişmeyi beklemisim hiçbirsey değişmemiş ve bı sure sora her şey güzel gidio derken tartıştık çok ikonik bir tartışma ama neyse ben ona yetersiz olduğumu seni seviyorum ama mutlu edemiyorum diyip ayrıldım sonra kendisi de sinirlendi ve haklıydı üzüldüğü her konuda o gün dama demişti ve patlamıştı ve artık affetmiyor duzelmessin asla biz o yalvarışlari gördük diyo bazen kendisi yazıyor iyimisin diye sonra iyimisin diye yazdım umutlanma seni affetmicem diyip geri gidiyor Spotifyda bana yaptığı playisti silmemis ama ben artık cidden değiştim o gerekli olan konuşmayı yaptım yasimisizin genç olduğunu herşeyi atlatacagimizi açıkladım hatalarımdan ders aldığımi onsuzlugun nasıl bir şey olduğunu pişman olduğumu açıkladım yalvardım ama artık her şey için çok geç olduğunu güvenmediğini ve güvenmediği için istemediğini söyledi ve konuşmayı bitirdik 1.5 aydır nerdeyse her gün yazmıştım ama olmuyor bir türlü barisamiyoruz ne yapmam lazım bilmiyorum affetsin diye playistler yaptım web siteleri kurdum aradım ağladım yalvardım akşam yolda gördüm konuşmak için yalvardım arkasından seni seviyorum diye bağırdım ama yine değişen bir şey yok onu herkesten herşeyden çok istiyorum ona çok aşığım nasıl düzeltebilirim aklımda ona verdiğim ilk çiçekten buket yaptırıp. Okul açılınca çıkışına gidip konuşmayı denemek var ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

Barışmak için ne yapmalıyım?