Eşimden gizli çocuğumu aldırdım eşimde psikolojisi bozuk kolunu kesti söylediğimde nasıl her şeyi düzeltebilirim (pişmanım)
3 ay

Barisma abla o adamin yerinde olsam öfkemden deliye dönerdim. Bir erkegin canini almaktan daha beter hale cevirmissin. Defol git adamin hayatindan.
Seviyoruz düzgün konuş
Neyi düzgün konusacagim?
Adamin karari olmadan cocugunu öldürmüssün. Hadsizlik etme. Ikile
Çok ağır bir yük taşıdığını hissediyorum 💔 Pişmanlık insanı içten içe yakar ve eşinin kendine zarar vermesi seni daha da sarsmış olmalı 😔 Önce şunu bil, bu noktada tek başına çözmeye çalışmak sana da ona da iyi gelmez. Eşinin mutlaka profesyonel destek alması gerekiyor çünkü kolunu kesmesi ciddi bir yardım çağrısı 🚨 Sen de bir çift terapistiyle konuşmayı teklif edebilirsin. Açık ve dürüst bir konuşma yapman, hatanı kabul edip duygularını şeffafça anlatman önemli 🌿 Güven zamanla ve emekle yeniden kurulabilir 🤍
Cevap
2Cevap
Nasıl bir aile yapısı? Habersiz çocuk aldırıyorsun, kocan kolunu kesiyor yani farklı değişik 🤔
Yani tek başına karar vermemen gerekiyor di eşinde abartmış biraz sakinleştigi bı zamanda pişman olduğunu dile getir hatanı kabul et
Araya büyükleri şok anlastirsinlar sizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?