Nasıl barışacağım?

Merhaba arkadaşlar aile içi sorunlar yaşıyorum uzun süredir annemle zaten aynı evde olmamıza rağmen 3 aydır konuşmuyoruz sebebi uzun biraz ama haklı olan benim ben dışarı falan çok çıkan birisi değilim babamla iyi anlaşırdık 1 hafta önceye kadar annemle ilgili konularda arkamda dururdu tam bir baba kız ilişkimiz vardı yani 1 hafta önce hastaneye gitmemiz gerekti abim ben anneannem hastaneye gittik şehir hastanesine normalde babamın giymeme hiç bir şekilde karışmadığı şeyleri giydim bir şort üstümede bluz dediğim gibi ailecek gittiğimiz ve gittiğimiz yerde hastane yani neyse hastane dönüşü anneannemi bırakmak için köye uğradık dedem hoş geldin kızım falan dedi her şey olması gerektiği gibi sarıldık falan dedemle sonra cıktık kendi evimize geldik babam akşam eve geldi her şey hâla normaldi sabah oldu babam bağırarak odama girdi o dün giydiğin neydi senin hiçbir şey giymeseydin çıplak gezseydin deden aradı ne giydiriyon sen ona öyle dedi biz senin ipini fazla salmışız dedi bunu annem dese takmazdım ama babam söylediği için en güvendiğim kişi tarafından bunu duymak inanın ki çok koyuyor ben köpekmiyim ya ipini fazla salmışız ne demek dedem artık hakkımda ne söylediyse asla tahmin ettiğiniz gibi bir kız değilim dışarıya falan hiç çıkmadım neredeyse 3 ay boyunca babamın söylediği öyle koydu ki çünkü ben babama hiç bir şey söyletmedim hep arkasında durdum böyle bir olay yaşanması gercekten beni üzdü babam hatasını anlasın diye aşağı katta yatmak için indim o gün babam geldi kalk hadi yat yerine yukarıya dedi iyi burası burada yatcam ben dedim kalk dedi tekrar bidaha gelmem bu odaya benide kaybedersin dedi sonra söyledim işte diyemedinmi baba kız benim kızım sanane ne giyerse giysin diyemedinmi o gün bana niye söylememiş seni aramış dedim ben şimdiye kadar bir kere sana bir şey dedirtmedim hep arkanda durdum ben bu hayatta sanada güvenemiceksem kime güveneceğim dedim bir şey söylemedi o günden beri konuşmuyoruz haklıyım bence ama yüzüme bakmayanda babam ne yapacağım ben
Nasıl barışacağım?