Beni 7 aya yakındır görüşüyoruz ve bu süre içerisinde sürekli olarak aldattı neden benimle alay eder gibi bunu yapıyor?

Beni aldatmadığı gün sayısı o kadar azdır ki... Migdem bulanıyor artık... Ayrılmak istiyorum ama kalbimle beynim arasında kaldım... Ne zaman ben müsait olmasam başkalarına koşuyor... Kaç defa ima ettim sürekli olarak hatta direkt söylediğim zaman bile oldu... Ama o hem benimle görüşmek istiyor hemde bir gün sonra yok oluyor resmen. İşin daha kötü yanı benimle birlikte olduğunu biliyor görüştüğü kişiler. Sevdiğime pişman ettiler beni. Hepsi o kadar iğrenç geliyor ki şu an. Kendim bile hatta... Keşke bir uyansam bütün bu olanlar hiç yaşanmamış gibi olsa... Bunu bütün kalbimle dilerdim... Ne yapıyorum bende bilmiyorum... Belkide sadece sıfırdan başlamalı ve beni küçük duruma düşüren herkesi geride bırakıp sadece kendime odaklı yaşamalıyım... Bu yaşananlar bu insanlar yaptıkları şeyler benim seviyeme yakışmıyor...

Beni 7 aya yakındır görüşüyoruz ve bu süre içerisinde sürekli olarak aldattı neden benimle alay eder gibi bunu yapıyor?