
İlgisi varken, erkeklerin bazı davranış ya da tutumlardan dolayı gerek farkında olarak ya da olmayarak kadınların ilgisini ne düşür?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlgisi varken, erkeklerin bazı davranış ya da tutumlardan dolayı gerek farkında olarak ya da olmayarak kadınların ilgisini ne düşür?
1. Aşırı ilgi ya da aşırı ilgisizlik. Bunun bir ortası var. Çok sıkarsan ölür, bırakırsan da kaçar.
2. Asık suratlılık ile ciddiyetin ya da sempati ile gevşekliğin arasındaki çizgiyi koruyamamak.
3. Kadına karşı duygusal muhtaçlık hissiyatı vermek. Bu bir mavi hap refleksidir. Betalize olmuş erkek davranışıdır. Fiziksel görünüşün chad bile olsa bu tip davranışlar kadında arzuyu öldürür. Her erkek fiziksel olarak değilse bile düşünsel anlamda alfa zihin setine sahip olmalıdır.
4. Cinselliğe aşırı düşkünlük. Konuyu sürekli cinselliğe taşımak. Betalize olmak ne kadar kötüyse yüzde yüz hardcore bir alfa profili çizmek de o kadar kötü. Bu da kadında sana karşı arzuyu bitirmez hatta kısa vadede tam aksine arttırabilir ama orta/uzun vadede güven duygusunu öldüren bir şey. Çünkü yüksek libidolu erkeklerin, evlendikten sonra eşlerinin regl ve hamile olduğu dönemlerde aldatma eğilimi gösteriyor.
5. Dağınıklık, bakımsızlık, tembellik, sorumsuzluk gibi olumsuz nitelikler de kadını erkekten uzaklaştırır. Bu ülkede evli olduğu halde üstelik fabrika çalışıp da bir ay banyo yapmayan insanlar var. Böyle bir adamın evlenmiş olması yani herhangi bir kadın tarafından tercih edilmiş olması 21. yüzyılın en büyük mucizesidir. Bir kadını boş ver böyle bir adamla bir travesti bile yatmaz.
6. Tespih sallamak... Kenar mahallenin erkek fatma kızları hariç aklı başında hiçbir kadın, tespih sallayan erkekte öyle maskülenite falan görmez, çekici de bulmaz.
7. Küfür etmek... Çok gergin zamanlar hariç her 10 lafının 7 tanesi küfür olan bir adam sadece kadınları değil hemcinslerini bile soğutur kendinden.
8. Yere tükürmek... Arkadaş siz insan mısınız, lama mısınız ya? Nasıl bir sağlık problemin olabilir ki her 30 saniyede bir yere tükürüyorsan. Bir insan, etrafındakileri en kısa zamanda kendinden nefret ettirip uzaklaştırmak istiyorsa sokakta yürürken sürekli yere tükürsün.
Anlaşılmamış hissetmek, çıkmazda hissetmek, ne yapabilirim diye düşünüyor olmak sevgiden daha başka duygulara sürükler diye tahmin ediyorum. Kendimce de doğru buluyorum.
Cevap
1Cevap
İlgisizlik, yalan, ego tüm her şeyi yok eder.
İlgisizlik. yalan söylemek. çok bunaltmak.
Durduk yere ilgisini azaltan bir erkek benim için biter anında soğurum
İlgisiz kalmak, aşırı derecede ilgi görmek.
İlgisizlik ilgimi bitirir
Sebepsiz yere uzaklaşması
karaktersizlik
Yalan atmaları ve kendilerine acıtmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?