bana ilgi göster miyorsun aşkım diyor buradaki çoğu kadın... ilgiyi açar mısınız?''neden kendimizi anıtlaştırmayı bu denli çok isteriz? daha yaşarken bile. yangın musluklarının dibine işeyen köpekler gibi varlığımızı ispat etmeye çalışıyoruz. fotoğraflarımızı, diplomalarımızı çerçeveletip asıyor, gümüş kaplamalı bardaklar kullanıyor, yatak çarşaflarına baş harflerimizi örüyor, ağaçlara ve tuvalet duvarlarına isimlerimizi yazıyoruz. hepsini aynı dürtüyle yapıyoruz. bundan ne elde etmeyi umuyoruz? alkış, gıpta, saygınlık? yoksa yalnızca ilgi mi çekmek istiyoruz, ne tür olursa olsun ilgi mi istiyoruz? en azından bir tanık istiyoruz. sesi kısılan radyo gibi, kendi sesimizin sonunda ebediyen susmasına tahammülümüz yok.'
İlgiden kasıt kadınlar güzel şeyler duymak ister. Onu mutlu edecek iki güzel kelime. Sen onu mutlu hissettirecek güzel cümleler kurdukca bütün günü güzel geçecek sürekli seni düşünecek. Her dk mesaj atmak değil ilgili olmak.
Nasılsın? İyi misin? Neler yaptın? Gibi gibi veya seni özlüyorum veya sinemaya gidelim mi? Parka sahile gidelim mi? Beraberbir şeyler yapalım ne yapmak istersin veya şunu yapalım hadi kalk hazırlan. Çikolata al şeker al yani çok bir şey istemiyoruz ve bunlar çok zor değil. Sonuçta villa yat kat uçak istemiyoruz. Yoldan gelirken bir çiçek ot kopar gel sana hayatım ya da her nasıl hitap ediyorsan kadını. Vs... ver o çiçeği ona yani o kadar zor değil düşünüldüğünü hissetmek istiyor kadın bu kadar basit..
yorumunda tuvalet demişken yazdığında küçük iken bile ben hiç sidik yarışı ve uzağa işenmesini sevmezdim. Ben kadınlar gibi işemekteyim. Keşke bizimde üretramız 0 cm olsaydı. Kadınların işeyemediğini kıskanırım.