AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Aldatıldım yakaladım, ağzıma geleni saydım. Noktayı koydum.
Buluştuğumuz günlerden birinde iyi ayrıldık sonra birden aramalarıma mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Öyle bitti
Bizim kavgalı bitti, hala arayıp "sana güvenmistim kalbimi söktün attın hayatımı mahvettin." diyor her gün madem seviyorsun bırakma diyorum ama "artık seni sevmek istemiyorum" diyor böyle işte toxic 😁😁
Sevdiklerime karşı her zaman saygılı oldum
ve her zaman aynı şekilde karşılık alırım son ilişkimde bunu görmedim. Yavaş yavaş kedini vazgeçilmez hissetmeye başladı bu yüzden ayrıldım şu an pişman ama çok geç kendinden soğutdu dilerim mutlu olur
Sevgi diye bir şey kalmamıştı ortada ayrıldık ancak sürekli geldi gitti ona karşı saygım kalmadı ne sebeple ayrılırsan ayrıl arkandan kötü konuşturmayacaksın iyi hatırlamak her zaman ayrılan tarafın canını sıkar keşke der
Yeterince ilgi gösteremeyen ve kendisinin bitmeyen gezme istekleri. 3 yıllık ilişkimi oturup karşılıklı helallik bile isteyemeden bitirdim
Karsilikli kufur hic sasmaz cok rahat unutulur oyle
Anlasarak ayrılmak sence daha mı kötü
Ay evet icinde kalir iki tarafinda ama hersey gec olur
Aldatmıştı , aldatırken yakaladım 😄 ailesine de iş hayatlarına da rezil ettim. O utanç bir ömür yeter ona. Bir de işinden attırmıştım
Kankamin penisini eski eşimin içindeyken yakaladım ve boşandık
Bende aynı şeyi yaşadım :/ ama sevgilimdi benim allah yardımcın olsun dostum
Eyvallah
Bu yaşıma kadar hiç iliskim olmadi ve yorumlarda çoğu kişinin ihanetten dolayi ilişkisi bitmiş sanırım bu devir boyle devam ettikçe kimseye guvenemeyecegim
Ailesinden dolayı mutsuzluğa alışmış bir insandı mutluluk ağır geldi onca emeğe rağmen gitti. Sonra geri geldi istemedim halen kapıda bekliyor bilmiyor ki o kapı kapandı🙃
Bahaneye bak
Tanesi 60 gramdan 9 altın bilezik bitme sebebi oldu
Çok harika bir sebep
Sürekli tanımadığı kızları takip ediyordu ve eski sevgilisini unutmamisti
Baktım hal ve hareketleri çocuk gibiydi yol verdim 😒
Ne türden çocuk gibi? tatlı ve şirin olmak kötü değilki, (soru olarak) belki sadece senin için öyle davranıyordu
@yazacakyok daha çok zeka olarak geri gibi geldi ben sapyoseksuelim. Hareketleri hoşuma gitmedi beğenmedim
çok sıkıyormuşum böyle biraz umursamaz ol dedi sıkmak kısıtlamak gelmesin aklınıza yani yani böyle serbest ilişki hesabı istiyordu hanımefendi yolun açık olsun dedim
En kaliteli sorunlardan biri diyebilirim ben şöyle dedim ona onun bir pislik olduğuna ve pislik olduğunu söyledim şaka şaka bişey demedim olmadı çünkü xbxbbxbc
Çokça konuda fikir ayrılığı yaşadığımız için bitti kültürel farklılıklar da vardı saygı olması gerektiğinden çok daha azdı ve ilişkide sınır yoktu sürekli iletişim halinde olmak istiyordu
Ailesi yönelimini bilmiyordu ve şüphelenmeye başlamışlardı. O yüzden daha fazla sürdüremedi ilişkiyi.
Benim kız 10 tane 22 gram bilezik istedi sadece onun oluyormuş altın
Evlenmeden illa ev almam gerekiyormuş
Kira da duramazmış ben de yol verdim
Kira ve ev konusunda haklı ama bilezik gerçektende abartı
Senin kız ne işe yarıyormuş peki hocam
Vallahi öyle işte bu devirde ev almak kolay mı imkansız gibi bir şey halden anlayan düzgün birini bulurum dedim ben astsubay ım maaşım 43 öyle ev almak kolay değil
İyisini yapmıssın hocam
Sadece onun mu oluyormuş? Kusura bakmayın ama madem ev istiyor o zaman takılan bilezikleri versin. Neden her şeyi karşı taraftan beklerler ki @Polislikhayalim
Öyle o yüzden ayrıldım zaten şu an kafam rahat daha olgun mücadeleci kafası uyan birisini bekliyorum
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten..
Amin herkes için geçerli bu
Birbirimize zarar veriyorduk
Birinin buna bir son vermesi lazımdı gerekeni yaptım :)
Zorlandın mı ayrılırken nasıl söyledin
Şöyle söyleyeyim ayrılmak istediğimi soylesemde sürekli beni suçlama manipüle etmeye çalışmasi hala da sanki ondan ayrılmak için bahane arıyor musun gibi davranması hocuma gitmiyordu bir yerden sonra da tahammül edemedim bitti diyip her yerden engelledim :)
Adımı paylassam bana mesaj atabilir misin benzer seyleri yasıyorum da Şu an
Evet tabi
Serap123567
Taim sen beni direkt ekleyip dm atsan
Dm puanım yetmiyor ekliyorum
Benimde maalesef 🥺 üzgünüm
Peki😔
biz çok iyi anlasiyorduk fakat ailesi yüzünden bitti ilişkimiz ben oğullarının parasını yiyormuşum ayrıldım hemen 2 yıldır birlikteydik üstelik
İlk ilişkim evlilikle sonlandığı için buna cevap veremiyorum 🥹
Baska birini seviyordum onu unuttugumu zannedip birisiyle sevgili oldum aslinda unutmadigimi anlayinca çocuğu daha fazla uzmiyim diye ayrildim oysaki cocuk tatlı biriydi
En azından dürüstçe bitmiş ama bunu ayrılırken ona demedin eminim.
Bu sekilde biten , biterken siz kadınların havadan sudan sebeplerle çıkarmaları o kadar doğal ki, bunu anlayan erkek zaten uzatımıyor, duygusal olan ise çok kötü oluyor
Hayır lan cidden dedim hatta eskiden sevgili olmadan önce aşık olduğum çocuğu ona anlatiyordum sonradan onunla sevgili oldum ayrilirkende söyledim direk oda uzatmadı ama kırgın hala hatta baya
" lan "... ayrılmamız iyi olmuş , o çocuk adina sevindim☺☺☺
Dimi lan
İhanet
O kızın Allah uzun ömür versin
Ömür boyu gün görmesin inşallah o öküz
Smksmwkwmw bu nasill beddua
Buluşmaya gelmeyip eski sevgilisiyle aynı evde kaldı sonra bende Başka bir kıza çicek aldım böyle bitti
Seninki daha edepli bitmiş en azından
İlk önce böyle bir darbe alınca bende böyle intikam aldım ama edebimi bozmadım
Ben kısa süreli ilişkilerden yanayım. Yani hepsi kısa süreli oldu. Yani aşık olamıyorum. ya da aşk budur. Bilmiyorum.
Bütün herkesi aynı sanıyor (hemcinslerimi asla kötülemem) n. de at dedi hayır dedim ayrıldık engelledi. Daha 2 saat önce ayrıldık. Ama unutamıyorum
Hala mukemmelsin unut.
Aldatıldım ve öok kötü bi yalancıydı yakaladım. canım benim bilgisayarımda wpyi açık bırakmış her şeyi gördüm
Doğru yerde değilmiş gibi hissediyormus kötü bitti bende ilk basından aklın nerdeydi dedim baglanmıstım
Çoook severek ayrıldım bennn sonumuz yoktu severek vazgeçtim çok zor 3 ay oldu ama hala kabullenemiyorum.
Bana güvenmediği için bitti son konuşmamız da gayet sakin bir şekilde birbirimize şans dileyerek oldu
Dekolteli giyinmesi ve sosyal medyada bunlari paylaşıp hesabını açık yapması.
Güzel güzel sevisirken benden daha fazlasını istedi , ben de ezik kıçına tekmeyi bastim
O az yazmaya ben az yazmaya başladı birden hiçbir şey demeden kesildi ilişkimiz iletişimimiz
Aldatıldım. Hemde yengesiyle. Kulağımda benim aşkı memnu melodisi neden çalıyor ki şuanda 🤣
Bu sabah bitti adına ilişki bile denilmezdi ztn güven sorunları
İhmal edilmeyi kabul etmediğim için ayrıldım ve telafi etmeye çalışmadı.
Bana göre değildi, korkak ve pısırık bir tip olduğu için anlaşamadık
Kiskanclik. Her giydigime karisiyordu ve dayanamayip kendisi ayrildi
Ahahahaha yaa varya bayılıyorum böyle hemcinslerime iyi ki onun için değişmedin
Para kazanmasını sağladım sonra bi tarafları kalktı ve bitti
Hayatımda iki ilişkim oldu ikiside beni aldattı sonuç bu yani.
En yakın arkadaşıyla kavga edicek noktaya gelmiştik o yüzden engeledi...
Instagramdaki kızlar yüzünden
Niye ki
İkimize zarar vermeye başlamıştım..
Nasıl ayrıldın
Bir kaç haftadır ayrılık olayı gündemdeydi
Kolay oldu
Kolay kabul etti mi acaba
Evet çok olgun bir adamdı çok kolay ksbul etti zaten her zaman eğer istemezsen kapı orada derdi
Aldattı başkasıyla nişanlandı
Ghosting yaptım
O ne demek
Kayboldum
Ama hic bisey demeden mi kıza yazık degil mi
Evlilik delisi olmak da kötü
Bana artık inanmadığını söyledi. bacım ithamlandırdı.
Kolay unuttun mu peki
Söylediğim şeyi değiştirmiş o***pulukla ithamlandırdı yazmıştım
Ne yazık bana ki unutamadım 2 hafta oldu zaten henüz. Ve şuanda da eski konuştuğu kişiyle ekleştiğini öğrendim
O zaman üzülmeye degmezmis
Ne diyeyim ki çok yazık sevgime emeğime
Daha cok yeni zamanla degmicegini anlarsın seni hakeden biri cıkar umarım
O kadar uzun süre olduki hatırlamıyorum
Kolay unuttun mu
Ben haklı olduğum için kendim ayrıldım bunun getirdiği bi nefret vardı onun için çabuk geçti yaklaşık 4 yıldır ilişkim olamdı
Bende ayrılmayı düsünüyorum ama karsımdakini de üzmek istemiyorum bi erkek nasıl bi ayrılıkta daha az yara alır bi fikrin var mı
Direk söyle yani uğraştırmaya gerek yok ben ayrılmak istiyorum de sebebi varda söyle yoksa de benden yana sevgi kalmadı uzatıpta seni oyalamak istemiyorum de ayrılalım
Bu sekilde daha mı az üzülür yoksa sogumasını mı beklemeliyim
Zamanın varsa bi süre ilgi gösterme muhabbet i azalt o süreçte soğur
Tesekkürler
Saygı bitince bitiyor
İhanet ama acısı fena olacak.
Hiç sevgilisi olmayanların Min. Rahatlik📈📈📈📈📈
Sevdim mi tam severim. Bitmez bende.
İlişkimiz hiç olmadı 🙄
Beni çok seviyordu onun için başkasıyla gitti
Ah be abi
Her kez çok seviyor bu devirde sorun değil 7 yıl oldu ona teşekkür etmem lazım ondan sonra kimseye güvenmedim
Evli olduğunu öğrenmiştim bitirdim
Oha 😯 bu gerçekse kendine saygın varmış... Hayatında biri varken hele ki evliyken kız derdine düşmek nedir... Sapık, pislik herif 🤬
oha evliyse nasıl yürütmüş ki
1 yıl boyunca anlamadım valla sabaha kadar konuşuyorduk birde 2 çocuğu da varmış dünyanın şokunu yaşadım
İlişki olmadan bitti dini yüzünden
iliskinin neden bittigini sormus olmayan seyi niye anlatıyon
Açıklamayı okumadım. Başlıkta neden diye sorulmuş
O bıraktı, sevgisi bitmiş.1 yıl önce.
Bana grup yapmaktan bahsettiği için...
Adi şerefsiz
😞😞
Erkek olmak alın yazısı olsa da ADAM olmak her kula nasip olmaz !
Bu söz öyle * için söylenmiş..
Kafası doluymus yorgunmuş ne istediğini bilmiyor ve hayattan cok sıkılmış yalanını...
ihanet!..