En sonki ilişkiniz hangi sebepten dolayı bitti?
İhanet yüzünden
Güvensizlik yüzünden
Yalan yüzünden
Çapkınlığı yüzünden
Sadakatsizliği yüzünden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

En sonki ilişkiniz hangi sebepten dolayı bitti?
En son biteni karşımdaki kişinin narsit egoist bipolar sadakatsiz değersizlik veren birisi olması yüzünden bitti, her hatasınu affettiğimde küstahça dahada büyük hatalar yapıyordu. Bir kere avmdeyken canım kavga etmek istiyor deyip ciddi ciddi kavga etmeye aldatıyorsun demelere başladı, yanından öfke ve hüzün karışımıyla ayrıldım yolda giderken sinirden solunum krizine girdim millet ambulansı aradı hastaneye kaldırdılar onun yüzünden, o ise bana halen durmadan bir sürü laf sayan mesajlar atıyordu öyle bir mahlukatı aynı gün affedince , daha aynı gün bu seferde dizimin sakatlanmasına sebep oldu awk sevgilimi dersin dişi şeytan musallatı mı belli değil hayatımda öyle narsist egoist birisini görmemiştim
Buradan tanımıştım aylardır habire stalk yapıyormuş geçen kendisi beni uzun süreden sonra burada aktif görünce fake bir hesaptan yine sataşıp sonrada mail atarak söylemişti, dikkat et sanada musallat olmasın 👹
Cevap
13Cevap
Hiç ilişkim olmadı maalesef
Narsist birisi idi hep ben diodu olmaz ki biz olmayı öğrenemedi
Anlaşamıyormuşuz.. halbuki bi gün önce evlenmek istediğini buna dair şeyleri konuşuyordu… hızına yetişmek zor insanların…
İş ciddiye binince nedense erkekler hemen ortalıktan kayboluyor ya da birşeyleri bahane ediyor diye düşünüyorum ben. Birden bire nedense ciddi yola girince fikirleri değişiyor.
Takılıyorduk işte ben çok yorgun düşüyorum dedi biraz mola vereceğim dedi tamam dedim
En son ilişkim diye bir şey olmadı hiç hep flört olarak kaldı hepsi.
Paraya ihtiyacım var nasıl kazanabilirim internet üzerinden?
İnternet üzerinden işler var onlara başvurabilirsiniz
Hiç ilişkim olmadı ama hepsi ihanet ile reddetti
Güvensizlik ve sadakatsizlik
Aynen zaten genelde ilişkilerin bitme sebebi ya güvensizlikten kaynaklı oluyor ya da sadakatsizlikten yana oluyor. Güven ve sadakat çok önemli bir ilişkide.
Bir de ilişkinin bitme sebebi kendisini ilişkiye hazır hissetmemelerinden kaynaklansa da bence o bahane başkasını bulmuştur sana öyle demek zorunda hissediyordur.
Benim bizzat başıma geldi çok sevmiştim kızı ama o bana bunu söyledi
Çok darladı.
Yani evet çok darlayan birine kimse bir müddet sonra bence dayanamaz diye düşünüyorum ben. Sürekli her işine karışan birini şahsen kimse istemez diye düşünüyorum.
Hatırlamıyorum ki.. :/
Gizliden aldattığını öğrendim.
Yalan ve sahtekarlık
Özel sebeb aşağıdakilerin hiç biri değil
Kardeşinin doğum gününü amcasına söylediğim için.
Kendi saçma sapan kuruntularindan bitti
Neydi mesela saçma sapan kuruntu dediğin
Hepsinden birqz biraz
İlişkim olmadı ki bitsin
ölüm
İlişkim olmadı
Olmadı ki bitsin
Aldatma
Yani genelde ilişkilerin bitme sebebi hep ihanetten yalandan dolandan olur. O yüzden güzel giden ilişkiler bu yüzden bitiyor. Aldatma ve ihanet yüzünden.
Mallığı yüzden
Öyle olması gerekti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?