• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevdiğinizle ilişkiniz nasıl ve neden bitti?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor

Nasıl bi konusma yaptınız

Güncellemeler
+1 yıl
Karsılıklı daha kolay unutulması icin nasıl bi konusma yapılmalı sizce
Sevdiğinizle ilişkiniz nasıl ve neden bitti?
İlişki Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Nidanursu
    Nidanursu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Son haftalarda soğuk yapıyordu. Hani bir sorun vardır hissedersiniz ya ama elinizden hiçbir şey gelmez. Ne olduğunu yanlış bir şey yaptığımı düşünürken, ne olduğun bile anlayamadan silmisti beni. Daha öncede aramızın bozulduğu olmuştu ama bu kadar büyültmemiştik bir sorunu. En azından konuşmadan öylece kaçmazdık birbirimizden. Mesajlarıma görüldü attı. Aradığımda o telefon suratıma kapatıldı. Beni her yerden engelledi. 1 hafta boyunca ondan haber bekledim. Zaman geçmek bilmemişti. Onu gerçekten seviyordum. Benim için yeri o kadar özeldi ki. Uzun süre bu ilişkinin etkisinden çıkmamıştım.
    Belki kafasını toplamak istiyordu, belki bulanmıştı, sıkılmıştı, soğmuştu ama başkasıyla görene kadar hala umudum vardı açıkçası. O andan sonra çıktı tamamen hayatımdan. Keşke bunu anlatsaydı diyorum. Belki öylesi daha düzgün biterdi. Umursamıyormuş gibi davrandım ama bunu kendime yediremiyordum açıkçası. Bana verdiği sözleri ona tuttuğunu gördüm. Önümde eğilip birlikte daha önceden sevdiğimiz kediyi sevdiler. Öyle aham şaham bir olay değil belki çoğu kişi için ama onunla mutlu olduğunu görmek çok koymuştu bana. Tanrının oyunu işte aradan 2 yıla yakın bir zaman geçti. Onlar hala birlikte ve mutlular. Bende hala bu anları hatırlayınca gözlerim doluyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Sen unutmak için nasıl bir konuşma yapmalısın ya da yapmamalı mısın bilemeyiz çünkü olayını bilmiyoruz. Ben artık beni umursamadığı için ayrıldım ama başka sebepler de vardı. Ayrıca şüpheleniyordum bazı şeylerinden başka kızlarla da konuşuyordu ama kız çevrem yok diyordu ben bunu yakın arkadaşından öğrenmiştim tesadüfen. Ergenleşti iyice ve en başında çok düzgün iyi biriydi. Derler ya insanların gerçek yüzü zor zamanda belli olur diye o da bunları bahane etti ve evet zor zamanlardan geçti gerçekten de ama bu bana tavır almasını gerektirmezdi çünkü insan sevdiğinin yanında huzur bulur ondan destek alır ama benimkisi kötü şeyler yaptı. Dış görünüşümü sorun ediyordu ama bunu açıkça söyleyemiyordu, ben de en başından beri ona karşı nettim ve beni olduğum gibi kabul etmişti bende onu etmiştim ama sonra değişti ve verdiği sözlerden de caydı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gitmeden yerini ayarlamıştı. Ben, en son ona ettiğim beddua sayesinde öğrendim. Ettiğim beddua henüz tutmuş değil ama zamanı var. Bu hayatta en sevdiğin ve güvenmiş olduğun kişi (yani karın) yapsın sana da aynı şeyleri demiştim ama o sevgilisi ile de yürümedi, ayrıldı. Ben, onda hâlâ engelliyim. Orası da ayrı. Engelli olmam benim için bir şey de ifade etmiyor. Engelli olmam onun kıçının kalkık olması yüzünden. Ona hâlâ yazacağımı sanması yüzünden. Pardon, tek bir yerden değilim. İlişkilerinin başında telegram engelimi açmış. Ben, sonradan fark etmiştim. Sanki istesem oradan yazamam. 😂😂Diyorum ya, o onun kendini bir şey sanması.

0
    0 Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Güncellemene cevap vereyim önce.. maalesef karşılıklı kolay unutabilmek adına yapılabilecek bi konuşma yok. Her halükarda bi an gelir aklına..

Benim 2 senelik ilişkim vardı. Bittiginde burada sağolsun değerli üyeler çok destek oldu bana o kötü süreci atlatmama çünkü bi anda şak diye "ben seni üzerim ve seni üzmemek için ayrılmak istiyorum" diyip gitti. Hani bazen 1 hafta sonra yazar insan filan hiç gidiş o gidiş.. e bana verdiği umut, ailesiyle tanışma hayalleri, kızımıza bulduğu isim filan.. öyle işte gülüm.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsallah seni hakeden birisi cıkar karsına

• Wineandorange
      Wineandorange
      +1 yıl

Amin hepimiz için ❤️

AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

123

Cevap

105

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Öyle gerekiyordu bitmesi için pekte bir sebeb yoktu. İkimizde birbirimize ağır konuştuk bitti öyle. Yapılan doğru mu tabiki değil. Ama sevgiden mi hırstan mı bilmiyoruz.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sence agır konusarak bitmesi mi ayrılık sürecini kolaylastırır yoksa saygı icinde mi

• emre00
      emre00
      +1 yıl

Saygılı olmak lazım haddinizi aştık

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Umarım hersey güzel olur bundan sonra

• emre00
      emre00
      +1 yıl

İnşallah herkes için

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.

Kısacası kıskançlık, uzununa ömür yetmez. Bahane istedikten sonra biliyoruz çoktur.

2
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Kuzenimle ilimizi bitirdik ve konuşmuyoruz 😒😒

0
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

İlişkinin son kullanma tarihi dolmuştu..

4
    1 Yorumla
    • kissmemore
      kissmemore
      +1 yıl

O kadar doğru bir yorum ki bazı ilişkiler uzayınca tadı kaçıyor

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Sevgilim olmadı hiç,

1
    0 Yorumla
  • Kehribark
    Kehribark Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 22
    +1 yıl

Tek bir neden değil aslında bir çok neden sayılabilir ancak önemli olan sevgi boyutu.. Sevginiz güçlüyse aşamayacağınız bir engel yoktur. Zaten uzun ve ömürlü ilişkilerin sırrı budur. Yoksa bir bahaneye bakar bitmesi

7
    0 Yorumla
  • Beyza_2580
    Beyza_2580 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sosyal medyadan tanismistik Almanya'da yaşıyoruz ikimizde fakat benden biraz uzak ve farkli bi sehirde oldugu icin uzak mesafe iliskisiydi cocukla bulustum sevgili olduk falan ustunden aylar gecti soğumaya basladi çalıştıgi icin bana zaman ayirmamaya basladi surekli agir konusuyodu ayrica kendisi kürttü ve babam kürt olduguna pek sicak bakmadi anlasamadik bitti 🤷🏻‍♀️

3
    5 Yorumla
    • Soylu_Orgun
      Soylu_Orgun
      +1 yıl

Verilmiş sadakan varmış şükret bence ve dikkatli olarak başkasına şans ver

Yorumla
    • Beyza_2580
      Beyza_2580
      +1 yıl

@Soylu_Orgun kürt olmasina mi veriomis sadakan var dedin anlamadim

Yorumla
    • Beyza_2580
      Beyza_2580
      +1 yıl

Verilmis*

Yorumla
    • ArcticMonkeysfan
      ArcticMonkeysfan
      1 yıl

@Beyza_2580 bir şey sorabilir miyim mesaj atamıyorum iki dakika beni takip etme ya da mesajlarını açma şansın var mı?

Yorumla
    • Beyza_2580
      Beyza_2580
      1 yıl

@ArcticMonkeysfan buyur

Yorumla
  • kendineedebiyatci
    kendineedebiyatci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Sadece "güzelce yollarımızı ayıralım" dedim karşımdaki baştaki ilk kelimeyi yok saydı sadece 😅 sen sen ol asla çirkinleşme kibarca bitir. Nedenini sorarsa da güzelce söyle öyle uzun uzun açıklamalar yapmana gerek yok çünkü umursamıyorlar. Bitişi ne kadar güzel yaparsan o kadar akılda kalırsın 😉 diğerlerinden farkın olur

2
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Sudan sebeple ayırıldm ama anlamsız bir şeydi.. Ama iyi ki ayrılmışm hemen başkasına gitmiş özür dilememe rağmen affetmedi meğersem sevgili yapmış birde çok seviyordu 1 yıl oldu işte sevmiştim ama ikimizde aynı burç teraziydik onunda çok kedisi vardı benimde şehirler farklıydı ama hayatmın aşkıydı.. Ama hata yaptı düzeltmek isteseydi düzeltirdi.. Kızlarla takılmayı tercih etti. Bende onu hayatımdan tamamen çıkarmayı tercih ettim düzgün adammış nasıl düzgün adammış gördük şükür..

2
    0 Yorumla
  • yorgunbiribeaa
    yorgunbiribeaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Uzak mesafeydi. Hemde ailem onu sevmemisti yaşı büyük diye. O 30 yaşında. Ben 19. Daha sonra bizim buluşmamızda engel oldu ailem. O bana şans verdi hemde 5 kere falan yani. Ona çok şey borçluyum. Bu kadar kere güvenip affetti. Ama her seferinde ailem engel oldu. Onu çok seviyordum. Her seferinde Tekrar denedim ama olmadı. En sonunda da onun istemeden umudunu kırdım. 5 başarısız deneme oldu. E en sonunda soğuduk. En sonda ailemi tam ikna ettim ve yola çıktım ki, Biz bulusamayinca benden umudu kesip başka birine yazıyormuş. "Devam etmeye gerek yok boş ver diyip engelledi". şu an engeli kaldırmış. Hem üzülüyorum hem sinirliyim. Hemde engeli açma nedenini anlamadım. Kadına "evlenme teklifi edesim geldi" yazmış. Tamam ben seni belki umudunu kırdim. Ama ilem yüzünden, bana şiddet uyguluyorlardi. Hiçbir zaman aldatmadim en azından, doğruyu söyledim. Kontrolüm dışında gelişmişti. Üzücü biraz. İkimizde hataliyiz sanırım.. :'(

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin elinde olmayan nedenlerin varmıs bazen üzülsekte böyle olması bizim icin daha iyi diye düsünmemiz gerekiyor sanırım

Yorumla
    • yorgunbiribeaa
      yorgunbiribeaa
      +1 yıl

Evet, doğru söylüyorsun. Ama o bana inanmadı. Zaten daha biz flört ediyorken bile o kadına yazıyormuş.. Ailem hiç karışmaz aslında rahattır, demekki bir bildikleri varmış ki istememisler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet canım ailenin düsüncelerini önemsemek en dogrusu bence

Yorumla
    • yorgunbiribeaa
      yorgunbiribeaa
      +1 yıl

Haklısın.. İçime su serptin neredeyse. Teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben tesekkür ederim kendine iyi bak

Yorumla
  • serenn19
    serenn19 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

Beni dövmeyi bırakmıştı artık manipüle etmiyordu çok monoton olmuştu yaşantımız sıkıcı olmuştu çok sık arayıp soruyordu sürekli benimle buluşmak istiyordu bir de son zamanlarda çok hediye almaya başlamıştı ben de bıraktım öyle ilişki mi olur sürekli ara sürekli sor ilgilen dövme manipüle etme para isteme olmaz.

1
    0 Yorumla
  • oykuxxx0
    oykuxxx0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

arkadaşlar bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.. soru bu değil ama ayrıldığınız kişiyle istediğiniz kadar problem yaşamış olun, son nokta dediğimiz saygı bile tükense iki taraf da birbiriyle olmak istediğinde bir yolunu mutlaka bulurlar.. isterse geçsin 1 ay i, 1 yıl ya da 1 asır.. siz bişey yapmasanız da içten içe istiyorsanız hayat bir şekilde karşınıza getiriyor o insanı. iki taraf da ne yaşarsa yaşasın birbiriyle olmak istiyorsa kaçmak imkansız.. toxictir düzelmez bir ilişkidir o kısımlar tartışılır ancak netice bu.

0
    0 Yorumla
  • blackwster
    blackwster Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Yabancı biriyle internetten tanışmış. Sonra buna benim ona doğum gününde aldığımdan daha pahalı oyunlar hediye etmiş. Bana biraz onunla konuştuktan sonra, aşık oldum onunla tanıştıktan sonra önceki hiçbir şeyin hiç kimsenin önemi kalmadı dedi. Bebek gibi yeniden hayata gözlerimi açtım. Seninle bir kadın erkek ilişkisini hissedemedim ama seninle olduğumun aksine onu gerçek bir erkek gibi gördüm. Aslında seni hiç o anlamda sevmemişim, bir arkadaş gibi sevmişim vs. vs. dedi.

Çocuk aylık dolar yolluyormuş. Yurtdışına yerleşme planları vs kuruyor şu aralar.. Hee bir de asla bir Türk ile çıkmazmış.. hata yapmış..

0
    0 Yorumla
  • Soylu_Orgun
    Soylu_Orgun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Aşırı kıskançlıktan iki haftalık ilişkim bitti...

Ben kendisine aşırı dürüst yaklaştım hep alttan aldım beni kıskandığı durumunların açıklamasını bırak kanıt bile gösterdim Buarada beni aldatmakla itham etti en sevmediğim şey bu yaşıma kadar olan hiçbir kız arkadaşımı aldatmadım ve aldatmayada kesinlikle karşıyım 😊

0
    0 Yorumla
  • ZeynepKaran
    ZeynepKaran Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 48%
    +1 yıl

İlişkimin ilk zamanları dışında asla ilgi ve sevgi görmedim, bunu dile getirince de ben kötü oldum ayriladiktan sonra meğersem aldattığı için bana ilgi ve sevgisinin olmadığını öğrendim. Öyle oldu evet öyle oldu

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Açıklama yapmadan bıraktı beni son defa görmek istedi görüntüde ve gitti.. anneme bana çok iğrenç imalarda bulundu iftira attı ama sebebini bilmiyoruz çok yalvarmama rağmen söylemedi iki sene geçti hala acısını çekiyorum ama geri dönerse istemem helal da etmem Allah’ından bulsun.. her şeyden herkesten çok seviyordum hayatımın merkezine koymuştum onu ve tabi bana hayatımın en büyük dersini verdi sağ olsun 🫠

1
    1 Yorumla
    • KaptanMehmet78
      KaptanMehmet78
      +1 yıl

Kendini bile kişi başkasının dediklerinden etkilenmemeli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sıkıldım bunaldım yeni aşklara yelken açmak istedim ve bıraktım. Tabi pat diye değil önce mesajlarına daha geç cevap verdim sonra 1 gün sonra cvp vermeye başladım sonra arayınca açmadım saatler sonra aradım bazen hiç aramadım mesajları goruldude bıraktım sonra saçma sapan şeylerdeb kavga edip engelledim 🙏🏻🤗😅

0
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ayrılan bendim, sana bir şey söylemek istiyorum dedim. Bir birimize uygun değiliz vaktimiz boşuna gitmesin, boş yere yorulmayalım. Sağol her şey için. Böyle bir mesajdı kavgasız gürültüsüz soğuk davranışla.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki özel olmazsa o ne tepki verdi acaba

• Blossom01
      Blossom01
      +1 yıl

Anlayışla karşıladı. Birdaha yazmadı etmedi.

• Ayzibeyzi
    Ayzibeyzi Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Aldatildim... uzak mesafe ilişkisiydi mesaj attım o kadar umursamaz di ki karşı taraf mesaja bile 1 hafta sonra görüldü attı sonrada kendisi mesaj attı selam dedi geri cevap vermeye hevesim kalmadı... cevap yazmadım bende

0
    0 Yorumla
  • leomania01
    leomania01 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

aklından geçenlerin olduğu gibi söylenmesi taraftarıyım. sonuçta bitiyor ilişki değil mi? karşımdaki kırılmasın gücenmesin diye düşünüp asılsız şeyler söylemektense doğruyu söyler çeker giderim.

0
    0 Yorumla
  • beyzzzznur
    beyzzzznur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç ilişkim olmadı ki bitsin 🥲 neyse bekarlık sultanlıktır diyerek kendimi avutuyorum hemen.
    Bence sevdikten sonra herhangi bir söz ya da davranış o sevginin kolayca bitmesine sebep olmuyor. Kişi kendisi istediğinde bitirebilir ancak.

0
    0 Yorumla
  • Meltemsavasan
    Meltemsavasan Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 81%
    +1 yıl

Nişanlımın 2017 yılında Tunceli'de şehit olması

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah sabır versin basınız sagolsun 🙏🏻

Yorumla
    • Meltemsavasan
      Meltemsavasan
      +1 yıl

🙏🙏🙏vatan sağolsun

Yorumla
  • BerkaySimsek95
    BerkaySimsek95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.

Karşımdaki kişi bana açıklama yapamayacak kadar aciz biriydi. İlgi manyağıydı. Başka birinin ilgisini çok görünce yazmadan sildi attı. Karakter şart. Güzellik fasafiso

1
    0 Yorumla
  • slytherin_varisi
    slytherin_varisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Uzak mesafe yüzünden artık aramızın soğuması yüzünden bitti. Üç beş mesajla yalapşap bitirdik. O kadar uzaktık birbirimize.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrılmadan önce de birbirinize mesafeliydiniz öyle mi

Yorumla
    • slytherin_varisi
      slytherin_varisi
      +1 yıl

Evet son bir iki ay soğuktuk.

Yorumla
  • Serza
    Serza Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bir buçuk sene boyunca anlattığım ilişkimizde var olan problemi gelip bana sanki bunu kendisi keşfetmiş gibi ilişkimizde böyle bi problem var o yüzden ayrılmak istiyorum dedi. Ben de kahkaha atıp kendine iyi davran dedim ve masadan kalktım. Hepsi bu. Ha bu arada çözülemeyecek bi problem de değildi.

0
    0 Yorumla
  • Ebrar1303
    Ebrar1303 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    +1 yıl

En yakın erkek arkadaşımı ilişkimizin başından beri istemiyordu. Çocuk onun yüzünden benimle olan arkadaşlığını bile bitirdi. Ben hep arkadaşlığımı korumanın peşindeyim. Sevgilim arkadaşımla hala konuştuğumu öğrenince ayrıldı. Tabii ki onu bahane etmişti. Siz siz olun sakın ilişkiniz için arkadaşınızı yarı yolda bırakmayın. Ben bırakamadım ama ilişkimi bitirdim. İyi ki de bitirmişim. Ayrıldıktsn sonra arkamdan çıkarmadığı dedikodu, demediği laf kalmadı zaten. Gerçek yüzünü göstermiş oldu😚😚

0
    0 Yorumla
  • Mavisiii0
    Mavisiii0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Artık olay yüzük takmaya gidiyorken saçma sapan kıskançlık krizlerine girdiği için bitirdik. İnsan bi yere kadar sabredebiliyor cidden.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Helalik istedim helal etti, o da istedi ben de helal ettim sonra kendine iyi bak diyerek ayrıldık. Umarım hayatında hep mutlu olur. Bazen sevsen de gitmiyor, hayırlısı böyleymiş. Allah'a emanet olsun!

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar saygılı bi sekilde ayrılmıssınız herkeste böyle olmuyor maalesef

Yorumla
  • laraaaakara_
    laraaaakara_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 93%
    +1 yıl

İkimiz de bitiremedik bitmesi gerekiyordu iyi şekilde konuşup kapattık telefonu sonra bir daha da yazmadık öyle bitti işte

1
    0 Yorumla
  • unglücklicherMensch
    unglücklicherMensch Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Kollarım bedenine sarılmak yerine toprağına sarıldı

1
    5 Yorumla
    • Akcahatun
      Akcahatun
      +1 yıl

Allah rahmet eylesin Allah sana sabır versin toprağın bir olsun inşallah cennette rahat uyuyordur Başın sağ olsun 😔😭

Yorumla
    • unglücklicherMensch
      unglücklicherMensch
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Basın sagolsun umarım bundan sonrası güzel olur

Yorumla
    • Akcahatun
      Akcahatun
      +1 yıl

Rica ederim 😊

Yorumla
    • unglücklicherMensch
      unglücklicherMensch
      +1 yıl

Hiç sanmıyorum ama teşekkür ederim

Yorumla
  • Emirhanozer
    Emirhanozer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Kaza geçirmem oldu ve bi açıklama da almadım 😆🫶🏻

1
    16 Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Ben ameliyata girerken bitti ve bidaha da konuşmadık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok gecmis olsun

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Sağol bedene geçmiş psikolojiye başımız sağolsun 😆🫶🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bazen kendimizi üzmeye o kadar alısıyoruz ki aslında bizi üzen seylerin bile bi sebebi vardır belki ilerde daha cok üzülücektin hayırlısı olsun diyelim

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Evet farkındayım bunun haklısın sonradan öğrendim zaten başka biri olduğunu kaza vesile oldu benim için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bi daha kötü seyler yasamazsın umarım tekrar gecmis olsun

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Sen neden sordun bu soruyu senin ki de bitti demekki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim henüz bitmedi ayrılmayı düsünüyorum ama karsı tarafı üzmekten korkuyorum

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Bence aklından ne geçiyorsa söyle öyle bitir zerre yalan söyletsen hisseder bence üzülür onu bu kahreder neden bitirmek isteğini herşeyi en ince detayına kadar söylemelisin bence oda Bilmeli buna göre düşünüp seni anlamalı benim ilk ilişkim değildi bi çok kez yaşadım bitireceksen yalansız bahanesiz bi şekilde açık açık bitir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle yapıcam umarım saygısız bi sekilde bitmez

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Yanlış bi durum yoksa dürüst olursan anlar diye düşünüyorum ben olsam öyle yapardım yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Manipüle etme gibi bi huyu var da kendimi hep kötü hissediyorum

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Walla tatlı bi dille anlat anlamazsa kendi üzülür artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkür ederim yorumun icin

Yorumla
    • Emirhanozer
      Emirhanozer
      +1 yıl

Ne demek her zaman yardım lazım olursa yaz yardımcı olim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tesekkürler

Yorumla
  • Blackkjackk1
    Blackkjackk1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan gibi ayrıldık. Uzağa gitti kariyer seçti bitti

2
    0 Yorumla
  • aselce
    aselce Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Benden soğuduğunu söyledi ve bitirme kararı aldık şimdi ise geri dönmeye çalışıyor kısacası ne yaptığını bilmeyen birisiydi

0
    0 Yorumla
  • koklerdevrim
    koklerdevrim Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.

Kıskançlığının dozunu abartması yüzünden bitti. En son annesinin bana ilgi duyduğunu söylemeye kadar geldi konu :)

0
    14 Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

Magara tor😌

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Ahjkfsfsf böyle bir tanımlamayı ilk defa duydum, kahkaha attım :P

Yorumla
    • zeyzeyxxx
      zeyzeyxxx
      +1 yıl

Yok devenin şeyi iyi ki bitmiş

Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

İmparatordan mağara tor beyfendi Allah kurtarmış bu arada sizi😅

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@zeyzeyxxx Ahjkfsf evet iyi oldu fazla yorucu bir ilişkiydi :)

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Ahah teşekkür ederim Nisa hanımcığım, gerçi sonradan biraz hak verdim kendisine ama neyse :P

Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

Annesindenmi hoşlandınız

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Ahaha hayır ya ben değil, annesinin ilgisinin olduğunu bir biçimde öğrendim. Buraya yazmayayım :)

Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

Çok ilginç bu devrin insanı değilim sanırım ağzım açık kalıyor 😀

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Merak etme Nisacığım, ben de öğrenince ağzım açık kalmıştı :P :D İnsanların garip istek ve tercihleri olabiliyor

Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

😅Allah sabır versin 🥰

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Teşekkür ederim, çok tatlısın. ❤️ Geçip gitti neyse ki :)

Yorumla
    • nisaaa__69
      nisaaa__69
      +1 yıl

yanlış insan vermesin kimseye ay çok zor

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

@nisaaa__69 Ahaha düşüncesi bile garip. Bir ara anlatırım olanları :P

Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Sevgi dışında geriye hiçbir şey kalmamıştı çünkü, ve bana artık varlığının zarar verdiğini hissetneye başladığım an kafamda bitirdim..

0
    0 Yorumla
  • Kbra10
    Kbra10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Anlaşamadık güzelce konuştuk olmayacağını söyledim artık bitti işte tartışma etmeye tekrar birbirini yormaya gerek yoktu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İkimizde birbirimizi Çok seviyorduk, birbirimizi tamamlıyorduk, sevdiğim kızın ailesi bizi ayırdılar kaç hafta oldu ondan bi haber alamıyorum sesini duyamıyorum şu an nerde ne yapıyor düşünmekten kendimi kaybedicem.. -_-

0
    0 Yorumla
  • Rabıaa04
    Rabıaa04 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 44%
    +1 yıl

En yakın kız arkadaşımdan hoşlandığını söyledi ve bana s*ktirgit dedi engelledi ve bitti off çok kötüydü

0
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

İlkdi sonu da boş bir sebepten dolayıdır
    Arkadaş kalalım dedi kabul etmedim
    Zaman kaybı lânet olasıca

0
    0 Yorumla
  • Crayze
    Crayze Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.

Artık her şey yalan gelmeye başladı o yüzden bitmek zorunda kaldi

1
    0 Yorumla
  • bluebolviy
    bluebolviy Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Güvenmedigin zaman ve sevilmedigini hissettigin zaman ayrılman lazımdır

1
    0 Yorumla
  • zeerdaabl
    zeerdaabl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 90%
    +1 yıl

Sinir hastasıydı ben de doktor olamadım için anlaşamadık..😛☺

1
    0 Yorumla
  • Efenizz19
    Efenizz19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsellikti, kendisi bile sürekli istiyordu ama yapınca cok istekli olduğumı söyledi ayrıldı

1
    0 Yorumla
  • LaMeglioGioventu
    LaMeglioGioventu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

3. Yılın sonunda eskisi gibi hissetmiyorum dedi. Bende mutluluklar diyelip kapıyı gösterdim.

0
    7 Yorumla
    • semihsencer
      semihsencer
      +1 yıl

Geri döndü mü peki

Yorumla
    • LaMeglioGioventu
      LaMeglioGioventu
      +1 yıl

Tüm gemileri yaktım. Hemde kendi ellerimle. Ulaşmaya çalıştımı hiç bilmiyorum.

Yorumla
    • LaMeglioGioventu
      LaMeglioGioventu
      +1 yıl

Ama eğer biri sana bu şekilde geliyorsa, ah evet bende seninle bu konuyu konuşacaktım diyip yol verirsen döner. Ama ya neden böyle oldu, lütfen ayrılmayalım gibi şeyler söyleyip ayrıldıktan sonra yazarsan dönmez. Tecrübe ile sabittir.

Yorumla
    • LaMeglioGioventu
      LaMeglioGioventu
      +1 yıl

Not, başka biri varsa işler değişebilir. Ama o birisi senin yokluğunu aratırsa yine sana döner. Kadınlar maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar. O yüzden eğer böyle bir durumun varsa dostum. Herşeyi sil, içinde ne varsa git ıssız bir yere bağır çağır küfür et. Rahatlatacaksın inan, dünyadaki tek erkek sen, tek kadında o değil.

Yorumla
    • semihsencer
      semihsencer
      +1 yıl

Dostum şöyle söyleyeyim hem okul ortamı hemde arkadaş ortamından dolayı çok fazla tanıdık ve çok fazla ortam vardı ego zannetme lütfen hani gecerlide bir tipim var sonuç olarak hepimiz Allah'ın kuluyuz her neyse işte ben o kadar kişi arasından hani cirkin denecek birini seçtim herkes beni uyarmasina rağmen sırf yanında iyi ve mutlu hissediyorum diye devam ettim yapmadığım şey, vermediğim ilgi kalmadı ama sonunda terk etti hee sonra geri geldi ben istemedim kadınlar cidden sinsi varlıklar ve günümüz kızları kirden ibaretler maalesef , saf sevgi öleli çok oldu 🥲

Yorumla
    • LaMeglioGioventu
      LaMeglioGioventu
      +1 yıl

Şunu unutma, bulunduğumuz çağ kadın erkek ilişkileri açısından çok zor. Tavsiyem şudur, bir kadın arkadaşlarının nasıl yaşadığını anlatıyorsa uzakdur, senin özel alanına saygı duymuyorsa uzak dur. Hiç kimse için bir şey feda etmek zorunda değilsin aynı şekilde karşı tarafta. Bir kadın olsun istiyorsan hayatında, önce o kadının ailesinin ona gösterdiği sevgi ve saygıya bak. Eğer ailesi veya çevresi hakkında sürekli söyleniyorsa, ona değer verilmediğinden yakınıyorsa o kızdan uzak dur. İnan bir bildikleri vardır. Hayatını birleştireceğin kadının ailesi onun hakkında ne düşündüğü önemlidir.

Yorumla
    • semihsencer
      semihsencer
      +1 yıl

Aynen öyle ama duygularda kanser gibidir en şiddetli olduğu dönemlerde istesende karşı koyamazsın. Neyse ki kurtulduk bitti çok şükür Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.

Artık sıkıyordu, Bir başkasını buldum yolun açık olsun dedim :)

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Bana olan ilgisi azalmıştı ben de mecburen ayrıldım arkadaş kalalım dedim

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Biterken bazen normal konuşulamıyor ne yazık ki.

0
    0 Yorumla
  • gold_face
    gold_face Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.

Hiç bir ilişki son değildir ama her bir ilişki bir deneyimdir😀

0
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Sevgilim hiç olmadı ama ötekinden bi tane yaptım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İhanet edip aldattı, ben de hiç terbiyemi saygımı bozmadım hoşçakal deyip gittim ama o beş yıl geçmesine rağmen beni unutamıyor ve yerime de kimseyi koyamıyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geri dönmem ve bir şans vermem için çok yalvardı ama o bana ihanet ederek her şeyi yok ederek öldürdü

Yorumla
  • Yapbirkahveiçelim
    Yapbirkahveiçelim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.

Bitirmek istediğini annesinin onaylamadığını söyledi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevgilim olmadi hiç
    Fakat somut adimlar attigim biri vardi o yönde
    Şu an ne oldu bilmiyorum, bittimi bitmedimi hicbir fikrim yok...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konusmuyor musunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Konuşmuyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben cevap alamiyorum tüm kapilar kapandi artik

Yorumla
  • Hakan28Giresun
    Hakan28Giresun Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Nasıl ve nedenleri ile uzun sürer.. bitti işte.. Konuşmadım heryerden engelledim :)

0
    0 Yorumla
  • kemalkskc
    kemalkskc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 49%
    +1 yıl

Evlilik yoluna girmemizdi aileler arasındaki baskı işi bozdu

0
    0 Yorumla
  • dodgee
    dodgee Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.

İlişkimin bittiğini nereden biliyor la bu KS Bu soruyu bana önerdi direkt

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Aldatmay çalıştığını hissettim ve bıraktım ama o bırakmadım sanıp aldattığımı teyitler hareket yaptı

0
    0 Yorumla
  • BağımsızBiri
    BağımsızBiri Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç olmamasından dolayı başlamadan bitti 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • bursa_zafer
    bursa_zafer Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Oral yapılmaya karsı oldugu için oral yapmıcaksam. Partmer bile istemem

0
    0 Yorumla
  • Katreynn
    Katreynn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Son zamanlarda ilgisizdi Bilmiyorum maddi sıkıntılardab olduğunu düşünüyorum birazda çünkü depresyondayım iyi değilim diyordu herneyse sonuç itibari ile 4 ay önce bitti😄

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlasarak mı ayrıldınız peki

Yorumla
    • Katreynn
      Katreynn
      +1 yıl

Hayır o ayrılmak istedi banada sadece hoşçakal demek kaldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bundan sonrası güzel olur insallah

Yorumla
    • Katreynn
      Katreynn
      +1 yıl

Umarım öyle olur teşekkür ederim 😊

Yorumla
  • Göktuğh
    Göktuğh Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Verdiğimi almazsam bırakırım

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevsen bile mi

Yorumla
    • Göktuğh
      Göktuğh
      +1 yıl

E yani verdiğim şey sevgi ve karşı taraftan da bunu almiyorsam evet bırakırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutmak zor oldu mu peki benim daha önce böyle bi tecrübem olmadı

Yorumla
    • Göktuğh
      Göktuğh
      +1 yıl

Zorluk göreceli bir kavram bana zor gelen sana göre kolay olabilir ama ilk aydan sonra hayat normale dönüyor diyebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın tesekkür ederim yorumun icin

Yorumla
  • Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğinizle ilişkiniz nasıl ve neden bitti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizin ilişkiniz neden bitti? 33 cevap verildi
En son ki ilişkiniz ne yüzünden bitti? 23 cevap verildi
En son yaşanan ilişkiniz neden bitti? 11 cevap verildi
Sevdiğiniz halde ilişkinizi bitirdiğiniz oldu mu? Neden? 22 cevap verildi
Biten ilişkiniz ne sebeple sonlandı? 5 cevap verildi
Bugüne kadar yaşayıp biten ilişkilerinizin bitme sebebi neydi? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨