Bir kadın hoşlanmıyorsa bu vücut diline nasıl yansır?

Sevdiğim bir kız var. Aşırı derecede seviyorum yani kısaca aşkından gözüm kör olmuş durumda. Ama son zamanlarda uyanmaya başladım. Demek istediğim ben boşu boşuna çaba harcıyorum. Zaten onunla denk bile değilim. Hani şu davul bile dengi dengine dedikleri olay. Bu arada şu davul atasözü canımı acıtıyor. Az çok bana ilgi duymadığını hissediyordum ama bunu kendimden sürekli saklıyordum öyle bir şey yok hala şansın var diye kendimi motive ediyordum. Ama gördüm ki o nezaketen bana selam falan veriyormuş. Bazen odasına dosya falan götürdüğüm oluyor ve hiç yüzüme bile bakmıyor. Üstelik ben onu gördüğümde gözümü ondan alamazken. Gece geç saate kadar wpta. Hayatında biri mi var diye düşündüm ama olsaydı eğer ziyaretine gelirdi illa ki diye düşünüyorum. Biraz öncede işe geldi. Arabadan inerken meslektaşı ile karşılaştı. Adama çantasını taşıttırıyor. Bu samimiyeti çok kıskandım. Adam evli olmasa aralarında bir şey olduğunu düşüneceğim nerdeyse. Moralim çok bozuk ne unutabiliyorum onu ne de vazgeçebiliyorum
Bir kadın hoşlanmıyorsa bu vücut diline nasıl yansır?