Çok yakın arkadaşız sanıyordum. Gittiğim her yere çağırırım, evime ne zaman misafir alsam onu da davet ederim. İş yerinden arkadaşım. İyi niyetli şefkatli davrandığım bazı zamanlar alakasız bir şekilde agresifleşip beni kırdığı da oldu. Kırıldım ama arkadaşlığımı noktalamamıştım. Geçen gün bana sana gıcık oluyorum dedi. Öncesindeki agrasif tavırları da sanırım birleşti bende. Kavga incitecek bir söz yok ortada ama arkadaşlığımız bitti. Sizce bir kadın yakın arkadaşı olan kadına neden gıcık olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir insana hak edilen değer verilmezse böyle sonuçlar kaçınılmaz olabiliyor. Aman o üzülmesin, aman arkadaşlığımıza zarar gelmesin falan filanla geçmez bu hayat. Bir yere kadar merhametli davranacaksın, bir yerden sonra merhamet kotasını doldurmadan yolu vereceksin. Benden değerli mi arkadaş? Ben kendimi yoktan yere üzüp kendimin hakkına giremem. Her şeyin bir dengesi var. O sınırlar zorlanmışsa kusura bak kardeşim ben seni hayatımdan çıkarttırım. Bu kadar basit
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Düşman kazanmak için bir şey yapmana gerek yok... Karakterin, duruşun, özgüvenin, vücudun ve hatta kokun ve sahip oldukların (aile, iş ortamı) sana düşmanlık yapılması için kafi. Bunun adına haset diyoruz. O kişiyle muhatap olma ama dikkat et, sonraki aşaması yergi olacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılDemi bununla kalmayıp beni kötülemeye başlayacak. Bu kadar yakınımdan birinden daha önce böyle bir şey yaşamadım ben. Nasıl bir duruş sergilesem acaba en az zarar görürüm
Soran+1 yılTayinci zaten belki bir daha yüz yüze görüşmeyiz bile , inşallah yani. Durup dururken oldu gibi geliyor bana ama agrasif tavırlarından , söylediğim iyi niyetli durumlarda bile azarlamalarından aslında bende yorulmuştum
Soran+1 yılTeşekkür ederim , çok haklısınız
+1 yılÇevrende sevilen saygı duyulan ve tercih edilen alımlı güzel isen kıskanmıştır kendisi pasif agrasif biri olduğu için çokta sevilmiyor olabilir. ya da psikolojik sorunu vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılPasif agrasifte değil işte aktif agrasif :) yorum için teşekkür ederim. Kaç gündür kendimi üzdüm açıklama bile yapmadan gıcık olduğunu söyledi naptım ben buna diye
- +1 yıl
Hayır pasif agrasif arada parlayor ve neye sinirlendiği de belli değil:D üzülme diyemiycem sen değer vermişsin arkadaşınada o pek vermemiş 🙄
Soran+1 yılBilmiyorum ki, sevgi gösterdiğim anlarda bile fırçalamasından bana da gına geldi gibi hissediyorum artık
- +1 yıl
Boş yere kafa yoruyorsun boş yere çabalıyorsun bu tip için :)
Soran+1 yılÇok haklısınız, yanlızlığında bığulsun bakalım
Soran+1 yılSize şöyle söyleyim , biz ikimizde öğretmeniz, geçenlerde bir yazar öğrencilere söyleşiye geldi. Çıkışta çocuklar yazarın yanına gitti. Adam bunlara ne güzel genç kızlarsınız dedi. Adam da değişik orası ayrı. Ben öğrencilerimin yanına gittim. Foto çekmemi istedi çocuklar. Adam bana öğretmeni böyle güzel olanın öğrencisi tabi güzel olur dedi. Adımı filan sordu, çocuklarla olan fotoyu bana da atar mısınız diye numaramı istedi. Bende çocukların yanında ortam agrasiflrşmesin diye siz verin numaranızı ben size atayım diye geçiştirdim: foto filan atmadım. Numarayı da kaydetmedim bile zaten. Bu olayı çocuklardan duymuş bu. Bana dediği laf adam sana böyle dediyse beni görse ne der kim bilir dedi yorum yapmadım. Kendi beni incitecek çok saçma sapan lafları da var. Ben bile ona küsmedim. Geldi bana açıklama bile yapmadı sana gıcık oluyorım dedi ergen gibi
- +1 yıl
Güzel tercih edilen biri olduğunuz için kıskanıyor sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin bence kendi kendine gıcık olsun ötede
Soran+1 yılZaten artık gıcık etmek için de uğraşmaz sanırım, koptu bağ filan kalmadı. Zaten tayinci, tayin alıp gidecek, bir daha belki hiç denk gelmeyiz yüz yüze
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
13Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzelsindir ya da onda olmayan özellikler sizde vardır ya da çok başarılısındır ya da sizi çekemiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmeniz ikimizde , ben evliyim o bekar. Ben pozitif dışa dönük biriyim, o biraz daha yanlız içe dönük ve biraz agrasif biri. Bu zamana kadar beni inciten sözleri de çok oldu, ben onlara bile seslenmedim ama işte son olayda sana gıcık oluyorum dedi. Bende ortak kız grubumuz vardı oradan çıktım. Yanımızda başkaları da olunca çok gururuma dokundu. Beni her yerden silmiş engellemiş, valla çok sorguladım naptım diye bulamıyorum
- +1 yıl
boş ver umursama
+1 yılOndan daha başarılı ortamlarda ön plana çıkman milletin gözü kulağı sende dikkati sende olduğu için olabilir. Kendisi de bunu içten içe dert etmiştir.
018 Yorumla
Soran+1 yılSize şöyle söyleyim , biz ikimizde öğretmeniz, geçenlerde bir yazar öğrencilere söyleşiye geldi. Çıkışta çocuklar yazarın yanına gitti. Adam bunlara ne güzel genç kızlarsınız dedi. Adam da değişik orası ayrı. Ben öğrencilerimin yanına gittim. Foto çekmemi istedi çocuklar. Adam bana öğretmeni böyle güzel olanın öğrencisi tabi güzel olur dedi. Adımı filan sordu, çocuklarla olan fotoyu bana da atar mısınız diye numaramı istedi. Bende çocukların yanında ortam agrasiflrşmesin diye siz verin numaranızı ben size atayım diye geçiştirdim: foto filan atmadım. Numarayı da kaydetmedim bile zaten. Bu olayı çocuklardan duymuş bu. Bana dediği laf adam sana böyle dediyse beni görse ne der kim bilir dedi yorum yapmadım. Kendi beni incitecek çok saçma sapan lafları da var. Ben bile ona küsmedim. Geldi bana açıklama bile yapmadı sana gıcık oluyorım dedi ergen gibi
- +1 yıl
Muhtemelen ondan daha güzelsin ve kıskanmış. Eziklik psikolojisi bir nevi
Soran+1 yılBilmiyorum bu konuda tarafsız yorum yapamam, sonuçta herkes kendini beğenir. Ama kimseye gidip ben senden daha güzelim demedim hayatım boyunca :D
- +1 yıl
İkinizi de görsem net bir şey derim aslında 😄 Sen alçak gönüllüsün o aklında kırk tilki dolanan biri
Soran+1 yılFoto görmeniz mümkün değil :) teşekkür ederim ama yine de olumlu yorumunuz için. Çünkü zaten üzülüyorum :/
- +1 yıl
Önemli değil. Sen üzülme o üzülsün, yaptığı hareketler davranışlar liseli kızlar gibi
Soran+1 yılSanırım lisede çalışa çalışa öğrencilerine benzedi ne diyim :)
- +1 yıl
😆😆 hahhha
Soran+1 yılBu kadın böyle neşeli kıkır kıkır olduğum bir gün bana yatakta nasılsın çok merak ediyorum dedi. Ben kıp kırmızı oldum. Ne diyorsun kız deli dedim konuyu kapattım. Ama öyle cinsel bir birimizle ilgili şaka yaptığımız bir arkadaşlığımız da yok, kadın bana o gün bir şok geçirtmişti. Böyle Garp lafları da vardı aslında kurtulduğum iyi oldu bakmayın siz
- +1 yıl
Bu seni arzuluyor olabilir mi? Çünkü hiç normal değil kadın kadına bunu sorması, ikiniz de bekâr mısınız?
Soran+1 yılBen evliyim. Ve bence de hiç hiç normsl değil. Evli kadınlar bile biz aramızda böyle konuşmayız. Bir kere de bana bir kadına güdülendiğüni söylemişti
- +1 yıl
Güdülenmek ne demek 😄 biseksuallik var onda büyük ihtimalle uzak durman en doğrusu 😄
Soran+1 yılBilmiyorum o kelimeyi kullanıyor o, cinsel olarak uyarılmak anlamında kullanıyor sanırım. Ya hiç sevgilisi olmayan biri biseksüel olabilir mi dersiniz? Çünkü böyle kaslı yakışıklı adamları da görünce dibi düşüyor
- +1 yıl
Evet olabilir çok var öyle kişi, güdülenmek başkası tarafından istenilmek anlamına geliyormuş. Bu kadın biraz sapık uzak durmak lazım 😆
Soran+1 yılOlabilir valla şaşırmadım, her gün duş alıyor zaten ondan da şüphedeyim, her gün abdest alıyormuş. Sevgilisi de yok ki ne yapıyor her gün abdestlik anlamadım
- +1 yıl
Ya mastürbasyon ya da bulmuştur birini kadın erkek 😄
Soran+1 yılMastürbasyon, çünkü çok yanlız yıkık biri
- +1 yıl
😆 Yapacak bir şey yok mastürbasyon bağımlısı olmuş olabilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekememezlik. Seni kendine rakip olarak görüyor ve kıskanıyor. Çevrende hiç bulundurma bu tipleri, hayat enerjini sömürürler
33 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bu haftamın içine etti, olmadan üzüldüm ki, ortada bir olay fa yok benim bildiğim , mantıklı bir açıklama da yok
Cevap sahibi+1 yılBence iyi tarafından bak, hayatına daha da girmeden, seni daha iyi tanımadan, hayatından çıkardın onu
Soran+1 yılKaç yıllık arkadaşım ama sorun orada işte
+1 yılSeni kıskandığı aşikar... Yani sonuç olarak arkadaşın olması gereken son kişi
012 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum , yaptığım bir kötülükte yok bazen dedikodu filan çıkaran biri oldu da ona mı inandı diyorum.
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum inandığını seni çekemiyor çok belli.. aman. Uzak ol. oylesi insandan
Soran+1 yılTeşekkür ederim , yorum iyi geldi. Sonuçta öyle bir şey varsa bile inanmamayı seçebilirdi. Sorabilirdi bana. Dedim bak benle ilgili sende bir şey var gibi geliyor , öznesi bensem bir konunun bilmek isterim dedim. Kuruyorsun kafanda dedi. En son da sana gıcık oluyorum dedi. Ve ortamdan kalktık. Yanımızda bir arkadaşımız vardı. Gururum kırıldı. 3müzün olduğu ortak gruptan ben çıktım. Bir baktım beni her yerden silmiş engellemiş.
- +1 yıl
O kadar çok seni çekmiyor dayanamıyor demekki.. fesat insan kendine zarar verir.. iyi ki demiş ama biliyor musun ya demsede de sen hâlâ onu iyi sansaydin..
- +1 yıl
O kadar sinsi ki bazıları hiç ayırt edemiyorsun
- +1 yıl
Rica ederim.. sende onu heryerden engelle.. sakın hayatına dahil etme dikkat et
Soran+1 yılYok artık mümkün değil, tayinci zaten umarım çıkar, yoksa aynı okulda çalışmak gerçekten zor olacak bu kadınla artık. İkimiz de öğretmeniz bu arada. Öyle eğitimsiz biri de değiliz ama işte alakası yok demek ki okumakta falan
- +1 yıl
Valla görgü saygı eğitimle de olmuyor. Bir dönem okulda çalıştım.. 30 öğretmen içinde bir tane parmak ile gösterebilir öğretmen vardı gerisi çöp...
Soran+1 yılBiz de de öyle maalesef. Öğretmenler odasını ben elit, eğitimle çocuklara nasıl daha iyi öğrenebilirim düye öğretmen teknikleri ile ilgili konuşulan bir yer sanırdım atanmadan önce. Bildiğiniz cadı kazanı. O kadar çok dedikodu ve koca - çocuk yarışı şeklinde dönüyor ki muhabbetler hayret edersiniz. Orada örgü öreni gördü bu gözler
- +1 yıl
Örgü örmek bir hobidir beceridir.. bu sıkıntı değil aslında.. benim anlatmak istediğim cidden eğitim almış ama o eğitimden nasibini almamış. İki selam verip öğrenci ile insanlar ile nasıl bir üslupta konuşulur nasıl örnek olunur bunu önemsiyorum.. ben gözümün önünde çocuğa espiri adı altında küfür edeni de gördüm.. para vermiyor diye aşağılayıcı davranışlarıda.. İnan hiç birinde de susmadim. ses çıkardım.. dedikleri sözlerle. yerin dibine soktum.. böylesi insanlar öğrenci sevmeyen mesleğini sevmeyen sadece para kazanmak odaklı kişiler öğretmen olmami çok karşıyım.. belli bir psikolojik. testen vs gecmeliler muhakkak.. böyle olan bir eğitimci. nasil insanlar yetiştiir. ya da yetiştiremez hayal bile edemiyorum. yazık..
Soran+1 yılAdı üstünde hobi, mesai saatleri içinde kesinlikle doğru bulmuyorum. Okul örgünün yeri değil, bende evimde örerim ama okula eğitimle uğraşmam gereken devletin bana bunun için para ödediği yere götürmüyorum sonuçta. O yüzden bana bu da kabul edilebilir gelmiyor. Siz ücretli öğretmensiniz sanırım değil mi?
- +1 yıl
Doğru orada olması örtülmesi saçma haklısıniz.. hayır öğretmen degilim.. ben kantinde isciydim..
+1 yılDuyguların incindiğinde ne kadar ele avuca sığmaz biri olabileceğini fark etmiş olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim mi
- +1 yıl
sanıyorum ki öyle
Soran+1 yıl3-4 senelik iş arkadaşıyız, yeni mi farketti dersiniz
- +1 yıl
Evet, muhtemelen seninle arkadaşlığın iniş çıkışları olduğunu anlaması bu kadar uzun sürmüştür.
Soran+1 yıl35 yaşında bir kadının kaç yıllık arkadaşına mantıklı bir açıklama yapmadan ben sana gıcık oluyorum diyerek arkadaşlığı bitirmesi normal , Garp olan bu durumda benim öyle mi
+1 yılKendisinden daha üstün olduğu için kıskançlık tamamen
13 Yorumla
Soran+1 yılÜstünlük dersem ayıp olur belki ama ben pozitif neşeli biriyim, girdiğim ortamda milletin gülme sebebiyim. O biraz daha sert erkeksi tavırlı, biraz da agrasif biri
- +1 yıl
Senin pozitif aura nı çekememiş belliki kendi halinden memnun değil sebepsiz hiçbir şey yok bu hayyatta
Soran+1 yılOlabilir inşallah Allah şifasını versin ne diyim. Benim dışımda onu evine ya da dışarıya davet eden değer veren bile yoktu ortamda. Yanlız biri. Agrasif tavırları ile zaten herkes kaçıyordu ondan, anlamış olduk sebebini
- Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı.
u +1 yılKıskanıyor seni...
Ya güzelliğini, ya paranı, ya kocanı, ya zekanı vs.027 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mi dersiniz? Ben evliyim o bekar. İkimizinde elinde mesleği arabası var. Ama maddi güç olarak evli olmanın da etkisi ile ben daha iyi durumdayım. Güzellik olarak yorum yaparsam yanlış olur. Ama ben daha neşeliyim. Pozitifim. Herkesle dost değilim ama arkadaşım. Ortama girdim mi millet gülmeye başlıyor. Espriler kahkahalar filan havada uçuşuyor. O biraz daha agrasif sert biri. Bir de ben kadın erkek herkesten ilgi alan biriyim. Arkadaşlığı ilerletmek istiyor çevremdeki çoğu kişi, beraber vakit geçirmek için çok talep alan biriyim. Onda yok ve bana dedi ki, o yalnızlığı seviyormuş , ben herkesle arkadaş olmaya çalışıyormuşum, onun apartmanındaki arkadaşına o bir kere gitmemiş ben ona bile gitmişim. Kocamdan izin almadığım konuda ondan mı izin almalıyım, bir arkadaşımın evine bebek görmeye giderken ona mı danışmalıyım. Gerçekten üzüldüm ama agrasif davranışlarından kurtulduğum için de mutluyum
- +1 yıl
Sosyal olarak kıskanıyor belli ki
Soran+1 yılOlabilir sen benim dostumsun ne geçti aramızda , çözemicez belli ki dedim, senle konuşurum ama asla eskisi gibi olmam diyor ve ortada bana mantıklı bir açıklama da yok
- +1 yıl
Yanlış anlama ama kocanla yan yana geldi mi
- +1 yıl
Beraber aynı ortamda olduysanız, davarnışlarına baktın mı
Soran+1 yılHayır , ben bu tarz durumları ön görebileceğim için eşimi kafın arkadaşlarımla çok muhattap etmem. Eşim de öyle biri değil zaten
- +1 yıl
Anladım, dert edeceğin çok bir şey yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim, toksik birinden kurtuldum aslında iyi oldu
- +1 yıl
Öyle gibi duruyor, enerjini çalmış.
Soran+1 yılAynen öyle oldu ama ben yenilenirim , o kadar agrasifliğini kabul etsem bir sürü de arkadaşım olur çok dert değil, ama üzüldüm yine de
- +1 yıl
Üzülme, sevin...
Bir tecrübe kazandın sonuç olarak.
Soran+1 yılAynen öyle , hayırlısı olsun ne diyebilirim ki. Ama kim olursa olsun yakın olduğu biri ile iletişimi ya yavaş yavaş kesmeli, ya da yanlış bir hareketi tavrı varsa yüzleşmeli. İnsanları bu şekilde ben sana gıcık oluyorum diye cümle kurmak o kadar saçma ki.
- +1 yıl
Sana gıcık oluyorum dedi çünkü senin kendini sorguya çekmeni istediği için, sorun var sen de gibisine.
Soran+1 yılÇektik bakalım bir şey de bulamadım.
- +1 yıl
O zaman renk
Soran+1 yılO zaman dans :D
- +1 yıl
Evet 😅
Soran+1 yılBu kadın böyle neşeli kıkır kıkır olduğum bir gün bana yatakta nasılsın çok merak ediyorum dedi. Ben kıp kırmızı oldum. Ne diyorsun kız deli dedim konuyu kapattım. Ama öyle cinsel bir birimizle ilgili şaka yaptığımız bir arkadaşlığımız da yok, kadın bana o gün bir şok geçirtmişti
- +1 yıl
Şüphe ettiğim noktada haklı çıktım ama sanaymış ilgisi. Vaow
Soran+1 yılBundan mı şüphelendiniz valla şaşırdım şu an , neden söylemediniz
- +1 yıl
Doğru düzgün veri olmadan kafa karıştırmasın diye.
Soran+1 yılO zaman benden uzaklaşması benim hayrıma
- +1 yıl
Fazlasıyla faydalı, aklına gelmeyecek sorunlar olabilirdi. Bir kadının yapabileceklerini çok iyi bilirsin.
Soran+1 yılAman ateş olsa işte yakacağı bu deli karı
- +1 yıl
😅 Ateş tam olarak uygun kelime o kadına. Haha
Soran+1 yılYa ne ateşi. Daha bugüne kadar bir tane sevgilisi olmamış birinden bahsediyoruz. Kendi hayal dünyasında kendini ellesin dursun
- +1 yıl
Kesinlikle 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu toplumun kadınları genel olarak sorunlu, hangi birini tedavi ettireceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHareketlerin sorunlu senin muhtemelen. Gözüne batmış hareketlerin onun.
03 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir açıklama yapması gerekmez mi dersiniz? ya da madem ben sorunluyum yetişkin bir kadın gibi uzaklaşsa olmaz mıydı da ergen kızlar gibi sebep bile açıklamadan sana gıcık oluyorum gibi bir iletişim dilini seçti?
Cevap sahibi+1 yılHem cinisiniz siz tanınmalısınız. Beni de birisi şikayet etmiş. Madem benimle sorunun var gel bana söyle. İşyeri yemeğinde ön masamda oturuyordu kim şikayet etmiş diye düşünürken buldum 😏 neyse ben hesaplaştım ve hesaplaşmaya devam ediyorum.
Soran+1 yılbiz ikimizde öğretmeniz, geçenlerde bir yazar öğrencilere söyleşiye geldi. Çıkışta çocuklar yazarın yanına gitti. Adam bunlara ne güzel genç kızlarsınız dedi. Adam da değişik orası ayrı. Ben öğrencilerimin yanına gittim. Foto çekmemi istedi çocuklar. Adam bana öğretmeni böyle güzel olanın öğrencisi tabi güzel olur dedi. Adımı filan sordu, çocuklarla olan fotoyu bana da atar mısınız diye numaramı istedi. Bende çocukların yanında ortam agrasiflrşmesin diye siz verin numaranızı ben size atayım diye geçiştirdim: foto filan atmadım. Numarayı da kaydetmedim bile zaten. Bu olayı çocuklardan duymuş bu. Bana dediği laf adam sana böyle dediyse beni görse ne der kim bilir dedi yorum yapmadım. Kendi beni incitecek çok saçma sapan lafları da var. Ben bile ona küsmedim. Geldi bana açıklama bile yapmadı sana gıcık oluyorım dedi ergen gibi. İş yerinden arkadaşlık beklemek hata sanırım
+1 yılYakın olduğunuzu tek düşünen senmişsin, hayatında yakın arkadaşı olmamış dayılar yorumlarda ağlamış
012 Yorumla- +1 yıl
Naif bir halin var dobra insanlarla naifler anlaşamaz
Soran+1 yılBen naif değilim , aksine dışa dönük, neşeli biriyim. Girdiğim ortamda neşelenir herkes, espriler hava da uçuşur. Çevremden de çok ilgi iltifat alan biriyim. O daha yanlız agrasif hafif agrasif biri
- +1 yıl
Nahifi kastetmedim naif, sevilmesi gereken biri olduğunu düşünüyorsun bunlar birinin birine yakın olması için yeterli değil arkadaşın* huysuz biri ama anlatımına göre naifsin. Bunları yaşayınca buraya yazma şeklinden bu sonucu çıkardım
- +1 yıl
Hayat deneyimin az toysun yani
Soran+1 yılBir sürü arkadaşım var. 35 yaşındayım. 13 yıldır aktif iş hayatının içindeyim. Yakın kadın arkadaşlarım da oldu, erkek arkadaşlarım da. Yakın arkadaşlarımdan hiç biri ile aram ben sana gıcık oluyorum diye ergence bir tavır içinde bitmedi. Ortada bir sebep olmalı yetişkin insanlarda. O da kaç yıllık arkadaşım olduğu için ister istemez sorguluyorum. Eğer size göre yanın bağlar kurabilmek, dışa dönük olmak, ilgi sevgi alan ve veren biri olmak naiflikse naif olayım :) ama benim bildiğim dobra kişiler biri ile problemi neyse onu söyler. Sana gıcık olıyoeum ama şundan dolayı der. Sadece gıcık oluyorum diyince ben o boşluğu kendim doldurursam o zaman bende ona kıskançlık mı yaptı diyebilirim değil mi?
- +1 yıl
Yorumlarını gördüm kıskanması derdindesin çok da arkadaş değilsiniz yani samimiyetsizliğine gıcık olmuş olabilir ikiniz de liseli gibisiniz
Soran+1 yılSiz normalde soğuk dobra biri misiniz? Çünkü o kişi ile bence kendinizi özdeşleştirip onun haklı olduğunu düşünüyorsunuz. Mesela birinin arkasından olur olmadık herşeyi konuşup 2 gün sonra o kişiye hediyeler alır mısınız?
- +1 yıl
Ablam beni bi sal senden taraf olmadım çünkü her yorumda kıskanıyor dimi beni diye gezmişsin ezik misin nesin
Soran+1 yılSiz de tek tek yorumlarımı okuyup değerlendirmişsiniz durumu teşekkürler
Soran+1 yılBizim yaşlarımıza geldiğinde anlayacaksınız, sizin yaşlarda gıcık oluyorum diye kestirip atmak normal olabilir ama belli yaşın üstünde bir kadın iletişim dilinde , evine girip çıktığı yemeğini yediği , arabası ile defalarca seyahat ettiği birine açıklama yapmalı.
- +1 yıl
İki kişinin sorunlarına karışmayı bu yüzden sevmiyorum birinin dediğine göre bir yere varamam. Anlattıklarında tek yazdığın evine alman arabanı kullandırman çıkar ilişkisi sizinkisi yakın demek olmaz
Soran+1 yılOlabilir belki de ben arkadaşız sandım sadece kullanıldım
Kısaca cekememe haz etmeme var bence
218 Yorumla
Soran+1 yılBana mantıklı bir açıklama yapmadığı için ne düşüneceğimi şaşırdım
Soran+1 yılBilmiyorum bana mantıklı hiç bir açıklama yapmadı, sadece sana işte gıcık oluyorum dedi, ne desem tersliyor , tam tersini söylüyordu son günlerde, cümle kuramıyordum artık
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılBen evliyim o değil
Soran+1 yılHerkesin sorun olabilir ara ara ama genel anlamda iyiyiz çok şükür. O da mutlu olsun inşallah bir şey diyemicem , tam okulun son haftası moralimi çökertti resmen
Soran+1 yılBu kadın böyle neşeli kıkır kıkır olduğum bir gün bana yatakta nasılsın çok merak ediyorum dedi. Ben kıp kırmızı oldum. Ne diyorsun kız deli dedim konuyu kapattım. Ama öyle cinsel bir birimizle ilgili şaka yaptığımız bir arkadaşlığımız da yok, kadın bana o gün bir şok geçirtmişti
Soran+1 yılDürüst olun pembe görünümlü mavi değil misiniz
Soran+1 yılValla burada öyle çok, burada konuşamam özelde konuşalım diyen pembelerin çoğu erkek çıkıyor , aksini hiç duymadım görmedim
+1 yılKadının düşmanı yine kadındır
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten resmen bu
- +1 yıl
Yaşamadan bilemiyorsun bu duyguyu. anne kızına bile düşman olduğunu gördum
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cok deger verdin
01 Yorumla
Soran+1 yılAl bir tespit gibi daha tespit
+1 yılHer türlü kendini bir şey sanan birine gıcık olurm
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlım sizin yaşlarınızda bunu direk ifade etmek o kadar normal ki. Ama 35 yaşında olgun bir kadın kendini bu şekilde ifade etmemeli.
Onda olan kendisinde olmadığı için muhtemelen.
03 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık diyorsunuz o zaman sizde
Soran+1 yılOlabilir mümkün görüyorum şu an. Çünkü diğer türlü olsa bir açıklama yapardı diye düşünüyorum
Çekememezlik olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNokta atışı
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığı için başka bir açıklaması olamaz.
016 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ama bir insan arkadaşına sebebini bile açıklamadan sana gıcık oluyorum der mi ya
- +1 yıl
😊 kadınlar der birbirine
Soran+1 yılKaç yıllık kadınım ilk kez başıma geldi :)
- +1 yıl
Ahah kaç yıllık kadınsın ama kadınları tanıyamamışsın ne diyeyim alışırsın
Soran+1 yılBence gariplik onda, yetişkin bir kadın ergen gibi sana gıcık oluyorum diye ifade etmez kendini
- +1 yıl
Sorun sende demedim
Soran+1 yılBelki de bana böyle yapan biri ile ilgili burada hala cevap aradığım için bende az değilimdir :D
- +1 yıl
Estağfurullah öyle bir şey de demedim merak etmişsindir
Soran+1 yılYok ben kendime diyorum sizle ilgili değil. Yorumunuz için teşekkür ederim, vaktinizi ayırdınız sağolun
- +1 yıl
Tabiki ayıracağım ne demek
- +1 yıl
Kadın o günden sonra senden soğumuş olabilir bak bence. Kadınlar kendinden bir şey saklayan konuyu değiştiren diğer kadınlardan nefret etme potansiyeli olan varlıklar.
Soran+1 yılEvlilik hayatımı özelimi anlatmadığım için soğuduysa yallah başka kapıya. Onu ne ilgilendirirdi bu kadar ayrıntı?
- +1 yıl
Tabiki ilgilendirmez. Hemcinsini de biz karşı cinslerini de takma. Kendi çizgin sana yeter.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani seni cekemiyormus icten ice sana bilenmis sen farkina varamamissin sinsiymis bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKıskançlık. Başka ne olacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi baya kötü hissettim, arkadaşız sanmıştım
Cevap sahibi+1 yılUzun süre çaktırmadan ettirmesi de daha kötü bir şey. Ama isabet olmuş, bence sevinmek lazım.
Soran+1 yılDüşündükçe zaten asıl arkadaşlığı bitirmesi gereken kişinin ben olduğumu farkediyorum ama iş yerinden başka bir arkadaşımın yanında dedi. Ondan biraz gururum kırıldı sanırım.
+1 yılKadın kadının kurdudur 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılKıskandığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı açıklama yapmadığı için bana da artık öyle geliyor
+1 yılKıskanır
05 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi dersiniz
- +1 yıl
İhtimali yüksek durduk yere kötü davranıyorsa o yüzden büyük ihtimalle
Soran+1 yılBen bir şey mimoldu, bir olay var gibi hissediyorum bana davranışlarından dedim. Öznesi bensem bilmek isterim, uzun süredir çağırdığım hiç bir yere gelmiyorsun dedim. bir şey yok sen kafanda kuruyorsun dedi. Sonra da sana gıcık oluyorum dedi. 35 yaşında kocaman bir kadın kendini böyle ergen kız gibi ifade edince çok ağrıma gitti. Yanımızda bir kadın arkadaş daha vardı, o da olunca çok üzüldüm. Ortak grubumuz vardı oradan çıktım, bir baktım beni her yerden çıkarmış engellemiş. Ve mantıklı bir açıklama gerekçe de yok
- +1 yıl
Çekemiyor olabilir sen de benim sorumu cevaplar mısın
Soran+1 yılOlur tabi
+1 yılCekemezlikten
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi, birinin arkadaşlığını sevmediysek bile uzaklaşırız , görüşmeyiz ya da mantıklı bir açıklama yaparız. Gelip ergen kızlar gibi sana gıcık oluyorum diyip uzaklaşmak altında başka bir şey aramama sebep oluyor
- +1 yıl
Anlamadim valla
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Peki niye boy dusunuyon
- +1 yıl
Boyle
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Birak bulari mesala kafani yormam ben boyle seylere yormana gerek yok boyle seylere
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyu böyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden etkileniyor hoşlanıyor olabilir
019 Yorumla
Soran+1 yılKadın arkadaşım mı :) bir ara bundan şüphelenmedim desem valla yalan olur. Niye derseniz böyle neşeli kıkır kıkır olduğum bir gün bana yatakta nasılsın çok merak ediyorum dedi. Ben kıp kırmızı oldum. Ne diyorsun kız deli dedim konuyu kapattım. Ama öyle cinsel bir birimizle ilgili şaka yaptığımız bir arkadaşlığımız da yok, kadın bana o gün bir şok geçirtmişti
Cevap sahibi+1 yılÇünkü yaşadım bunu. Ve inan senden etkileniyor, belli etmemeye çalışıyor
Soran+1 yılÖyleyse uzasın zaten ne diyim
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı olmadan onuda anlamaya çalış. Kırma bence
Soran+1 yılKim kimi kırdı arkadaşım? Sana gıcık oluyorum diyip defolup giden arkadaşlığı bitiren kendisi. Üstelik böyle bir durumdan emin de değiliz, normalleştirmekte bence saçma.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyoruz tabiki ama, belki eşini kıskanıyor belki senin daha güzel olmanı kıskanıyor. Önce ön yargılı olmmk lazım
Soran+1 yılHayırlısı olsun, bir toksik kendi gitti kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılMutluysan gidişinden sorun yok
Soran+1 yılMutlu değilim ama mutsuz da değilim sanırım
Cevap sahibi+1 yılKocanı istiyor olma ihtimali var mı sence
Soran+1 yılBilmem sanmam , öyle gösterişli bir adam değil eşim ama zeki ve zengin
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar için bu yeterli 😂
Soran+1 yılEşim ona at suratlı erkek kılıklı dedi, üstelik bana yatakta beni merak ediyormuş dedim, erkekler bir kadınlardan da mı kıskanmam lazım seni ondan uzak dur dedi :)
Cevap sahibi+1 yılErkklerin sana ilgisi onu delirtiyo bence
Soran+1 yılKimi
Cevap sahibi+1 yılArkadaşını
Cevap sahibi+1 yılHa tabi esinide delirtir 😂
Soran+1 yılSiz kendiniz lezbiyen olunca kesin lezbiyen diyorsunuz o zaman arkadaşıma, biseksüel olabilir belki ama direk lezbiyen olduğunu sanmmam
Cevap sahibi+1 yılBisex dır. Ama yinede ön yargılı olmasan keşke
+1 yılKıskançlık.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir nokta atışı daha
kadınlar kıskançtır
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki sebep bile açıklamadı
- +1 yıl
çekemdiği bi yer olmuştur
Soran+1 yılBenim evli onun bekar olması, ya da onun beğendiği adamların onunla vakit geçirmek istemeyip benimle eşimle arkadaş olmak istemedi bunlara sebep olabilir mi?
- +1 yıl
seniin evli olup eişinlede mutlu olman tam bir sebeb
Soran+1 yılBaşka evli kadınlar da var aslında bilmiyorum tam sebep bu mu. Ama biz 3 kadınız. Grubumuz var. 2 arkadaş bekar ben evliyim. Bekarlardan biri kahveye çağırdı pazar günü. Bende dedim pazar çıkmam sorun olur eşimle vakit geçireyim, başka gün inşallah diye. O gün bu kadın da yürüyüşe çıkacam bende gelemem dedi, bende dedim ki canım hava durumuna bakmıştım ben yağmur vardı, bence şemsiyeni al dedim. Demez olsaydım ağzıma tükürdü.
- +1 yıl
seni hiç çekemiyo o kadından uzak dur
Soran+1 yılBilmiyorum o kadar saçma bir sürü olay var ki. biz ikimizde öğretmeniz, geçenlerde bir yazar öğrencilere söyleşiye geldi. Çıkışta çocuklar yazarın yanına gitti. Adam bunlara ne güzel genç kızlarsınız dedi. Adam da değişik orası ayrı. Ben öğrencilerimin yanına gittim. Foto çekmemi istedi çocuklar. Adam bana öğretmeni böyle güzel olanın öğrencisi tabi güzel olur dedi. Adımı filan sordu, çocuklarla olan fotoyu bana da atar mısınız diye numaramı istedi. Bende çocukların yanında ortam agrasiflrşmesin diye siz verin numaranızı ben size atayım diye geçiştirdim: foto filan atmadım. Numarayı da kaydetmedim bile zaten. Bu olayı çocuklardan duymuş bu. Bana dediği laf adam sana böyle dediyse beni görse ne der kim bilir dedi yorum yapmadım. Kendi beni incitecek çok saçma sapan lafları da var. Ben bile ona küsmedim. Geldi bana açıklama bile yapmadı sana gıcık oluyorım dedi ergen gibi
- +1 yıl
ooo demekki kendide çirkin iltifat almayan birisi
Soran+1 yılÖyle demeyim ben şimdi. Ama ben baya iltifat alan biriyim ona göre. Görüntü olarak değil sadece sıcak kanlı bir insan olduğum için kişilik olarak da sevilen biriyim. En azından ortamda öyle hissediyorum
- +1 yıl
belli işte oda aksine birisi olduğu için yerinde olmak istiyo
- +1 yıl
senin performansınıda merak ediyo tkp edersen
Soran+1 yılNiye takip edeyim anlamadım
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri