Bir yerde işe girdim garsondum. Benden 10 yaş büyük bir kadın çalışıyor. Ordaki adama "ben bundan daha genç duruyom dimi" Dedi yanımda. Abartma dedi adam. Ben 20 . O 30 ları geçiyor. Ondan sonra sürekli bana emir verdi sinirden ağladım kavga ettim, ve yanındaki adamlara beni kötüledi. Mesela bi masayı başka garson alıyor siparişi yanlış alıyor, adamlar benim üzerime iftira attı ona inanıp sen alıyorsun bırak yapma diyerek. Üzüldüm cidden müsteri ye karşılarında sordum ben mi aldım diye hayır başka biri dediler. Ee çoğunu sen alıyorsun nerden bilelim dediler. Bana kitlendi yani adam bende sen kafayı yemişsin dedim sürekli yaptı iftirayı. Biz kimleri göndermedik dedi, imalar falan. En son o kadınla kavga ettim hatta anneme söyledim biri var onun ağzını kırıp karakolluk olabilirim diye o gün annemde gelmiş benden habersiz, sen kimsin kızıma diyorsun dedi bende saldırdım üstüne çık dışarı diye çıkamadı korkudan. Sonuç bıraktım ve bundan önce kadın sürekli beni tehdit ediyordu yemin ederim elimde kalırdı, gençliğime kıyamadım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk basta dediginden anlasiliyor zaten ben ondan daha gencim dimi dedigine gore kendisini seninle kiyasliyor kiskancliktan baska bir sey degil
Bana o kadar iftira attı ki. İlk başta abla abla diyordum, arkamdan s alak dedi duydum
Oylesi bana denk gelcek yemin ediyorum sacini basini yolardim iyice rezil olsun diye cirilciplak soyup sokaga atatdim
Yapamadım annem haber vermeden gitti ama iyice bi bağırdım üstüne yürüdüm. Adamlar üç buçuk attı kadını dövcem diye. Çok üzücü ya bana niye bu kadar sardılar
Hakedene hakettigi gibi davrancan benim bu fikrimi uygulayan da da yani lisedeyken. Kizin sevgilisine asilan bir zilli vardi kiz uyardi anlamadi devam etti davranisina, araya kimse giremedi kizin arkadaslari cember oldu kimseyi sokmadi bu kiz o zilliyi bayagi dovdu sonra abartmiyorum kilot dahil soyup millete rezil etti kizin gorulmedik yerini birakmadi iyi etti
Keşke dövebilseydiö işte arkasına bir sürü erkek almış Napa bilirsin erkeklere karşı mı koyabilcez
Sen de anlascan o erkekleri araya hic sokamayacak iste
Kadın naptıysa erkekler bayılıyordu ona. İşte korkudan çıkamadı dükkandan bidaha görürsem elimde kalır basit kadınlar
Tipik kıskançlık hisleri