Birlikte olduğun birinin sana karşı ihanetini hangi hareketlerinden belirlersin? Sana bakışından mı? Seks yaparken mi? Ya da eskisi kadar sevgi kelimelerini kullanmadığından mı?
Cevabın nedir?
Altadan kadını asla yakalayamazsın gibi aptalca kelimelere inanırsan asla yakalayamazsın çünkü buda kadınların uydurduğu bir yalandır. Kadınlar profosyonel yalancıdır ancak güçlü ve zeki bir erkeğin karşısında pek şansları yoktur.
1 acaba karım beni aldatıyor mu diye düşünce geldiyse aklına çok dikkatli ol çünkü beynin ilk sinyalleri vermeye başlamıştır ve muhtamalen aldatılıyorsun sakın atlama ilk sinyali
2 telefon.. Muhtamelen bir kayıt bulamazsın genelde silerler kimi tüm listeyi kimi yanlızca konuştuğu kişiyi yani telefon kayıtlarında birsey bulamayacaksın telefonun geçmişte girilmiş programlarını takıp et eger eve girmeden önce çagrı listesine veya mesaj listesine girdiyse büyük ihtimal sildi buraya çok dikkat et. Eğer bu proglamlara en son eve girmeden önce girildiyse artık yapman gereken oparötör (hat) üzerindeki numaralar. tanimadığın numarayla cok sık mesajlaşılmış ya da konuşulmuş ise numarayı tespit ettin bile hatta hangi saatte nekadr konuşmuş nezaman msjlaşmış cıkacaktır. anormal durumları tespit et.
3 saçlar.. Kadınlar aldattığında mutlaka saçlarıyla haşır neşir olurlar. Güzel ve seksi iç çamaşırı giyerler
4 müzik zevki. Birden bire yeni yeni müziklerle karşılaşırsın bu müzikler muhtamelen sen aldatılırken dinlediği müzikler.
5 gece sayıklaması. Kadınlar istem dışı mutlaka sayıklarlar geceleri gözün açık olsun hatta ismini bile öğrenebilirsin.
5 hobiler.. Örneğin daha önce hiç kitap okumuyordu ama birden bire okumaya başladı (çok enteller ya ya.)
Daha çok örnek var ama burda çok önemli bir konu var bunun gibi belirtilerle yakarlarsan eğer muhtamelen bir kaç kez aldatılmışsındır. Ama bunun gibi örnekler yaşamadan hiç bir belirti göstermeden yakaladıysan emin ol mahallenin yarısı üstünden geçmiştir. Saygılar..83 Yorumla- 11 ay
Erkegin yuregine birsey düştüyse gecmiş olsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- Sevgiliniz içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…
2- Bir gün biz ayrılırsak ne olur gibi sorularla olası bir yakalanma anındaki tepkinizi ölçmeye çalışır.
3- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.
4- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.
5- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.
6- Sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla kıya#slayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir.
7- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir.
8- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz.
9- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içinde suçluluk duygusundan kaynaklanır.
10- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.
11- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar.
12- İlişkinizin geleceği hakkında evlilik, ev alma gibi planlar hakkında konuşmamaya başlar.
13- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.510 Yorumla- +1 yıl
güzel olmuş :)
Cevap sahibi+1 yılkiz arkadasim bunlarin cogunu yapti,aldatti diye onu sucladim, ama kabul etmiyor... bilmiyorum, gercekten aldatiyor mu.. insan gozuyle gormeden inanmiyor yinede..
- +1 yıl
kesin bişey görmeden suçlaman doğru değil bence..
Cevap sahibi+1 yılates olmayan yerden duman da cikmazmis bunu da unutmamak gerek
- +1 yıl
3 ve 7 aynı bence kavgaya cıkıyor sonuc ki (bu illa aldatma belirtisi olamaz ) ilişki zaten boka girmisse glecek planıda yapamasın orda takılır) suratay bakiyorumda be fazla 3 derim 3 7 ve 12 12 (de diyemem aslinda)
2 yide her kız der sadece sensız olurum ben lafını duymak için - +1 yıl
Bilki eğer cinsellikten aldatiyorsa sıkıntı yapma benimle beraberdir endise etme 21cm kimse reddedemez
- 10 ay
Cinselikte organzm olmaz eşiyle haftada bir görev icabi yapar ve bazen eşi anlamasin diye taklit yapar
Neden kadinlar yakalanmaz eşiyle yapacagi gün dostunu cagirmaz
Çok kolay anlaşılır.Bunlar erkek içinde geçerli.Herzamankinden farklı olarak davranışları aşırılaşır.Teleaşlıdır.Gizemlidir.Sürekli sırıtır sanki hiçbir sorun yokmuş gibi.Normalde şen şakrarksa sessizleşir.Sessizse çakttırmamak için enerjik görünür. Dokunması sarılması öpmesi süresi kısalır.
64 Yorumla- +1 yıl
sen böyle yapıyorsun galiba tecrube konuşuyor :)
- 11 ay
Kadinin cok kolay aldatildigi anlaşilmaz genelde müşterilerimiz erkek dedektiflik bürosundayim
+1 yılsenden ilgi beklemiyorsa kıskanmıyorsa senin başının etini yemek yerine telefonunun tuşlarıyla ilgileniyorsa seninle dışarı çıkınca yakınında durmak yerine uzak duruyorsa olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
bu durumda artık anlamıs olursun ve yol gorundu dersın
- 11 ay
Seninle ileriye dönük planlar yapmiyorsa ailene senin cok gitmiyorsa seninle daha az konuşuyorsa çok var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
10Cevap
Valla kız belli etmek istemiyorsa bunu anlamanın yolu yok. Heleki yalan doktorası vermiş Türk kızlarından... Zira unstabil yapılarına normal durumda bile anlam vermek güç. Bu doğal hal unstabilitelerinin içindeki gürültüde her türlü haltı yiyebilirler, ruhun bile duymaz. En azından davranışlarından.
Fakat teknoloji çok gelişti. Adını vermeyeyim, bazı sistemler iç çamaşırınızın dantelinin desenine kadar biliyor dersem abartmış sayılmam...
O yüzden teknolojik çağda bir şeyi gizlemek pek de mümkün değil. Hele ki kızların teknolojik konulardaki zaafı üst seviyelerdeyken, bu iş için teknolojinin kullanılmasından daha güvenilir bir yol olduğunu düşünemiyorum...38 Yorumla- +1 yıl
super cevab :)
- +1 yıl
düşünmeden uygulana bılecek bir çözum fakat o teknolejiyi daha yakaladıgımız sanmıyorum:)
- 11 ay
Bir süre sonra cinselikten anlarsin başta evet dogru katiliyorum cinseligin süresi ve kivami düşer sevişme yokka kadar iner
1 cinsel ilişkiye girdigi anlaşiliyor çünkü isteksiz yorgun oluyor
2 haftanın beli günleri cinselik yaşıyor seninle diğer günler Red yersin
3 cinseligin süresi kısalıyor ve erkekte zevk ve hatta uyarılma salatayı Java dövüş başlıyor
Asıl soru şu gündüz dostuyla olan kadin akşamda eşiyle utanmadan nasıl beraber oluyor cözemedim
20 Yorumlauzaktaysa hislerine güven.ama paranoya da yapma.yörüngesinde olduğun sürece takip eder öğrenebilirsin en ustası bile bu konuda acınacak haldedir maalesef yakayı ele verir.eğer yakındaysa tut ellerinden bak gözlerine hiçbirşey deme o zaten kendi söylemeyecektir.kendi söylemesede gözleri bedeni söyleyecektir.ha bunlarda çare etmez çok sonra duyarsan zaten hiç değmezmiş.allah başa vermesin.
00 Yorumlaaldatan kadın eşine daha çok düşer buna emin ol çünkü çaktırmamak için elinden geleni yapar kadın fenadır kimse anlamaz erkek heyecana kapılır ne oldum delisi olur kadını anlayamassın dostum
84 Yorumla- +1 yıl
kanatlı seytandan bahser gibi konustun :D
- 11 ay
Yazdıklarının hepsi yanlış dedektiflik bürosundayim
+1 yılkadın gizli yapmak ıstıyorsa bıraz zor olur anlamanız ama ıllakı anlamak ıstıyorsan hıssedersın.
50 YorumlaKadınlar yakalanir mesela herzamankinden farklı davraniyosa endiseliyse gibi ama aldatmaya sonuna kadar karsiyim
30 Yorumla
11 ayKadin aldatiyorsa eşine cinselik sundugu günü dostunu cagirmaz dostuyla yaptigi günde eşine bahane bulup vermez cünkü verse anlaşilir seks doymuş kadin anlaşilir bunun icin erkekler anlamiyor dostu olan kadin eşiyle sevişmez cinselik yaşar k8sa tatsiz tutsuz olur hatta kadin bazen orgnzm taklidi yapar eşi cakmasin durumu diye
00 YorumlaKadın aldatıyorsa cinsel ilişkinin gününü zamanını o belirler sen istediğin zaman kabül etmez bahane bulur ve cinsel ilişkide karşılık görmezsiniz zevk ve haz almaz seni seviyorum demez demenizide istemez sizi işi düşmeyince aramaz siz arayıncada uzatmadan bahane bulup kapatır 2 hat ve telefon vardır gizli
10 Yorumla
+1 yılkocasıyla daha az sevişmek istiyorsa o kadın sevgilisini aldatmamak için öyle davranıyordur
125 Yorumla- +1 yıl
bence enlamanın en kolay yollarından bırı
aldatan kadin evide aldatmasa ömür boyu aldatsa kimsenin ruhu duymuyor
24 Yorumla- +1 yıl
erkek kardeşlerim size bir kaç tavsiye vereyim. sevgiliniz aldatıyorsa, zaten sıkıntı yok. sen demek ki onun sevgilisi olamamışsın. Bide sevgilin seni neden aldatsın kıçına tekmeyi vurur, neden uğraşın kız senle. amaaaaa, evliyken şüpheleriniz varsa... kesin aldatılıyorsunuz, karınız siz yokken banyo yapıyorsa. bunu saçlarından anlarsın. bikini bölgesi sürekli pürüzsüzse ağda vs.. full yapmaya başladıysa. külotu senin bıraktığından, sen dönene kadar değişmişse. çantasında fazladan külot vs... taşıyorsa. vucudunda belli belirsizde olsa izler taşıyorsa. sizinle öpüşmeden çekiniyorsa. cep telefonu arama bilgisi sürekli siliniyorsa ( onu aradığında meşgulse o dakikayı yaz bir yere, akşama bak bakalım o saatte kimle konuşmuş, eğer konuşma görünmüyorsa taktın boynuzları. ) en can alıcı yöntemde... sütyenini giymesine yardımcı ol, arkadan kopçasını takarken kopçayı omuz lastiğinin geldiği yerden bir tur dolaştır ve öyle tak. ve takip et sütyeni... kadınlar kendini kolay ele verir. korkmayın.
+1 yılaldatan erkek çabuk anlaşılırda aldatan kadını zor anlarsın :)
45 Yorumla- +1 yıl
neden :)
- 11 ay
Kesinlikle katılıyorum kadinin aldattigi uzun zaman sonra anlaşilir en az 1 sene erkegi kadin hemen anlar genelde erkek eve gelince ustundeki kadin kokusundan yakayi ele verir
sana ilgisi daha çok artar konuşması hareketleri sen anlamıyacağına zanneder böyle yaparak
12 Yorumla- +1 yıl
olabılır...
+1 yılanlaman gerçekten zor :))) biz dişilerden kork yani bazılarımız karda yürür izini belli etmezzz
38 Yorumla- +1 yıl
kadınlar bu konuda kendine çok güveniyor fikrimce fazla güven yanlışlarıda beraberinde getirir
- +1 yıl
haklı olabilirsin tabi ama gerçekten bunu bilerek söylüyorum
- +1 yıl
nasıl bilerek söylüyorum :?=
- +1 yıl
oda arkadaşım 2 sene boyunca 2 kişiyle ççıktı ve ikiside anlamadı. kız işini biliyodu daha bunun gibi çok gördüm
- +1 yıl
oda arkadaşın tam dayaklıkmış :)
- +1 yıl
öyleymiş beni bile kandırdı :d
- +1 yıl
en son babalar ve kocalar duymaz, babalar ve kocalar kabiliyetlerinizi önceden bilir, senin ne yapıp ne yapamayacağını çoook önceden kestirir, tedbir alır. kendinizi boş sanmayın, sürekli takiptesiniz.
bazıları usta oluyo hiç çaktırmıyo:))
bizden korkulur walla:)36 Yorumla- +1 yıl
aldatmak insana yakışan bişey değil ama öğrenmek lazım
- +1 yıl
ben kimseyi aldatmam aldatanıda yaşatmam allah büyük konuşturmasın
- +1 yıl
@uzakyerlerde helal valla diyecek başka birşey yok👏👏👏
kadınlara güvenebilirsiniz istisnalar hariç aldatmazlar...
44 Yorumla- +1 yıl
bu yuzden evlenmekten korkuyorum dogru ınsanı bulmama dıe devır oyle bır zaman:D
+1 yılTeknolojiden faydalanarak
Bilgisayarına KEY logger kur telefonunu hiç ummadığı bir anda karıştır vs vs13 Yorumla- +1 yıl
aynen yada takıp mı :D
- +1 yıl
neden olmasın :D
neden oraya gittin falan dediğinde, gittiği yerin tarihçesini anlatmaya başlıyorsa... :)
22 Yorumla- +1 yıl
tecrubelısın arkadasım anlıyon bu ısten:D
Kadınlar telefonunuzu kurcalayacağınız tahmin ettikleri için 2 hat ve 2 telefon vardır sizin haberiniz yoktur evde saklıyordur Siz gelmeden kapatıyor sabahsız Çıkınca da açıyordur buna çok dikkat edin
20 Yorumlaakıllı bir kadın kolaylıkla yakalanmaz...
çok hafif işaretler verecektir ve iyi gözlemleyip,yorumlamak lazım...00 Yorumlaaranıza soğukluk girmesinden anlayabilirsin. Ve konuşmalarından.
02 Yorumla- +1 yıl
mantıklı aslında cok sebep var dusundugun zaman yazılanlara bakıyorum da
- +1 yıl
araya sogukluk girmesdi nedir ya :) her ilişkideolur boyle seyler amanın bakın hem en buyuk gunah hemde korkunc bisey zaten beni aldatiyormu diye dusunuyosan guycen bitmiştir ilişkide bitmiştir.
ha ilişki bititikten sonra bunu dusunuyosan bir onemi yoktur zaten ama hıstir bu ya beynin sanah bahaneşr uretir ma kalbiny yok derse kabline inan aldatmamıstır ladatiysada
1 yılaldatan erkek kolay yakalanıyor da. kadın zor. bu yazıda detaylı bilgi verilmiş. Aldatan Kadın Nasıl Anlaşılır? Es Özel Dedektiflik (esozeldedektif. com)
00 Yorumlaiki aydan fazla ciktiklarıma kapsamli güvenlik soruşturması yaptırıyorum
35 Yorumla- +1 yıl
ben kadınlara güvenemiyorum sorunum var galiba :) ya da olması gereken bu :)
- +1 yıl
bence biyoloji hocan ortama ayak uydurmuş :)
- +1 yıl
Nasıl yapıyorsun anlat da bilelim:)
Kadın akıllıysa hayatta anlayamazsıın...
02 Yorumla- +1 yıl
helede seytanlıgı ve masumıyetını kullanırsa :D
bakışından,konuşmalarından ve daha neler neler
02 Yorumla- +1 yıl
sogudugunu hıssedersın dıyosun
+1 yılöpüşmüyorsa, tiksiniyorsa
20 Yorumlaaldatmadım kimseyi bilmiyorum
16 Yorumla- +1 yıl
duyduğun bişey de mi yok :)
- +1 yıl
hıı üzüldüm gerçekten nasıl anladın aldatıldığını
- +1 yıl
anladım :(
kadınlar hisseder ama sizi bilmiyorummm
01 Yorumla- +1 yıl
yok biz hayvanız bizde his yok. direk yatak biliyoruz. erkekler senin yüzündeki ifadeden aklından neler geçtiğini biliyor kardeşçiğim. kadınlar birazcık mal. kendilerini erkeğin bir üst modeli sanıyorlar. ama unutmayın sizler erkeğin benzeri üretilmiş kopyalarsınız.
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam