• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatan kadın nasıl anlaşılır?

inception16
inception16 Takip Et
Xper 2 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Birlikte olduğun birinin sana karşı ihanetini hangi hareketlerinden belirlersin? Sana bakışından mı? Seks yaparken mi? Ya da eskisi kadar sevgi kelimelerini kullanmadığından mı?
Aldatan kadın nasıl anlaşılır?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Hopsin16
    Hopsin16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Altadan kadını asla yakalayamazsın gibi aptalca kelimelere inanırsan asla yakalayamazsın çünkü buda kadınların uydurduğu bir yalandır. Kadınlar profosyonel yalancıdır ancak güçlü ve zeki bir erkeğin karşısında pek şansları yoktur.
    1 acaba karım beni aldatıyor mu diye düşünce geldiyse aklına çok dikkatli ol çünkü beynin ilk sinyalleri vermeye başlamıştır ve muhtamalen aldatılıyorsun sakın atlama ilk sinyali
    2 telefon.. Muhtamelen bir kayıt bulamazsın genelde silerler kimi tüm listeyi kimi yanlızca konuştuğu kişiyi yani telefon kayıtlarında birsey bulamayacaksın telefonun geçmişte girilmiş programlarını takıp et eger eve girmeden önce çagrı listesine veya mesaj listesine girdiyse büyük ihtimal sildi buraya çok dikkat et. Eğer bu proglamlara en son eve girmeden önce girildiyse artık yapman gereken oparötör (hat) üzerindeki numaralar. tanimadığın numarayla cok sık mesajlaşılmış ya da konuşulmuş ise numarayı tespit ettin bile hatta hangi saatte nekadr konuşmuş nezaman msjlaşmış cıkacaktır. anormal durumları tespit et.
    3 saçlar.. Kadınlar aldattığında mutlaka saçlarıyla haşır neşir olurlar. Güzel ve seksi iç çamaşırı giyerler
    4 müzik zevki. Birden bire yeni yeni müziklerle karşılaşırsın bu müzikler muhtamelen sen aldatılırken dinlediği müzikler.
    5 gece sayıklaması. Kadınlar istem dışı mutlaka sayıklarlar geceleri gözün açık olsun hatta ismini bile öğrenebilirsin.
    5 hobiler.. Örneğin daha önce hiç kitap okumuyordu ama birden bire okumaya başladı (çok enteller ya ya.)
    Daha çok örnek var ama burda çok önemli bir konu var bunun gibi belirtilerle yakarlarsan eğer muhtamelen bir kaç kez aldatılmışsındır. Ama bunun gibi örnekler yaşamadan hiç bir belirti göstermeden yakaladıysan emin ol mahallenin yarısı üstünden geçmiştir. Saygılar..

8
    3 Yorumla
    • Gokan66
      Gokan66
      +1 yıl

Super sin en mantikli yorum

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

2gizli hat ve telefon vardır sabah acar aksamda eşi gelmeden kapatır ama cinsel ilişkiden anlaşılır süre kısalır ve vücuttaki degişikliklerden anlayan anlıyor anlamayan yıllarca aldatılıyor

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Erkegin yuregine birsey düştüyse gecmiş olsun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

1- Sevgiliniz içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…
    2- Bir gün biz ayrılırsak ne olur gibi sorularla olası bir yakalanma anındaki tepkinizi ölçmeye çalışır.
    3- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.
    4- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.
    5- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.
    6- Sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla kıya#slayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir.
    7- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma tavrını takınabilir.
    8- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz.
    9- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içinde suçluluk duygusundan kaynaklanır.
    10- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.
    11- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar.
    12- İlişkinizin geleceği hakkında evlilik, ev alma gibi planlar hakkında konuşmamaya başlar.
    13- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.

5
    10 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

güzel olmuş :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kiz arkadasim bunlarin cogunu yapti,aldatti diye onu sucladim, ama kabul etmiyor... bilmiyorum, gercekten aldatiyor mu.. insan gozuyle gormeden inanmiyor yinede..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

link burdanda daha ayrintili kontrol edebilirsin.

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

kesin bişey görmeden suçlaman doğru değil bence..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ates olmayan yerden duman da cikmazmis bunu da unutmamak gerek

Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

3 ve 7 aynı bence kavgaya cıkıyor sonuc ki (bu illa aldatma belirtisi olamaz ) ilişki zaten boka girmisse glecek planıda yapamasın orda takılır) suratay bakiyorumda be fazla 3 derim 3 7 ve 12 12 (de diyemem aslinda)
      2 yide her kız der sadece sensız olurum ben lafını duymak için

Yorumla
    • ÇEKMECE31DEVAM
      ÇEKMECE31DEVAM
      +1 yıl

Bilki eğer cinsellikten aldatiyorsa sıkıntı yapma benimle beraberdir endise etme 21cm kimse reddedemez

Yorumla
    • Galturum
      Galturum
      +1 yıl

Bu yazıyı keşke zamanında okumuş olsaydım,,,

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Ve finali unuttun siz istediğiniz zaman drgil onun belirlediği gün ve zamanda cinselik yaşanır hatta yaşanmaz kadinin vücudu deforme ve isteksizlik sevişmez

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      10 ay

Cinselikte organzm olmaz eşiyle haftada bir görev icabi yapar ve bazen eşi anlamasin diye taklit yapar
      Neden kadinlar yakalanmaz eşiyle yapacagi gün dostunu cagirmaz

Yorumla
  • hırka
    hırka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Çok kolay anlaşılır.Bunlar erkek içinde geçerli.Herzamankinden farklı olarak davranışları aşırılaşır.Teleaşlıdır.Gizemlidir.Sürekli sırıtır sanki hiçbir sorun yokmuş gibi.Normalde şen şakrarksa sessizleşir.Sessizse çakttırmamak için enerjik görünür. Dokunması sarılması öpmesi süresi kısalır.

6
    4 Yorumla
    • desperado_1973
      desperado_1973
      +1 yıl

sen böyle yapıyorsun galiba tecrube konuşuyor :)

Yorumla
    • hırka
      hırka
      +1 yıl

benim bir erkeği aldattığım sonucunu mu çıkardın. Zekisin ne diyelim.Aldatan insanın kadı erkeği olmaz ben erkeklerden yola çıktım.Göürorumki işine gelmeyen eksilemiş. Aldatan önce kendini aldatır.Bense kendini bilenlerdenim.Evet tecrübeliyim çok boynuzum oldu zamanında.

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

@desperado_1973 kadın fikrini yazmiş şu yazdigina bak

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Kadinin cok kolay aldatildigi anlaşilmaz genelde müşterilerimiz erkek dedektiflik bürosundayim

Yorumla
  • bencanandım
    bencanandım Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 53%
    +1 yıl

senden ilgi beklemiyorsa kıskanmıyorsa senin başının etini yemek yerine telefonunun tuşlarıyla ilgileniyorsa seninle dışarı çıkınca yakınında durmak yerine uzak duruyorsa olabilir

1
    3 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

bu durumda artık anlamıs olursun ve yol gorundu dersın

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Evet aynen seni seviyorum demiyor ve sanada dedirtmiyorsa o zaten gidecektir zamanı bekler

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Seninle ileriye dönük planlar yapmiyorsa ailene senin cok gitmiyorsa seninle daha az konuşuyorsa çok var

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

10

Cevap

• Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Valla kız belli etmek istemiyorsa bunu anlamanın yolu yok. Heleki yalan doktorası vermiş Türk kızlarından... Zira unstabil yapılarına normal durumda bile anlam vermek güç. Bu doğal hal unstabilitelerinin içindeki gürültüde her türlü haltı yiyebilirler, ruhun bile duymaz. En azından davranışlarından.

Fakat teknoloji çok gelişti. Adını vermeyeyim, bazı sistemler iç çamaşırınızın dantelinin desenine kadar biliyor dersem abartmış sayılmam...

O yüzden teknolojik çağda bir şeyi gizlemek pek de mümkün değil. Hele ki kızların teknolojik konulardaki zaafı üst seviyelerdeyken, bu iş için teknolojinin kullanılmasından daha güvenilir bir yol olduğunu düşünemiyorum...

3
    8 Yorumla
    • behluldede
      behluldede
      +1 yıl

super cevab :)

Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

düşünmeden uygulana bılecek bir çözum fakat o teknolejiyi daha yakaladıgımız sanmıyorum:)

Yorumla
    • Galturum
      Galturum
      +1 yıl

Evli ve cocuk varsa bir kadının boynuzladığını anlasanda anlamazsın, eşinin boşanma açma tebligatı iş yerine geldiğinde bir şeyleri fark edersin ama iş işten geçmiş olur

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

@Galturum Allah o durumlara düşürmesin bizleri ne diyelim.

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Hic de bile tecrübeli insan cinsel ilişkide anlar aldatan kadın cinsel ilişkide acele eder görev icabı yapar işte o zaman erkek anlar

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Niyeymis aldatan kadın eşine cinselik süresinde azalma tatsız tussuz olursa ya da sen istediginde değil kendi istediği belli günlerde veriyorsa kesin aldatiliyordur

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Yanılıyorsun artık gizli gat ve bilmediğin telefon biz bur vakaya böyle çözdük elindeki telefon hiç bir belirti bulamadık sonra jeton düştü

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Bir süre sonra cinselikten anlarsin başta evet dogru katiliyorum cinseligin süresi ve kivami düşer sevişme yokka kadar iner

Yorumla
  • e061071e
    e061071e Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55 , eic 100%
    1 yıl

1 cinsel ilişkiye girdigi anlaşiliyor çünkü isteksiz yorgun oluyor

2 haftanın beli günleri cinselik yaşıyor seninle diğer günler Red yersin

3 cinseligin süresi kısalıyor ve erkekte zevk ve hatta uyarılma salatayı Java dövüş başlıyor

Asıl soru şu gündüz dostuyla olan kadin akşamda eşiyle utanmadan nasıl beraber oluyor cözemedim

2
    0 Yorumla
  • Netkabus
    Netkabus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

uzaktaysa hislerine güven.ama paranoya da yapma.yörüngesinde olduğun sürece takip eder öğrenebilirsin en ustası bile bu konuda acınacak haldedir maalesef yakayı ele verir.eğer yakındaysa tut ellerinden bak gözlerine hiçbirşey deme o zaten kendi söylemeyecektir.kendi söylemesede gözleri bedeni söyleyecektir.ha bunlarda çare etmez çok sonra duyarsan zaten hiç değmezmiş.allah başa vermesin.

0
    0 Yorumla
  • akasyaf
    akasyaf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

aldatan kadın eşine daha çok düşer buna emin ol çünkü çaktırmamak için elinden geleni yapar kadın fenadır kimse anlamaz erkek heyecana kapılır ne oldum delisi olur kadını anlayamassın dostum

8
    4 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

kanatlı seytandan bahser gibi konustun :D

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Hiç öyle olmuyor maalesef ya kavga ediyor gereksiz şeylerden ya da erkenden ben yatıyorum deyip çocuğunun yanına yatıyor

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Kesinlikle yanlışsın aldatan kadin eşine her türlü beli ediyor cinselik yaşamak istemiyor yakalanmamak için çok konuşmaz akşamları erken sensiz yatar

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Yazdıklarının hepsi yanlış dedektiflik bürosundayim

Yorumla
  • anastaciacasta
    anastaciacasta Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

kadın gizli yapmak ıstıyorsa bıraz zor olur anlamanız ama ıllakı anlamak ıstıyorsan hıssedersın.

5
    0 Yorumla
  • Bebeki4
    Bebeki4 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Kadınlar yakalanir mesela herzamankinden farklı davraniyosa endiseliyse gibi ama aldatmaya sonuna kadar karsiyim

3
    0 Yorumla
  • Erc70449506
    Erc70449506 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 53
    11 ay

Kadin aldatiyorsa eşine cinselik sundugu günü dostunu cagirmaz dostuyla yaptigi günde eşine bahane bulup vermez cünkü verse anlaşilir seks doymuş kadin anlaşilir bunun icin erkekler anlamiyor dostu olan kadin eşiyle sevişmez cinselik yaşar k8sa tatsiz tutsuz olur hatta kadin bazen orgnzm taklidi yapar eşi cakmasin durumu diye

0
    0 Yorumla
  • Çakır-06
    Çakır-06 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

Kadın aldatıyorsa cinsel ilişkinin gününü zamanını o belirler sen istediğin zaman kabül etmez bahane bulur ve cinsel ilişkide karşılık görmezsiniz zevk ve haz almaz seni seviyorum demez demenizide istemez sizi işi düşmeyince aramaz siz arayıncada uzatmadan bahane bulup kapatır 2 hat ve telefon vardır gizli

1
    0 Yorumla
  • ruzgar_gibi_gecti
    ruzgar_gibi_gecti Takip Et
    Bilge Yaş: 47
    +1 yıl

kocasıyla daha az sevişmek istiyorsa o kadın sevgilisini aldatmamak için öyle davranıyordur

12
    5 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

bence enlamanın en kolay yollarından bırı

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      +1 yıl

Aynen cinsel ilişkiye sen isteyince girmez ya da bahaneler bulur

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

İşte o zamanda tecrübeli erkek aldatıldığını anlar

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Sevgilisini aldatmak ne demek arkadaşım nikahlı kocadan bahsediyoruz

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Aynen katılıyorum ama asıl soru şu genelde gündüz dostu yla yapan akşamda eşiyle yaptığı zaman kadın anlaşiliyor yakalanıyor cinsel doyurma ulaşmış kadın her türlü beli eder

Yorumla
  • engel
    engel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 33%
    +1 yıl

aldatan kadin evide aldatmasa ömür boyu aldatsa kimsenin ruhu duymuyor

2
    4 Yorumla
    • serkanbelma
      serkanbelma
      +1 yıl

erkek kardeşlerim size bir kaç tavsiye vereyim. sevgiliniz aldatıyorsa, zaten sıkıntı yok. sen demek ki onun sevgilisi olamamışsın. Bide sevgilin seni neden aldatsın kıçına tekmeyi vurur, neden uğraşın kız senle. amaaaaa, evliyken şüpheleriniz varsa... kesin aldatılıyorsunuz, karınız siz yokken banyo yapıyorsa. bunu saçlarından anlarsın. bikini bölgesi sürekli pürüzsüzse ağda vs.. full yapmaya başladıysa. külotu senin bıraktığından, sen dönene kadar değişmişse. çantasında fazladan külot vs... taşıyorsa. vucudunda belli belirsizde olsa izler taşıyorsa. sizinle öpüşmeden çekiniyorsa. cep telefonu arama bilgisi sürekli siliniyorsa ( onu aradığında meşgulse o dakikayı yaz bir yere, akşama bak bakalım o saatte kimle konuşmuş, eğer konuşma görünmüyorsa taktın boynuzları. ) en can alıcı yöntemde... sütyenini giymesine yardımcı ol, arkadan kopçasını takarken kopçayı omuz lastiğinin geldiği yerden bir tur dolaştır ve öyle tak. ve takip et sütyeni... kadınlar kendini kolay ele verir. korkmayın.

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Ev kadınlarının yüzde 90 evinde aldatıyor

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Çok doğru ama genelide evinde aldatıyor çünkü geneli evli erkek aldatıyor 2 hat kullanır biz çok zor yakaladık

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Kesinlikle katılmıyorum

Yorumla
  • beyaztebesir
    beyaztebesir Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

aldatan erkek çabuk anlaşılırda aldatan kadını zor anlarsın :)

4
    5 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

neden :)

Yorumla
    • berk850
      berk850
      +1 yıl

bence tam tersi

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Hemen anlarsın cinsel ilişkiden girilen garajla girilmeyen garaj aynı olmaz

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

Tam tersi aldatan erkek eşiylede gelip sevişip cinsel ilişki yaşar aldatan kadin eşiyle cinsel ilişki yaşamak istemez yaşarsan görev 8cabi olur yemeğin tatsız tuzsuz olduğu gibi düşün erkek işte tam bu noktada anlar

Yorumla
    • Erc70449506
      Erc70449506
      11 ay

Kesinlikle katılıyorum kadinin aldattigi uzun zaman sonra anlaşilir en az 1 sene erkegi kadin hemen anlar genelde erkek eve gelince ustundeki kadin kokusundan yakayi ele verir

Yorumla
  • harbikiz
    harbikiz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

sana ilgisi daha çok artar konuşması hareketleri sen anlamıyacağına zanneder böyle yaparak

1
    2 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

olabılır...

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

Hiç alakası yok yüzüne bile bakmaz ya erken yatar ya da TV açar orada uyur seninle yatmaz kendi belirlediği günler dışında cinsel ilişki hep red yersin

Yorumla
  • vanillalatte
    vanillalatte Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 36%
    +1 yıl

anlaman gerçekten zor :))) biz dişilerden kork yani bazılarımız karda yürür izini belli etmezzz

3
    8 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

kadınlar bu konuda kendine çok güveniyor fikrimce fazla güven yanlışlarıda beraberinde getirir

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      +1 yıl

haklı olabilirsin tabi ama gerçekten bunu bilerek söylüyorum

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

nasıl bilerek söylüyorum :?=

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      +1 yıl

oda arkadaşım 2 sene boyunca 2 kişiyle ççıktı ve ikiside anlamadı. kız işini biliyodu daha bunun gibi çok gördüm

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

oda arkadaşın tam dayaklıkmış :)

Yorumla
    • vanillalatte
      vanillalatte
      +1 yıl

öyleymiş beni bile kandırdı :d

Yorumla
    • Boşnak34
      Boşnak34
      +1 yıl

Kaşarlıkta sınır yok diyorsun yani... sizin gibilerden tiksiniyorum

Yorumla
    • serkanbelma
      serkanbelma
      +1 yıl

en son babalar ve kocalar duymaz, babalar ve kocalar kabiliyetlerinizi önceden bilir, senin ne yapıp ne yapamayacağını çoook önceden kestirir, tedbir alır. kendinizi boş sanmayın, sürekli takiptesiniz.

Yorumla
  • efsunum
    efsunum Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

bazıları usta oluyo hiç çaktırmıyo:))
    bizden korkulur walla:)

3
    6 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

aldatmak insana yakışan bişey değil ama öğrenmek lazım

Yorumla
    • efsunum
      efsunum
      +1 yıl

bırak tek öğrenmediğin konu o olsun

kalsan bütte bile bilerek bırakırım:)

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

ben kimseyi aldatmam aldatanıda yaşatmam allah büyük konuşturmasın

Yorumla
    • efsunum
      efsunum
      +1 yıl

Rabbim düşmanımın başına bile vermesin

Yorumla
    • Rojwan
      Rojwan
      +1 yıl

@uzakyerlerde helal valla diyecek başka birşey yok👏👏👏

Yorumla
    • aLSo1903
      aLSo1903
      +1 yıl

Aynen öyle çok zor bir durum Allah düşmanın başına vermesin erkekte kadında aldatmaktan uzak durmalı

Yorumla
  • asminn
    asminn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

kadınlara güvenebilirsiniz istisnalar hariç aldatmazlar...

4
    4 Yorumla
    • style34
      style34
      +1 yıl

her kadına güvenilmez

Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

bu yuzden evlenmekten korkuyorum dogru ınsanı bulmama dıe devır oyle bır zaman:D

Yorumla
    • asminn
      asminn
      +1 yıl

bence fazla korkuyorsun senin karşındaki kişiye davranışların tavrın o kızı yanında tutacaktır:))

Yorumla
    • Çakır-06
      Çakır-06
      1 yıl

O nasıl yalan kadinlarin aldatma oranı yüzde 40 dayandi

Yorumla
  • serseripol
    serseripol Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Teknolojiden faydalanarak

Bilgisayarına KEY logger kur telefonunu hiç ummadığı bir anda karıştır vs vs

1
    3 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

aynen yada takıp mı :D

Yorumla
    • serseripol
      serseripol
      +1 yıl

neden olmasın :D

Yorumla
    • e061071e
      e061071e
      1 yıl

İşe yaramaz artık bilmediğin hat ve telefon kullanıyorlar olayın birini böyle cözdük

Yorumla
  • esntimb
    esntimb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

neden oraya gittin falan dediğinde, gittiği yerin tarihçesini anlatmaya başlıyorsa... :)

2
    2 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

tecrubelısın arkadasım anlıyon bu ısten:D

Yorumla
    • esntimb
      esntimb
      +1 yıl

bu işin tecrübesimi olur espirimi yaptığnı zannediyosun

Yorumla
  • Çnk0618
    Çnk0618 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 54
    +1 yıl

Kadınlar telefonunuzu kurcalayacağınız tahmin ettikleri için 2 hat ve 2 telefon vardır sizin haberiniz yoktur evde saklıyordur Siz gelmeden kapatıyor sabahsız Çıkınca da açıyordur buna çok dikkat edin

2
    0 Yorumla
  • umay16
    umay16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 56
    +1 yıl

akıllı bir kadın kolaylıkla yakalanmaz...
    çok hafif işaretler verecektir ve iyi gözlemleyip,yorumlamak lazım...

0
    0 Yorumla
  • dontFly
    dontFly Takip Et
    +1 yıl

aranıza soğukluk girmesinden anlayabilirsin. Ve konuşmalarından.

0
    2 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

mantıklı aslında cok sebep var dusundugun zaman yazılanlara bakıyorum da

Yorumla
    • thestrain
      thestrain
      +1 yıl

araya sogukluk girmesdi nedir ya :) her ilişkideolur boyle seyler amanın bakın hem en buyuk gunah hemde korkunc bisey zaten beni aldatiyormu diye dusunuyosan guycen bitmiştir ilişkide bitmiştir.
      ha ilişki bititikten sonra bunu dusunuyosan bir onemi yoktur zaten ama hıstir bu ya beynin sanah bahaneşr uretir ma kalbiny yok derse kabline inan aldatmamıstır ladatiysada

Yorumla
  • ozeldedektf
    ozeldedektf Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

aldatan erkek kolay yakalanıyor da. kadın zor. bu yazıda detaylı bilgi verilmiş. Aldatan Kadın Nasıl Anlaşılır? Es Özel Dedektiflik (esozeldedektif. com)

0
    0 Yorumla
  • prophecy
    prophecy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

iki aydan fazla ciktiklarıma kapsamli güvenlik soruşturması yaptırıyorum

3
    5 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

ben kadınlara güvenemiyorum sorunum var galiba :) ya da olması gereken bu :)

Yorumla
    • prophecy
      prophecy
      +1 yıl

lisede bayan olan biyoloji hocam dişi sinekten bile kacin derdi(erkek lisesinde okudum)

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

bence biyoloji hocan ortama ayak uydurmuş :)

Yorumla
    • marlasinger
      marlasinger
      +1 yıl

Nasıl yapıyorsun anlat da bilelim:)

Yorumla
    • prophecy
      prophecy
      +1 yıl

orasıda bana kalsın.

Yorumla
  • JoKeR
    JoKeR Takip Et
    Yoda Yaş: 49 , eic 40%
    +1 yıl

Kadın akıllıysa hayatta anlayamazsıın...

0
    2 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

helede seytanlıgı ve masumıyetını kullanırsa :D

Yorumla
    • JoKeR
      JoKeR
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • ayşegüll
    ayşegüll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bakışından,konuşmalarından ve daha neler neler

0
    2 Yorumla
    • inception16
      inception16
      +1 yıl

sogudugunu hıssedersın dıyosun

Yorumla
    • ayşegüll
      ayşegüll
      +1 yıl

evet kesinlikle

Yorumla
  • manarimouesu
    manarimouesu Takip Et
    +1 yıl

öpüşmüyorsa, tiksiniyorsa

2
    0 Yorumla
  • gülperisi
    gülperisi Takip Et
    +1 yıl

aldatmadım kimseyi bilmiyorum

1
    6 Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

duyduğun bişey de mi yok :)

Yorumla
    • gülperisi
      gülperisi
      +1 yıl

yok aldatıldım sadece:)

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

hıı üzüldüm gerçekten nasıl anladın aldatıldığını

Yorumla
    • gülperisi
      gülperisi
      +1 yıl

erkegin aldatması basit umursamıyor gibiydi bide başkası var mı diyince daha çok ilgileniyordu falan amaa benim hislerim kuvvetlidir bi hissediyim peşini bırakmam ögrenirim :S

Yorumla
    • uzakyerlerde
      uzakyerlerde
      +1 yıl

anladım :(

Yorumla
    • Aykac22
      Aykac22
      +1 yıl

süpersin canım teşekkürler

Yorumla
  • kübra1993
    kübra1993 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

kadınlar hisseder ama sizi bilmiyorummm

0
    1 Yorumla
    • serkanbelma
      serkanbelma
      +1 yıl

yok biz hayvanız bizde his yok. direk yatak biliyoruz. erkekler senin yüzündeki ifadeden aklından neler geçtiğini biliyor kardeşçiğim. kadınlar birazcık mal. kendilerini erkeğin bir üst modeli sanıyorlar. ama unutmayın sizler erkeğin benzeri üretilmiş kopyalarsınız.

Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatan kadın nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bakımlı kadın nasıl olur nasıl anlaşılır? 9 cevap verildi
Aldatan kadın nasıl davranır? 11 cevap verildi
Olgun bir kadın nasıl tavlanır? 5 cevap verildi
Aldatan kadıni nasil anlarız? 5 cevap verildi
Kadında zarafet nasıl olmalı? 23 cevap verildi
Olgun kadın nasıl davranır? 49 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨