Bundan bı kaç ay önce dış klinigine gittim seansım iki üç defa oldu yani nebilim hoşlandım konuşmasından bakışından Instagram hesabı gizli yani nasıl desem kendimi ona nasıl farkettirmeliyim hani kliniğe gitsem hasta gibj değilde kendisiyle gorusemezmiyim ya anladınız işte ne yapmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hekimler profesyoneldir hastalarına farklı gözle bakmazlar o sebeple şansın olduğunu sanmıyorum
Aradım evliyim dedi bana tabi gerçekten evliyse
Yok artık nerden buldun numarasını
Kliniği aradım baglattirdim
Diş hekimleri öyle genelde yakışıklı olurlar hoşlanman normaldir geçer
4 aydır geçmedi bende geçer sandım da
şu yalani yeniymis gibi aylardir sormanda bir bitmedi. her seferinde de bugun aradim evliyim dedi demen yok mu 🤪🤪
ey KS troll ekibini degistir
Lafın gelişi bugün diyom onun üstüne kaç ay geçti ona bakarsan hem sanane seni niye bu kadar ilgilendiriyor
offf benimki de çok yakışıklı ya bence takip isteği atabilirsin ama belki sevgilisi vardır ya da evlidir benimki öyle çünkü :D
Şans yok bizde ya
Doktorun haberi var mı
Yok işte klinigide uzak biraz özel araçla falan gitmek lazım otobus vs ters düşüyor ya da taksi
instagramdan istek at eğer evli degilse
Aradım evliyim dedi bana tabi gerçekten evliyse
aradın mı? nasıl yani nerden aradın? direkt söyledin mi? evliyiyim diye yalan söylemez bence söylersede demek ki istemiyor
Kliniği aradım baglattirdim öyle görüştüm ilk baş hicbiseh demedi kapatacağım zaman evliyim dedi
boş ver o zaman ya kısmet degilmiş
Belki sevgilisi vardır
Instagram hesabı gizli hiç gönderisi yok Pp fotosu da çocukluk fotosu var takipçi sayısı kandı takip ettikleri de dahil sürekli bir iki azalıyor çoğalıyor anlamadım olsa söylerdi heralde evliyim dedi bana
Evliyse daha tehlikeli değil mi? 😄
Tehlikeli tabiki ama ya değilse başından atmak için söylüyorsa ya da
Kolay gelsin o zaman
ınstagramına mesaj atmaktan başka çaren yok
Bugün aradım hastaneyi konuştum evliyim dedi
üzülme canım nasibinde varsa o seni bulur
Rüyalarıma kadar giriyor ama bişey diyimmi mesela ben evli olduğuna inanmıyorum yalan söylüyor gibime geldi bide aradığımda az çok anladı nie aradığımı evliyim diyip kapatmadı sakin sakin konustu benimle en son evliyim dedi bana
Yasın kaç
27
Meslek ne
Evdeyim çalışmıyorum işte
Bakımlı güzelsen bakar😂😂
Ya zaten gözüyle yediği için bende etkilendiğim için sordum ama kliniğine gitsem gorustururlermiki özel olarak
Gözüyle nası yedi nerene baktı ki
Gözüme baktı bakistik yani
Gizliden çıkıyımı taktik veririm?
Taktiğe gerek yok ben biliyorum sadece gorustururlermi onu soruyorum hastane ya sonuçta gel konuşalım da diyemezsin
He
Yani evetmi
Bilmem
Takılmak mı istşyosun
Hayır sadece konuşmak düşüncelerini duygularını öğrenmek istiyorum o istemezse o yoluna ben yoluma hicbirsey zorla değil sonuçta
Ciddi ilişki mi yoksa kaçmak mı yaniii
Ciddi
Dekolte ver
Kapalıyım
Özel hayat ile ilgili sorular ile başlayabilirsin konuya
Ya işte iletisim nasıl kuracam numarası yok klinik telefonu hariç az birazda anladı beni Instagram dan istek atsam belki kabul etmeyecek nebilim iste
Öncelikle iltifatlar edebilirsin parfüm örneği
Parfümün güzel kokuyor markası ne kardeşime alayım gibisinden.
Konuşmam hazır zaten onu sormuyorum balkon konuşması oda 😂😂😂
Sorduğum kendisiyle nasıl iletişime gecebilirim
Tamam işte diyorum ki git yanına iltifat et ederkende mesaj ver ig bakmadın gibisinden
Gitmek mesele değilde gitsem görüştürurulermiki bide oranın başhekimi bostan yere gitmeyim o kadar yolu ya
:) ben sağlık ocağı doktoru sandım.
En temiz iş instgramdan dönüş beklemek.
Klinik dedim ya diş kliniği diye bide oranın bashekimj düşün fake hesaptan yazdım ama cevap vermiyor sevgilisi var mı yokmu evlimi değilmi bilmiyorum o yüzden Instagram biraz riskli evli olduğunu da sanmıyorum gercide yüzüğü falan yoktu nebilim
Fake hesaba hiç bulaşma özgüven herşeyin baş tacı sen kendine güvenmiyorsan adam neden güvensin? Aç hesabını at istek
Hesabım var ama utanıyorum yüzyüze utanmam ama sosyal medyadan utanıyorum nebilim değişik bir duygu benimki de
Evet çok haklısın ama şöyle örnek vereyim. Platonik bi kız vardı bana yüz vermediğim için sürekli yeni şeyler deniyordu sahte hesaptan yazmalar vs. Bu da kızı benim gözümde daha da çok düşürüyordu. Sadece bir örnek her ne olursa olsun kendin ol emin ol erkeklerde senden bunu istiyordur. Bir erkek utangaç biri ile konuşmak istemez sadece kendin ol.
Akabinde duygularını açık bir şekilde belli et denemekten zarar gelmez sana erkek mi yok ama bu davranışların platoniğe dönebilir.
Ben işte birazda dediğin gibi hep bu yüzden kaybettim mesajlaşma takılma sevmiyorum ne olacaksa mertçe yüzyüze konuşarak olacak bana çocukça geliyor böyle bilmiyorum sevdimmi tam sevenlerdenim gözüm hicbisey görmez hatta dur bekle hastanenin numarası var bende bı arayım sabaha kadar açıklar bı şansımı deneyim neyle karsjlacam
Bende yatıyorum şimdi aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.
Arıyorum bekle sonra bende yatacam zaten
Aradım