Doktorumdan hoşlanıyorum sanırım ne yapmalıyım?

Bir sene önce meme büyütme yaptırmak için plastik cerrah buldum ve görüşmede göğüslerimi muayene etti çıkarken gözlerin güzel duruyor dedi. Geçen sene yaptırmadım Şimdi bu sene göğüs yaptırdım ve muayenede göğüsleri ellerken kendi başımayken eldiven takmadığını, annemle gittiğimde eldiven taktığını fark ettim. Ameliyatımı yapmadan önce de “unutma bir problem olursa hep yanındayım.” vs gibi baya ilgilendi (belki de kibar olmaya çalışıyordur) ama Instagram dan birbirimizi takip ediyor konuşuyoruz ve bir sorum vs olursa yazıyorum hep cevaplıyor. İnstadan her hastasını takip ediyor sanırım ama. Birkaç gün önce saat akşam 11 civarı göğüslerimi daha büyük mü yapsaydık vs gibi endişelerimi belli eden mesaj attım o da “küçük değiller” ya da “daha büyüğü sende komik durur :)” dedi. Ben de 😅😅 koydum o da “artık bunları düşünmeyi bırakıp sonucunun tadını çıkarmaya ne dersin? :)” yazdı… (saat neredeyse gece 1 de) ben sanırım ondan biraz hoşlanmaya başladım acaba flört mü ediyor normal mı davranıyor bilemedim. Ama onu düşünüp kendimi tatmin ediyorum çok tahrik ediyor ne yapsam bilemedim doktorum sonuçta…?

Doktorumdan hoşlanıyorum sanırım ne yapmalıyım?