Bana bir arkadasımı hatırlattın her gördüğü güzel kıza yardımcı olup yok işte dolgu tarihini öne çekiyim yok her işin düştügünde ara falan diyerek numarasını alır hatta numarayı alamasa bile sistemden bulup ağrın var mi gibisinden muhabbeti ilerleterek başarılı olursa yatmaya çalışırdı
Hey gidi ne günlerdi be çok olur bu olaylar tabi genelleme yapamam niyeti hakkında ama benim de eski sevgilim hastamdi mesela ama seviyodum ben, ciddiydik yani
Herkes benim gibi olur mu onu da bilemem :D2497 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben nasıl anlarım öyle olup olmadığını?
- +1 yıl
Şans bu tanımadan bilemezsin dedigim arkadaşın sevgilisi vardı bir de uzakta
Kendini farklı gösterebilir de oldugu gibi davranabilir de yani
Ama sen git tel sırasını öne alsın herkes yapamaz belli ki baya uğraşıyo bisiler icin, 3-5 sene beklersin yoksa
Sonrasında niyetini anlarsın senin ilgin yoksa daha fazla zorlamaz zaten
Ama ben de sevgilim icin uğraşmıştım onu da söyliyim öncesinde tanışmıştık baya tabi
Seninki nerden cesaret aldı bilmiyorum belli ki muhabbet etmissin çocukla yani
Soran+1 yılEvet en son gittigimde 30 dk muhabbet ettik
Soran+1 yılNe Fakültesi bilmiyorum. Ama gittiğim hastane üniversite hastanesi. Bugün gittim hastaneye biraz soğuk davrandi gibi acaba heyecandan mi olmuştur?
Soran+1 yılBugün aaçılmamış ama bu hafta kesin açılır dedi. Dişini kontrol edicem demişti ama etmedi. Utanmis olabilir bende çok heyecanlandim çok kötü oldum
Soran+1 yılBana telefonunu verdi yarın beni ara diye. Bende bugün aradım hastaneye geldim dedim. Yani ikimizinde birbirimizde numaramiz var. Bana dolgu için randevu alcakti asagi indik ben dedim nereye gidiyoruz diye o da randevu almaya dedi ben aldım zaten dedim ha o zaman sıkıntı yok halletmissin cikislar surdan ve burdan dedi sonra görüşürüz diye gitti :/
- +1 yıl
Doğrusunu yapmis tamam işte durup dururken bir kahve icelim demesi garip olurdu zamanla korkutmadan ilerliyo tel sırasını aldıktan sonra da bir adım atmazsa cok utangactir ya da sen cok soguksundur ertesi gün ya da aksamı hersey icin bir teşekkür mesajı atabilirsin bisiler hissediyosa muhabbet devam eder zaten
Çapa mi burası ya merak ettim nasıl tanıştınız
Soran+1 yılUmarim o mesaj atar çünkü ben atamam sanırım :/ Hastaneye gittim işte bahsettigim doktor bana baktı. Ama gıcık oluyodum sürekli gidip gidip geliyordu. Ama çok tatlı bir doktordu çok hoşuma gitmisti. Umudu kestim sonra bu bana bakmaz diye sonra bir baktım mesaj gelmis ondan şok geçirdim hala da soktayim :D
- +1 yıl
Gidip gelme olur seninle alakalı degil bilgisizlik biraz da telaş oluyo ondan
Aynı seyleri ben de yaşadım ama mesaj atan o olmuştu o kadar utangactim ki yani :D
Bence hic umut kalmadıktan sonra teşekkür mesajı at diye ondan diyorum
Ortodonti bölümünde mi bakıyodu sana kaçıncı sınıfmis ya her fakültede ortoda stajyer bakmaz hasta
Soran+1 yılYok ortodontide değil o. Bana diş taşı temizligi yaptı bana. Mesaj atayım mi yani :D Eger atarsam ya benden uzaklasirsa :/
Soran+1 yılYa o mesaj atmazsa ay bu bekleyiş çok kötü :D heyecandan kafayi yicem ya :D inşallah benden hoşlanıyodur :/
- +1 yıl
Bu hafta görüceksin zaten bir daha onu
Diş taşı temizliğini yaptığım bir hastamın peşini bırakmayıp gidip dolgu tarihi ya da orto sırası alıyosam üstüne facede aratıp ona mesaj atıyosam net hoşlanmışımdır rahat ol seni korkutmamaya çalışıyo mesaj atmamasını da çok takdir ettim bak niyeti de ciddi olabilir yani.
Zaten bu peridontoloji bölümünde oluyo hep bu güzel kızlar bazen kızlar yazar bazen doktorlar yazar ama bu bölümde hikaye çoktur neler var neler :D
Soran+1 yılBu kadar sık rastladığıni bilmiyordum :D Ilk gittiğimde çok bakımsız gitmiştim yaa of :D Ama buna rağmen soğumamis benden sevindim :D
- +1 yıl
2 seansta bittiğine göre dişlerin bakımlıymış ama :D
bir hasta vardı mesela sevgilisi olan arkadaşıma olsun sadece seninle sevişmek istiyorum diyodu :D
tabi arkadaşım kabul etmemişti uzun bir ilişkisi vardı evlenicek şimdi falan..
Perio bölümü bu tip şeylerin döndüğü bir bölüm yani hatta konuşulur bazen senin hastan çok güzeldi yazdın mı falan diye.
Soran+1 yılEvet o da öyle dedi herkes senin gibi dişlerine baksa dedi :D Ilk gittigim diş taşı temizlemeydi ikincisi ise kontroldu :D Sen oyle deyince inceden bir tırsmaya başladım bak. Öyle birisi değildir umarım
- +1 yıl
Senin gibi hasta bulmak zor oluyo belirli sayıda hasta bitirmek gerekiyo o yüzden sevinmiştir çocuk :D
Yani her insan farklıdır ben sevmezdim bu tür şeyleri zaten benim hastam sevgilim olduğu zaman kimseye söylememiştim mesela ama benim anlamadığım telefonu vardı niye faceten mesaj attı.
Soran+1 yılFaceden telefon numarasini verdi. Faceden konustuk sonra numarasini verdi. Sen neden ilişkini gizledin? Aslinda ben bundan da korkuyorum eger sevgili olursak iliskimizi gizlemesin. Yoksa benden utandigini düşünürum
Soran+1 yılHmm anladim o yüzden.
Soran+1 yılAsıl ben çok ama çok teşekkür ederim zamanını ayırıp beni dinledigin için :)
Soran+1 yılUmarim olur cok teşekkür ederim siz de kendinize iyi bakın :)
Soran+1 yılBir sorum daha olcak. Ya sizi de böyle sıkıyorum ama çok önemli :/
Soran+1 yılBugün yine mesajlarima baktim. 20 ekimde bana başka bir dişçi mesaj atmis. Merhaba naber diye. Kafam karışti şimdi
Soran+1 yılBen onu hiç hatırlamıyorum. Görmüş olabilirim ama. Ben bunu bu hoslandigim doktora söyleyim mi bu doktor bana niye mesaj atti falan diye
- +1 yıl
Cok karisik bir hal aldı simdi
Belki aynı dönem arkadaşı olabilir o cocuk
O da beğenmiş seni niye mesaj attı diye sorarsan arkadaşı ilgileniyo diye senden hoşlansa bile adım atmaz o zaman
Bilmesine gerek yok
Merhaba naber ne ya bu samimiyet nerden geliyo :D
Hangi sehir burasi bu nasıl eğitim alıyo
Soran+1 yılAynen aynen 40 yillik dostuz sanki :D O zaman ben demeyim benden uzaklasmasin :D Ankara şehir. Nasıl eğitim aldığıni bilmiyorum :D
Soran+1 yılAynen sürekli sok yaşıyorum bunlar yüzünden :D
Soran+1 yılTamam peki bekliyorum cevabıni :D
Soran+1 yılYa o 20 ekimde mesaj atan doktor benim doktorum değildi bende onun hastası değildim nasıl buldu beni?
Soran+1 yılOh içim rahatladi yaaa. Bende benim doktorum verdi falan sandım bir an :D
Soran+1 yılBugün hoslandigim doktorla konuştuk falan. Dişlerini fircaliyo musun falan dedi bende evet falan dedim. Sonra ben bebek hastalarla hep böyle konuşurum dedi. Bende bebek hasta derken? Dedim. O da yani küçük dedi. Beni çocuk gibi mi görüyorsunuz dedim. O da yok Estağfurullah bize hep yasli hastalar gelir bir de nazlisin dedi. Bu ne ya? Moralim cok bozuldu
Soran+1 yılFacebooktan
Soran+1 yılEvet fircaliyorum zaten o demeden öncede fircaliyordum. Üniversite 4. Sinifmis acaba beni çocuk veya bebek gibi mi görüyor? Aksam aksam moralimi bozdu ya
Soran+1 yılHaa anladim :D lise bitti tekrar hazırlanıyorum
Soran+1 yılIlk mesaji o atti evet facede arayip bulan o beni :D en son gittiğimde bir soru sormuştum yanimda arkadaşım vardi dedi ki cok sapsik gibi konuştun orda aptal asik gibi bir de bu benim dis etimi acitti kanadi bende kanıyo ama dedim kanamamasi lazim dedi bende dis etime baski yapıyorsunuz tabi kanar dedim o da guldu. Tekrar disime bakti falan :D Seninle cocukla konusur gibi konuşuyorum nazli olduğundan dedi bende beni cok kirdiniz bana cocuk diyerek falan dedim
Soran+1 yılZaten dün ben attim merhaba diye :D En son iste beni cok kirdiniz ben ortamin havasi yumusasin diye öyle davrandim ve doktorlar genellikle umursamiyo acimasiz oluyo o yüzden öyle davrandim dedim. Sonra neyse yazdim. O da gördü ama cevap vermedi
Soran+1 yılYok yazmam artık. Ama gerçekten çok kırıldım yaa. Seviyor mu sevmiyor mu onuda anlamiyorum ki. Sence seviyo mudur?
- +1 yıl
Seviyo diyemem de olursa olur bir havası var çok da zorlamıyo. Yazdıklarından sonra görüp de cevap vermemek iyi bişi değil. Çok önemseme küçük demesini sen böyle söyledikçe tavırların da öyle gelir ona herşeyden alınıyo algısı yaratır. Zaten o da 22 falandır. Yaşa takılcağını sanmıyorum
Soran+1 yılBende sanmıyordum aramizdaki yas farki fazla değil ki. Keske alingan davranmasaydim ama napiyim öyle ben bebek hastalarla böyle konusuyorum diyince sinirlendim. Bir de bana ben kutuphaneye gidicem bir ay boyunca sinav var sana kolay gelsin sende cok çalış :) dedi laf arasinda böyle bir muhabbet geçti yani. Bu şimdi bir ay senle konusamam haberin mi olsun diyo
Soran+1 yılGönlümü almasi lazim valla :D Olmasi için :D ama insan bir cevap verir öküz ya :D
Soran+1 yılBir sey soyleyim mi yazdigindan hiçbir sey anlamadim :D
Soran+1 yılYa söyle ama lütfen :D
Soran+1 yılKarışık anlatmissin nokta yok virgul yok ama anlam karmasikligi var :D
Soran+1 yılTamam anladım çok teşekkür ederim :D Sizce mesaj atar mi : D
Soran+1 yılAynen. Çok teşekkür ederim :D
Soran+1 yılValla ne diyim içimi çok iyi rahatlattin :D cok iyi geldi :D
Soran+1 yılTamam sana kolay gelsin :D tekrar çok teşekkür ederim :D
Soran+1 yılburada misin @venacava :D
Soran+1 yıl4 gözle seni bekliyordum :D Birazdan anlatacağım hayırdır inşallah :D Hani bu mesajima cevap vermemişti ya. Eskiden daha çok faceye giriyor. Whatsappi yoktu büyük ihtimal 4 gün önce açmış. Benim kendi fotografim vardi bugün değiştirdim (whatsappta) sinifla olduğum fotoyu koydum. Onunda fotosu vardi bugun ben degistirdigim zaman o da sinifiyla olan fotosunu profil fotosu yapmis. Ayrica bu aralr daha sık giriyor faceye :D sence bir işaret mi :D
Soran+1 yıl*önceden olduğundan daha çok giriyor yani yanlış yazmisim :D
Soran+1 yılHayır cevap vermedi hala :/ ayrica o gun (yani tartismanin olduğu gün) sonrasi sabah yanlislikla like (begeni işareti) attim. Sonra yanlislikla oldu özür dilerim dedim yine cevap vermedi :/
Soran+1 yılHayır anlamiyossuun :D Bu arada heyecan yaptığım cok doğru. Senin yazdigin cevaplara bile acaba ne yazdı iyi mi kötü mi diye heyacanlaniyorum :D
- +1 yıl
Bu olmadı işte ama :/
Face e bu aralar sık girmesinin sebebi sınavları olabilir. Mesela bizim dönemim face grubu vardı önceki seneler çıkmış soruları falan paylaşılıyodu herkes, sorular da ordan çıkıyodu o yüzden de olabilir yani.
Whatsappta belki seni takip ediyo belki de tesadüftü sadece. Mesaj atmamış olması en büyük sorun yani.
Soran+1 yılOff ya. Mesaj atar mi ki? Ne yapcam ben? Bende atamam ki mesaj. Aramız iyi olsaydı atardim mesaj. Off :/
Soran+1 yılHayır çağırmadi ki gideyim. Acilmadi galiba. 2 hafta sonra dolgu randevum var ona gitcem beni görür mu ben onu görür muyum bilmiyorum. Tek sen beni anliyosun valla :/ Sinavlar icin acti diyelim ben bugun fotoğraf değiştirdim o da değiştirdi :D
Soran+1 yılAynen öyle tutunacak dalim fotograf :D Dolguya gideceğimi biliyo ama ne zaman gidicegimi bilmiyo :/
Soran+1 yılEvet o tartismadan sonra oldu gibi :/ ya bilmiyorum galiba biraz bende usteledim zaten havalı bir doktor :/
- +1 yıl
İstese sana sormadan dolgu tarihini bile bilir hatta çaktırmadan karşılaşmış numarasını bile yapar o kadar o kolay ki ama istese. Bilemiyorum ya şu sınavları bir geçsin bakalım olmadı bir ay sonra son bir mesaj atarsın whatsapptan dolgularım bitti tel sırası için yardımcı olucak mısın falan diye
Soran+1 yılOoo işin yoksa 1 ay bekle :D :D
Soran+1 yılYa bu cidden havali. Falan arkadaşlara diyordum bana bakmaz falan diye o derece yani :D
Soran+1 yılYalnız kızlarla ilgili öyle samimi fotoğraf hiç görmedim. Bu konuda çok taktir ediyorum onu :D
Soran+1 yılAhaha tamam kizarim ona :D
Soran+1 yılDeme söyle şeyler :/ :D gaza getiriyon beni :D
Soran+1 yılBen anladim senin demek istediğini doktoru unut diyorsun kisacasi :D
Soran+1 yılEvet tm yim de bugünkü konuştuklarımiza hepsine genel olarak bakarsak sen öyle düşünüyosun bence :D
Soran+1 yılO zaman bu doktor hastaneye gittigimde eğer rast gelirsek komusmaz herhalde :D bak yaa ufakligim diyo off :D
Soran+1 yılYok atmam zaten :D olabilir tabi baskasida. Of bu işler çok karışık yaa
Soran+1 yılYok çok teşekkür ederim :D çok sağ ol :D
Soran+1 yılBende bekliyorum inşaallah bir dahakine iyi haberlerle gelcem :D
Soran+1 yılMesaj attiii :D
Soran+1 yılAhahah sag ol :D pazartesi hasta alimi var demiş biraz konuştuk. Bende teşekkür ederim :) yazdım cevap vermedi yine. Normalde gülücükle konusuyoduk dişini fircaliyo musun diye falan soruyodu şimdi hic sormadi gulucuk atmadi. Bende yesil isik yakayim diye gülücük attm
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :) sevindim doğru şeyler yaptigima :) bu arada mesgul mu konusuna gelince olabilir sinavlari var ama facebooka eskisinden daha çok giriyor. Ozellikle o gun tartistiktan sonra
Soran+1 yılGidicem de görüşür muyuz bilmiyorum. Topukluyla gitsem mi acaba? Ozel konulardan konuşmuyoruz
Soran+1 yılHaa tamam o zaman öyle yapiyim mantıklı :D zaten giyimime makyajima özen gösteririmde topuklu giyersem cok mu abartılı olur veya bu kız beni etkilemeye çalışıyor diye düşünur mu diye ikilemde kaldim
Soran+1 yılHmm anladım tamam o zaman öyle yapiyim :D başka tavsiyen var mi :D
Soran+1 yılHayır malesef :/ facebooktan oluyodu o da tartismamizdan önce :D
Soran+1 yılHmm tamam yaparım. Ama doktor olduğu için hala ben sizli bizli konuşuyorum onu nasıl atlatcam
Soran+1 yılAy biz tokalasmiyoruz bile. Onu nasil yapcam ya
Soran+1 yılMerve
pazartesinden itibaren hasta alımı baslayacakmis. Dedi
Soran+1 yılHaa tamam o zaman iyi :D simdi ben sizli bizli konusuyordum ya birden senli benli olsam cocugun kafasi karismaz mi :D
Soran+1 yılNasıl ya niye dedinki böyle bir sey simdi
Soran+1 yılIlgilenmese niye mesaj atsin :/
Soran+1 yılYa emin misin? Öyle olsa mesaj atma zahmetine bile girmez. Zaten en son kendisi cevap vermemişti
Soran+1 yılMoralimi bozdun yaa. Tamam dediklerini yapıcam :/
Soran+1 yılTamam :/
Soran+1 yılSözünü tutmak iiçin mesaj atmıştır demissin ama söz vermedi ki bana. Ilgilenmese bunu bile demez diye düşünüyorum zaten randevum var o gün gittiğimde kendi basima öğrenebilirdim yani
Soran+1 yılMoralimi bozdun ya hiç gülümsemee :(
Soran+1 yılHiii tabi bende inandim :/
Soran+1 yılSürekli facebookta acik görüyorum. Whatsappta benim son görülmem kapalıydi arada açıp en son nr zaman baktı diye bakıyordum. Sonra baktim o da son görülmeyi kapatmış
Soran+1 yılAsiriya kacmis olmaz miyim ama
Soran+1 yılHmm tamam bu arada sali ve ya çarşamba gidicem tam hatırlamıyorum
Soran+1 yılAhaha tamam çok teşekkür ederim :D
Soran+1 yılGelişmelerden haberdar ederim :D
Soran+1 yılHeeey burada misin :D
Soran+1 yılHayırdır inşallah :D nerden baslasam bilemiyorum :D
Soran+1 yılTamam bir sn bekle :D
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/g4VbD2 whatsapp konusmamiz :D
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/D86G16 bu aslında ilk olan konuşma :D
Soran+1 yılGerçekten olumlu mu ben öyle düşünmezsin diye tahmin ediyordum :D bugün sabah benim ona mesajim iletilmeyince bende aradım konuştuk. Sonra o da beni 2 saat sonra aradi. Sonra ben 3 saat sonra aradım bir şey sorcaktim tel ile ilgili ama acmadi :D bana haftaya gel falan dedi laf arasinda ama yani her seyim bitti artik yapacak bir sey yok :D ama ben 20 lik dis cektirmeye gidicem hem onla görüşürüm hem aldırıp rahatlarim banada sıkıntı yaratıyor :D
Soran+1 yılYukarda yazdım :D
Soran+1 yılYok yaa almadım çünkü eve gelince aklıma geldi. Genel olarak hep disten konuştuk ama benim için arkadaslarini arayıp sormuş tabi orasi ayrii :D :D
Soran+1 yılAyy sorma ya bugün ilk telefonla konusmamizda bir senli-benli bir sizli-bizli konuştum :D ama o da heyecanlandı bende konusamadim o da konuşmadı ilkte. 2. Konusmamizda alistik daha rahat konuştuk :D topuklu falan giydim sacimi masa yaptim cok güzel oldum ama yoktu :D b arada teşekkür ederim doğru hareketler yaptığı görmek beni cok sevindiriyor :D
Soran+1 yılDur bakalım daha seviyor mu bilmiyoruz ki. 2-3 hafta sonra biter sanırım. 1 ay sinav var demisti cunku 1-2 hafta önce :D
Soran+1 yılOooo taktikler coook iyi :D hoslandigini nasil anladin :D
Soran+1 yılNerdeesssiiinnn :D
Soran+1 yılOo hangi filme gittin güzel miydi :D bu arada dün aradım açmadı ve hala aramadi. Gece kampüste kalcam ders caliscam demisti :D
Soran+1 yılAnnem tel ile ilgili bir soru sordu bir de 20 lik diş çekimini sorcaktim o yüzden aradım :D
Soran+1 yılAhahha aynen hala yorum geliyo sag olasın ama sadece sen bana yardımcı oluyorsun zaten cokcana :D ustelesem hala ararim sorarim mesaj atarim. Ama yapmadim o mesaj atana ve ya arayana kadar beklicem :D
Soran+1 yılSonunda aramız duzeldi :D coook teşekkür ederim sana :D senin taktiklerin olmasa ayarlayamazdim herhalde :D
Soran+1 yılGenel olarak :D
Soran+1 yılSende sevindigine göre o zaman bu çocuk iyi diyosun :D
Soran+1 yılAman aman Allah korusun :D
Soran+1 yılBen whatsapp profil fotoğrafıma yüzümün yandan çekildiği fotoğrafı koydum. O da yandan çektiği fotoğrafı koymuş. Bu kadarıda tesadüf olamaz :D
Soran+1 yılDaha yenide kaldırmis fotoğrafi :D
Soran+1 yılAhahaha evet öyleee :D tatlı takip amam buu :D
Soran+1 yılAhahha sakinim ben :D :D
Soran+1 yılYa bu doktor hala bana dönmedi yaaa :/
Soran+1 yılEvet gidicem de. O atsin istiyorum mesaji. Facebooka whatsappa girmeyi biliyo :D
Soran+1 yılAhaha evet çok güzel olur :D bence beni sevmiyo ya sevse atardi :D
Soran+1 yılNe yapabilirim ben başka
Soran+1 yılOrasını hallederimde :D ben aramak ben mesaj atmak istemiyorum o atsın :D
Soran+1 yılYa olsun yinede bir küçük bir selam bile yazabilir :D o kadar nete girip duruyo bir 2 dk ayiramiyo mu zamanini :D
Soran+1 yılHayır o samimiyete ulaşmadik :D genelde bir sey haber vermek icin konusuyoruz (dis ile ilgili) :D
Soran+1 yılSevgili olduktan sonra hesap sorarım zaten :D olsun yaaa yinede mesaj atsin :D
Soran+1 yılBenim bütün dis ile ilgili isim bitti mesaj atmaz ya :D
Soran+1 yılEvet dönmedi :/ :D
Soran+1 yılPeki bir önerin var mi ne yapmaliyim konusmayi ilerletmek için
Soran+1 yılBuluşabilseydik o gün sorardim ama bulusamadik ki :D sanal ortamdan be yapabilirim peki :D
Soran+1 yılTamam mesaj atarım bir ara :D
Soran+1 yıl
Soran+1 yılAyy iyi konusmusum yani :D umarım birakmaz beni ayy su sinavlari bitse bir :D çarşamba günü topuklulari giyip yardiracam :D :D çok sevindim ya :D
- +1 yıl
Tam dedigim kıvamda konusmussun mükemmel yani cok beğendim samimiyet aldı basini gidiyo :D
Faceden whatsappa gecmek olayı getirdi zaten
Topuklu mu dersin maşa mi dersin onu sen bilirsin artık sınavları bitsin buluşma olur ondan sonrası bak gor :D
Cocuk ne kadar yoruluyo bir bilsen sabah 7de kalk aksama kadar hasta bak bu yoğunluğun arasında sınav ol sonra gel eve yarınki sınava calis o yorgunlukla ayy hatirlardikca icim bunaldı :D
bir de mesaj atmiyo diye kızıyosun :D
Soran+1 yılDüşüncesizlik bende :D bu kadar yoğun olduğunu bilmiyordum :D oleey cok güzel konusmusuum :D şimdi artık beni seviyo diyebilir miyiz :D
Soran+1 yılAhaha tamam tamam :D :D
Soran+1 yılAynen moralimi düzelttin çok teşekkür ederim :) :D
Soran+1 yılAy bugün çok güzel şeyler oldu :D
Soran+1 yılNasıl benle ilgilendi ya. Kostur kostur her yere koştu. Montunu falan verdi tuttum :D
Soran+1 yılÇıkardı montunu tutuyum mu dedim tut dedi kosa koşa gitti. Rontgen cekildim randevu aldi. Dediki normalde kendin gelsen (dis çene odasi falan var) geri cevirirlerdi. Cok tesekkur ettim. Sonra özel disci isini konustuk. burada yaptir burası iyi diyo :D
Soran+1 yıl20 lik dis cekimi. :D bana whatsapptan mesaj atmis hasta kodunu verde randevu alayim sana diye. Benimde bugün netim bitti görmedim. Sonra metrodan inince aradim o bende tam seni aricaktim gelmeyecegini saniyordum dedi. bir de benim hasta kodumu falan bulmus kendi kendine :D :D ay nasıl sevindim :D
Soran+1 yıl* o da beni olacak yanlış yazmisim :D
Soran+1 yıl2 haftadir gözüme uyku girmiyo diyo burasi cok sıkıyo diyo surekli yoklama icin cagiriyolar diyo. Baya konuştuk işte pazartesi tekrar gidicem :D ee nasil sence artik seviyo diyebilir miyiz :D
Soran+1 yılValla sabahtan beri heyecandan midem bulaniyo ve hala midem bulaniyo :D oleey seviyomuus :D ahaha aynen hala yorum yapanlar var :D
Soran+1 yılBana tel takılırsa benden soğumaz di mi :D
Soran+1 yılNasıl yani :D
Soran+1 yılAy ne güzel dedin ya çok güzel olur valla :D pazartesi tekrar gidicem bakalim mesaj atacak mi gelcek misin diye :D
Soran+1 yılHaber derken :D
Soran+1 yılHaa haberi var mi :D evet var hatta cuma geliyim dedim o da o cuma yoğun olur dedi o zaman pazartesi geliyim dedim tamam dedi :D
Soran+1 yılEvet yazdım senin cevabindan bir üstte :D
Soran+1 yılBen gidince ne yapacağımı unuttum unutmasaydim atmazdim da kesin atarim sanirim unuttugum için :D
Soran+1 yılYok artık öyle mesaj atılır mı :D onunla alakası yok unutkanligimin. Ben zaten çok umutkan bisiriyim :D
Soran+1 yılBildigim kadariyla veriliyor. Noldu ki :D :D
Soran+1 yılAhahah benim sayemdee :D şaka yapıyorum haa yanlış anlama :D :D
Soran+1 yılHastanede herkes bize bakıyordu. Röntgen çeken doktor da bize dedi ki 'mutlu yıllar size' ahaha şok oldum yaa :D
Soran+1 yılBen yakistiriyorum birbirimizi :D :D hele arkadaslari öyle bir bakiyodu ki kiskanclik mi desem bu bizim arkadaş hastasina mi yaziyo acaba desem bilemedim :D röntgen cekinirken de tokan falan varsa cikart dediler. Benimde 2 tane tel tokam vardi çıkardım tam cebime koycakken benim canim doktorum aldi sonra çıkışta verdi :D ay bunu demezsem catlyacaktim :D :D
Soran+1 yılTaniyodur büyük ihtimal. Çünkü benim doktorum röntgen cekmeyi bilmiyo o başka bölüme bakiyo ya o yüzden :D her neyse işte benim doktorum geldi röntgen cekmeye yanima o ugrasti sonra asıl doktor geldi benim doktoruma bak suraya basacaksin şöyle yapcaksin falan dedi :D
Soran+1 yılToka ololayını ben çok onemsememistim. Ama anlatmak istedim sana yinede. Bak iyi ki anlatmisim önemliymis :D :D tabi o gün guzel oldu kirmizi ruj topuklu ayakkabi kivircak sac yeter de artar zaten :D :D (kendimden nefret ettim su an ne egoist insanim) belki doktor size mutlu yıllar derken belki ben yanlış anlamisimdir :D yani belki onu kast etmemistir :D
Soran+1 yılRontgen cekilirken karsida ayna vardi baktim kendime dedim iğrenç gözüküyorum :D acaba doktorum bakiyo insallah bakmiyodur dur bir bakayim dedim kendi kendime gözlerini dikmis bana bakiyo :D niye bakiyosun yaa diyorum icimden gulemedim zaten cok komikti o an içimden güldüm :D :D :D
Soran+1 yılAhahh ya ne alakası var karşımda ayna. Yanımda 2 tane doktor. Harekette edemiyorum zaten :D
Soran+1 yılEvet istirdim :D ya kesecek başka zaman bulamadi mi niye öyleyken bakiyo utandim yaa :D
Soran+1 yılDikkatli miyim ben mi :D nasil anladin :D bir de baktığını gordum ama hala bakıyodu :D
Soran+1 yılYa ugrasmiyorum anlatamadim derdimi ben :D yanımda iki tane doktor hareket edemiyorum elimi bile oynattirmiyorlar. Sadece gözlerim oynuyo. Aynada kendime bakiyodum sonra aklima bir an düştü doktorum acaba su an benim tipsiz halime mi bakiyo diye o yüzden baktim off off :D :D :D
Soran+1 yılDeme o zaman öyle şeyler :D :D bu arada baya xper topladik haa :D
Soran+1 yılDoğru diyosun haklısın :D :D
Soran+1 yılAynen zamanında bende çok uğraştım 4 ten 5e geçmek için :D
Soran+1 yıl7 xperim 8 e doğru yol alıyorum :D :D
Soran+1 yılOlursun olursun zaten erken gelmişsin yinede hızlı ilerlemissin. 3-4 aya kalmaz böyle gidersen belki guru olursun :D
Soran+1 yılAh bir başlasa :D ama kesin bir şey olur ben yine kesin senden akıl almaya gelirim :D
Soran+1 yılNeyi birakiyon ya neyi birakiyon sen :D hayiirr birakamazsiin :D
Soran+1 yılYalaaan söylüyorsuun :D şu senin meslektaşın bir teklif etsede sende kurtulsan bende kurtulsam :D :D
Soran+1 yılBizde molalarda konuşuruz senle o zaman :D :D
Soran+1 yılEdicegini biliyorsan ne zaman edeceginide biliyorsun :D ne zaman edecek :D ne güzel bak sana anılarını tekrar yaşatıyorum :D :D
Soran+1 yılHaa anladım bende baya bir geçmiş sandim :D emin misin sinavdan sonra edecegine :D
Soran+1 yılAhaha sesli güldüm ya sag olasin :D :D
Soran+1 yıl96 doğumluyum o da üniversite 4. Sinif ogrencisi :D niye sordun ki :D
Soran+1 yılNe taktikleri? bir de siz nasil sevgili oldunuz anlatsana :D
Soran+1 yılVar var anlat sen :D bir de taktigi anlat anlamadim ben orayi :D
- +1 yıl
Protez hastamdı diş yaptım ona bir ay boyunca
Benim hastam olduğunu bilmeden disarda gördüğümde ilk bakışta etkilenmiştim zaten göz göze gelmiştik hayatımda gördüğüm en güzel gözlere sahipti ama hasta kartında yaşını görünce geri adım atmıştım arkadaşlarımdan birisi onunla benim hakkımda venacava abinle aran nasıl diyince ben de a. ağzını abisi demiştim hatta :D
Çok utangaçtım ona karşı yanında konuşamıyodum nerdeyse hep benim arkadaşımla muhabbet ediyo güldürüyodu onu. randevusu olduğu zaman mesaj atıyodum önceki gün yarın gel unutma diye...
Soran+1 yılVaaay :D yaşı kacti ki geri adım attın :D utangacim falan diyosun ama mesaj atiyomussun bak :D
Soran+1 yılTamam bekliyorum :D
- +1 yıl
Benimle hep saat pazarlığı yapardı sabah kalkamıyorum biraz geç olsun falan diye ben de kıyamazdım kendim sıkışsam da koştura koştura çalışsam da istediği zaman yapardım.
Herneyse son gün kuzeniyle sinemaya gitmek için erken bitebilir mi dedi ben yine koştur koştur :D
Tam bitti yapıştırdım dişini ödeme yapması gerekiyodu parası yokmuş ben de verdim hiç düşünmeden 20 lira bişi zaten. O gün de kuzeniyle gelmişti o da çok yakışıklı falan demiş benim hakkımda hatta ashton kutchera benzetmiş falan. Çok teşekkür ede ede gittiler böyle...
Soran+1 yılVay be sizinki daha güzelmiş kıskandım bak :/ :D
Soran+1 yılSiz niye ayrildiniz ki :/
Soran+1 yılTamam bekliyorum :D :D
- +1 yıl
Hiç beklemezken ertesi günü bir mesaj aldım venacava abi çok teşekkür ederim herşey için çok mahcup oldum falan ben de rica ederim dedim baktım bir mesaj daha geldi napıyosun nerelisine kadar gidiyo :D
Ben biraz soğuk davranıyorum ama bitti konuşma neyse. bir baktım ertesi gün yine mesaj geldi dedim bu bana yazıyo mu acaba falan ama ben düşünmüyorum yaştan dolayı ama konuşuyoruz öyle. bir kaç gün sonra yine geldi mesaj niye sen hiç mesaj atmıyosun ya diye ondan sonra ben de atmaya başladım onu tanıdıkça ne kadar olgun düşündüğünü ne kadar temiz kalbi olduğunu gördüm. Ben de artık onunla konuşmadan yapamıyodum.1 ay boyunca arkadaşça konuşmaya devam ettik samimiyeti ilerlettik canımlı cicimli. Ondan sonra annesiyle tel sırası almaya geldi ben de yardımcı oldum annesi telefonla konuşurken biraz konuşma fırsatı bulduk..
Soran+1 yılEee ay çok mmerak ettim :D
- +1 yıl
Parfümlerimizin kokusu aklımızda kaldı sürekli ondan konuşuyoduk ne kadar tatlı olduğundan sonra bir gün muhabbet ilerledi seni seviyorum dedim o cevap veremedi rüya mı bu falan diye konuşamıyorum kendimde değilim dedi ben de cevap gelmeyince kıvırdım bir film izledim çok etkisinde kaldım sevgi sözcüğünü basitleştirmişim bir ayda olsa olsa hoşlantı olur baya bir saçmalıyorum :D
Sonra aradan yine bir ay falan geçti yine bir muhabbet açıldı bişeyini çok seviyorum gibi bişi söyledi ben de gaza geldim seni seviyorum dedim ona aynı şekilde cevap geldi işte ondan sonra da zorla çıkma teklifi ettirdi :D
Bir hafta sonra da buluştuk kuzeni de geldi yanında ondan sonra olduk baya yani :D
Soran+1 yılAranizdaki yaş farki kacti :D nasıl ayrildiniz? Utangacim diyosun bir de mesaj atiyosun :D :D
Soran+1 yılSizin aranizda yaş farkı baya varmış ama :D iyi iyi hadi öyle olsun :D sizinki çok güzelmiş yaaa inşallah bizimkide öyle olur :) :D
- +1 yıl
Ayrılmaya gelince siteye geliş amacım oydu zaten 2 ay oldu o da senin gibi sınava çalışıyo ben konuşmak istiyodum her gün ya da 2 günde bir o da verdiğim değeri sen vermiyosun falan diyodum hep buydu tartışma nedenimiz sonra bir gün patladı işte sana değer veremiyorum hep sen haklıydın diye ayrıldık ama arkadaş kalalım diyodu ben de hayatında birisi olursa dayanamam dedim
Söz verdi senden başka kimse olmuycak hayatımda çok mutlu ettin beni diye ben de kabul ettim tabi ilk başlar çok zordu ama hatalarımı anladım konuşmaya devam ediyoruz öyle haftada bir 2 haftada bir de olsa ben onu beklerim hep. Aramız düzeliyo gibi zaten yılbaşında mesaj attım o da bana atmış aynı anda mesaj geldi yani. Benden başka birine mesaj attın mı dedim yok dedi sonra özel birine attım dedim çok korktum ya hayatında biri mi var yoksa diye sordum :D
Sensin o özel biri anlamadın mı dedi :D
Ben de sen benim en özelimsin zaten dedim o da sen de benim için öylesin dedi. Burdan gazı aldım.. - +1 yıl
Sana olan hislerimi söylemeyi özledim sen de özlemedin mi dedim geç olmuştu biraz mesajlar da geç geliyodu hislere girmeyelim şimdi :) uykum geldi zaten :) dedi. Bozuldum biraz iyi geceler dedim seni kırmak istemedim uykum geldiği için öyle söyledim yeni yıla güzel başlayalım dedi ne demek şimdi bunlar ben de sana soruyim biraz :D
Soran+1 yılAyyy buraya yazacagima guncellemeye yazmisim yaaa :D ne gitmesi seni bekliyordum :D
Soran+1 yılBence arkadaş olarak görüyor ama ilgini biraz daha belli edersen tekrar bir araya gelebilirsiniz :D
Soran+1 yılO ne demişti. Çokta trip atma biz kızlar trip atan erkeklerden nefret ederiz
- +1 yıl
Dedim ya seni kırmak istemedim uykum geldiği için öyle dedim yeni yıla güzel başlayalım :) yazdı ben de tamam canım iyi geceler :) dedim
Tertemiz bir kalbi var onun ve tek düşüncesi sınav şu an ben de yanında duruyorum geçenlerde sınavın yaklaştı hiç mesaj atmıycam seni rahatsız etmemek için dedim o da atabilirsin ben yine de cevap vermeye çalışırım dedi ben de sen iyi çalış yeter dedi tamam canım demişti o da
Soran+1 yılBence olur bu iş yaa. Şey yap 2-3 günde bir mesaj at sonra birden atmayi kes o merak edecektir o atacaktir sana mesaji :D
- +1 yıl
Telefona bakmıyo ki ders yapmaktan o yüzden ben atmıycam dedim bir de evde misafirleri var iş yapıyo bir yandan dersane okul yoruluyo erken uyuyo
Haftada bir mesaj atıyo zaten ben de sıkmak istemiyorum artık olumlu yönde ilerliyo sabır etmek lazım sınavı bitene kadar saol beni dinlediğin için baya yordum seni :D
Soran+1 yılYok ya nolcak ben seni ne zamandan beri yoruyorum sen 5 dk yormussun cok mu :) insallah araniz düzelir sabret biraz daha. Ikimizde sevdigimizin sinavinin bitmesini beklicez :D :D
Soran+1 yılHaziranda bitmeseydi iyiydi ama kizda hakli. Geçen sene bende öyleydim okul+spor+dershane cok yoruyordu. Eve sadece uyumak için geliyodum düşün :D biraz sabredicez artık yoksa elimizdekileri de kaybedicez :D
Soran+1 yılNiye yazmiyosun deyince acele ettim gerçi 1 dk bile olmamisti ama o yüzden öyle oldu :D buraya yazarim bir dahakine umarim sende bende guzel haberlerle geliriz. Sendede güzel haberler olursa yaz buraya :D
Soran+1 yılBence kimse okumaz bu yazılari :D hadi bakalım guzel haberler bekliyoruz :D
Soran+1 yılYa bu doktorumun facebookuna baktim. 2 kızla beraber cafedeymis. Ne işi var ya onun orada 2 kızla :(
Soran+1 yılOlabilir tabi ama canımı sıktı ya 2 kız bir erkek ne işi var onun orda. bir de tek erkek
Soran+1 yılSorma ya bana diş temizligi yaparken hep kızlar basina ususuyodu :D insallah öyledir kankadir yani baska bir sey düşünmuyordur o kizlarla :D
Soran+1 yılHoslanmaz di mi onlardan :D
Soran+1 yılSağ olasin yaa çok rahatladim :D
Soran+1 yılŞehir disindaymis. Sevineyim mi uzuleyim mi şimdi :D
Soran+1 yılMemleketi değil :/
Soran+1 yılbir tane kız arkadaşı hastaneden. Öbürünu bilmiyorum yazmıyor profilinde. Zaten o kızda misafirlerim gelmiiss yazmis
Soran+1 yılTanimiyorum ki o kızı da. Of yaa
Soran+1 yılBen pazartesi gidemicem sanırım sinavim var. Atmicam bakalim o aticak mi
Soran+1 yılBakalim atar insallah
Soran+1 yılMesaj atmadi hala ne de aradi
Soran+1 yılYa ben gerçekten anlamıyorum. O kadar uğraş et ama geliyor musun diye arama sorma bile. En son gittiğimde kapinin önünde beni bekliyor tam beni arayacakken ben onu arıyorum. Gelmeyecegimi sanıyor. Ama bugün hiç arayip sormuyo. Gösteripte vermiyo gibi
Soran+1 yılBende bilmiyorum ki bitti mi bitmedi mi. Acaba benim mi arayip sormami istiyo
Soran+1 yılOlabilir. Ama yani o kadar uğraşıp benim için niye bir mesaj bile atmiyor. Mesela sen bunu yapsan neden yapardın?
Soran+1 yılBenim için bu kadar uğraşmasa bu kadar ilgi gösterip ilk mesajı atan o olmasa eyvallah derim bu beni sevmiyor umursamiyor, yoluna bak merve derim kendi kendime. Ama umut veriyor bir yandan da mesaj atmiyo. Madem umut veriyosun niye mesaj atmiyosun? Madem mesaj atmicaksin niye ilgileniyosun? Ben anlayamadim yani.
Soran+1 yılYüz yüze olan konusmalari mi sanaldan olan yazismalari mi uzatiyim?
Soran+1 yılDershanem var hem int. dk. sms paketlerimde bitti. Haftaya kadar mesaj atmam herhalde
Soran+1 yılArarım falan demedi ama haberi var yani. Madem istemiyo niye o kadar ilgilendi ya salak yemin ediyorum gerizekali
Soran+1 yılEvet ararim demedi ama insan bir sorar yani. Acaba hala boluda olduğu icin mi atmadi yardim edemeyecegi için? Amaaan of ya o ugrassin artik yoruldum ben
Soran+1 yılAynen dersime caliscam telefonumuda ucak moduna alcam ohh miss valla. Istese de ulaşamaz o zaman
Soran+1 yılAdam gibi olsunda surundurmeyim :D bak ne güzel oldu bir sürü soru çözdüm. Hep o mu yoğun olcak :D
Soran+1 yılTavlayaydim iyiydi :D off off :D
Soran+1 yılNasıl biten bir sey yok anlamadim :D
Soran+1 yılBitmez onu biliyorum. 2 tane 20 lik dişim cekilcek vi tane 20 lik disimde ameliyatla alincak daha bir sürü işim var. Benim doktorda bu hastanede tel taktir diye tutturdu normalde özelde taktircaktim. bir de hastanede tel taktircam derkeenn ohhooo yani. Bak aklima şimdi geldi hastaneye gel gel burada tel yaptr demesini biliyo ama bugun mesaj bile atmadi :D
Soran+1 yılTel sırası açılmış muayene falan oldum. 18 yaşından büyük olduğun için 1.500-2000 tl kadar masrafi olur dediler. Bende düşündüm ki bu parayı özele veririm daha iyi. Ama doktorum öyle demedi burasi hocaların gözetimi altında her özel de iyi değil özel gitmek istiyorsan cok iyi bir yer olmasi lazim burasi daha iyi dedi. bir de bu yirmilikler alindiktan sonra tel takilabiliyomus onu beklicem :D
Soran+1 yılHmm anladım öyle diyosun yani
Soran+1 yılAnladım demek istediğini ama hiçbir hasta içinde benimle de bu kadar ilgilenmez onca işin arasinda. Neyse ya kendime umut vermeye çalışıyorum hala
Soran+1 yılSağlık olsun ya :D hayırlısı :D
Soran+1 yılBilemem artık. Zamanı gelince görürüz. Ben hala kırgınim ve atmayi dusunmuyorum :D
Soran+1 yılAma istemiyosa umut vermesin. Bak kendimi ovmek için söylemiyorum ama komşumdan tut da sınıftaki hocama kadar altimizdaki kuaforden tut sinifin bütün erkeklerine kadar hepsinin bana ilgisi var. Kesin eminim yani. Ama ben bir doktorun peşinde koşuyorum. Hepsinin beni sevdiginden eminim ama doktordan emin değilim. Isi varmış ders calisiyomus bunlar bahane en azindan küçük bir mesaj atabilir o kadar mi vakti yok. En son bulusmamizda mesela cok meşguldu ama 45 dk benle ugrasti. Yani bahane bunların hepsi.
Soran+1 yılFacede ilişkim yok yaziyo. Erkeklerle fotoğraf koymuyorum bilerek yanlis anlamasin diye. Ugrasamicam artik o doktorla yaa. Yoruldum gerçekten muhabbetini bile yapmak istemiyorum. Aklima sürekli geliyo. Gelmesin diye aklima gelince test cozuyorum. Bıktım yani artık banada yazık günah. Tek onun mu sınavı var
Soran+1 yılAynen öyle. Çok teşekkür ederim sana. Yanımda oldun her zaman. Olumlu bir gelişme olursa söylerim sana
Soran+1 yılburada misin :D
Soran+1 yılSorma ya :D atmayacaktim ne zamandan beri cevrimici görmedim bugün gördüm yazdim hemen ama 1 saat sonra falan cevap verdim :D
Soran+1 yılAynen o kilit cümleyi bilerek dedim :D sinavlari falan bitmiş bak mesaj atabilirmis yani :D bu arada randevuyu hala hatirlamasi iyi bir sey ben bile unuttum :D ama pazartesi geleceğimi unutmus herhalde :D
Soran+1 yılValla inan bende bilmiyorum ne yapacagimi. Ne yapmaliyim veya ne yapmamaliyim sence :D
Soran+1 yılEvet böyle bitti 5 dk sonra da whatsapptan çıktı :D
Soran+1 yılSalak mıdır nedir :D :D sen bu çocuğu anlayamadiysan kimse anlamaz :D
Soran+1 yılOnla mi ugrascam ben ya of :D ugrasamam valla. :D aslında benim kesin konusmamam gerekiyo ne yapacağım belli olmuyo. Atmam derim atarim. Atarim derim atmam :D
Soran+1 yılCok uzunmus mus mus. Belki yazmaya useniyordur :D. Yalnız gulucukleri ":D" böyle değilde "^_^" böyle. Tatlis tatlis yani. Bunun bir anlami var midir :D
Soran+1 yılAynen benimde çok hoşuma gidiyo. Her o gülücügü yapınca benden hoslaniyomus gibi hissediyorum :D
Soran+1 yılAhaha linki atayimda olmayan şey bitsin di mi :D
Soran+1 yılVaaay :D benimde çok az kaldı :D
Soran+1 yılAma sen daha iyi biliyorsun :D doktor olduğun icin :D
Soran+1 yılSenin durumun benden iyi :D
Soran+1 yılbir de kötü diyo ya. Neresi kotu :D
Soran+1 yılVay bee :D moralini bozmak için soylemiyorum ama bir insanin kucucuk bir mesaj bile yazamamasi mesgul olduğu icin bana hiç inandirici gelmiyor. Sanki atom parçaliyorlar. Çok fazla konusamasa bile en azindan küçük bir muhabbet edebilir
Soran+1 yılBizde geçen sene öyleydik. bir de benim dershanem çok uzaktı ama sevgililerimizle konusuyoduk mesajlasiyoduk yani :D O değilde kiz seni cok iyi tavlamis. bir ben tavlayamadim doktorumu :D
- +1 yıl
Geçenlerde mesajlarıma cevap vermemeye başlamıştı günler sonra geri dondu falan bir karar vermem lazım sana bisiler sorucam diye sorular sordum cevapları tatmin etti niye olduguna dair ondan sonra da tamam canım dedi sonraları daha sıcak olmaya basladi o yuzden cok güveniyorum ona yeter ki hedefini gerçeklestirsin
Soran+1 yılSen kendini geri çekince o da senle ilgilenmeye başlamiş. Acaba bende senin kız gibi mi davranip doktoru tavlasam
Soran+1 yılÖyle bir şey demedin ki :D
Soran+1 yılBen merak ettiğim için :D
Soran+1 yılUtangac olsa öyle yapardım ama ilk mesaj atan kisi utangac mi olur :D
Soran+1 yılTamam :D
Soran+1 yılBugün hocamla buluştuk. Doktor mevzusunu falan sordu anlattım. Kek yap götür hem bir cay içmiş konusmus olursunuz (kek, benimle ilgilendigin icin teşekkür manasinda) bende dedim direk hoşlandigimi söyleyim daha iyi :D. Sonra arkadaşima anlattim o da aslinda mantikli falan dedi o öyle deyince banada mantıklı geldi. Hem hastanenin cafesi var orda kek yeriz cay içeriz. Yapıyim mi sence :D
- +1 yıl
Daha ilgilenmesi bitmedi ki ama o hareket en son yapılır bence yaşlı teyzeler veriyodu kek falan protezlerini yaptığımız zaman onlarla oturmuyoduk tabi alıyoduk yiyoduk da :D
Çok belli edersin o kadarına şu aşamada gerek bence daha görüceksin çünkü olmadı 22sinden sonra olabilir belki ama hastanede hep tanırlar onu kafeteryada öğrenciler oluyo sürekli bakışlardan çekindiği için doğal davranamaz hemen yollamak isteyebilir seni :D
Soran+1 yılOwww tamam o zaman yapmayim :D
Soran+1 yılAy fotoğrafımi beğendi :D
Soran+1 yılbir sey paylasmiyo ki beğeniyim :D ay şok oldum ya :D
Soran+1 yılEvet yeni paylaştim :D ay şok oldum :D
Soran+1 yılAynen bitti rahatladi :D 2-3 gün sonrada mesaj atar inşallah :D
Soran+1 yılYok keki yapmam. bir tane fotoğrafi begenmekle abayi yakmisi nasil anladin :D :D küçücük bir şey bu :D
Soran+1 yılAynen haa nasıl unutmadiysa. Ben saatini hatırlamıyorum mesela 22 sinde olduğunu biliyorum ama :D Ben bu doktoru beni ilgiden parçalayacak birisi olarak görmüyorum :D
Soran+1 yılOna sormam saçma olur çünkü kagitta yaziyor zaten :D
Soran+1 yıl20 lik disimi cektircem sorarim ona hangi gün daha az hasta olur falan diye :D
Soran+1 yılOlmaz ya ne gitmesi daha ortada bir şey yok :D
Soran+1 yılYa ne olacak sanki. Bir kişi okudu diye
Soran+1 yılHiçbir şeyin halloldugu yok. Hallolmuyor bir turlu. Sanal alemde seni kim taniyacak? Ayrıca keşke senin yardimci olmayacagin bir konu olsa. Ama değil olmuyor bir türlü işte olmuyor..
- +1 yıl
Lütfen bu konuyu daha fazla güncelleme benim sitedeki tek amacım bir çözüm bulabilmekti konu ilgimi çekince yardımcı olmak istedim o kadar ama bu sitedekilerin cogu o kadar boş insanlar ve o kadar boş muhabetler var ki dışardan okunup yanlis anlaşıldıkca kendimden emin olsam da kötü hissetmeye başladım boyle bir ortamda bir de özelimi anlattım saf gibi her ne kadar konu farklı da olsa karşı cinsle mesajlasmak istemiyorum bu siteden de soğudum artık seviyesiz insan cok fazla sana tavsiyem hayatta kendini geliştirebilmeye bak dönüm noktalarından birindesin nolucagi belli olmayan hayaller icin uğraşma hedefine odaklan baskalarına degil kendine deger ver
- +1 yıl
Gorus yazamadigim icin buraya yaziyorum. merak ettim su anda durumunuz nasil?
Soran+1 yılKoskoca 1 sene geçti. Nasıl unutmadin
- +1 yıl
ben yeni gördüm yazdıklarınızı 1 yıl bunu düşünecek değilim
- +1 yıl
Ya venacava lütfen eğer hala bu siteye giriş yapmaktaysan senden yardım istiyorum benim soruma da cevap verir isiniz lütfen ya bu konuda bilgilisiniz yanlış kararlar vermek istemiyorum nolur irtibat kurun lütfen...
En İyi Cevaplar
- Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHipokrat taca çıkmış arkadaş! Ama o da haklı. Kimse bir şey diyemez. Madem iyileştirdi, test edecek ki anlayacak tam iyileşmiş mi, iyileşmemiş mi diye!
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun bölümüyle isim bitti benim. Sadece 2 kere gittim sonra dolgu olacaktim o da başka bir doktor olacak zaten. Yani artık kontrol etmesine gerek yok.
- +1 yıl
E o zaman hayırlara vesile olmasını diliyorum. Git ve baştan çıkart onu! Kadınlığını kullan ve oturt nikah masasına! Bizzat nikahına piyanist şantör olarak katılır sana Ümit Besen'den Nikah Masası'nı çalarım. Atarsınız imzanızı gidersiniz bir an önce!
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=1dOKeElDd7g
Parçayı paylaşmayı unutmuşum. Mutluluklar diliyorum size.
Soran+1 yılAbart abart. Her şeyi abart
- +1 yıl
:) Hehehehe... Tamam biraz abarttığım söylenebilir. Ama aklından geçenler de bunlardan uzak olmasa gerek. Yoksa yanılıyor muyum?
+1 yılnormal bır durum değil. o kadar yoğunluğun arasında neden sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bence daha cok işin maddi kısmı ile ilgileniyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesinde çalışıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Sağlık konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılYakında bu gidişle sana sağlam bir diş ameliyatı yapacak sanırım.
22 Yorumla
Soran+1 yılOnun alanında ameliyat yok
- +1 yıl
Mecaz'ı bilir misin?
+1 yılHer iyiliği böyle hoşlanıyormu vs gibi kötü düşüncelere yorarsanız, adam hoşlanmıyorsada gerçekten hoşlanmaya başlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin gibiler yüzünden erkekler metroda otobüste bayan yanına oturmayıp ayakta dikiliyorlar, yanlış anlar üstüne alınır bu kadın diye...
33 Yorumla
Soran+1 yılAşk bu nerde gelecegi belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılsen anlamamışsın güzelim...
Soran+1 yılAnlat o zaman anlayalim canım
Sağlık konusunda 850 cevap paylaştı. Hayırlı uğurlu olsun Doktor eniştemiz oldu sanırım ama bence dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılNeye dikkat edeyim
Soran+1 yılAnladım
Rütbesi üzerinden kız düşürmeye çalışan insanlar kadar iğrenci yok. Kim bilir senden önce kaç hastasına aynısını yaptı veya senden sonra yapacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş sosyal medyaya kadar gelmiş olması. Hasta doktor ilişkisi olarak kalmadığının bir göstergesi olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen beni arayip bulmuş bir de ustune mesaj atmis. Hala saskinim ben
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığını falan bilemem ama seni istiyor...
Soran+1 yılIstiyor derken cinsel anlamda değil di mi
Cevap sahibi+1 yılKişileri tanımadan ön yargılı davranmak çok abes bence. Ama 2. gitmenizde onun size aşık olduğu düşünmeyin.
Soran+1 yıl3. Gidisim olacak bu. Belki aşık değil ama bana hoşlanıyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen fazla kaptırma da kendini ne olur ne olmaz. Zaten o kadar telefon ve sosyal ağ derken bu sefer ne hissettiğini az buz kestirirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim...
Hahah onun hastaya ihtiyacı vardır puan için dönem sonu olduğu için hasta bulamıyordur :)))
03 Yorumlakonu doktordan açıldı, dişle devam ediyor, sonra cems girdi devreye, biz hangi soruya cevap vereceğiz
10 YorumlaAlakası yok bende diş için gittiğimde aynısını demişlerdi öyle olsaydı herkes bir dişciyle evli veya sevgiliydi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kızların da dr fantazieri öldürüyor beni mk.. pipilerini altın sanıyorlar herhalde :)
10 Yorumla
+1 yılsanırım doktor derdine derman olmuş yazışmalarınız kitap olmuş oku oku bitmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu anlamak için yeterli bir sebep değil. Ama biz gittiğimiz zaman genelde yapıp bırakırlar. Üstüne bir şey demezler bile.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Ama bana ilgi gösteriyor bende o yüzden sordum
+1 yılBenden de bir doktor hoşlansa da her gün tansiyonu ölçtürsem :s
00 Yorumla
+1 yılSen yine de dikkatli ol. Doktorlar önüne gelene asılır...
00 YorumlaSağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Valla B'nde stajım Benmıyım yoksa la o Bnmde hoşlndım Bırı var
01 Yorumla
Soran+1 yılSende mi hastandan hoslaniyorsun :D
Hayır parasının peşinde
06 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesine gidiyorum
Soran+1 yılHayır normal bir insan evladi gibiyim
Soran+1 yılIlla memenin büyük mü olmasi gerekiyor. Biz yarım saat muhabbet ettik zaten insan bu konusmadan da hoşlanamaz mi?
+1 yılölümüne yazıyo abla sana
00 Yorumla
+1 yılSana Kabaran var gibi
00 YorumlaCems34 dışındakiler çıksın bu sorudan
10 Yorumla
+1 yılçocuk iyi ki jinekolog değilmiş
10 Yorumla
+1 yılSonun iyi diil baskan :))
00 YorumlaNiyet oynaktır dikkat et nefsine
00 Yorumlaistediği belli de ne olarak istiyo bu önemli
00 YorumlaBende hemen kendi kendine gelin güvey olma tatlım
00 Yorumlahoşlantıda ne ya. zaman geçsın dur bı hoca
00 Yorumla
+1 yılSenin uzerinde staj calismasi yapcak gibi:))
00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum :D
00 Yorumlaniyeti bozmuş belli
116 Yorumla
Soran+1 yılNiye hep böyle kötü algiliyosunuz. Hoslaniyo olamaz mi?
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum
Soran+1 yılAy amin insallah :D
Soran+1 yılAynen öyle :D
Soran+1 yılEvlilik mi :O
Soran+1 yılBenim ilişkilerim kısa ömürlü oluyor evlilige gideceğini sanmıyorum ama çok isterim :D
Soran+1 yılKısa ömürlü düşünmuyorum kısa ömürlü olmasından korkuyorum :D
Soran+1 yılOna da bağlı tek bana değil
+1 yılver gitsin
10 YorumlaHemen heyecanlanma..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Sağlık konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlanıyor
10 Yorumla bence evet
00 Yorumla
+1 yılGibi gibi 😃
00 Yorumla
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok mutlu oldum :)
+1 yılzamana gösterir bunu
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılhemen umutlanma
00 Yorumla - Sağlık konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok hoşlanmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılevet abayı yakmış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHimm ola bilir?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri