Doktorum benden hoşlanmış mıdır?

Kardiyolog oldugu icin beni sütyenle muayene etti, bir doktor bundan etkilenir mi yoksa hergün gördügü icin etkilenmez mi? Hergünde görmüyo aslinda cünkü erkeklerde muayene oluyo daha yasli kadinlarda yani hepsi benim gibi genc degil bu yüzden etkilenmis olabilir mi? Ilk defa bir erkek doktorundan bu sekilde muayene oldum o yüzden soru kafamda takilip kaldi. Bide böyle bisey var muyane bittikten sonra hemen kalkti masasina yani asagi bakti saygidan bu hareketini cok begendim sonra peceteyle silebilirsiniz dedi ve hemen yanimda zaten pecete vardi ama odanin diger kösesinden ta yanima geldi yine pecete vermek icin oysaki hemen yanimdaydi yani pecete.. acaba bunu son kez bana öyle bakmak icin mi yapti firsat varken yoksa gercekten sadece yardim mi etmek istedi? Evet bunlari neden bukadar detayli düsündügümü bende bilmiyorum dedim ya ilk defa diye ne düsüncegimi bilmiyorum ya.. bisey daha var bir keresinde sütyenin biraz yukari kaymasinin gerektigini söyledi, herhalde bunu ben kendim yapmaliyim diye söyledi özel bölge oldugu icin ama ben daha yapamadan kendisi hemen sütyenimden tuttu tabiki yavasca ama yinede kendisi kaldirdi.. valla ne düsüncegimi bilmiyorum bana akil verin. Ilk muyanede sigarayi sormustu bende kullanmadigimi söylemistim ve iki gün sonra yine randevum vardi ve bana dediki sigara kullanmiyodunuz degil mi.. bunu iki gün sonra o kadar hastalar arasinda hatirlamasi bilmiyorum tuhaf degil mi yoksa bilgisayarda yazmiyodur herhalde
Doktorum benden hoşlanmış mıdır?