Değerli insan on yaş sınır yaş ne kötü ne iyi bir ortalama. Ama baya yaş farkı var
Anlık tutulma olmuş biraz zamana birak. Bir gün karşına daha genç daha hoş biri çıkar pişman olursun. Yazık olur ki şu an bile acele ediyorsun.
Tip önemli değil ahlak niyet önemli oda bir ayda belli olmaz.
Bence sonuç olarak biraz bekle acele etme gençliğine yazık.08 Yorumla
Soran+1 yılztn 2 ay öncesinde kaldı sadece insanların düşüncelerini merak ettim ayrıca meslek olarak bir hayranlığım yok o yanlış anlaşılmasın. teşekkür yorum için
Soran+1 yıl2 ay öncesinde benim için ztn kapanmış bir meseleyi insanların fikirlerine sundum ama günah keçisi çıkartıldım. olan veya olacak bişe yok ztn. tşkler yorumunuz için :)
Soran+1 yılyok ters bişe diyen siz değilsiniz üstüme çok geldiler o yüzden moralim bozuldu :)
Soran+1 yılçok tşkler en ufak iyi yorum ilaç gibi geliyo yani :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak Alllah aşkına parası var aşık olmuşsun ne uzatıyorsun. Yaşı olan bir araba tamircisine aşık olacak mıydın? Yok... Ne tantana yapıyorsun. Para var ulaşılmaz adam , tipi kötü desende Türkiyedeki kadınlar Ian Somerhalder den aşağı beğenmiyor. Tipi de var parası da var. Senden de birkaç gömlek üstün bundan dolayı aşık oldun işte.
04 Yorumla
Soran+1 yılal bir tane daha ben de para var canım çok şükür yeri geldi bir çaycıdan da hoşlandım ama kimse bu kadar üstüme gelmedi bence asıl sorun sizin zihniyette insan hoşlanacağı kişiyi seçemez
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannet. Kadınlar giyinişe kadar her şeye önem verir. Temizliğinden ziyade markalı ve kaliteli olmasına. Erkeğin ısmarlayabileceklerine önem verir , hediyelere. Hoşlanacağın kişiyi öyle bir seçersin ki senin aklın parada ve güçteyse hiçbir zaman mavi yakalılar dikkatini çekmez. Sen kendini kandırmaya çalış.
Soran+1 yılçok darbe yemişsin canım ama bütün kızlar aynı değil emin ol sen yanlışlarıyla karşılaştın üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılNe yani beni mi ezmeye çalışıyorsun. Darbe yediysem saklamam. Zaten darbe yemem kızların böyle olduğunu gösterir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru sahibi, hala siteye giriyor musun bilmiyorum da eğer giriyorsan sorayım yine de ben : Son durum nedir? Yorumları okudum da çocuğumun doktor olmaması için elimden geleni yapacağım demişsin. Ne oldu, yaşandı da doktor fobisi oluştu?
Benzer durum bende de var da merak ettim.10 Yorumla
Ondan emin olmadan bir sey yapma bence. Yas farki ise hic problem degil bence eger o buyukse onemi yok zaten bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben kendimden küçük erkeklerle ilgilenmiyorum sadece doktor egosu varsa diye endişelerim var yaşı mevkiyi sorun eder mi filan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bence rakamlara fazla takilmamak gerek zaten bayanlar erken olgunlasiyor. Belki sen buyuk gosteriyorsundur ya da o genc gosteriyordur vs. maksat kafalar uyussun.
11 Yorumla
Soran+1 yılgenç gösteriyor evt
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yoldasın böyle devam et, kolay lokma izlenimi, elde edilmesi kolay bir kız, devamıda belli zaten. eski çalışanlarla olduğu gibi elde edilmiş bir hatun daha.
021 Yorumla
Soran+1 yılbeni çok iyi tanıyosun galiba ne biliyosun ki ben sadece hislerimi yazdım adama bir adım attığım ayarttığım yok
Cevap sahibi+1 yılerkek milleti geri zekalı değil, senin o bakışından gdeceğin yolu biliriz. heleki tecrübelisi gideceğin yolda kaç adım atacağınıda bilir. zaman kötü kolla götü derim.
Soran+1 yılsanki beni tanıyon ya insanları tanımadan fişleme sen belki hayatında doğru düzgün bir kızla karşılaşmamış olmabilirsin bu hepsinin aynı olduğunu göstermez
Cevap sahibi+1 yılgüzelim sen doğrudüzgün olabilirsin, ben burada sana bişi demedim neden üstüne alındın. doktorun senle ciddi olmucanı, seni elde etmenin kolay oldunu düşündüğünü, yani doktordan uzak dur ok. bu arada çok düzgün kızlar denk geldi bana. ben düzgün olmayanlarla muhatap olmam zaten.
Soran+1 yılo seviyeye gelmiş birinin benim için sıradan kıronun düşündüğü gibi düşüneceğini sanmam
Cevap sahibi+1 yıltabi ondan dolayımı bayan hastane personelinin % 80 i doktorlara vermiş oluyo:) sen neyin kafasındasın ya. bir erkeğin bu durumda geldiği noktanın önemi yoktur. bende doktora mezunuyum sana anlatıyorum.
Soran+1 yılhastane personelini nasıl bu kadar büyük oranda zan altında bırakıyosn anlayamadım dışardan siz öyle zannediyosunuzdur en başta da yazdığım gibi ben ve benim gibi doktorlardan çok gıcık tipler de var büyükçe bir oran
Cevap sahibi+1 yılhatta oranı yükseltebilirimde. gerçekler böyle. kimsede kimle ne yaptını anlatmaz hastanede.
Soran+1 yılsen bir hastane biliyon herald ondan hareketle bu ne bütün hemşirelere sağlık memurlarına o.. pu muamelesi
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum yakinen arkadaşlarım var, tamamına demedim ama. % 20 lik bir kısım var.
Soran+1 yılillaki vardır o tipler her kurumda yalnız böyle büyük bir genelleme bizim mesleğe de saygıyı bitiriyo millete hizmet etmek için orda 8-5 yoğunluktan canımız çıkıyo bizim saygınlığımızı ayaklar altına almak oluyo bu
Cevap sahibi+1 yılburdan senin hemşire olduğunu anlamış oluyoruz. sen % 20 lik dilimde olduğun sürece sıkıntı yok. belki oran fazla olmuş olabilir. sizin saygınlığınızı sizin meslektaşlarınız bitiriyo kusura bakmayın ama.
Soran+1 yılsağlık personeli sadece hemşireden oluşmaz bir sürü çeşidimiz var :) neyse emin ol senin deyiminle %20 deyim ve çevremde de öyle birisine rastlamadım azcık kadınlara güven duyun ya
Cevap sahibi+1 yılgüven sorunu burada size değil, hemcinsime. doktorun kafsını açtım ben sana. laborant olursun sende o zaman:)
Soran+1 yıldoktorlar hiç öyle sandığınız gibi kız delisi değiller bazen adamların prosedüren mi evlendiğini düşünüyorum kızlara ilgisizler gördüğüm kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılnormaldir. bizim ülkemizdeki kızlarda aynen sende olduğu gibi doktor hayranlığı olduğu için, ellerinden geçen kızın haddi hesabı yok, onun için zamanla sıkılmaları normal oluyo. kör olduğun kadar bu konuda safsında.
Soran+1 yılsen de beni tanıyangillerdensin tabi en baştan önyargılı olduğun belliydi yazdıklarımı tam okumadın herald beni onaylar bir yorum oldu tam da her gördüğüm doktora aşık olacaktıysam bari yakışıklı olsaymış. ben ne anlatıyorum ki...
Cevap sahibi+1 yılbence bişi anlatma safsın. kullanılmayada açıksın. ilerde görürsün ne demek istediğimi.
Soran+1 yılsenin bulacağına eminim çok kullanılmış bir tane çok şükür ben kendini bilen ve kollayan birisiyim
Cevap sahibi+1 yılmerak etme evliyim ve ilk sevgilisi benim. 8 yıl çıktık sonrada evlendik. sen kendin düşün, az kullanılda öyle eş ol sana tavsiyem. ama bu kafayla seni önüne gelen doktor kullanır. sendede bir üniforma hayranlığı var belli oldu. seninde % 20 lik kısımda olamıcan belli oldu. hadi ben yatar bol şanssss
Soran+1 yılbence sen takıntılısın doktorlar konusunda. Oysa ben bu başlığı açarken mesleğin öne çıkmasını hiç düşünmemiştim. beni tanımıyosun yaptığın yorumlar kaliteni bir bayana olan saygını gösteriyo
Doktorlar ayran gönüllüdür tatlım.
Kaptırma fazla kendini.05 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım gitti :))
Soran+1 yılkendi kendimi yormuş oluyorum erkek dediğin seviyosa cesurca ilk adımı atmalı dimi :)
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum :)
bence içinde tutma ben ilkokuldayken sınıf arkadaşım benden hoşalndığını söyledi bende ondan hoşlanmadığımı söyledim biaha aramızda aşk konusu geçmedi :D hala arkadaşız
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılbundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki? giydiğin kıyafetlerle onun aklını başından almayı düşünebilirsin mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılsizi alacak kızlara acıyorum siz böyle gördükçe kızları size rastlayanlar da o tip olur merak etme
- +1 yıl
sana yardım eden de kabahat. salak mıdır nedir ne kötülük var ki bu yorumda. neyse moralimi bozdun yazma sakın
+1 yılUzak dur. Yaş farkı hele doktorsa daha da uzak dur. İleride başka birine böyle bakmaya başlar.
020 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş fazla mıdır sizce?
- +1 yıl
Ohaaa 10 çok en fazla 4-5 kafa dengin değil. Onun istediklerini kaşılyamaz ya da tem tersi olıiur ve adın dula çıkar bizim gibi :)
Soran+1 yılya ben erkeklere güvensizim heralde yaş farkı olunca benden başkasına bakmaz kıymetimi dahi iyi bilir gibi geliyo o yüzden benden daha büyüklere kayıyo da olabilirim :((
- +1 yıl
Zaten onlarda sana kaymayı planlıyorlar. O zaman sıkıntı yok beraber gidin uludağa kayın. :)
Soran+1 yılkaymak derken? ben burada tamamen ciddi ilişkiden söz ediyorum yani yaş farkı olunca erkekler farklı gözle mi bakıyo kızlara?
- +1 yıl
Şu bir gerçek bu zamanki gençlik kıymet bilmez. Ama şu da bir gerçek önceki dönem biraz cinsellikten mahrum kaldı. Eper benim kafam rahat olsun diyorsanız ve inanıyorsanız uzun bir ilişki olacağına. Ayrıca yaş ilerledikçe erkek kendini farklı kadınlar üzerinden kendi gücünü denemek ister. Bu deneme tahtası olma ayrıca kadınlar gençken vajinanın biraz daha dar olması da ayrıca erkeğin ağzını sulandırır. Anlayacağın bu
Soran+1 yılkadınları erkeklerden soğutan yine erkekler ya evlenilecek adam bulamıycak mı şimdi kızlar :)
- +1 yıl
O kadar kötümser değil canım. Arayışa girmene gerek yok. İlk bakışta birbirinizden etkilendiğiniz birini bekle işte o senin evlenecek kişin. Ama mantık evliliği ağır basarsa bilemem
Soran+1 yılzaten ilk önce adam bana bakıyodu ben onun karşılaşmalarımızdaki bakışlarından sonra ilgi duymaya başlamıştım.. ama ztn seven adam 1-2 bakar sonra bir adım atar yani ben de bıraktım bu işin peşini ne yapıyım..
- +1 yıl
Kanka sen bilirsin ama olabilir. Evlenecek adam var evlenecek adam var. İyi değerlendirmen gerekiyor. Çık dolaş sevgili olun ama evlenmeden dokunmasına bile izin verme. Eğer oraya kayarsa ki amacı farklı benim mantığım bu.
Soran+1 yıltşkler yorumların için :)
- +1 yıl
Rica ederim ;) yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
- +1 yıl
Özel mesaj yollar mısın bir kaç sorum olucak
Soran+1 yılburdan sorabilirsin ztn mesaj da yollayamıyrm
- +1 yıl
Senin ve onun yaşı kaç?
Soran+1 yılben 21 o 31- 32
- +1 yıl
:) daha yaşını bile bilmiyorsun tam olarak. Aklı başında sayılır bir yaştasın. O zaman iyi değerlendir.
Soran+1 yılaklı başında sayılır :)))) haklısın aslında çok salakça sadece acaba seviyomu diye kendi kendini yormaktan başka bişe değil
- +1 yıl
İlişki başlamadan pek sevgi kelimesi abes kaçar hoşlanıyor olabilir sadece
Soran+1 yılevet onu kastetmiştim ztn
yaş farkı önemli değilde o şahsın bir şekilde haberi olsa netleşir durum olumlu veya olumsuz kardeş
017 Yorumla
Soran+1 yılöncede kaldı ztn yorum için tşkler
Soran+1 yılyok bu konu en azından benim durumu yaşamış veya yaşayacak olanlara ders olur artık doktordan uzak dursunlar :))
Soran+1 yılçok saol ilerde çocuğum olursa doktor olmaması için elimden geleni yaparım o derece :)
Soran+1 yılmesaj yollanmıyo ben de :)
Soran+1 yılbugün üye oldum cidden :)
Soran+1 yılşu saatten sonra kimliği açamıyoz dimi keşke en başta yapsaydım
Soran+1 yılaçtım mı acaba?
Soran+1 yılama ben niye yalan söyliyim sana cidden atamıyorum ::)
Soran+1 yılsanırım yeni üyeyi dışlıyolar mesaj hakkı bile yok denedim ordan biliyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy tam doktor hemşire, hasta, sekrete fantazilik :) tabi hasta bakıcı, hademe, kantinysen olmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılöf sıkıldım insanların önyargısından sağlık teknikeri personelim çok şükür paraya da ihtiyacım yok sen bu önyargılarla devam et. ben kendi mesleğim ve konumumdan memnunum sen bir sapa balta olamamış tiplerdensin ki böyle kompleksli düşüncelerin var
Cevap sahibi+1 yılOha niye hakaret ediyorsunki? Ben mesleğine birşeymi dedim senin? Allaha şükür iş adamıyım. Büyük bir şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Asıl sen bu zihniyetle hidayet olamazsın. Kendinden 10 yaş büyük adama göz koymuşsun bana laf ediyosun. Allah içine biraz iyilil versin ne diyim.
+1 yılBende bir Futbolcu'ya asik oldum :-( Ah canina yandigim topa vurusuna bile kurban onun :-)
00 Yorumlahım yaş farkı sorun değil, o durumu bende yaşadım ah ah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelin dostoru senin gibi işciye bakar mı hiç? mal biraz kafayı calıştır davul denklik meselesi en fazla tek gecelik ilşkisi olursun adamın
04 Yorumla
Soran+1 yılhademe deilim sağlık teknikeri
Cevap sahibi+1 yılsen erkek misin?
Soran+1 yılsağlık teknikeri 2 yıllık sağlık branşından mezun demek '' -er'' görünce erkek olmuyosun :)) mesleğe bakarak cinsiyet tayin etmek ilginç :))
Cevap sahibi+1 yılneyse ben seni cok beğendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözlerinle etkile onlarda insan aşksız hayat sürmek istemezler heralde
00 Yorumla
+1 yılsebep başka derdin mi kalmadı..
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ztn şu an bir dert :)
hasta olman için dua edeceğim.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun :) o bulsun kendine göre artık bir doktor kadın :))
+1 yılOha ikizim misin ogkdfokgfd
04 Yorumla
Soran+1 yılsen de mi aynı durumdasın :)
- +1 yıl
Eskiden :/
Soran+1 yılbenim ki de artık eskiden oldu zaten artık birlikte de çalışmıyoruz :)
+1 yılyaş farkı kaç doktor kaç yaşında
010 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş
Soran+1 yılben 20 lerin o 30 ların başı diyim :)
- +1 yıl
kısa 3 numara siyah saçlı 180 boylarındamı? :))
Soran+1 yıl160 lardadır daha fazla değil
- +1 yıl
hmm tamam ozman :))
Soran+1 yılsöyliyim sokakta bir bakıp tekrar bakılacak bir tip değil öyle ahım şahım değil en başta belirttiğim gibi yakışıklılıgına doktorluğuna değil bana bakışları beni etkiledi ama siz erkekler kızlar için başka ne düşünürsünüz
- +1 yıl
abim doktor buyüzden tonlarca doktor tanıyorum , doktordan doktora değişir ama benim bilidğim doktorların %90 ı kullan at mantığıyla yaklaşıyor kızlara haberin olsun :)
Soran+1 yılyıllarca asla sevmem bu meymenetsizlerden dedim aynı kurum olunca iç içe hoşlanma saçmalığında bulundum ama abin doktor sen de böyle diyosan iyi kurtarmışım bu meseleden
- +1 yıl
bak dürüst olcam doktorluk tamamen millete ilaç kakalamaya çalışan büyük firmaların rekabetinden ötürü hastanın ihtiyacı olmasada onlara abuk gubuk ilaçlar serumlar yazmakla ayakta durupp ekmek yiyen bir mesle k bu vebal yüzünden doktorlara dikkat et genelde tipleri cenabet gibidir bir soğuklk vardır hep , oyüzden ilişki anlamındada bu tiplerden nasıl bir vefa ve aşk bekliceini sen düşün
Soran+1 yılyeterince güzel (!) yorumlar aldım başlamamış ve başlamayacak bir mesele hakkında.. inş bir daha hiçbir doktordan hoşlanmam. insanlar bunu mesleğe bağlıyor bu en kötüsü uzak olsuun doktorlar artık :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bile olabilir ben sana söyliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değil birlikte polk çalışmışlığımız var o kadar biliyorum
Bulmuşsun paralı birini tabi hoşlanırsın. Hıamınaa
01 Yorumla
Soran+1 yılkompleksli bir tane daha bu kızlar sadece paraya tav olur ztn devam et canım öyle...
hastasısın yani doktorun
10 Yorumla
+1 yılWow ! İyimiş :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç iyi değil uzak durmak lazım onlardan :)
- +1 yıl
O Zaman Kaç Oradan :DDD
Soran+1 yıl2 aydır kaçtım o konumdan çok şükür :)
- +1 yıl
İyi İyi :DDD
Ee ne yapalım
00 Yorumlagit siksin seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonus bence
013 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyede kız olup bir de knşmak adamlar burada sadece platonikhoşlanıyorum diye batırdılar beni ya :)
- +1 yıl
O zmman icinde patlar
panpa ya da hoslandigini belli et
Soran+1 yılartık bişe yapmıyorum beni seven biri beni bulsun görücü usulu dedemlerin zaman gibi evleniyim ancak namuslu oluruz sevdiğini belli etmek ne haddime :)
- +1 yıl
Sevdiğini belli etsen namussuz olmazsın merak etme :)
- +1 yıl
Namus beyindedir panpa neyse hayırlısı olsun
Soran+1 yılburada bazıları öyle yaptı da beni :)
- +1 yıl
Benden bahsediyosan yuh
Soran+1 yılyok niye kendi üstüne alıyon tabiki sen değil okumadın mı yorumları bana yazılan :)))
- +1 yıl
Okumadimda bosver insanlari yaa
Soran+1 yılbence de kendi komplekslerinden bana böyle saldırdılar heralde :))
- +1 yıl
Beynindekileri hayalleri sana endekslemisler :))
Soran+1 yılevet şamar oğlanına döndüm içindeki takıntıları bana kustular :))
- +1 yıl
Ahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yıldr bekarmi
015 Yorumla
Soran+1 yıltabikii evli adama mı bakıcam bir de
Cevap sahibi+1 yılne bilim ya olur olur sanki senin elindemi ask
Soran+1 yılaman artık olmasın ztn :) millet doktor olduğu için hoşlandığımı kafalarına işlemişler kendilerince :))
Cevap sahibi+1 yılbakma sen onlara aldiris etme :)
Soran+1 yılbu memlekette kız olmak cidden zor bir kız olsaydınız anlardınız :))
Cevap sahibi+1 yılhayirlisi olsun ya takma kafani hersey olacagina varir :)))
Cevap sahibi+1 yılbende ayni seyi kizlar icin soyluyordum bir erkek olunda gorun kiz olmaya ne var diyordum :):)
Soran+1 yılpsikilojik baskı en kötüsü ben nasıl bir doktordan ! hoşlanırım kesin mesleğine tavım ben ya :))
Cevap sahibi+1 yılyok bee simdi kimse doktormus avukatmis demiyor parasi var mı diyorlar
Soran+1 yılkimseye ispat edecek bişeyim yok benim için her zaman duygu önde gelir yemişim parasını paraya köle olmaya gelmedik dünyaya hiç öyle bir takıntım yok çok şükür kendimi açıklıyım da :))
Cevap sahibi+1 yılbudur iste dogru olanda :) Allah gonlune gore verir ins
Soran+1 yılamin hepimizin versin inş :))
Cevap sahibi+1 yılyas kac senin
Soran+1 yıl21 :)
Cevap sahibi+1 yıl:) )
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler