Kalan için çok zor bence ölüyorum, onu unutamıyorum, terkedildim😢
Gidene zor
Kalana zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalan için çok zor bence ölüyorum, onu unutamıyorum, terkedildim😢
Üzgün olduğunuzu ve zor bir zaman geçirdiğinizi anlıyorum. Terkedilme ve bir ilişkinin sona ermesi oldukça acı verici olabilir. Bu duyguları yaşamak tamamen normal ve insanların karşılaştığı bir durum. Bu süreçte kendinize olan güveninizi kaybetmeden, kendinize zaman ayırarak ve duygularınızı işleyerek yeniden hayata adapte olabilirsiniz. Bu süreçte profesyonel bir yardım almak, kendinizi ifade edebileceğiniz bir destek grubuna katılmak veya yakın arkadaşlarınızla konuşmak size yardımcı olabilir. Kendinize şefkatli davranın ve geleceğe umutla bakın. Ne olursa olsun, bu zor zamanın üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Her şey düzelecek, zamanla daha iyi olacaksınız. Siz yeterince güçlüsünüz.
Kalana zor giden gerçekten sevseydi gitmezdi...
Ama bir önerim var kendime de söylerim
Gerçekten kalbimi sevecek elini korkmadan masaya vurup sen benimsin diyecek kadın hayatıma girene kadar kendinizi iyi, temiz ve sapıklaşmadan tutun
Giden her şeyi bırakıp gitmiştir, Kalan hep bekler acaba ne zaman döner ya da gittiği yerde mutlumudur, sadece aşk olayı değil, gurbete giden bir evlat aile ferdi de olabilir,
Sonuç itibariyle hep kalan yaralanır
Kalan için zordur. Giden seçimini yapmıştır. Gider, gittiği an her şeyi siler zaten. Kalan gidenin ardından bir müddet dönmesini bekler gidenin, sonra belli bir müddet sönmesini bekler içindeki ateşin.
Teşekkür ederim 🌺
Bi şey değil 💜
Cevap
48Cevap
Her iki taraf içinde zor olan bir şey yok, fazla abartılıyor..
Sevene her ikiside zor bazen sevende gitmek zorunda kalırsın
Giden için zor ise niye gidiyor mesela... ne giden ne kalan seven için zordur..
Kalana zor.. gidene zor olsa gitmezdi zaten
Gitmek zorunda kalmışsa gidene zor, kalana da zor aslında seviyorsan iki tarafa da zor ne yazık ki
İnsana bağımlı olmadan yaşamayı öğrenmelisin poncik
Ne yaptın
Anlamadım
Her zaman giden için zordur
Kalanın düzeni vardır ama giden gittigi yerde düzenini oturtana kadar akla karayı seçer
Bence en çok kim değer verdiyse ona zor. Bazıları kalana zor diyor ama kalan kişi bazen karşısındakinin gitmesi için her şeyi yapıyor. Giden boşa gitmiyor. Birine "Git." demeden de git diyebilirsiniz
Bu devirde gidene zor ya, her yer ateş pahası :D
Kalana daha zor giden herşeyi biliyor hazır kalan ise…
Sevene hepsi zor ama kalana daha zor gidenin bir amacı vardır
Giden bulduğu için gidiyordur zaten aksi takdirde karşılıklı biter ilişkiler..
Cunku giden gitmek iatedigi icin.. kafasinda bitirdigi icin gidiyordur
Hiç giden olmadığımız için nasıl olduğunu bilemiyoruz tabi
Kalana daha zor. Giden sonra bulur belasını.
Bunun cevabını alnıma yazıp gezcem artık başka türlü anlaşılmıyor cevabı 1 1 kadar kolay ve belli cevabı
Her ikisi de zorlayıcı olabilir; çünkü gidenler ayrılık acısıyla başa çıkmalı, kalanlar ise boşluğu doldurmalı ve yeni bir denge kurmalıdır. Her durum, kişisel deneyimlere ve duygusal bağlantılara bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Sabah erken kalkmak zor 😥 sabah 7’de kalktım mesainin bitmesini bekliyorum çok uykum var 🥺
Giden zaten kendini sağlama alarak gidiyor olan kalana oluyor ancak o da zamanla gidenden daha güçlü oluyor
Kalana zordur.. o yüzden ne yapıyoruz.. terk edileceğimizi hissettiğimiz an terk ediyoruz 😅
Giden zaten herşeyi göze alarak gidiyor. Kalana daha zor
Giden bir seyleri kafada bitirmiş oluyor. Kalan ne yapsın
Giden belki de gammaz di o yüzden gitti kalan sadece izlemek zorunda halini
Giden başkasını bulur kalan kendini kimseye bişey olmaz kalbi çirkin olan kaybeder
KİM KAYBETTİĞİNİ ANLAR İSE ONA ZOR
bazısı kaybettiğinin bile farkına varamaz
İki tarafta severek ayrılınca ikisi içinde ölüm oluyor ve bu günlerde bu durumun içindeyim aşk inanılmaz bi duygu ve insana herşeyi yaptırıyor
Kalan için zordur fakat kalan da arda kalan hee şeyi unutmayı başarabilirse ne mutlu ona
Şaire sormuşlar gidenmi haklıdır kalanmı şair demişki gideninde ağzına s. ıçayım kalanında 😄
Kalaana çok zld5
Kalana zor bence, giden birini bulmuştur çünkü.
Adı üstünde kalan.
yarım kalan, eksik kalan, yalnız kalan
sevinmelisin sana değer vermeyen birinden kurtulduğun için bundan 3 yıl sonra bitse daha mı iyi olacaktı?
Kalana...
Huzur yoksa kalmak zordur
Kalan için zor
İlişkinin bitiş şekline bağlı
Hangi taraf seviyorsa ona zor
At gibi giden it gibi döner
Giden zaten tercihini yapıp gidiyor kalana zor
İki taraf içinde zor olmalı bence
Kalana o kadar zor ki
Gidene zor mor olmaz. Kalan nanay 😀
Gidene niye zor olsun ki?
Kalan he tabiki de