Evli bi adamla beraberim ama pişman oldum. Sizce karısına olup biteni anlatmalı mıyım? Kadın bana tazminat davası açar mı?

Ben yeni evlenmiş bi adamla uzun süredir konuşuyoruz. Defalarca konuşmayı sonlandırmak istesem de bi şekilde beni ikna etti ve dün akşam görüştük. Eşine maç izlemeye gideceğini söyleyip gelmiş. Gelir gelmez yani maçın ilk yarısı seviştik hiç bir şekilde zevk almadım ne olduğunu anlamadım zaten her şey aceleye denk geldi. İşini bitirdikten sonra da zaten keyifle maçını izledi. Biter bitmez de kalktı gitti. Ne yüzüme baktı doğru düzgün ne de konuştu. Sonrasında ne aradı ne sordu. O mesajlardaki görüşmeden önceki romantik adam gitti yerine bi öküz geldi. O kadar çok kırıldım üzüldüm ki pişman oldum yaptıklarıma. Şimdi akşamki olanları karısına ifşalayıp intikam almak istiyorum ama sonuçlarından korkuyorum. Elimde kanıtlarım var ama sonuçta ben de hatalıyım kadın isterse beni de dava eder. ne yapmalıyım nasıl intikam alırım?

Evli bi adamla beraberim ama pişman oldum. Sizce karısına olup biteni anlatmalı mıyım? Kadın bana tazminat davası açar mı?