Bazı sudan sebeplerden dolayı sürekli tartışıyorduk aslında yaşı bayağı büyük kendisi 52 yaşında ( görüştüğüm kişi) fazla değer verdim Çünkü yaşıtlarım ve biraz üstünde mutlu olamıyordm ve sürekli aldatılıyordum Ben de ilk defa birinden böyle hoşlandım Onunda beni sevdiğini biliyordum ben mekanda çalışıyorm ve onunla olduğum günden beri kimseyle görüşmedim ki zaten geldiğim günden beri onunla beraberdim çocukluk arkadaşıma benimle yattığına varana kadar anlatmış ve onu istediğini parasını çok yediğini söylemiş kafaya seni taktım demiş ya sen alırsın bu parayı ya da başka biriyle olurum sabaha kadar bana haber ver demiş Onun olduğu mekana gitmeden önce bana geldi neden bakmıyorsun telefona dedi kaaleye almadım onu bana bak dedi bakmam dedim çıktı gitti sonra sabahında kız arkadaşım anlattı Ve şu an Türkiye’yi terk etti neden bu saçmalık
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç birsey anlamadım valla sen bir moruklaydin seninle beraber senin kadın arkadaşına yazdı ve ona para teklif etti ama sonra başka ülkeye mj gitti
Hayır yazmadı kız arkadaşıma yanına gidip teklifte bulunmuş ondan önce benim olduğum yere geldi defalarca çağırdı beni ben gitmedim giderken bana benim telefonlarıma bak dedi bende bakmıyorum dedim oda çıktı gitti
Ve şu an da ülke dışına çıktı
Daha detaylı konuşmak ister misin
En başından zaten uyumlu bir çift değilsiniz bence normal bile uzak dur
Adamla getireyim uyuyordu evet yaşı çok büyüktü ama ben aşık oldum ona tabi bitirdim çoktan ama arkadaşıma yanaşması hiç hoşuma gitmedi
Herşeyim uyuyordu yazacaktım 👀
Bak bu hayatta en. degerli sensin sen ayakta kaldigin sürece güçlüsün hayatına yeni bir sayfa aç ve necip Fazıl kisakürek hocamin dediği gibi insan sevme hissini israf etmemeli kim ne kadar hak ediyor sa onu okadar sevmeli
Aynen öyle haklısın fazla ilgi herkesi şımartır
Aynen umursama hayat ve zaman çok değerli her saniye gülmek varken neden seni üzenleri düşünüyor sun
Nasıl yani hem seninle birlikte oldu hemde arkadaşınla mı birlikte oldu
Hayır arkadaşım onla birlikte olmadı kız arkadaşımı parayla satın almak istedi parayla çözebileceğini sandı aldatmaya kalktı resmen beni şaka gibi ben sevdim evet ama ondan önce resti çektim zaten başka sebebten fazla ilgi sevgi herkesi şımartıyor yaşı ne olursa olsun takmamıştım sevilmekti maksat benim için ama onu bile beceremedim her ilişkimde aldatıldım
Peki bu kişiyle ne kadar sevgili kaldınız be kaç kere birlikte oldunuz
Ve sen kaç yaşındasın ne is yapıyorsun adamla nasıl tanıştınız
Bunun ne önemi var birlikteliğin? Ağustostan beri beraberdik
Mekanda tanıştık… yazdımm size herşeyi ben 30 o 52
Önemli olmasa sormam ona göre yorum yapacam
3 veyatta 4
Azmış peki onun her istediğini yapıyormuydun
Hayır yapmıyordum bana yatağın önemli olmadığını herşeyin yatmak olmadığını söyledi her zaman ve bu birliktelerde ben istedim diye oldu
Hm anladım peki hic anal oral yaptın mı onunla
Benim anlamadığım arkadaşın senden dahamı güzel niye seninle beraberken arkadaşını da yapmak istedi
Bunları sorma amacın ne onu anlamadım
Olayı anlamak için sordum neden böyle bişey yaptığını anlamak için
Bence her şey açık ve net
Ben yine anlamadım ama sorularıma cevap verirmisin ona göre yorum yapacam
Cevap
Ya git 52 yasında adamı napcan
Olabilir seçebiliriz insanız sevebilirizde yaş mı tanıyor aşk?
Seninki asktan daha cok baba kız iliskisine donmus
Yaşıtlarınla uğraş tatlım.. her yaşta herkes sevebilir konu bu değil
O zaman ben simdi 35 yasında bi kadından sırf parası var diye hoslanıyım sonrada aşk diye geçiştiriyim yemezler her yaş farkı olan bir iliskide cıkar vardır
Bunu anlayamamıssın hala
Sorun para olsaydı emin ol hakkını çok güzel verir bu soruyu sorma gereğinde bulunmazdım ergenliğini bana yapma hadi güzel kardeşim işine bak
Ergenlikle alakası yok sen kac yasına gelmissin ve bazı şeyleri hala göremiyorsun maalesef
Tamam küçük sensin yoruma dahil olma da işine bak
Size anlatanda kabahat yaşla ne alakası var böyle seylerin onemli olan mantık bu konuları anlamak icin belli zaten git kendi yasıtlarından cevap al dicemde hepsi meseleyi nerelere çekmiş görülüyor 😂😂
oh my god ah bebeim ah bebeim nasim gitti
Ne anlattın anlamadım Türkçe konuşma sorunun mu var
Ego kasmis
O yaşta ego kasmasıda benim aptallığım
Değer verdiğin için aslında ama böyle kişilikte biriyle nasıl birlikte oldun o ilginc
Kişiliğinin bu kadar ucuz olduğunu o gece fark ettim
Bazen insanlar yanıla bilir takılma geç buda ders olsun sana