Evet akilsiz esim parayi haybeye cöpe atmis oldu. Sürekli dahada cok para pesinde, oysaki cok güzel sartlarda yasiyoruz. Siz simdiye kadar gereksiz yere nekadar cöpe atmis oldunuz, cok merak ediyorum?
Bazen bosayip gidesim geliyor ama iyi günde kötü günde derlerya… Neyse iyi olan taraf sadece para ve saglik degil… en önemliside hatasini kabul edip bana anlatti ve pismanligini dile getirdi….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her daim yanında ol ☺️ umarım hep mutlu yuvanız olur
O kadar para verecek düzeyde zengin mi😐
degil borca girdik
😡 ama daha kumar oynarsa kürekle vur yani ailesini rızkını kumara veriyor
Ben 11 ayda 1.700.000 aldım 11 aydan butarafa 600 bin verdim şimdiye kadar kininsayarsan muhtemelen 2 000.000 vardır
peki üzülmüyormusun bosa giden paralara?
Şimdi bunu anlatmak biraz zor sigara gibi bişi bu eşin enuzuldum bundan kurtuluş yok hırs insanı bitiriyo belki bugün 5.000 kaybetim ama ertesin 20 bin aldım bı şekilde günü kurtariyo yaptığım şey doğru diyil bunu biliyorum yaomaman gerktiginide biliyorum ama kendini durduramiyosun parayla alakalı bişi diyil bu milyarda kazansan birakamasin
Tek yol pskolojik tedavi bı Dr gidip destek alırsan bı mudet belki uzak durabbilirisn belkide biraka bilirisn
ne olursa olsun bunu birakmalisin cünkü herzaman dahada kaybeden taraf oynayan taraf oluyor.
Sen anladigim kadariyla paraya sifir önem vermiyorsun. Cünkü önem versen bukadar kaybetmeyi göze almazdin
Evet ben kazanıyorum veriyorum kazandığım zamada dagitiyorum yardım ediyorum cevrendekilre neyin var de hiç biseyim yok ha 1 arabam var onundisinda bisyim yok
Önemli olan bundan sonrası inşallah bir daha oynamaz
O kadar parayı acimayip çöp eden adamı bosayacakmis eheheheh
Hesabında para tutmasın birde telefonu nu ondan ayır
23 bin Euro.. kısa bir keraat hesabıyla 800 bin TL vay mq yaaa gtn bir de pişman olmuşmuş jfjf yarın bir daha oynar o 😀😀
Bir de kızlara paragöz derler asıl paragöz olan erkekler; kumar borsa coin at yarısı tavuk yarısı horoz yarısı esssek yarısı yarışı da yarışı
bence kumar hastalığı için bölümler olmalı tedavi için
Kumara bulaşan adam kurtulamaz çok zor. Umarım başarır.
Yanında ol eşinin destek ol bıraksın kumarı
birtek sen yazdin yaninda ol diye 😂😂😂
Evlilik böyle bir şey onu bir parçan görmen gerekiyor. Ben hiç kumar oynamam ve hep uzak durdum ama biri hata yaptığı zaman zaten herkes taş atar yanında olmak yürek ister
bir kagit parcasi icin birakmak istemiyorum gelip gecici birsey oldugu icin ama tabi asiri kafama takiyorum nekadarda paraya önem vermesemde
Evet soru nedir
O işler kolay değil
haybeye para kaybetmisligin oldumu diye sordum
Kumardan Allah korusun ama sıkıntılı işler
boşamazsan herşeyi satacak demedi deme
Hala eşim mi diyorsun sen
Kumar illettir umarım bir daha girmez
Versin eşinin parasına ortakçı mı oldun
Şöyle güzel bir bdsm seks cezası akar mı
Durmaz o emin ol
Böyle adamlari çöpe atmali
sen mi ayrilirsin yoksa biz mi ayrilalim