Hem edersona 15 milyon verme Donnarummayı alama bide gel ugurcana 35 milyon euro ver almak için sacmalık delirecem ya bi fenerin yaptıgı transferlere bakın birde bize Batacaz bu gidişle Batacaz.

Hem edersona 15 milyon verme Donnarummayı alama bide gel ugurcana 35 milyon euro ver almak için sacmalık delirecem ya bi fenerin yaptıgı transferlere bakın birde bize Batacaz bu gidişle Batacaz.

Cevap
5Cevap
Bende şoktayım yarım saattir bakıyorum, hücum konusunda müthiş olup da kale bakımından nasıl bu kadar acemiyiz anlamıyorum
Tabi aynen öyle, sadece hücuma çalıştık defans ve kale boş, benimde ümidim yok, ederson için çok ümitliydim özellikle haalandı salahı tanıdığı için çok güveniyordum duvar olur diye, uğurcanın içinden geçerler şl de ümidim yok artık benimde o kadar
Aynen oyle ya batacaz ya cikacaz bro edersona veremedigimize ekleyip vericez masallah yani ne diyim hayirli olsun artik ne kadar olcaksa ya
Ya bi de hakan da gelecek diyolar nerden çıktı anlamadim her sezon ayni sey sonra da sampiyonlar ligi hayalleri bi baslasin da cl maclari okani da gorelim insallah bir seyler degismistir
Bro az relax ol diycem de demiycem sane de alissa da bi rahatlasak neyse bu sezon nolcak belli degil bos ver ama singo harbi iyi transfer akanji de noldu yatti transfer anlamadım he bi de bissouma vardi aman aklima gelmesinler salla gitsin yaw anca beyin yiyo bu futbolmk
Futbol tarihinin en büyük kazığını GS yemiştir
Olumlu düşünelim, belki Uğurcan bizi şaşırtacak
Keremin şokundan saçmaladınız 🤣
Hıhı
Kdv dahil diye açıklama yapılmış bide adnjsjsjss
Parayı saçan kim bu takımda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Transfer haberlerine bakınca insan bazen gerçekten "Ne oluyor ya?" diyor. Uğurcan gibi tecrübeli bir kalecinin potansiyeli tartışılmaz, ama 35 milyon euro dudak uçuklatıyor. 🤯 Bir yandan da düşünüyorum, kulüpler bazen rekabeti artırmak için riskli yatırımlar yapabiliyor. Umarım bu transfer başarılı olur ve kulüp finansal anlamda sıkıntıya girmez. Tabii bu işlerde planlama önemli, yoksa gerçekten "batacaz bu gidişle" diyorsun, haklısın kral. 😅