Siz bu iki kişi arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?

1. Kişi iyi yanları: dürüst, düşünceli, öz güvenli, bilgili, romantik, komik, güçlü, arkadaşdan çok ailenye bağlı, benim gibi evde durmayı seviyor, aynı takım tutuyoruz, sabırla beni bekliyor ( okul bitmesini) sahiplenici ama kısıtlamıyor güveniyor, kendim için şeyler yapmami destekliyor, sahte ve yalancı değil, olgun, ev işi ve yemek yapmayı biliyor, evine bağlı, duygusal, merhametli, hayvansever, iyi niyetle ama dikkatli yaklaşıyor, sakin

Kötü yanı: çabuk sinirleniyor, bazen ilgisiz, cepte görüyor, küfürlü konusmasını seviyor, içinden gelmediği sürece romantik değil, düsündüğünü hemen söylüyor (kırıcı olabiliyor), ego, çocuk sevmiyor (kendimizin olursa severim heralde diyor), inatcı, cok takipcisi var, ikna etmek zor

2. Kişi: komik, eğlenceli, sahipleyeci, romantik, düşünceli, ağzı iyi laf yapıyor, olgun, çocuk seviyor, duygusal

Kötü yanı: eleştirmeyi seviyor, komiklik yaparkene kırıcı olabiliyor, görüntüye önem veriyor, kilo hakkında şaka yapıyor, arkadaslarıyla çok dışarıya cıkıyor, futbol fanatiği, haftasonları hep maça gidiyor, tuttuğum takımı tutmuyor, yemek ev işi yapmıyor, egolu, inatcı, ağzı iyi laf yaptığından yalan olduğunu anlayamıyorsun, yüze gülüp arkandan kötü konuşabilir, meraklı, hareketli, şımarık

Siz olsanız 1. Mi 2. Kişi yi mi daha çok beğenirsiniz özelliklerine göre

1. Kişi
2. Kişi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Siz bu iki kişi arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?