İki kişi arasında kalsaydınız hangisini seçerdiniz?

Lütfen yargılamadan önce bir okuyun 5 senelik ilişkim basit sebeblerden bitmişti bir yıl sonra yeniden başkasıyla ilişkim basladi 7 aydır devam eden ilişkim eski sevgilimin gelip kendini hatırlarmasiyla sen başa sardım onu unutmak için çok emek sarfettim unuttum sandım ama unutamamisim ben eski sevgilimi çok seviyorum oda beni seviyor ama şu an beraber olduğum adamda beni seviyor ona durumu açıkladım eski sevgilimi unutmaya çalıştığımı biliyordu kafam karışık naptigimi bilmiyorum bana yardım et dedim onu unutmak istiyorum sana yanlış yapmak istemiyorum dedim. Eski sevgilim çevre olarak kimsesiz sadece ailesi var ama güzelde bir işi var suanki sevgilim çevre olarak çok kalabalık banada bir sürü güzel insan kazandirdi maddi olarak kendi parası yok ama bisyelre adım atsak çevresinden taninirligndan dolayı geleceği olacak biri. Siz olsaydınız gerçekten sevdiğiniz adamla sadece ikinz bir hayat mı yasardinz yoksa size büyük güzel bir çevre aile veren sizi elinin üstünde tutacak kişiyimi seçerdiniz
İki kişi arasında kalsaydınız hangisini seçerdiniz?