1- Sevdiğiniz herseyinizi vermeye hazır olduğunuz yanında huzur bulduğunuz mu?
2- Sizi seven ve size herseyini vermeye hazır olan sizin yanınızda huzur bulan mi?
1- Sevdiğiniz herseyinizi vermeye hazır olduğunuz yanında huzur bulduğunuz mu?
2- Sizi seven ve size herseyini vermeye hazır olan sizin yanınızda huzur bulan mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2 mantıklı olan 1 duygusal olan ben mmantıksalı seçmediğim için pişman olacağıma rağmen duygusalı seçerim
Bizi herşeye rağmen bir insan seviyorsa bizde onu sevmeliyiz. Belki daha mutlu olacağız 🤔
Eğer duygularınla seçtiğin kişi, zamanla oda aynı şekilde düşünüp senin gibi hissederse?
@mrwoo5 buda güzel bir yaklaşım birisi bizim duygularimiz bizim elimizde kontrolü biri başka bir insanın aklınızda hep şu soru olmayacakmi acaba?
İlla birini seçmem gerekirse 2
Elimizde olan bunlar :(
3. yü beklerdim
Çok şey istiyorsun ama elde imkan yok 3. Nasıl olacak acaba
Kısmet bu genciz güzeliz elbet çıkar tıpkı ilk 2si gibi
Zaman su gibi akıp gidiyor gençlik güzellik elden çabucak gidiyor biz iyi şeyleri hep daha iyisi olsun diye elimizin tersi ile itiyoruz ama belki en iyisi belki daha iyisi nasıl anlayacağız? 🤔
Evet görsellik önemli de düşünce fikir daha önemli. Şahsen görüntüye bakarım ama fikri sarmadı mı devam etmem.
Düşünceler ve fikirler soruda net bir şekilde biri senin sevdiğin biri de seni seven ikisi bir arada yok bulsam bende 3. Beklerdim 🥺
İlla ikisinden birini seçeceksen 2. yi seç
Kafamı karıştırdin sen 3. Beklesem mi diye tereddütdeyim şu an 🤔🤔
Bekarlık sultanlık sen 3. yü bekle gelmezse de takıl geç
Tabi buda bir tercih. Ne gerek var esir yaşamaya, bak sağına bak soluna ne işin var evde bark da 😂😂
Tabi canım bekarken herkes senin. Hayatında biri varken sadece o senin. Önemli olan buna gerçekten değecek birini almak hayatına bu da zamanla tanıyarak olur işte o zaman geçirme dönemlerinde.
Bizim kahrimiz kederimiz bizi yedi bitirdi bence bu kadarı bile bize çok ama insanlık ya kalmamış ya insanlar farklılaşmış. İnsan düşünüyor işte bulmuşsun arkadaş biri sevdiğin biri seven seç birini ama sonra şimdi farklı kafadan farklı düşünce ya daha iyisi gelirse diyorsun bekledin diyelim ya gelmezse yanindakilerde çeker giderse. Sonra tek tabanca hergun onda bunda günahkar olup cikacaz iyice belki onlardan biri hayatımın bir bolumune ışık tutacak. ya da kararticak kestirmek çok zor herşeyin hayırlısı diyelim ben bu soruyu ikisine de soracam cevablarina görevde tercih yapacam ya biri ya hiç kimse ya da olursa 3. 🤔🤔
Hadi hayırlısı
2. Seçerdim
2 kanka
İkisinide secmezdim
Hayır ne olsun istiyon ikisi bı arada olmadı işte yok bulamiyoruz 😒
İki kişi arasinda kaliyrsm ikisinede yeterince deger vermiyorumdur
Birini çok seviyorsun biride seni çok seviyor yani bilemedim