Bir hafta konuşmadım sonrasında telafi edeceğini ve bazı sözler verdi herneyse kaçtır şifresini istiyorum deneme amaçlı instagram hep erteliyordu sonra sonra diye bu sonra ne zaman dedim bana dedi ki asla vermem vermeyecem de ama bana verdiği sözler arasında Buda vardı ve onu da bırakın benim güvenimi sarstıktn sonra hala birşyn şifresinin senin için bu kadr önemli olması?
lütfen bana akıl verin konuşmuyoruz şuanda bitirdim sizce ne yapmam gerekiyor ergence falan demeyin şifre için verip vermediğini test etmek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birini severken başka birine yazmak etmek buna basitçe hata denemez. Hata yanlışlıkla aniden istemeyerek ortaya çıkan şeydir. Bunun öncelikle hata ile hiçbir ilgi ve alakası yoktur. Bunu sizin sevgiliniz olduğu için demiyorum kim olursa olsun bu böyle. İki insanın mutsuz olmasını istemem fakat doğru kararı vermişsiniz eğer içiniz rahat ve mutluysanız...
İkimizin mükemmel bir ilişkisi var gerçekten kızla konuşmasında nasılsın iyi misin gibisinden kısa bir konuşma geçmiş ama ne fark eder ki sonuçta karşı cins ve benden gizli konuşmuş herneyse olay bu değil bu bir ay önce yaşandı ve çok fazla söz verdi barışmamız için bugün ise verdiği sözü demediğini söylüyor mesajlar apacık dururken ben kendimden çok ona güveniyordm hala da öyle amaç hesap değil gerçekten bana güvenmiyor musuna çekiyor ordan sıyrılmaya çalışıyordu ben ne dersem diyeyim hep yok çekti şifre konusuna benim hesaplarımın hepsi onun olsun şifre bu kadar önemli olmamalı neden yani iki senelik ilişki başta verirdi şimdi ise rahatsız oluyorum vs diyor ilk aylarda bunun erk arkdslryla olan mesjlrnı okurdum merkmdan bir senendir hesabı bende yok ve olmasana olur artık takmıyorum ama rahatsz oluyorum güvenin yok mu şu mu bumu diyerek uzatıp durdu ve vermeyeceğini kesinleştirdi ben verdiği sözden sonra bu cümlelerine çok kırıldım gerçekten siz de erkeksiniz bana akıl verin
Bunun erkeği kadını yok ki. İnsan olan herkesin doğruyu yapması gerekir ve en önemlisi sevdiğine yanlış yapmaması gerekir... Size akıl verilecek bir durum söz konusu değil sizin gayet aklınız başınızda ne yaptığınızı da biliyorsunuz. Tamam işte size o şifre verme konusundaki güvensizliğini başka bir kıza nasılsın yazarak yapmış zaten... Kısa konuşma da geçse uzun da geçse neden yazma isteği duydu ve size dediğiniz gibi ise söz verdiği halde şifresini neden vermiyor. Demek ki bir şeyler kaçırıyor ya size ya kendine güvenmiyor. Başka açıklaması olamaz.
Uzaklaştım hiçbir şekilde yazmıyorum aramıyorum oda aynı şekilde bundan başka yapmam gereken bişey varmıdır sizce
Hayır bundan sonra her yazdığınız kelime size duygusal yönden zarar verir. Daha ne yapacaksınız bırakın.
Hediye geyik kostümümü istiyorsun, belli işte bşr kaç kişiyke aynı anda takılıyor, sende bunu adam etmeye çalışıyorsun mevzu bu
İkimizin mükemmel bir ilişkisi var gerçekten kızla konuşmasında nasılsın iyi misin gibisinden kısa bir konuşma geçmiş ama ne fark eder ki sonuçta karşı cins ve benden gizli konuşmuş herneyse olay bu değil bu bir ay önce yaşandı ve çok fazla söz verdi barışmamız için bugün ise verdiği sözü demediğini söylüyor mesajlar apacık dururken ben kendimden çok ona güveniyordm hala da öyle amaç hesap değil gerçekten bana güvenmiyor musuna çekiyor ordan sıyrılmaya çalışıyordu ben ne dersem diyeyim hep yok çekti şifre konusuna benim hesaplarımın hepsi onun olsun şifre bu kadar önemli olmamalı neden yani iki senelik ilişki başta verirdi şimdi ise rahatsız oluyorum vs diyor ilk aylarda bunun erk arkdslryla olan mesjlrnı okurdum merkmdan bir senendir hesabı bende yok ve olmasana olur artık takmıyorum ama rahatsz oluyorum güvenin yok mu şu mu bumu diyerek uzatıp durdu ve vermeyeceğini kesinleştirdi ben verdiği sözden sonra bu cümlelerine çok kırıldım gerçekten siz de erkeksiniz bana akıl verin
Veriyorum ama sen duymak istediğin şeyler benim söylediklerim değil, sen seni tasdiklememi istiyorsun, ben yanlış diyorum anlaşamayız biz