Tanışma sürecinde olduğum kişiyle canlı müziğe gittik oradaki herkes onun arkadaşıydı herkezle tanıştırdı şarkı söyleyen şarkıcı bizim için şarkı söyledi başka arkadaşı meytaplı pasta yolladı masamıza flört ettiğim kişi sürekli iltifatlar ediyor bıkkınlık geldi elimi tutmaya çalışıyor sarılıyor falan hani ilk günlerde çok fazla değilmi bunlar her zaman zamana bırakalım olursa olur diyiyorum bu kişi benden 10 yaş büyük biri yaşını sorun ediyormuş evlenmek istiyormuş falan şu an üniversite okuyorum ve beni bekleyeceğini söylüyor nereye gidiyorsam ona söylememi istiyor. Arabasıyla gelip alıyor...
Baya kilolu biri bende balıketliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
son cümleye bittim sjdjjsjs bayaa kilolu biri bende balıketliyim 😂
Tamam az çok tanımlayın diye ekledim😂
Adı ne adamın
Tolga
Saygılar tolga reis bu hanım senden aşşşıırırrrıııı etkilenmiş akfjkskw 😅
Pislik misin ya
E ama öyleee kajs
Şaka maka gerçekten ne yapmalıyım uzakmış durmalıyım yakının olarak gör ve gerçek düşüncelerini söyle
Gerçek düşüncelerim şu ki bi tık yavaşlasın yani şu etkileme şeylerini falan kesse bi bi salsa kendini evlenin gitsin
Yani kötü düşünceleri yoktur kandırmaya çalışmıyor diyiyorsun sadece sevgili olabilmek için bu iltifatların yoğunluğu
Kızım yatağa atmak istese emin ol çok atacak kız olurdu
Çok teşekkür ediyorum umarım öyle olur ya
O hayatın çemberinden geçmiş, aklını başına al derim
Uzakmış durmalıyım
Kesinlikle
Gerçi yaşam biçimin buna uygunsa bilemedim
Nasıl yani yaşam biçimim
Gördüğün şeyler hoşuna gittimi?
Bundan bahsediyorum neyini anlamadın
Çok ilgi ve iltifat midemi bulandırıyor tamam şarkı söylenmesi pasta yollanmadı hoş şeyler ama çok erken birde benim ilk ilişkim olucak hani kandırılıyor olabilirmiyim
Toksik bir ilişki bana göre birde 10 yaş var, o seninle ilişki yaşar bırakır, sen bilirsin bir şey diyemedim. O bakire birini ve genç birini buldum diye zafer sarhoşu olmuş, sen bilirsin yinede
Peki hani ilişki yaşayıp bırakacak olsaydı arkadaşlarıyla tanıştırırmıydı en yakınlarımla annesinde söylemiş
Günün sonunda O insanlara anlaşamadık demesi o insanları ne kadar ilgilendirir, bu bir güvencemi yani sizce. iyi beni tanıştırdı demekki niyeti ciddi
O size güven pompalamaktır. Feleğin çemberini yaşamış dememi haksız çıkarmadım
Anladım teşekkür ediyorum
Günün sonunda ailesine gidip oğlunuzla ilişkiye girdim beni bıraktımı diyeceksiniz, yatmasaydın derler, yakınım olarak gördüm seni açıkladım sen karar ve ne diyeyim
Ha diyorsanki üniversite yaşamımda bana finansal destek olsun, önemli değil gerisi nasıl olsa bir gün onla olmazsa başkası ilede olacak şimdilik hiç değilse güzel bir yaşam geçireyim o da bir tercih bunun için seni kimse yadırgayamaz
Aşırı ilgi loading...
Ne yapmaya çalışıyor
konusarak ogren bi
Zaten sürekli konuşuyorum ve bazen çok doğru geliyor dedikleri bazende acaba gönülmü eğlendiriyor diyiyorum ama gönül eğlendirseydide yakın arkadaşlarıyla tanıştırmazdı sanırım annesinde söylemezdi
Ne güzel işte yatakta iki kilolu iyi olur
Ne saçmalıyorsun
Doğru deilmi
Daha önce hic sevgilin olmadı mı
Olmadı
İlk sevgilinmi bu yani