Ne yapmaya çalışıyor? benden ne istiyor?

3 yıllık bir sevgilim vardı kendisi gerçekten her anlamda mükemmeldi tek sorun en ufak bir kavgada küfürler havada uçuyordu denmemesi gereken şeyleri diyip sinirle söyledim diyordu ve en son patladığım nokta sırf yanlış yerde indirip yürüttüm diye bana kızıp günümü küfürleri ile mahvetmesi oldu artık üzülmekten tahammülüm kalmadı ve ayrıldım beni ciddiye almadı yapma ne sorunumuz var ayrılmayalım da demedi ancak ayrıldığımızı anladığında biraz sorguladı ama barışmak için bir adımı da yoktu aileler girdi araya beni kötü duruma soktu geri dönülemez bir yere getirdi ablasının eşinin yeğenine küçükken aşıkmış çocukluk aşkı denebilir 3 yıldır asla yapmadığı bir şey yapıp o kızla görüşmüş ki benden önce bile o kızın nasıl biri olduğunu bilen ve asla muhattap olmayan kişi o kızla konuştu görüştü ben başkası ile görüşürüm de o yapmaz derdim kendine güvenmez ona güvenirdim üstüne bide utanmadan gelip bana anlattı ki biz son kez görüşüp düzgün bitirelim diye görüştüğümüz zaman dedi ablalarını üstüme saldı durun sizi ilgilendirmez diyip geçeceği yerde konuya herkes dahil oldu doğrusu kafamı karıştırıyor 1 buçuk ay oldu bende aynısını ona yaptım en son geçenlerde hastaydı merak edip sorduğum için arkadaşıma yazıp beni rezil etti erkekliğini kullanarak (…bilir) dercesine bir erkeğin düşeceği en iğrenç seviyeye indi yapmaması gereken şeyler yaptı biz beraber de yaşadık ben inanamıyorum doğrusu affetme ya da muhattap olma gibi bir isteğim yok iyi ki kurtulmuşum diyorum ama fikirleriniz ne amacı ne ne istiyor benden?
Ne yapmaya çalışıyor? benden ne istiyor?