Arkadaşlar benim bir sevgilim vardı. Sürekli ayril barış şeklinde ilerliyordu ayrılan sürekli kendisiydi. Basında ciddi ilişki diye yaklaştı bana konuşmaya başladık yani. Sonrasında benim kıskançlıklarim oldu ama haksız değildim. Sonra terk etti beni geri döndü sonra gene terk etti sebepsiz yere. Bu şekilde bugüne kadar geldi. Gene ayrıyız. Benim kaç senem çöp oldu. Şimdi diyeceksiniz sa*laklik sende niye kabul ediyorsun her seferinde diye. Ama çok aşıktım. Hayatımda hiç kimseye aşık olmadım bu kadar. İlk sevgilimdi ztn. Birazda ilk ilişkim olduğu için onun deneyimsizliği de vardı. Şimdi o kadar yazan oluyor ki hiç kimseye karşı bir şey hissedemiyorum hissizleştim. Bu süreçte eski sevgilim yeni sevgililer flortler de yapmış dediğim gibi durduk yere kıskançlık yapmıyordum. O sürekli bunu bahane ediyordu. Evlilik yaşım geldi. Yıllarım boşa gitti. Bazen canım çok yanıyor onunda yansın istiyorum bazen de Allah'ın dan bulsun diyorum. İlahi adalet var sonuçta. Ama bilmiyorum kafam karma karışık. Eski neşem yok. Eskiden yapmayı sevdiğim şeyleri artık sevmiyorum. Suslenesim bile gelmiyor. Bunları hak ettim mi sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hakkettin kızım kapanmış kitabın sayfalarına imza mı istiyorsun çok bağlanmiyacaktın
Kapanmış kitap ama seviyordum işte napim. Çok bağlanmamam lazımdı evet ama bu benim elimde değildi ki zamanla gelişti ztn.
Geçmiş geçmişte kaldı insanlara bu denli değer vermenin sebebi daha önce ilgi görmemen falan mı hiç mi ilgi verilmedi sana
Bir erkek tarafından hayır verilmedi. İlk sevgilimdi ztn.
Her kapısını açanı ev sahibi sanma her kapıyı çalanıda misafir sanma. Sizin için ilgi bukadar önemli mi
Evet ilgi önemli bizim için çok önemli hem de. Ztn ilgi gostermiyordu hiç. Gün içinde çok konusmuyorduk da öyle ama ben çalıştığı için darlamiyordum onu. Sürekli sosyal medyadan kız ekliyordu.
Güvenin sarsılmış senin adam kız ekliyorsa seni kullanıyormuş demek güvenini yerine oturt diyicemde sen erkeklere güvenme
Yok yaa kimseye güvenemem zannetmiyorum bu saatten sonra. Ben o kadar sabrettim ki zamanımda boşa gitti kaç sene. Ayriyken bile sevgili yapmadım döndüğünde yüzüme bakabiliyim diye ama o sevgimi anlamadı benim. Sal*ak olarak görüyor belki de beni. Ama belki anlar bir gün beni. Ne yaşattığıni
Sen harbi güzel sevmişsin kızım temiz sevmişssin başka sevgili yapmayacak kadar temiz sevmişssin. Ama bu arada o sana bukadar değer verseydi busefer sen giderdin insanoğlu sıkılıyor hiç sıkılmazdım deme
Gel evlenelim dese evlenirdim. Ben normalde kariyer düşünen bir kızdım. Ama bana çalışma dediğinde bile tamam diyen biriydim. Evlenince çalışmamı istemiyordu. Ona bile tamam demiştim o kadar istekliyken kariyerime.
Ne olmak istiyordun
Ben mühendisim normalde. Okulum bitti evlenince çalışma diyordu bana
Kariyerine devam et sarsılan güvenini başka bir erkek düzeltmez sarsılan güvenini sen ayağa kalkacaksın ki güvende onunla beraber kalkacak
Kalkmaya çalışıyorum umarım başarırım. Pek umudum olmasa da.
şu an umrunda dahi olmadığın biri için sadece bir defa geldiğin bu dünyadaki hayatını zehir mi etmek istiyorsun söylemekle yaşamak inan bir değil seni çok iyi anlıyorum ama zaman istesemde istemesende sana herşeyi unutturacak
Unuturum elbet tabiki kimse vazgeçilmez değil. Ama bende açtığı yara büyük. Bu 19-20 li yaşlarımda olsa ztn derdim ki amaan nolucak sanki. Ama kaç senem gitti yaşım 26 oldu. Ve çevremde artık evlilik beklemeye başladı. Ben hissizlestim. Evlensem evlenicegim insana yazık o yüzden istemiyorum kimseyi. Neyse geçer diye düşünüyorum yapacak bir şeyim de yok ztn. Halden anlasa söz verip bırakmazdı beni ztn.
Evleneceğin insana yazık olmaz özellikle çocuk sahibi olursan çocuk sahibi olmak sana en dayanılmaz acıları bilr unutturur tabi o sana geri dönerse senin dönmemen şartıyla
Onu unutmadan evlenebilecegimi pek zannetmiyorum. Benim için çok acı olur. Ama hayat bilmiyorum gene de. Biraz zamana ihtiyacım var
Yaşadığımız acılar sürekli taze kalsaydı nasıl hayatımızı devam ettirirdik düşünsene sürekli bu acıyla kalacağını ama şanslıyız ki beynimiz istemesek bile unutuyor şöyle ki ailesinden biri vefat eden kişi o an çok üzülür değil mi ama zaman geçtikçe ilk gün hissettiği kadar üzülmez çünkü insan unutuyor en değer verdiği insanı kaybetse bile her şey unutulmaya mahkumdur bizler bile.
Öyle evet kimse unutulmaz vazgeçilmez değil. Zamana bıraktım her şeyi. Bu da geçer elbet.
Geçer tabi tek sıkıntın unutmak olsun
Öyle. Dinlediğin için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim iyi geceler
Sizede
Etmedin desem ne değisir
Bilmem hatanın tümü benden kaynaklı değil derim en azından. Sa*laklik ettim evet ama bu kadarını da hak ettim mi hak etmedim derim belki
boş ver unut artik hayatina bak
Unutmaya unuturum da çok zamanım gitti
İnsan kaybettiklerine uzulur
Evet benim durumum da o şu an
Bende yaşayamadiklarima üzülüyorum diyelim
Ne isterdin
Aşki doya doya yaşamak
Yaşarsın belki bir gün. Sende mi umudunu kaybettin yoksa
Baya sağlam çöktüm
Üzüldüm anlıyorum seni. Bende yaşadım çünkü hala yaşıyorum. Gene de hayata bağlayan şeyler var insanı Allah'tan. Yoksa dik kalmak imkansız olurdu. Üzülme geçer benimde geçer seninde geçer. Zaman lazım sadece
Tutunacak bişeyler lazim hayata boş çünkü
Evet öyle maalesef. Başka çare yok.
Kaç yaşındaydın
Yazdigi gibi
Bişeyler iyide gitmiyor ki
Evet gitmiyor haklısın tek aşk meşk meseleleri de değil dimi. Bazen kendimi benimle aynı durumda olan bir sürü kız vardır diye avutuyorum işte. Sende pes etme. Mücadeleye devam başka çare yok. Dua et her şeyin iyi olması için.
Ben çektim elimi ayağimi
Kendini avutma gerçekçi bişeyler yap
Umarım düzelir her şey senin için. Benim içinde.
Zor bizim iş
Ne yapabilirim ki
Kutuya gelsene sen
Zor evet ama düzelir bence. Her acı geçici bu da geçer elbet
tamam
Xper sorunu
Bazi şeyler çabuk geçmiyorki
İstek attım sende beni takip et konuşuruz o zaman
Xper yetmez
Ne zaman geçer Allah bilir evet. Ama geçer. Sonsuza kadar sürmez
Sürmüyoda
Senden bişeyler eksiltiyor
Anladım neyse artık
Uyucakmisin
Evet yasitlarin hayatini yaşıyor sen bakıyorsun. Maalesef öyle. Uzun hiç ayrılmamış ilişkisi olanlara imreniyorum ve sonunda evleniyorlar. Bana o hayat imkansız gibi geliyor artık sadece hayallerde gerçekte olamazmis gibi geliyor. Benim aşktan yana umudum yok artık. Sadece canım acimasin yeter. Eminim sende aynı şeyi istiyorsundur.
Birazdan uyurum
Ne desem bilemedim
Oluruna inancin kalmayinca kötü
Anlıyorum seni. Bir şey demene gerek yok. Neyse dediğim gibi zaman lazım. Uzun da sürse geçicek. Ben yatiyim artık.
Maalesef kalmadı artık.
Uzgunum iyi geceler sana firsat buldugumda xper sey olunca ulaşicam
Tmmdir iyi geceler sana da. Konuşuruz:)
Kendine iyi bak senden değerli değil hiçbişey
Teşekkür ederim. Sende kendine iyi bak. Mücadeleye devam.
Xper yukseldi benim
Yaaa kaç daha
Kaciyim mi gitti ztn. Yıllarım da heba oldu. Hayal kırıklığı hissizlik kaldı geriye
Yaş kaç demek istedim
26
Hm bekarsan normaldir
Bekarım evet. Ama kimseye karşı bir şey hissedemiyorum artık. Yasitlarimin çoğu evlendi çocuğu oldu. Beni yarı yolda bıraktı. Kaç yılım gitti. Sevmiyorsa sevmiyorum desin bende umudumu keserdim. Hiç net olmadı terk etti geri döndü sürekli bunu yaptı. Sevdiğim için kabul ettim. Ama sa*laklik yaptım orada. İlk sevgilimdi ztn.
Komuşmak ister misin dertleşir?
Teşekkür ederim ama o kadar çok konuştum ki artık o da gelmiyor içimden. Çok incesin ama çok teşekkür ederim düşüncen için.
Hmm yok goygoydu benimkisi :)) nası istersen
Himm anladim birazdan yatarım ama yarın olur istersen :)
Bugün mesaj at yarın da devam ederiz olur mu😂uykun açılır belki
tamam olur :)
Gizlisin istersen aç mesaj atiyim
Gel bakalım😂😂
Çıktım
İstek attim
Kendi hesabın mı
Evet
İstek atar mısın bana
Yook olmadı
Neden
Bilmem baskayer var mı