Yaşadıklarımdan dolayı kimseye bir şey hissedemiyorum, sizce hak ettim mi bunları?

Arkadaşlar benim bir sevgilim vardı. Sürekli ayril barış şeklinde ilerliyordu ayrılan sürekli kendisiydi. Basında ciddi ilişki diye yaklaştı bana konuşmaya başladık yani. Sonrasında benim kıskançlıklarim oldu ama haksız değildim. Sonra terk etti beni geri döndü sonra gene terk etti sebepsiz yere. Bu şekilde bugüne kadar geldi. Gene ayrıyız. Benim kaç senem çöp oldu. Şimdi diyeceksiniz sa*laklik sende niye kabul ediyorsun her seferinde diye. Ama çok aşıktım. Hayatımda hiç kimseye aşık olmadım bu kadar. İlk sevgilimdi ztn. Birazda ilk ilişkim olduğu için onun deneyimsizliği de vardı. Şimdi o kadar yazan oluyor ki hiç kimseye karşı bir şey hissedemiyorum hissizleştim. Bu süreçte eski sevgilim yeni sevgililer flortler de yapmış dediğim gibi durduk yere kıskançlık yapmıyordum. O sürekli bunu bahane ediyordu. Evlilik yaşım geldi. Yıllarım boşa gitti. Bazen canım çok yanıyor onunda yansın istiyorum bazen de Allah'ın dan bulsun diyorum. İlahi adalet var sonuçta. Ama bilmiyorum kafam karma karışık. Eski neşem yok. Eskiden yapmayı sevdiğim şeyleri artık sevmiyorum. Suslenesim bile gelmiyor. Bunları hak ettim mi sizce

Yaşadıklarımdan dolayı kimseye bir şey hissedemiyorum, sizce hak ettim mi bunları?