Birşeylerin eksikliği mutlaka daraltır insanı. İş, sevgi, para, huzur, sağlık, aile, dost, heves, hedef vs her türlü eksiklik. Hangi eksiklik sana ben bunu hak etmiyorum dedirtiyor?

Birşeylerin eksikliği mutlaka daraltır insanı. İş, sevgi, para, huzur, sağlık, aile, dost, heves, hedef vs her türlü eksiklik. Hangi eksiklik sana ben bunu hak etmiyorum dedirtiyor?

Haketmediğimi düşündüğüm bir çok şey var aslında, daha doğrusu vardı. şu an bu olumsuz düşüncelerden büyük oranda kurtuldum.
Haketmediğimi düşünüp yakınmaktansa olaylara, insanlara takılıp kalmıyorum. Düşünüyorum yapabileceğim bir şey varsa elimden geleni yapıyorum. Eğer benim yapacağım hiç bir şey yoksa ve elimden geleni yaptıysam yıpratmıyorum kendimi. Olanı kabul ediyorum, bazı şeyleri zamana bırakıyorum. Ve hakkettiğimi düşündüğüm hiç bir şeyden vazgeçmiyorum. Sadece hayatımdan gitmesi gerekenleri uğurluyorum o kadar. Gerisini sadece zamana bırakıyorum.
Nankörlüğü hak etmiyorum
Cevap
5Cevap
Biraz sağlık sorunlarım var gelene geçene iyiyim diyorum ama sonumu da görüyorum açıkçası
Böyle söylediğim bir çok konu var tabi ki. ilk olarak yalnız kalmayı hak etmiyorum. bunun dışında mutsuz olmayı da hak etmediğimi düşünüyorum.
dediğim konular var elbette.. kendi elimde ise şartları düzenlerim elimde olmayanlar için akışa bırakırım
Her şeyi kendi elimle yaptığıma göre haketmişim demek ki.
Pek inanmıyorum buna neden sonuç hakedilmiştir yani
Bi türlü mutlu olamadım haketmedim bence ama hayırlısı
Yanlız kalmayı haketmediğimi düşünüyorum, asosyalde değilim ama bir şekilde hep yanlız kalıyorum
Evli bir adam neden yanında prezervatif taşır?
Nedenini kendisine sormak gerekir bana veya bir başkasına değil.
Aldatilmayi
Ikinci planda olmayı hakketmiyorum
Üzülmeyi hakketmiyorum
Sığmaz ki listeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar