Arkadaşlar nolur bana bu akıl verin bıktım artık hayatımdan?

Ne yazsam hislerimi nasıl anlatsam bilemiyorum, artık yaşamak bana o kadar ağır geliyo ki dayanamıyorum. Benim sorunum sevilmemek dışlanmak her ortam da ya bakıyorum herkes kafa dengi birini bulup eğleniyo konuşuyo ben tek başıma kimsem yok kimse benimle ne vakit geçirmek istiyo ne konuşmak istiyo umursamıyo bile kimse beni artık o kadar üzülüyorum ki hiçbir yere gitmek kimseyle konuşmakta istemiyorum. Ben artık napacam bilmiyorum o kadar zor ki bu durum utangaç çekingen olmam da cabası insanlarla konuşamıyorum yüzlerine bakıp cevap veremiyorum çocukken yaşadıklarımın da bunda etkisi çok. Bakıyorum herkesin bi hayat gaylesi var kimisi evleniyo evliliğini anlatıyo, kimisi çocuğunu anlatıyo, herkesin bi gaylesi var ve bi ortam da bisey anlattıkları zaman insanlar dinliyo değer veriyo birbirlerine ama ben tek bir kişi bile sen nasılsın ne yapıyosun diye sormuyo bile böyle ben napacam birine bişey sorsam ciddiye alıp cevap bile vermiyorlar umursamasam aslın da bu kadar takmasam sorun olmayacak ama çok aşırı üzülüyorum neden ben böyleyim diye kafama çok takıyorum sosyal fobimidir bu ne illettir bilmiyorum ama artık yaşama hevesim dahi kalmadı kimsem yok o kadar kötü durumdayım ki, insan sevilmek değerli hissetmek istiyo ama herkes bana nefretle bakıyo adeta çünkü aşırı kasıyorum kendimi kimseyle kaliteli güzel vakit geçiremiyorum kimseyle konuşamıyorum bile insanlar benim yanım da bunalıyo daralıyo bu yüzden de herkes beni görünce kaçıyor resmen benden ben ne yapacam stresten artık başım ağrıyo aklımı kaçıracak gibi oluyorum bazen vücudum da stresten hastalıklar çıkmaya başladı nasıl aşacam bu durumu bilmiyorum
Arkadaşlar nolur bana bu akıl verin bıktım artık hayatımdan?