Şimdi benim 1 abim var ve evli. Eşiyle aramız pek yok yani biraz soğuğuz birbirimize karşı. Bunun sebebi de onun baştan beri bana soğuk davranması. Ben zamanında hep ilgi göstermeye çalışırdım abimin hatrına ama o hep soğuk davranmaya devam ederdi. Bir süre sonra da bıraktım hatta ben daha fazla soğudum içimden gelmiyor artık onunla konuşmak. Şimdi de o başladı ilgi göstermeye ama çok yapmacık geliyor bana çünkü sırf aile ortamlarında ilgi gösteriyor onun dışında hiç arayıp sormuyor. 4-5 senedir birlikteler 1 kere olsun beni evine veya gezmeye çağırmadı. İnanın abartmıyorum bu seneye kadar 1 kere bile kendisi bana mesaj bile atmadı bu sene atmaya başladı o da en fazla 2 kere falan.
Bu umrumda değil ilgi göstersin göstermesin önemlisi saygılı olmak. Ama benim ailem gelmiş suçu hep bende buluyorlar. Neden soğuk davranıyorsun yengene, neden o gelince hiç konuşmuyorsun falan diyorlar özellikle abim. Araları bozulmasın gerginlik yaşanmasın diye de bunları hiç anlatmıyorum ona. Mesela instagramda beni hikayelerine gizlemiş ve ne zaman abim yengemin hikayesini alıntı yaparsa, yengem hikayelerini bana karşı açıyor. Onun dışında hemen kapatıyor. Geçen gelmiş yengem ağzımdan laf almak için neden hikayelerini göremiyorum diyor oysa kendisi de yapıyor. Sonra abim geliyor bana diyor ki, istersen git söyle öyle bir şey olmadığını o gizlediğini düşünüyor alınmış diyor. Diyemiyorum ki asıl o yapıyor diye.
Bu umrumda değil ilgi göstersin göstermesin önemlisi saygılı olmak. Ama benim ailem gelmiş suçu hep bende buluyorlar. Neden soğuk davranıyorsun yengene, neden o gelince hiç konuşmuyorsun falan diyorlar özellikle abim. Araları bozulmasın gerginlik yaşanmasın diye de bunları hiç anlatmıyorum ona. Mesela instagramda beni hikayelerine gizlemiş ve ne zaman abim yengemin hikayesini alıntı yaparsa, yengem hikayelerini bana karşı açıyor. Onun dışında hemen kapatıyor. Geçen gelmiş yengem ağzımdan laf almak için neden hikayelerini göremiyorum diyor oysa kendisi de yapıyor. Sonra abim geliyor bana diyor ki, istersen git söyle öyle bir şey olmadığını o gizlediğini düşünüyor alınmış diyor. Diyemiyorum ki asıl o yapıyor diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer