Arkadaşlar bu kıllardan artık bıktım herkesin maskarası oldum napıcam :( ?

ya arkadaşlar abiler ablalar yaşım küçük bu mevzuyu dökmek için kayıt oldum ya kıllıyım a her yerimde her yerimde kıl var babam ben çok küçükken sizlere ömür hayatıı kaybetti ve ben bunu bu problemi kimle paylaşıcam bilemiyorum sorunlarımı açınca resmen dalga konusu oluyorum ya r-bu yaşıma rağmen çok kıllıyım :( kollarım normalde çok takmam kolları ama üst kol yani kan aldırdığımız yerin üst kısmı orda bile bol bol kıl var ya bu yaşta ya omzuma kadar geliyor sırtımda tüyler var bir kaç uzamış ince kıl var 1 ya da 2 tane ilerde sırtımda ki tüylerin kıl olmasından korkuyorum yahu tamam göbek göğüs makat burada ki kılları geçtim erkekte olur taamam makine y le alıyorum arada ama bu kollarımın üst kısmı çok kıllı kızlar özellikle çok dalga geçiyor sevdiğim kızın yanında bu konuda resmen aşşağaladılar beni yahu sakal tamam ama elmacık kemiğinin üstünde var ya tuyler onları ı berbere git halleder herkeste var dediler eyvallah dedim kulakta tuyler var berber dediler eyvallah dedim berbere gittim ya söylemeye utandım zavallının tekiyim kaş aramda var cımbızla alıyorum ama tek tük kalıyor yahu burnumun üstünde evet evet yahu üstünde içinde değil bakın üstünde tüy olur mu varya var kafayı yicem geçen arkadaş farketti resmen dalga geçtiler burnunun üstünde kıl olurmu ya gerçekten genlerime çok sövüyorum bende yakışıklı biri olabilirdim ama bu kıllarla iğrenç im ve secdiğim kız ın da benı sadece üzmemek için benle konuştuğunu düşünüyorum napıcam ben ya bunlarla yaşamayı örenmem gerekiyor ama kıllı olmak istemiyorum :(
Arkadaşlar bu kıllardan artık bıktım herkesin maskarası oldum napıcam :( ?