AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek sabırlıdır
O Sabri son noktaya kadar kullanır
Fakat baktı ki değmeyecek
Ne laftan anlıyor ne davranıştan
Kadınlar
O saatten sonra Erkek varya bitirir
Umrunda olmaz.
Keskindir.
Kadın 6 ay öncesinde karar verir ayrılmaya
Erkek sabreder sabreder bir anda Şaaaaaak diye karar verir bitirir.
bu iliskide en sabırlı bendim. bir tartışmada bitirecekse de ne diyebilirim. sebebi bile halledilebilirdi. demek ki cabalamak istemedi
Bilemiyoruz
Aranizda nasil bir muhabbet
Sevgi saygı ilişkinin dinamiklerini
Durtusel davranışları veya tepkimeleri bilemedigim için net yorum yapamam.
Seni bırakmış,
tamam ama hiçbir konuşma yapmadan? ne yazmalıyım ben ona? madem kesin konuşsun benimle
Yazma bitirmiş gitmiş bunu o düşünmemiş sende üstüne düşme hayatına devam et kendini bi şey zannetmesin simdi
bir sorup yüzyüze mi konuşsam böyle ne olacak bilmiyorum yani insan tartışma olunca çabalayıp cözmek istemez mi? her sey böyle basit mi?
Bitirmiş
ne yazmalıyım? bunu netleştirmek istiyorum
Amaç ne ne yapmaya çalışıyorsun de
simdi daha önce kendimi ifade etmeye çalıştım "ne oldu" diye sorduğumda bile "sen beni sucluyorsun" diyordu simdi nasıl konuşacağımı bilmiyorum artık
Son kararın ne bitti mi ye net sor
yuzyuze mi konusma teklif etsem napsam ki?
Yüzyüze kabul ederse daha sağlıklı olur
su an öyle belirsizim ki. bundan 10 gün önce çok sessizdim ve halimi sormasını bekledim ama hiç sormadı. ben de o gün hic konuşmadım ertesi gün konuştum nazikçe anlattım dün hic sormadın yazmadın bu da beni üzdü dedim. sen beni suçluyorsun diye çıkıştı ve üste çıkmaya çalıştı ben alttan alayım dedim ama tartismaya dönüştü artık sana inanmıyorum falan dedi toparlayalım diye uğraştım çabaladım o gece yazdı diğer günler de iyi konuşuyorduk sonra soğuk davranmaya başladı ben de yine konusmak istedim neden böyleyiz dedim çabalayalım dedim ben inanıyorum güzel günlerimiz olacak dedim "sen inan, sen cabala" dedi benim üzerime yıktı ben de o gün eve gidince haber ver dedim haber verdi sonrasında da hiç konuşmadık. ve bugün baktım her yerden beni çıkarmış. neden yani? neden? bu sefer beni inandırmıştı her şeye, çok yazık...
Neden tartışmıştınız ki
işte tartışma sebebi yukarıdaki gibi, ben ona dedim "hic sormadın o gün sessizliğimi" diye o da bana dedi "illa ben mi sorcam, sen anlat diye bekledim" diyor sonra ben de dedim "senden ilgi bekledim o an" diye, buradan saçma bir tartışma çıktı bu sefer bana diyor "hem bir şey olunca konuşacaktık hem anlatmıyorsun" dedi. ben de huzursuz olunca söyledim çözelim bu durumu dedim yok ben çözmeyeceğim ben çabalamayacağım falan demeye başladı asıl sebep benim o gün sessiz durmam ve ertesi gün ona "neden sormadın" dememmiş, insan sevgilisinden ilgi beklemez mi?
Valla bence çok takma böyle birini bu yüzden ayrılacaksa da ayrılsın zaten ömür geçmez bununla
bir de en çok koyan ne biliyor musun? bundan 2 ay önce geri döndüğünde bana "bu zamana kadar hep sen çabaladın, artık ben çabalayacağım söz veriyorum seni hiç bırakmayacağım" demişti. ben de ona "daha önce bıraktığında çok zor toparladım, yine gideceksen ben bu enkazı kaldıramam" demiştim, bana "seni bir daha asla bırakmam" demisti. tüm bunlara inandırıp böyle yapması çok koyuyor...
Ne desen haklısın bence çok üstüne gitmeden sende bitir gerçekten çok gereksiz yaptıkları
bu sefer diyecek lafım kalmadı. gerçekten çok cabaladım ama yüzyüze konusup her seyi yüzüne carpmak istiyorum. bir ömür ah'ım onunla olacak. beni inandırıp yarı yolda bıraktı.
Bence yüzyüze bile gerek yok buna bile hakkı yok
bir hesap sormak istiyorum ama, yani bana bunu yapmayacaktı. benim canımı bu derece yakmaya hakkı yoktu onun.
Hesap sor ama illaki yüzyüze deme çünkü seni bu daha da yıpratacak
peki bu durumda ne yazabilirim ona şu an?
Ne kadar yalancı olduğunu ne kadar bencil olduğunu sadece kendini düşündüğünü ve her şeyin kendi etrafında dönmesini istediğini söyle ona
söyleyeceğim de bunları yüzyüze mi desem mesajla mı diye düşünüyorum. bir de ailesi beni çok severdi kızları gibi görürdü. bu yaptığına deliler gibi pişman olsun istiyorum. olur mu sence?
Bu karakterdeki biri zor pişman olur gibi çünkü ufacık bir şey de olayı bu duruma getirmiş
daha once ayriliyordu sonra geliyordu, son geldiginde cok pisman oldugunu söyledi hani az once de dedim ya artik cablaayacagim seni asla birakmam falan diyordu ama ben hata etmişim herkesi kendim gibi zannederek
Demek ki huyundan vazgeçmemiş hala aynı kafada ve yine böyle bir şey yaşandığında da seni tek bırakacak
insan sessizken hali sorulsun ister. arkadaşlarım bile kac kez sordu neyin var diye. sen neden sormadın diyince "bilerek sormadım, sen ne tepki vereceksin" falan diyor. ben denek hayvanı mıyım? ben insanım ve sevgilimden ilgi bekliyorum. şu an içim içimi yiyor hesap sormak istiyorum ama wp girmiş mesajımı açmamış bile. yazık yani ona inanmıştım, güvenmiştim, çok yazık.
Gerçekten çok karaktersiz biri insan sevdiğine Bunları asla yapmamalı yani hiç yerine koymuş Sanki seni
iste beni üzen de bu. ben onu her şeyim yerine koymuştum, meğer o beni hiç görmüş. bir de bana o kadar söz verdi seni bırakmam dedi, hep birlikte olacağız dedi, çabalayacağım dedi. ilişkiyi kestirip atmak bu kadar kolay mı? insanlar nelerden nelerden dönüyor da pes etmiyor. bizim yaşadığımız olaya bak, çirkef biri olsam tamam diyeceğim bu yüzden terk etti. ama öyle naif biriyim ki... belki de benim sevgim ona ağır geldi, taşıyamadı.
Aynen sevgini taşıyamadı ve o da ilişki insanı değilmiş
diyorum madem yapamayacaktı neden 2 ay önce geri geldi bana? gercekten yoruldum ama her seyi söyleyeceğim ona bu sefer, her seyi yüzüne carpmak istiyorum.
Için soğuyacaksa bence buluş ve her şeyi yüzüne çarp
içim soğur mu onu da bilmiyorum. gerçekten bir çıkmazdayım o kadar çaresiz hissediyorum ki
Çok iyi anlıyorum seni ebepsiz gidişler İnsanın içini canını çok yakıyor
bir de sebebi halledilebilecek gidisler, ikisini de yaşadım ve gerçekten çok çaresiz hissettiriyor. olay çok yeni olduğundan öyle şoktayım ki, ne yapacağım bilmiyorum.
Bence biraz sakinleş şoku atlat ve ona göre Ne yapman gerektiğine karar ver
evet biraz sakinlesmem gerekiyor umarım eski korkunc sıkıntıları yasamam yine
Inşallah her şey gönlünce olsun yazmak istediğin zaman yazabilirsin
paylasmak istedigim cok sey var ama hani oyle an gelir tek kelime edemezsin ya o durumdayim. sadece koca bir bosluk hissediyorum. ve hâlâ o şoktan çıkamadım. çünkü biliyorum şoktan çıkmış olsam deliler gibi ağlardım şu an.
Paylaşmak istersen Anlatmak istersen dinlerim
cok teşekkür ederim. durum bu sekildeydi. sadece günler hızla aksın istiyorum ve bu acı benden gitsin. beni bu derece üzenler deliler gibi pişman olsun. cok utansın yaptığına. beni hic unutamasın icinde hep bir kanayan yara olayım. canım çok yanıyor.
Biraz zor günler seni bekliyor bunun farkındasın sen de ama insan her şeyi olduğu gibi bunu da atlatıyor inşallah çok acı çekmeden atlatırsın