Erkekler ve kullanamadıkları berbat ettikleri şanslar?

Erkek arkadaşımla (24 yasinda muhendis) (ben 20 yasindayim) pazar günü bir sorun yaşadık önemli bi konuda olgunluk gösteremedi ve bundan dolayı kendini düzeltmesi için süre tanıdım daha sonrada perşembe günü ben yazdım düzeltmene gerek kalmadı sildim seni diye o da zaten cuma günü yazacaktım edecektim dedi sonra saatlerce konuştuk kırılmama rağmen çok dikkate almadı bahanesi perşembe günü uykulu olması cuma günü de çalışıyor olmasıymış akşamına telefonda ben aradım sen niye aramadın kaybetmek üzeresin beni dedim aklıma gelmedi dedi sonra saatlerce konuşup telefonda birlikte uyuduk sabah olduğunda yanına geliyorum özledim dedi ve geldi buluştuk arabada oturduk samimi sıcak davranıyodu teması olsun bakışı olsun hiçbir sorun yoktu ama hâlâ kırgınlığım geçmemişti çünkü o arasaydı uğraşsaydı kaybetmemek için filan sonra akşama doğru temasta daha önceden istemediğim bir şeyi teklifte bulundu ve bende o an arabayı terk ettim akşamına da aramış sonra ne yüzle aradın dedim o da o anın yükselişiyle oldu kendimde değildim pişmanım yanıma kar kalmadı seni kaybettim dedi sonra küfürler saydım beni kullandın dedim çünkü ikidebir istememe rağmen öpüşmek etmek istediğim olsada elimi kendi bölgesine götürmesine çok sinir oluyodum o an giderek çok iyi yaptım çokta sinirliydim şu an ama hâlâ kullanılmış gibi de hissediyorum hala kırık gibide hissediyorum ama kaybettim seni zaten diyerek caba da gostermiyo ama gosterse de umursamali miyim bilmiyorum ama temas konusu olmadiginda cok iyi anlasabiliyoruz sorunumuz olmuyo aklim ona uzuluyor bir daha yasayamamaya ki daha dun nefesini sesini duyarak uyumusken telefon basinda tek Şu an haltı gonlumu almamasi ve kendini kontrol edememesi ne yapayim arayacak 1 saate gercekten yardimci fikirler istiyorum

Erkekler ve kullanamadıkları berbat ettikleri şanslar?