belki de özgüvensiz erkeklere "efendi" dediğimiz için olmasın bu durum. aslında efendi adam bu yolu seçmiştir ve özgüveni daha yüksektir ve öyle olmalı
O yolu seçen erkek kızların da kendilerine uzak durduğunu kabullenmeli. Çünkü kadınlar özgüvenli olarak algıladıkları tiplerden hoşlanıyorlar başlarına bir şey gelince de oturup ağlıyorlar sonra da Allah'tan ilahi adalet bekliyorlar haksızlık psikolojisi içinde ağlayıp duruyorlar. Bu gerçeği kabullenmek lazım. Kadınların çoğu kekolardan hoşlanıyor.
Her kıza yavşamayan. Özel hayatını herkesle paylaşmayan. İçine kapanık bazen, yerinde komik. Ama işte bazısı bunı çekingenlik ten yapıyor. Bazısı egodan. Bazısı böyle gerektiğini düşündüğü için. 3. Sü olması gereken
ilkini bilinç yapan çekingenler konusunda haklısın ve onlar efendi değil sadece ellerine imkan geçmemiş insanlar onun için bu grubu eleyelim egodan dediklerinse numara yapan senle yaşadığı özeli arkadaş ortamında anlatan sapkınlar aslında ikiyüzlüler 3. olması gerekense bizim efendi insan dediklerimiz oluyor onun için efendi insan kümesini sana bozdurtmam :D
o zaman sende efendi değilsin sadece efendi olmaya çalışan kızlardansın sonucu çıkıyor ortaya ama şunu biliyorum kimse 4x4 lük değil bir şeyi olmaya çalışmak bile saygıyı hak eder
Tanimadigin birine efendi degilsin diyemezsin insanin hayatta yaşadığı seyler bazen cok agir olabilir ve bu o insanin karakterini değiştirebilir ki insan degisen bir varliktir
Aman ne uzattin ya sende önyargılı ve hicte efendi olmayan birisin gelmis burada efendilikten bahsediyorsun zaten simdiki efendiyim diye gecinenlerin cogu gizli gizli sinsilik pesinde olanlar kendi gercek yuzunu saklamak ici efendi karakterine bürünenler hadi simdi sen alın soylediklerime kdkxkd
dediklerin doğru olabilir ama olmayabilirde sonuçta tanımadığın bir adamı yargılıyorsun ama bu tarz yargılamalar için elinde olumsuz bir done yok... senle anlaşacağımız konuşacağımız bir nokta göremiyorum Kolay gelsin iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Efendilik özgüvensizlik olarak algılandığı için uzak duruluyor kızlar tarafından.
belki de özgüvensiz erkeklere "efendi" dediğimiz için olmasın bu durum.
aslında efendi adam bu yolu seçmiştir ve özgüveni daha yüksektir ve öyle olmalı
O yolu seçen erkek kızların da kendilerine uzak durduğunu kabullenmeli. Çünkü kadınlar özgüvenli olarak algıladıkları tiplerden hoşlanıyorlar başlarına bir şey gelince de oturup ağlıyorlar sonra da Allah'tan ilahi adalet bekliyorlar haksızlık psikolojisi içinde ağlayıp duruyorlar. Bu gerçeği kabullenmek lazım. Kadınların çoğu kekolardan hoşlanıyor.
Efendi erkeklerin kaderi kızların * erkeklerle yaşadıklarını dinleyip akıl vermek oluyor maalesef
biraz öyle :D
Efendi erkeklerin içinden de tuhaf insanlar çıkabiliyor. Biraz korkutucu gardaşım
tuhaflıktan kastın ne mesela?
veya efendilik tanımınla benim uyuşmuyordur
Her kıza yavşamayan. Özel hayatını herkesle paylaşmayan. İçine kapanık bazen, yerinde komik. Ama işte bazısı bunı çekingenlik ten yapıyor. Bazısı egodan. Bazısı böyle gerektiğini düşündüğü için. 3. Sü olması gereken
ilkini bilinç yapan çekingenler konusunda haklısın ve onlar efendi değil sadece ellerine imkan geçmemiş insanlar onun için bu grubu eleyelim
egodan dediklerinse numara yapan senle yaşadığı özeli arkadaş ortamında anlatan sapkınlar aslında ikiyüzlüler
3. olması gerekense bizim efendi insan dediklerimiz oluyor onun için efendi insan kümesini sana bozdurtmam :D
Çünkü kızlar serseri, yalancı, sahtekar insanlara tapıyor resmen. Dürüst insanların yeri yok bu dünyada
abi ismin jigolo ve senin bizim dünyada yerin yok lütfen başka kapıya
Ayni durum efendi kizlar icin de geçerli
bence birbirlerini buluyorlar bir şekilde sonra mutlu oluyorlar
Bencede oyle oluyor ama biri kotusune denk geldimi hayati kayiyor o da bir gerçek
atlatılır ya o durumlar en azından tecrübe etmişim denilir ve yoluna devam edilir hayat düzlüklerden ibaret değil engebelli çok alan var
Sonra eskisi gibi iyi olunmuyor ama kotu biriyle iliskiden ciktiktan sonra o efendilik gidiyor kiz da da erkekte de
bence büyük bir yanılgısasın
yanılgıdasın*
Degilim cunku bizzat kendim deneyimledim bunu
o zaman sende efendi değilsin sadece efendi olmaya çalışan kızlardansın sonucu çıkıyor ortaya
ama şunu biliyorum kimse 4x4 lük değil
bir şeyi olmaya çalışmak bile saygıyı hak eder
Yo gayet efendiyim sende önyargılısin
ne münasebet seni tanımıyorum bile sadece yazdıklarından anlaşılanı ifade ettim
Tanimadigin birine efendi degilsin diyemezsin insanin hayatta yaşadığı seyler bazen cok agir olabilir ve bu o insanin karakterini değiştirebilir ki insan degisen bir varliktir
alıngansın arkadaşım yazdıklarımı bir daha oku
bu alınganlığın kaynağı da önceki bahsettiğin ilişki olabilir buna alınma bak bu bir tespit
Aman ne uzattin ya sende önyargılı ve hicte efendi olmayan birisin gelmis burada efendilikten bahsediyorsun zaten simdiki efendiyim diye gecinenlerin cogu gizli gizli sinsilik pesinde olanlar kendi gercek yuzunu saklamak ici efendi karakterine bürünenler hadi simdi sen alın soylediklerime kdkxkd
dediklerin doğru olabilir ama olmayabilirde sonuçta tanımadığın bir adamı yargılıyorsun ama bu tarz yargılamalar için elinde olumsuz bir done yok... senle anlaşacağımız konuşacağımız bir nokta göremiyorum
Kolay gelsin iyi günler
Zor soru
biraz zor evet :D