İnci taneleri ve kocamın bel altı sohbeti?

Eşim etrafında saygı duyulan efendi görülen sevilen biridir (uzaktan akraba) Aileminde şiddetle tavsiye ettiği güvendiği biridir ailemin ısrarı üzerine tanışıp severek evlendim güzel giden de bir evliliğim var 9 yıl oldu bile elbette bizimde kavgalarımız anlaşmadığımız noktalar oldu ama hep aştık baba olarakta çok iyidir insani duyguları insanlara yaklaşımı yardımseverliği samimidir eşimin karaterine hep saygı duydum taakii dün geceye kadar eşimi aradım işten çıktımı diye sormak için açmadı sessizdeymiş tekrar aradım cebinde açılmış telefon sesleniyorum duyuyor zannediyorum ama yok arkadaşlarıyla (3 4 erkek) bilgisayardan açmış olacaklar inci taneleri bi muhabbetleri var bel altı özellikle eşimden nasıl iştahlı nasıl terbiyesiz bir şekilde yorumlar övgüler yapıyor dizideki kıza duyduklarıma inanamadım bu şekilde 20 dk yakın dinledim işten çıkıp arabaya bindiler yollda kızlar görmüş olacaklarki eşim hemen şu lolipalara bakın gördünüzmü şu sarışını diye laf atıyor arabayla giderken de muhabbet sürekli bel altı hepsi birşeyler anlatıyor ya yaşadıklarını ya da başkasının yaşadıklarını özrllikle eşim biraz uzun oldu fakat benim dünyam başıma yıkıldı 9 yıldır bi fanustaymışım kendi inandığım yalanın içinde yaşamışım tüm değerlerim başımdan aşağı geçti diye bilirim aynı zamandada çok utandım eşim adına yere göğe koyamadığım adam küçüldüde küçüldü gözümde ben bundan sonra nasıl devam edeceğim hiç bir şey eskisi gibi olmayacak benim için özellikle evli erkeklere sormak istiyorum neden?

İnci taneleri ve kocamın bel altı sohbeti?