AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evli erkek veya kadın başka birini arzulayamaz diyemeyiz. Olabilir tabi ki. Hayatın, dünyanın gerçeklerşnden biri bu sonuçta.
Peki sence neden karşımda olunca diyelim toplantıda, yüzüğüyle oynuyor zaten iz yapmış belli hafif çıkaracak gibi oluyor ama çıkmıyor kalemle yüzüğüne vuruyor falan.
Zihin okuyamam ama iki ihtimal va. Ya seni arzuluyırum ama evliyim yapamam mesajı vermeye çalışıuordur. Ya da evliyim ama bu senin için sorun değilse seni arzuluyırum mesajı da olabilir.
İstemsiz yapıyor gibime geliyor yüzüğü hiç çıkarmamış demekki iz yapmış artık kıpkırmızı kaşıyor mu bilmiyorum ama dün kalemle sürekli yüzüğüne vurdu
O kadar kötü değil. Maksat cinsellikse gerisi teferuattır
Peki sence neden karşımda olunca diyelim toplantıda, yüzüğüyle oynuyor zaten iz yapmış belli hafif çıkaracak gibi oluyor ama çıkmıyor kalemle yüzüğüne vuruyor falan.
Sana özgü bir şey değildir. Eli ayağa tek durmadığındandır. 49 yaşında
46 yaşında ama çok genç gösteriyor 😅 yaşını öğrenince şoke oldum 😅 bana özgü değil istemsiz yapıyor beden dili falan analiz yapmayı severim ben 😂
Sen 36 mı?
26
Daha önce cinsellik yaşamışsan ver gitsin, ne kaybedeceksin ki? Aklında olacağında vajinanda olsun.
Bilemiyorum cinsellik olmaz aramızda eminim 😅 istemek ayrı bir konu tabiki
Sen bakire değilsin sanırım. Takp yapsana
Evliyim ve arzuluyorum yani yapacak bir şey yok hatta onlarda beni arzuluyor baya
Bilemem belki farkında olmaz çünkü bende taktığım zamanlar oynuyorum sürekli
İstemsiz yapıyor gibime geliyor yüzüğü hiç çıkarmamış demekki iz yapmış artık kıpkırmızı kaşıyor mu bilmiyorum ama dün kalemle sürekli yüzüğüne vurdu
Dediğim gibi bende sürekli oynuyorum ben normalde takmıyorum ama özel günlerde ve özel yerlerde o yüzden
Cevabı bariz olan bir şeyi sormanız yok mu😄 heralde yaniiiiiii
Adamı baştan çıkaracaksın gibi
Yüzük uzun süre durduğu için toplantıda az hareket olduğu için yüzüğün altında bakteri oluşmuştur sinir uçlarına dokunup rahatsızlık verdiği için oynama gereği duyuyordur.
Ahahha güzeldi 😂
Kaç yaşındasın
26
O kaç yaşında? Müdür falan mı pozisyonu
46 yaşında ama müdür değil 2 yıl sonra müdür olacak
Çok da yüksek bir pozisyonda değilmiş ama güzel bir seks hoşuna gider müdür beyin ☺️
Departman şefi olacak ne yüksek değili 😂
Şirket dünya çapında büyük
Merak etmedim değil ne şirketi kaç kişi falan
Anlıyorum ama ifşa edemem kendimi ve şirketi 😂
Burdan yazma tabi ama bana da bir şekilde söyle merakta koyma yani 😉
Olmaz olmaz 😂
Böyle inat edersen müdür senden korkar bak 😉
Korkmaz cici bir şeyim ya süslenip salınıyorum serviste 😂
Kendi müdürün mü
Değil ama 2 sonra olabilir 😅
Başka bir birim olsa daha avantajlı olurdun ama 😉☺️
Yok ya önemli değil geçici bir heyecan aslında
Biraz geri vites yaptın gibi 😂
Yok gerçekçi konuştum 😅
Bazen vucudunun bir tarafının bazende diğer tarafının isteğini yazıyorsun
Çok yönlü düşündüğüm doğrudur 😂
Çok yön değil de bir aşağı bir yukarı daha çok sanki 😂😂
Nolmuş yani 😂
bir şey olduğu yokta aşağı yönlü düşündüğünde denk gelirse olan olacak 😂😂
Korkarım ben öyleyim tekiyim diyorum ya o heyecanı seviyorum ben beğenilmeye vs 😂
Nasıl birisin öyle beğeniliyorsun
Genç, zeki ve şık 😅 hanım hanımcık bir karakterim olduğunu unutmayalım sessiz sakin biriyim 😅
Adamın içi gidiyor desene 😂😂 Finans mı mühendislik mi?
Mühendislik 😅 gidiyor ilk haftadan beklemiyordu benim gibi birinin geleceğini 😅 o şoke oluşunu unutmuyorum hiç 😂
İşe alım sürecinde görüşme yapmadı meslektaşım ile 😂
Anlamadım 😅
Seni işe alırken mülakata katılmadı mı? Ben işe alacağım personeli kendim seçerim.
İK yan faktördür çok önemli bir husus varsa onu belirtir. 😂
Departman şefiyle görüştüm onunla değil 😅 daha sonra görmesi iyi oldu benim gibi birini beklemiyordu sürpriz oldum ona 😂
Demek ki şef ile seninki biraz rakip gibi de. 😉 Ben paylaşırım yardımcım ile detayları
Ne mühendisisin?
Mühendis hanım uğrarsan cevap yazar mısın?
Hayir nede olsun ki bende evli kadinla görüşürüyorjm
Sen niye buna takiliyorsun ki sen keyfinr baksana unutma kocan degil senin
Aklıma takılıyor sürekli oluyor ama
Olsun o erkek yerinde olsam bunu anlar seni mahvederim ya
Nasıl mahvediyorsun onu anlamadım birde neden
Söyle seni yataga atar o yüzüğü göstere göstere sertce yapardım iyi bak buna sen tsmam mi canim derdim
Ama ne oldu karşılıklı oturuyorduk ben bir parmağımda çok ince zarif 3 yüzük var çıkardım oynadım tekrar taktım sonra o da kalemle yüzüğüne vurdu parmağını kaşıdı falan
Ahahaha bakmazsam ne olur 😂 yüzüğünü çıkarır ama bir gün eminim 😂
Yatakta kulağına sorarsin iste hatta hoşuna gider benim giderdi biras canini acitirdim mesela
O kadar eminsin yatakta memnun edersen olabilir hayatim
Tatlım ben onun beni istediğinin farkındayım ve evli olduğu için ondan uzak durduğumuzda o farkında
Ve benden 20 yaş büyük düşün 😂 ama 5-6 yaş büyük gibi duruyor kendine nasıl bakmış öyle hayret
Kusura bakma da canım ben olacam var ya ne benim evli olmam nede senin evli olman dert eder seni orada evire cevire öperdim:)
Yasin onemi olmaz sekste canim zevkine bakacan
Büyük bir şirkette çalışıyoruz onun pozisyonu çok yüksek ve gelecek vaadediyor ve ben ondan 20 yaş küçüğüm
Ne güzel iste kacirma bu firsati nerde yaşıyorsun valla benimde canim cekti :)
Yok sıkıntıya sokmak istemem onu kıyamam 😅 bensiz kalsın önemli değil
O kalsin ya ben peki beni de mi sensiz birakacsn:)
Ben onu istiyorum ama 😂
Haha bende seni :) merak etme seni pişman etmrm aksine sürekli isteyeceksin bakire değilsin dimi
Ahahaha bakire kabul etmiyor musun 😂
Yok kabul ediyorum da sonra ağlayıp sizliyorlar ya :) yoksa dar oluyor bozmayi severim sen peki ne durumdasin
Evli erkek cezbediyormu seni
Tecrubemi begenilme hissimi
Evli oluşu değilde tipi ve pozisyonu çok iyi 😂
Sen peki evli olsan denermiydin
Zannetmiyorum
Peki deneyimli erkek hosuna gidermi
Fiziksel kriterin ne
Hayr farklilik ve zevk icin Guzel bisey😈🙈
Sen istermiydin 😊
Kötü değilde topluma aykırı
Empati yapabilirsin mesela babanin annen dururken baska kadınları kızları arzulamasi nasil bir duygu olusturur sende
Yaşlı buruşuklar istediklerini yapsınlar 😂
O zaman sende istediğini yapabilirsin 🤣
Anlaştık 😂
Kime verecen 😂😂
Kendime saklıycam 😂
Ahah deli oynatma o zaman elin evli erkeğini adam ne hayallerle yaklaşıyor sana şimdi 😂🤣
Bilmem ne hayallerle 😂
Nan delisin sen ya adamda diyo şimdi lokum gibi citiri buldum ama bilmiyor yine seni hayal edip karısına abanacak 🤣🤣😂😂
Yok canım daha neler neden beni hayal edip karısına abansın 😂
Evli erkeklerin çoğu aynı hayal kirikligini yaşıyor duyuyorum 😂😂 kizin pesinden kosuyor6josuyor sonra ne oldu denilince vermedi diyip eve talim 🤣🤣
Ahaha çok umutlanmak iyi bir şey değil demekki 😂
Aynen eb güzeli benim gibi sevgili yok flört yok gördüğün frikige 31 e deamke 🤣🤣🤣
Ahahah iyi bakalım 😂
😘😘😂
Kocan olduğunu düşün ve empati yap
Yapamıyorum
Çünkü onunla yatmak istiyorsun, zihnin bulansın istemiyorsun
Karaktersiz işte ne denir ki
Kötü evet
dedıgın kısı sana mı asık?
Evliyim bekar sevgilim var
Bazen oluyor
Kötü tabi