4 aylık bir ilişkim var hala eşiyle boşanma konusunu konuşacak oğlum bu durumu kaldırabilir mi diyor benim önemli olan oğlum diyor ama söylücem diyor yüz yüze görüşmedik hiç hala beklemem mi gerek yoksa bitirmem mi gerek çok seviyorum sevdiğim için bekliyorum lütfen bir fikir verin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yuva yıkmakla yuva kurulmaz. Bence o kadından ayrılıp tövbe etmelisin.
Bende çok düşündüm hatta benden defalarca ayrıldı ben artık tamamen benden kopmasını istedim aramadım yazmadım ama o bensiz olamıyacağını benden kopamıyacağını söyledi ben çok sevmeme rağmen kabullenmiştim ayrılığa ama kopamadık birbirimizden
Ben bu ilişkinin sonunu hayırlı görmüyorum. Kendini o kadının kocası yerine koy. Sen eşinin böyle bir şey yapmasına razı olursan o zaman devam et. Yok birader olur mu öyle şey diyorsan ayrıl. Ya senin de bir erkeklik gururun var yani. Kendine yakıştırıyor musun bunu? Yahu dünyada bekar kadın mı tükendi? Allah vermesin kocası seni bulsa etse ne olur halin hiç mi düşünmedin?
Bunların hepsini düşündüm bu söylediklerin doğru ben zaten çoktan bitirmiştim böyle bir kişiliğim Yok asla kendimi eşinin yerinede koydum ama insan çok sevince aşık olunca böyle oluyor durum mutsuz olduklarını biliyorum hemde çok mutsuzlar ama çok sevince böyle oluyo aşk evli bekar ayrımı yapmıyor malesef keşke yapsaydı
Abi ben sana sevme aşık olma demiyorum ki. Sev. Aşık ol. Ama birlikte olma diyorum. Gerçekten seviyorsa boşansın oyalanmadan. Sonra görüşelim de. Ki daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz yani. Bence kadın şu an keyfince eğleniyor vakit geçiriyor seninle. Ailesini de dağıtacağını sanmıyorum bir başkası için. Bu hikayenin sonunda sen madur olacaksın gibime geliyor. Bu sitede vardı 2 tane fenomen. İkiside evliydi. Çıkmaya başladılar, ailelerini parçaladılar ikisi de, şimdi evliler. Ha mutlular mı bilmem. Ama allah yanına koymaz yani. Sen o kadınla evlensen bile mutlu olamazsın. Bugün nikahlı kocasısın çatııır çatıır aldatan kadın yarın sana da bunu yapar net.🤷♂️
100/100 katılıyorum bu söylediklerine seven insan ne yapar eder bo çözüm üretir ama lakin mutlu olup olmamak konusuna gelirsek benim birlikte olupta mutsuz olmayan biri olmadı hayatımda mutluluğu buluncada çekip gittiler sevmekten kaybettim herzaman sorun değil bu benim için beni bende o şekilde düşünüyorum benimle keyfince vakit geçiriyor artık söylemem lazım gerçekten seven ne yapar eder sevdiğinin yanında olmanın yolunu bulur...
Kesinlikle öyle. Sen de düzgün bir insansın anladığım kadarıyla. Böyle taraklarda bezin yoksa uzak durmanı öneririm. Allah hakkında her şeyin hayırlısını versin.
Amin inşallah Allah cümlemizin hakkında en hayırlısını en iyisini ve en güzelini nasip eylesin inşallah
Abi senin dediğin çıktı benimle gönül eğlendirmiş resmen oğlu ağzından bana ayrılık mesaj, ı attı
Sen iyi kalpli birine benziyorsun dostum. Bence sevinmelisin bu duruma. Bir beladan kurtuldun. Hata yaptın belki ama önemli olan bu musibeti kendine akıl parası eylemen. Allah her şeyi gönlünce eylesin🙏
Abi çok haklısın bir beladan kurtulmuş oldum yanlız abi bana baştan beri yalan söylemiş herşeyi öğrendim abi çekip gitmesine üzülmedim alışkınım sonuçta beni asıl üzen yalanlarıyla benim ona olan inancım dan vurmasıydı buna üzüldüm sadece baştan söyleseydi keşke beni kendini sevdirmeseydi
Aa nasıl yalan söylemiş? Nasıl yani ya?
Abi eşiyle ilglili yalanlar eminimki kendisinin ikinci evliliği oğlunun başka bir aileyle çekilmiş fotoları var benden saklamış herşeyi gizlemiş doğrularla gelmemiş hic bana zaten yalanlarla gelmiş
İşte insan sevince göremiyor bazen bu yalanları. Bak mesela ben kemdime bir kural koydum. Aklımın yok dediği insanla kalbim sevse de olmam. Bile bile ateşe atmanın alemi yok ki kendini...
Çok doğru abi artık yeni kural koydum kendime yalanlarıyla gelenleri kapı dışarı etmek en büyük prensibim olucak bu hayatta
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!