Akıllı düzgün kızlardan ne istiyolar güzel olabilirler ama gidip denk birinin peşime düşsünler neden hiç böyle şeylerle daha önce bilgi sahibi olmayan bekar kızlar? Okadar kadın varken?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
galiba bunun cevabı içimizde ki ilk olma dürtüsü
İyide karısının zaten ilki olmuştur işte elin kızında ilki olsa nolucak? Ne verebilirki evli adam o kıza? Elinde sonunda bırakmicakmi ilk olsa ne fayda olan kıza olmuyormu?
bu soruların 100 yıl önce önemli sayıla bilirdi ama bu yüz yılda pek anlam ifade etmiyor
Ama hala yaşıyoruz berbat birşekilde her köşede aynı hikaye? Ozaman bu sadece eekegin özgüvensiziligi başka el değmemiş istiyor her defasında? Eee bunun sonu nolcak?
abi kadın kafası ile erkek mentalitesini anlamaya çalışman çok abes bir durum nasıl ki sizin bazı davranışlarınız bizce saçma ve ezikçe geliyorsa bizim davranışlarımızda size öyle gele bilir el değmiş ya da değmemiş konusu değil aslında erkek sahip olmak ister kadın ise kazanılmak ister ne eylersin öyle yaratmış yaradan
Çünkü farklı tatlar arıyorlar maalesef erkekler zor kızı tavlamaya bayılıyor
Kızların alınlarında ne düşündükleri yazıyor da erkekler okumadan mı adım atıyor sanıyorsun?🙂
Valla okadar cok varki okumadan sadece öylesie şansını denemek için neler neler yapan hiç öylr düşünme ve kızları tuzaga düşüren okadar cok ki
Kizlar tuzağa düşüyorsa onların zaafından oluyor. Aklı başında erkeği bulmak neden bu kadar zor? Bence kızlar önyargıyla karar veriyorlar.
Cünkü aklı başında erkek kalmadı görmüyormusun? Kadınlarda öyle ama erkeklerde kimle yazışsan konu sürekli o diğer tarafa kayıyor biride adam gibi ilişki istemiyorki? Ee evlileree zaten evde birtane var artık 2-3 kadına geçiş yapıp aldatıyolar ee ne kaldıki zaten? Düşün yani bekarı birtane düzgün bulamazken milet artık evli haliyle kaç tane buluyo
Tuzaga düşüyolar işte sorun orada kandırılıyolar cok aşırı saçma şekilde bağlanıp kandırılıyolar sorun orada düzgün erkek yok işte kandırmayan oltaya düşürüyolar kızları kızlar napssın?
Sorunun asıl kaynağı maddi ve manevi boşluklar. Bu 2 taraf için de geçerli. Herkes ilişkiyi yüzeysel yaşayıp canı sıkılınca ayrılmak niyetinde. Erkekler de kızlarda aynı kafada. Uymazsa ayrılırım diyor.
Devir değişti. Tuzağa düsecek cahil insanlar olmamalı artik.
Evli kadınlar da bekar erkeklerin dibine düşüyor.
Vay be… ne dünyada yaşıyoruz ama dimi millet 2-3 e gecmiş hala bekar olanlar var
Valla sadakatsiz ve namussuz evli bir kadın olacağıma, bekar olan bir kadın olmayı tercih ederim.
Evde bazı şeyleri yapamıyodurda ondan
Yani karısıylamı yapamıyodur? Onda yapamadıgını genç kızdamı uygulamak istiyo? Ozaman eşiyle cinsellik yönünde cekindigi şeyler var
Bence öyle eşi onu cinsel anlamda tatmin etmiyor demekki
Daha çabuk kandırıyorlar
Aynen